19663
-
#7533 quick-nél add meg ip-nek a twileket.... -
#7532 írd be a konkrét címet
a HQ oldalán ott van -
Robert5 #7531 Valaki segítene TS ügyben? A quick connetnél nem sikerül, a connectnél, sikerült megtalálni a magyar szervereket, de nem tudom, hogy melyik az. -
#7530 iagából a hússütés miatt nem jó az eső -
#7529 Persze a gyalogságra senki se gondol!
-
#7528 majd otthon leszedem -
Hupi #7527 na és szerinted ez nekem akadály ???:))) -
#7526 hidd el nekem a völgyben nem szárad fel a sár 1 nap alatt -
Hupi #7525 Punker nem monszun vidék ez hogy hetekig essen az eső. Hétvégén már meg fogsz dögleni a melegtől.
Jöhet mindenki min. 20 ember kel de ha lehet akkor inkább 100. -
#7524 még mindig esik az eső szal több koncentrációt a jó idő érdekében -
#7523 az nem baj jó leszel golyófogónak legalább nem engem nyírnak ki elöször -
pedrohsi #7522 én is csatlakoznék a támadáshoz, ha lehet, eddig még csak 1x vettem részt nagyobb akcióban(ott se láttam semmit a qrva sötétben:D) -
LtVitez #7521 na én ma elutazok,majd pénteken leszek újra...
addig üssétek a franciákat meg a britteket helyettem is :) -
#7520 aha -
Vata #7519 Belopakodnak hárman és megcsípik a depokat? -
Bat #7518 Jatényleg. Olyanapróbetűvel ehe-ehe
-
Vata #7517 Beállítást a www.wwiionline.hu -n találsz! (hasznos infok) -
#7516 a szerveré? honlapon fenn van -
Bat #7515 Mellesleg mi a TS címe?
-
#7514 elindítod és a háttérben megy -
Robert5 #7513 most töltöm, a játék közben hogyan kell bekapcsolni? Vagy autómatikusan be van? -
#7512 megyek foglalni -
Hupi #7511 A haditerv rövide:
Multi cap lesz, a minimális elvárás Charleville keleti felén lévő három depo egy időben való elfoglalása. Ehhez kell majd 3 nagy tapasztalattal rendelkező foglaló. A páncélosok és 88-asok a (észak)keleti erdőben fognak várakozni. Foglalás után opellel a város keleti határában deszantolt gyalogos szakasz tartja a depokat amíg megérkezik a páncélos támogatás, akik blokkolják a közúti ill. a délen lévő vasúti hidat. -
#7510 leszeded a magyar honlapról és install.... -
#7509 A homokzsákokban lévő géppuskások is támadnak. DE azok atg-sek, tehát nem nagyon lőnek rád, inkább a tankokra. Gyógyulni csak úgy lehet, ha bemész az egyik kocsmába. (sajnos a kocsmák címét csak a tisztjeink tudják...)
TS-ed legzen, mert kell! Este 19h-kor lesz eligazítás, akkor kiderül minden. -
Robert5 #7508 A Ts-t honna tudom leszedni, és hogy kell "beüzemelni"? -
#7507 nem lehet gyógyulni, TS-t szedd le ha nincs is mikrofonod legalább hallasz minket, a bot ágyúk védik a várost -
#7506 Be kéne tenni egy képet Párizsról is, hátha erre jár egy francia kém! :) -
Robert5 #7505 Még csak most töltöttem le, úgyhogy lenne egy pár kérdésem: a homokzsákokban lévő géppuskások is támadnak? Ott álltam az ellen városánál és meg se mozdult? Gyógyúlni lehet valahogy? Ts-em nincs még, remélem így is lesz valami hasznom... Melyik pontról lesz a támadás és milyen írányból? -
#7504 Akkor fel Charleville-re!
-
#7503 igen, viszont rohadt jó klasszikus -
Hamlet #7502 Köszi, csak vicceltem. DC-ről le tudom szedni. Ez régi film ugye? -
#7501 ok -
lachun #7500 Letölthető a DirectX 9.0c
inen
akiknek a legújabb generációs grafikuskártyák dorombolnak a gépében. Persze előbb-utóbb úgyis minden játék megköveteli, szóval... tegéytek csak fel :) -
lachun #7499 Este 20 orakor kezd gyülegező 19 ora a tsen!!!4 -
lachun #7498 le van itt irva hova tartozunk :inen meg nézheted
a )'esek suport egysége vagyunk :)) -
Robert5 #7497 Lachun, Mikor kezdődik a csata? -
pedrohsi #7496 srácok, a Hunyadi része az Axis Commandnak, és ha igen, hol találom? mert a felsorolt egységek között nem láttam sehol, arra meg lusta voltam hogy egyenként nézzek bele mindegyikbe:) -
lachun #7495 Hello Sharleville ma mienk lesz be vesszük és me gtarjuk ez szerintem ütös egy program lesz:))) -
Robert5 #7494 Helló Mindenki!
Mi a ma esti célpont és mikor?