19663
-
#7893 van 3 W-SS videm spektrumos -
#7892 HI valaki nem tud második vh-s kis videókat valahonnan? ilyen utcai harc vagy nemtom bármi jóljön ... segitséget kösz előre is :) -
lachun #7891 !S nagyon jó kis csata volt sajna nekem elég szakaszos volt az ujjoncok miatt de belépéskor rengeteg uj magyar nevet láttam!!
na Cimbivel meg amit müködtünk a HE-111 az csucs volt csak azt nem értem mikor telibe bombáztuk az fb-t ???POnt akkor men volt ott egy csigazabáló se, ez érthetettlen számomra!!!! -
pedrohsi #7890 A Patton nem M-60? és asszem sokkal robosztusabb és későbbi fejlesztés
Pershing generalok voltak - de akkor is a Chaffee a menő:) -
#7889 M-47-es Patton-ok voltak a Tigrisek elméletileg -
#7888 grat sajnálom hogy nem tudtam menni, de a gépem furcsa dolgokat csinál :( -
#7887 Javíts ki Vitéz, ha tévedek:))) -
#7886 Az nem Vietnámi hanem a Preshing GENERAL amit a Tigris helyére raktak be a halál 50 órájába.
1944 januárjában érkezett meg a frontra, amcsi tank volt.
Sokat nem harcolt, de a párhónapos csata alatt kiderült, hogy magasan a legjobb szövi tank, és egyenrangúan veszi fel a csatát a Tigrisekkel meg Párducokkal.
Koreában harcoltak még vele. -
manohun #7885 Nagyon jó volt ez a mai hadjárat
Voltunk vagy 14en és teljes összehangban el is foglaltunk 2 várost (Mazagran, Juniville) jól. :)
Úgy működött ahogy működnie kellett.
Büszke vagyok a 1st Hunyadira és barátaira :) -
manohun #7884 nem kaptam meg -
ha1 #7883 Mano irtam privát üzit, légyszíves nézd meg -
#7882 Punker :) de már alakul :)) -
#7881 most értem gépközelbe, máris megyek :) -
#7880 PUNKER-látod le tudtam írni:))1 perces néma csönd az ICQ-nak -
#7879 meghalt az ICQ-m :((( -
#7878 Hali nép!
Sajna mostanában nem igen értem/érek rá, meg a hangkártyám is behalt, úgyhogy adjatok helyettem is a gyáva csigazabálóknak!
A nudista strand elfoglalásával meg tessék megvárni!
u.i.: Az újoncoknak üzenem, hogy ne menjenek Vitéz közelébe amikor tankot vezet... pláne ha sík terepen... -
#7877 Hahó én is mehetek veletek "össznépelni"?
Nincs mikrofonom (egyelőre), de hallom a TS-t, úgyhogy ha kérdek vmi chatbe, akkor nyugottan monnyátok a Ts-en keresztül! -
#7876 Nem tudom, mi volt az mert nem tudok visszalapozni, de koszi! :)
Most mar biztos, hogy nem erek haza 7-re. :( -
pedrohsi #7875 angolul tudóknak egy kis info róla: http://afvinteriors.hobbyvista.com/m24/m24a.html -
pedrohsi #7874 Halál 50 órája:
Sherman tank = M-24 Chaffee -
LtVitez #7873 baszki annyit írtatok ebbe a fórumba h én nem olvasom most el az is biztos :D -
LtVitez #7872 meg m10-esek voltak közöttük -
LtVitez #7871 büszke vagyok rád Magi! -
nesze neked tigris, meg sherman nézd a forrást... -
#7869 Tigris tank= M60 as vietnámi AMERIKAI tank!
Sherman tank=nemtom vietnámi AMERIKAI tank!
szóval elég érdekes mert azok a tigris2 tankok hogy sose láttak német zászlót az biztos!
NAgyon nagyon illuzió romboló volt a halál 50 órája meg azok a gagyi bevetitetthátteres felvételek.. áh :( nagyon rossz kedvem lett a film után...
-
LtVitez #7868 na hazaértem,este majd megyek jáccani remélhetőleg :) -
#7867 hat, asszem nem fogok! -
#7866 rgr, remelem addigra hazaerek... -
#7865 ok legyen gyulekezo 19h kor ts aztan a nagyok neznek valami helyet -
#7864 Én benne vagyok. Kellene már egyet össznépni! :) -
#7863 -
#7862 Nemtudom. Én épp kommanós küldetést csinálok, az ellenséges vonalak mögé indúltam kb 3 órája, hogy elfoglaljak egy várost. Így legalább zavart keltek a francia állásokban és aláásom az ellenség morálját. -
#7861 én ma este szerintem dvd-t nézek + meg meghallgatom aszem Kata repkedését :) -
#7860 Na este lesz valami össznépi??? vagy mindenki megy a sajat puskaja utan? -
#7859 az idő már jó!!! de továbbra is kéretik koncentrálni mert nem szeretnénk hófúvást jövőhétre :) -
manohun #7858 Műsor változás:
Borhadjárat a rossz idő miatt 1 héttel későbbre halasztva.
Tehát BORHADJÁRAT: Aug. 7-8
-
lachun #7857 jaoké szarakszak a telfonom -
#7856 Ha már kocsma,akkor jól hangzik ugye?
A dc-n van ,ez egy HUB.
-
#7855 Mijaza netkocsma? :) -
#7854 A mai naptól Lacus Op lettem a Netkocsmán,ugyhogy bármivel fordulhatsz hozzám,és mindenki más a dc-vel kapcsolatban.PIETRO EZ NEKED IS SZÓLT.