19663
-
lachun #8053 !S jóreggelt !!! -
#8052 Viszont kivisznek helikopterrel! -
#8051 reggelt -
#8050 megtartottuk a Borhadjárat gyakorlatot, az enemy-k (többi lakó) aszem nem fog szeretni :) -
lachun #8049 Sajnos most még ilyen a sérülés model a gyalogosnál de dolgoznak rajta másképen lesz!!
Valamint lesz eü katona aminek állitólag annyi feladata lesz a harctéren, hogy nem nagyon lövöldözhet -
#8048 lassan elvérzel és meghalsz, gyógyulni csak úgy tudsz ha ki_spawn-olsz, a valóságban se gysógyítanak meg a fronton -
Bat #8047 'stét.
Köszi a tegnap esti játékot.
Elég jó volt.
Pár kérdés:
Néha amikor meglőnek bepirosodom, és lemegy valamennyit a helszem, de aztán végig piros maradok, de még hallom, hogy tudok cselekedni, aztán szép lassan fogy csak el a helszem. Ilyenkor mi is van?
Néha, meg sebesül a muki, bepirosodom, majd kicsit kitisztul, de nem teljesen. Ilyenkor mit lehet tenni?
Amugy az elavult grafika ellenere is szepen nezett ki, amikor a tankoszlop megindult a varos ellen naplementekor. Hatranezve a tankok sargaban pompaztak...szep latvany volt
Azert a gyalogos prediksonnel vannak problemaim, plane ha az ellen 90 fokos kanyarokat csinal, eleg nehez rifflevel eltalalni :(
De kb 30 perces fekves egy fa toveben egy varos mellett, es megvolt elso ket killem. (Amit halisten meg par kovetett az este:)
Szal köszi
-
LtVitez #8046 az fasza bakter,jó gyorsan .. :| -
#8045 Elment a netem délben és csak most jött vissza...
nemsokára megyek -
lachun #8044 Beszélrtem Manoval ,sajna a villámok nem kimélték az dsl modemét ezért nem lesz talán csak hétfőn!!!!
Viszont arrakér minden épkéz láb katonát készüljön a jővő hétvégére a borhadjáratra!!!! -
lachun #8043 Ja akor mért nem jössz fel???? -
Isegrim #8042
Könnyen jön, könnyen megy :
A köcsög franciák visszafoglalták Mariemburgot.. :/ -
#8041 Amúgy tudom mi az a TS. :) -
#8040 Milyen játékhoz? :) Nincs játék nincs TS! Ilyen egyszerű. :) -
lachun #8039 na mindegy az egy preogi amin beszélgetünk mondjuk a hasznos infokat!!
leszedheted inen
Valamint délután akkor leszek és segitek be lőni akkor is kell ha nincs mikrofonod!!! -
lachun #8038 Gyere pc dom csetre elmagyarázom az nagyon fontos a játékhozz!! -
#8037 Mi az a TS? -
lachun #8036 !S gyere TSre ott vagyok!!! -
#8035 Nemtom. De már megy! -
LtVitez #8034 valszeg pecst,nem? -
#8033 Mért akar a gép valamit letölteni a hivatalos honlapról?
Fel se jött de már tölt... -
#8032 Pálinkás jóreggölt! :) -
pedrohsi #8031 Megbízható forrásból úgy értesültem, hogy hamarosan, 3 nagy peccsben átalakítják a gyalogos textúrákat, animációkat, fegyvermodelleket, illetve textúrákat. Erre az új kezelőfelület után kerül majd sor, és eléggé elhúzódik majd, de ráfér a modern kinézet:) -
lachun #8030 Nagyon jó lehetett a 60 tank ahogy készülödött a város ellen ,nem lettem volna a frenchik helyébe!!! -
lachun #8029 !S Jóreggelt ill napot:)) -
LtVitez #8028 pálinkásat! :) -
#8027 Jó reggelt! -
Isegrim #8026
Nekem van egy ugyanilyenem, csak Blenheim van rajta (Riflemannal lőttem magamnak) :) -
Isegrim #8025
Best of today :
Mozambo, a tapasztalt öreg róka nem csak Sapper tud a Somua mögé sunyítani, hanem akár egy Opellal is (aztán pedig addig cirkál körülötte amíg a csiga el nem szédül)
A Panzerkolonne elindult, át a Meuse-n...
... és csak jöttek ...
.. és jöttek.
Majd megálltak, és az utolsó roham előtt rendeződtek egy kicsit, tojást sütni a tetőpáncélon, ellőni egy-két képet...
... és amerre mentek, francia vérrel zsírozták a lánctalpakat ! -
#8024 Köszi a ma esti csatat elveztem, -
#8023 33%-al emelik a IIIH-k gyártását! -
lachun #8022 Ja Mozambo mellet a sapper gyilokban bent voltam én is -
lachun #8021 !S iszonyat fillig ez a granade puska ott álok a deponál egy kis susmus fent puf oda neki és 3 frenchi kihalt!!!!!
Marinburgnál Mozambo meglérdelmelné a vaskeresztett!!
Három stuártott élt tul egy sappert 4 bomba esőt KIRÁLY!!!!
Mozambo -
#8020 ennyit a francia légierőről -
#8019 -
pedrohsi #8018 hát ez nagyon hangulatos:)
12 tank full gázon rohan a mezőn peer felé:) -
#8017 a FRANCBA!!!már megint a franciázok:))
Ja,és nem kell félnetek,a golyófogó én leszek,csak kerüljek majd közétek!!!Tankkilövetésbe jó vagyok! -
pedrohsi #8016 szép kis panzer attak formálódik Genk-ben, megyünk vagy 10-en Peer-re -
#8015 egy csigazabáló sapper élete árán alezredes lettem -
#8014 a szövik szereztek valami lopakodó bombázót nincs hangja :(