19663
-
manohun #8093 nem sokára elkezdek hírezni:) -
#8092 -
manohun #8091 vagyok megint most csinálták meg a netet:))) -
#8090 Stuart mentes jó reggelt kívánok mindenkinek! -
#8089 Jó reggelt! -
#8088 sziaszok,jó reggelt
-
#8087 reggelt -
#8086 Simán :) -
#8085 Gyönyörű hajnalt mindenkinek!
Sajna csak most jutok el ideáig,hogy irjak nektek.
De nem vagytok ám elfelejtve!Aludjatok jól kicsi harcosaim. -
LtVitez #8084 ránéztél a képre és ezt így leolvastad róla :) -
#8083 A 231-es toronyszámú Tiger B a Várban a Kapistrán téren 1944. október 16-án délelőtt. (101/680/8282A/17 - Bundesarchiv) :)
Bővebben: Számvéber Norbet: Nehézpáncélosok - Az 503. nehézpáncélos-osztály magyarországi harcai. -
pedrohsi #8082 ez egy Tigris II asszem, Budán, a Várban, a német megszállás napján készült a kép, a tank további sorsa(számomra legalábbis) ismeretlen. -
#8081 Az hogy lehet, hogy Attigny-nél egy angol Hurri lőtt ki? -
#8080 Jó volt a mai csata is, kár hogy a NAGY terv nem jött össze, de majd legközelebb.
-
LtVitez #8079 jaja vmi olyasmi -
lachun #8078 Lehet nem is figyeltem -
#8077 Lachun:
Mintha az lenne oda irva, hogy Kapisztrán tér? -
LtVitez #8076 ez mintha egy panther lett volna fiatalabb korába,nem? -
LtVitez #8075 ez a kép itthon készült,talán pesten -
LtVitez #8074 back up 6 ják -
#8073 Kidobott a jatek es nem adta meg a 3 stuartot! -
lachun #8072 Egy érdekes felvétel!!!!
-
lachun #8071 Király Joxy föleg a desert kamu -
#8070 Ha gond van a panzer-edel, akkor hívd őket, hogy vissza vontassanak
-
#8069 És közben a motor is hűlne.... nem rossz! :) -
LtVitez #8068 lehet h az ellenkezője bevállna,vagyis hogyha felemelnénk a tankot,és a levegőbe próbálnánk meg vele manőverelni,nem? :) -
#8067 Hasonló ötleteket várok lánctalp-, vagy motornélküli tankhoz! -
Hupi #8066 Egy 90 fokra vissszahűtött motor min. 10-15 perc max gázon való üzemet kibír. Nem a légiharc kellős közepén kell észbekapni, hogy jaj nost veszem észre mindjárt besül a motor. -
Shad01 #8065 Amikor dogfight-ol nincs ideje az embernek a hőmérsékletet nézni. Ha meg mégis, akkor sem fogja visszavenni a gázt, miközben vadászok vannak a seggében. -
Hupi #8064 Nem szabad megvárni hogy besüljön a motor, a műszerfalon folyamatosan követni kell a hűtőfolyadék hőmérsékletét. Ha eléri a 120 fokot el kell távolodni és fél gázon hűteni. -
pedrohsi #8063 srácok, adjatok 1 kis felvilágosítást!
hogy működik ez a research level? ezek az új cuccok mind le vannak modellezve, csak az alacsony research miatt nem kapjuk meg őket?(p4g, stb) mi alapján lép szintet a research és milyen időközönként? -
Shad01 #8062 Gondolom többekkel elő fordult már, hogy megfőzték a 109-es motorját. Mielőtt leállna végleg, nekiáll kattogni. Onnantól kezdve kb fél perc és vége.
Rájöttem a megoldásra, hogyan lehet hazavánszorogni. Mikor meghalljuk a kattogást egyből ki kell kapcsolni a motort, majd le kell szállni egy megfelelő helyen. Ki kell várni míg a motor lehül. A lehülés után fel lehet szállni.
A motor továbbra is kattogni fog és sokkal gyorsabban melegszik, de nem fog tovább romlani, amíg ismét túl nem melegszik. Ha ez megtörtént, megint le kell szállni hűteni.
Minden gépet meg kell menteni, ha lehet. Így is elég nyomasztó a szövik légifölénye. Ráadásul, ha valaki eltalálta a géped, de annak semmilyen komoly baja nincs, megkapja utánad a kill, ha lezuhansz, vagy a motor miatt nem tudsz hazamenni. (Így lehet puskával repülőre killt kapni.)
Tegnap jó napom volt vadászpilótaként. 11 gépet lőttem le úgy hogy engem egyszer sem tudtak lelőni. Azért 3 gépet elvesztettem, de azt saját hibámból. Egyszer nekirepültem az üldözött gépnek. Másodszor alacsony magasságon átesett a 109F és ráadásnak a pilóta is bekómázott úgyhogy lezuhantam. Harmadszot a fent leírt módszernél meg akartam spórolni az utolsó leszállást, minek következtében a reptér előtt 2 km-rel halálozott el a motor. Azt az egy percet kibírhatta volna. -
lachun #8061 !S sajna ma nem sokat csatázok mert szülinapi buli lesz egésznap bye és adjatok a szöviknek:)) -
lachun #8060 Punker a steeringet és a vasmacskát álitsd a többi olyan mint a többi nél!!! -
Shad01 #8059 Csináld meg pont olyanra mint a tanknál. -
#8058 van valakinek bill beállítása hajóhoz? -
#8057 szép napot midnenkinek! -
LtVitez #8056 jóreggelt :) -
lachun #8055 nem is tudtam Shad-é lett a 8ezredik -
lachun #8054 Mennyél gyakorold a masiniszta szerepet !!!!