19663
  • bigapó
    Akkor tényleg legalább két emberrel érdemes indulni:)
  • Shad01
    Jelenleg 1 járművet max 2 ember irányíthat. Ráadásul az ő helyük is megkötött. Pl páncélosnál az első ember a sofőr és a testgéppuska kezelője, a második ember a parancsnok és lövegkezelő.
    Pedig sokszor jól jönne, ha az egyik kezelné a löveget, amigy a másik a parancsnok távcsövével kereshetné a célt. Vagy He111-nél ketten is kezelhetnék a géppuskákat.
    Gond van a két kezelő szinkronizákásával is. A He111-nek van egy olyan műszere, ami mutatja a repölő eltérését a céltól ha a bombázókkészülék a célra mutat. Ha egyedül repülök, akkor ez nagyon jól működik, ha multizunk, akkor nem a valós értékeket mutatja.
  • Random_
    Én is lennék lövész egy gépen!
    Ha este lesz valami akkor számíthattok rám!
  • Shad01
    Nem egészen. Ebben a játékban a városban lévő ATG-k és AAG-ken kívül nincs ai. Úgy kell tekinteni, hogy egy emberke szaladgál az összes hely között. Vagyis ha átmegyek a hátsó géppuskához, akkor nincs ai pilóta, aki addig elvezetné a gépet.
    Az egyedüli bombázásban épp ez a nagyon nehéz. Meg kell oldani, hogy mire átmész a bombázótiszt helyére, a gép pontosan a cél felé repüljön egyenletes sebességgel, tartva a magasságot is. A menet közbeni korrigálás nagyon nehéz, össze-vissza kell váltani a pozíciók között.
  • Csirke4
    Pedig én beülök a he-111-be baloldali lövésznek :)
    De hogy politikailag semleges maradjak mégis inkább csak az alsó lövésznek ülök be
  • Punkerwork
    azt nem tom
  • Csirke4
    Nincs olyan hogy én csak gépuskázok?
    Tehát 3 ember:pilóta,bombázó,gépfegyveres
  • Punkerwork
    1 ember vezeti + 1 ember meg géppuskázik meg bombáz álltalában
  • bigapó
    A bombázónál úgy működik a dolog, mint a b-17 flying fortress című játéknál? Azaz több dolgot is csinálhatsz, nem kötelező pilótának lenni és addig a gép csinálja a többit?
  • Punkerwork
    az nincs beállítva, bár még így is eltaláltam multkor 2 vadászt pedig csak egyenesen tudtam hátra lőni :)
  • Shad01
    Bombázótiszt lehetsz joy nélkül is. A bomba ledobásához elég a billentyűzet, a gépfegyvereket pedig egérrel is lehet kezelni.
  • Punkerwork
    én mennék de nincs semmi beállítva és nincs joy-om
  • Shad01
    Van kedve valakinek este eljönni gyárat bombázni?
  • Punker
    az új patch-ig nem lesz esélyünk. :(
  • Shad01
    A fejlesztési kör állása
    angol 16%
    francia 12%
    német 2%
    A német gyárak megint nem termelnek semmit.
  • Shad01
    Annak idején én is 7-19 óráig voltam az iskolában. Tanítás után legtöbbször bentmaradtunk a haverokkal kosárlabdázni, focizni, kondizni vagy számítógépezni. Az iskola nagyon jó hely, csak tanórák ne lennének.
  • Kit--Kat
    áhh ez így nagyon meleg:D
  • Csirke4
    Javol her generál!
  • lachun
    Huh az igen akkor eggyeztessél oké!!!
  • Csirke4
    délutánonként órák után pont egybesik az órarendemmel :D
    és havonta 1-szer be lehet menni péntek este 9-kor és ha szüleid nem rendelkeznek máshogy akkor csak reggel 6-kor mész haza :)
  • Punker
    és te esténként bemész a suliba játszani? :)
  • Csirke4
    1 éve simán ment rajtuk a mohaa,cs,quake3 :)
  • Csirke4
    Mér? :)
  • Punker
    lol, ennél jobb viccet még nem hallotttam :)
  • Csirke4
    Októbertől lessz a suliban net majd akkor lehet...
  • lachun
    Hello Csirkuc, remélem ebben a campányban kiképhetlek végre:)))
  • Csirke4
    Ahogy te is...
  • lachun
    Ugy látszik mkinden ötödik axis nyeremény után kapnak egy másfél hetes kiruccanást!!!
  • lachun
    !S na megint vagyok éátoom uj campány van és ugy látszik megint kaptak egy kis alamizynát a szövik(ami gyerekek ne boruljanak ki az örökös vezstés miatt):)))
  • Csirke4
    Mondd meg nekik, hogy nem szereted a franciákat! És ha nem hiszik akkor megmutatod a ww2 online-t! :D
  • ranGer2
    Francia.. :P bár elég nagy sületlenség salz csak kamulás... de tudok én jobbat is.. ezt kellett második idegen nyelvnek felvenni a suliban.. :P UTÁÁÁÁLOM!!!
  • Csirke4
    Áj dont szpík disz lengvidzs! :(
  • ranGer2
    Si Lessio papié de toáletion :P
  • Csirke4
    Rossz a légvédelem...
    Bele kell halgatni az enemy TS-ébe és akkor tudni honnan jönnek
  • Punkerwork
    úgy hogy ott a szövik nem bombáztak ilyen durván
  • Random_
    Na de eddig is nyertünk valahogy nem is keveset akkor az hogy jött össze?
  • Shad01
    Új hadjárat, de semmi változtatás a játékmenetben. A német gyárak termelése 0%. Kiváncsi vagyok, hogy e hadjárat végéig hány %-áig jutunk el az első fejlesztési körnek.
  • Random_
    Valószínű vagy kifejlesztettük a Tigriseket és a legújabb csúcs repülőket. :)
  • Csirke4
    Újraindult volna a játék?
  • Csirke4
    Hurrá.:)