19663
-
#11097 Akkor tényleg legalább két emberrel érdemes indulni:) -
Shad01 #11096 Jelenleg 1 járművet max 2 ember irányíthat. Ráadásul az ő helyük is megkötött. Pl páncélosnál az első ember a sofőr és a testgéppuska kezelője, a második ember a parancsnok és lövegkezelő.
Pedig sokszor jól jönne, ha az egyik kezelné a löveget, amigy a másik a parancsnok távcsövével kereshetné a célt. Vagy He111-nél ketten is kezelhetnék a géppuskákat.
Gond van a két kezelő szinkronizákásával is. A He111-nek van egy olyan műszere, ami mutatja a repölő eltérését a céltól ha a bombázókkészülék a célra mutat. Ha egyedül repülök, akkor ez nagyon jól működik, ha multizunk, akkor nem a valós értékeket mutatja. -
#11095 Én is lennék lövész egy gépen!
Ha este lesz valami akkor számíthattok rám! -
Shad01 #11094 Nem egészen. Ebben a játékban a városban lévő ATG-k és AAG-ken kívül nincs ai. Úgy kell tekinteni, hogy egy emberke szaladgál az összes hely között. Vagyis ha átmegyek a hátsó géppuskához, akkor nincs ai pilóta, aki addig elvezetné a gépet.
Az egyedüli bombázásban épp ez a nagyon nehéz. Meg kell oldani, hogy mire átmész a bombázótiszt helyére, a gép pontosan a cél felé repüljön egyenletes sebességgel, tartva a magasságot is. A menet közbeni korrigálás nagyon nehéz, össze-vissza kell váltani a pozíciók között. -
#11093 Pedig én beülök a he-111-be baloldali lövésznek :)
De hogy politikailag semleges maradjak mégis inkább csak az alsó lövésznek ülök be -
#11092 azt nem tom -
#11091 Nincs olyan hogy én csak gépuskázok?
Tehát 3 ember:pilóta,bombázó,gépfegyveres -
#11090 1 ember vezeti + 1 ember meg géppuskázik meg bombáz álltalában -
#11089 A bombázónál úgy működik a dolog, mint a b-17 flying fortress című játéknál? Azaz több dolgot is csinálhatsz, nem kötelező pilótának lenni és addig a gép csinálja a többit? -
#11088 az nincs beállítva, bár még így is eltaláltam multkor 2 vadászt pedig csak egyenesen tudtam hátra lőni :) -
Shad01 #11087 Bombázótiszt lehetsz joy nélkül is. A bomba ledobásához elég a billentyűzet, a gépfegyvereket pedig egérrel is lehet kezelni. -
#11086 én mennék de nincs semmi beállítva és nincs joy-om -
Shad01 #11085 Van kedve valakinek este eljönni gyárat bombázni? -
#11084 az új patch-ig nem lesz esélyünk. :( -
Shad01 #11083 A fejlesztési kör állása
angol 16%
francia 12%
német 2%
A német gyárak megint nem termelnek semmit. -
Shad01 #11082 Annak idején én is 7-19 óráig voltam az iskolában. Tanítás után legtöbbször bentmaradtunk a haverokkal kosárlabdázni, focizni, kondizni vagy számítógépezni. Az iskola nagyon jó hely, csak tanórák ne lennének. -
#11081 áhh ez így nagyon meleg:D -
#11080 Javol her generál! -
lachun #11079 Huh az igen akkor eggyeztessél oké!!! -
#11078 délutánonként órák után pont egybesik az órarendemmel :D
és havonta 1-szer be lehet menni péntek este 9-kor és ha szüleid nem rendelkeznek máshogy akkor csak reggel 6-kor mész haza :) -
#11077 és te esténként bemész a suliba játszani? :) -
#11076 1 éve simán ment rajtuk a mohaa,cs,quake3 :) -
#11075 Mér? :)
-
#11074 lol, ennél jobb viccet még nem hallotttam :) -
#11073 Októbertől lessz a suliban net majd akkor lehet... -
lachun #11072 Hello Csirkuc, remélem ebben a campányban kiképhetlek végre:))) -
#11071 Ahogy te is... -
lachun #11070 Ugy látszik mkinden ötödik axis nyeremény után kapnak egy másfél hetes kiruccanást!!! -
lachun #11069 !S na megint vagyok éátoom uj campány van és ugy látszik megint kaptak egy kis alamizynát a szövik(ami gyerekek ne boruljanak ki az örökös vezstés miatt):))) -
#11068 Mondd meg nekik, hogy nem szereted a franciákat! És ha nem hiszik akkor megmutatod a ww2 online-t! :D -
#11067 Francia.. :P bár elég nagy sületlenség salz csak kamulás... de tudok én jobbat is.. ezt kellett második idegen nyelvnek felvenni a suliban.. :P UTÁÁÁÁLOM!!! -
#11066 Áj dont szpík disz lengvidzs! :( -
#11065 Si Lessio papié de toáletion :P -
#11064 Rossz a légvédelem...
Bele kell halgatni az enemy TS-ébe és akkor tudni honnan jönnek -
#11063 úgy hogy ott a szövik nem bombáztak ilyen durván -
#11062 Na de eddig is nyertünk valahogy nem is keveset akkor az hogy jött össze? -
Shad01 #11061 Új hadjárat, de semmi változtatás a játékmenetben. A német gyárak termelése 0%. Kiváncsi vagyok, hogy e hadjárat végéig hány %-áig jutunk el az első fejlesztési körnek. -
#11060 Valószínű vagy kifejlesztettük a Tigriseket és a legújabb csúcs repülőket. :) -
#11059 Újraindult volna a játék? -
#11058 Hurrá.:)