19663
  • Punkerwork
    "kicsit" összetettebb
  • bigapó
    Akkor kb. olyan mint a battlefield 1942?
  • bigapó
    Igen ez nekem jött
  • Punkerwork
    aszem ezt nem nekem szántad :)
  • Shad01
    Támadásnál az ellenséges város közelében lévő előretolt bázisról indulunk (FB). Elsődleges cél megvetni a lábunkat a támadott városban, ehhez egy olyan úgynevezett depot kell elfoglalnunk, ami összeköttetésben áll egy német kézen lévő várossal. Ha már van ilyen depo, akkor a gyalogosok onnan is beléphetnek a játékba.
    Védekezésnél eleve a városból indulunk.
    A térképen kis ikonok jelzek, ha valamelyik város tank, gyalogos, légitámadás alatt van. És az is látszik, ha az ellenfél elfoglalta már a városban az egyik épületet.
  • Punkerwork
  • bigapó
    Hi!

Amikor mentek hadjáratra, akkor a város alapján lehet őket megválasztani? Pl. most Schilde, Belgium egy kis "axis" betámogatásra szorul:)
  • manohun
    NÉZZÉTEK MEG AZ ÚJ HÍREKET NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
  • Punker
    igen én is azt néztem, ma este kb 95% hogy végre én is tudok majd játszani
  • Random_
    A front jól áll! Sokat haladtunk délen szerintem. Ez bizalomra adhat okot.
  • Random_
    Elvileg megoldhatódhat a fagyási gondom? :D
  • Punker
    ok
  • manohun
    elvileg ki jött az 1.16.3-as patch
  • Punker
    na megyek kutyátsétáltatni utánna meg valószínűleg zülleni, lehet már csak holnap leszek csőtök
  • lachun
    Gyertek bombázni és a dicsöség felszál az AXIS ragyogó kék egére!!!!!!!
  • lachun
    Én mindig benne vagyok a mokában, szerintem kéne akkor a hadjárathoz méltoan Bombázó napokat is tartani!!!
  • Shad01
    Érdekes dolgokat olvastam a játék fórumán. Pl:
    A nyárak termelésének 0%-ra való bombázásához és azon is tartásához
    németeknél 2x9 He111 4,5 óránként
    szövetségeseknél 4x9 DB7 4 óránként
    szükséges.
    Egy átlagos küldetés megközelítőleg 2 óra He111-el és 1 óra DB7-el.
    Hol van a gond? Német oldalon kétóránként kell 9 olyan embert találni, akik tudnak és hajlandók is 2 óra hosszat repülni. A szövetségeseknek pedig óránként 9 emberre van szükségük egy egyórás küldetésre. Szerintetek melyik könnyebb?
    Gyertek menjünk bombázni! Kb 2 órán keresztül fog tartani, nem biztos, hogy eltaláljuk a célt, jó eséllyel megrongálja a gépet a légvédelem, ha vadászok is lesznek garantáltan nem jutunk haza.
    Gyertek menjünk bombázni! 1 óra alatt megvan az egész, zuhanóbombázással biztos a találat, a légvédelem csak ijesztegetésnek van, a vadászok nem érnek utól minket, ha mégis, akkor is valószínűleg nem tudnak számottevő kárt okozni a repülőben.
  • Shad01
    Kb 45 perc oda az út, nem szerencsés, ha valaki kifagy közben.
  • Punkerwork
    én 2x repültem 2x lőttek le :(
  • Random_
    Shad nem lehetne valami képzés a hétvégén?
    Bár én nem rendelkezek Joy-al ezért csak lövésznek lennék, jó, de szívesen segítenék. :)

Mondjuk tegnap este említettem épp neked, hogy fagyok. Nem tudom mennyire lesz ez a fagyás mindennapos eddig eléggé hervasztó mert nem tudtam egyszer se fél óránál többet játszani fagyás miatt.
  • Shad01
    Az elmúlt hetek próbálkozásai bebizonyították, hogy a német gyárakat lehetelen megvédeni a szövetséges légitámadásoktól.
    Ha nem akarunk ismét veszíteni, akkor nekünk is agresszívan kell támadni a szövetséges gyárakat. Már 2 He111-essel is jelentős eredményeket lehet elérni, ezért bombázók vezetéséhez keresek jelentkezőket. Tizedesi rang és minimális repülési tudás szükséges.
  • Punkerwork
    igen erre emlékszek hogy a légvédelem még 3000 méteren is eltalált minket, mondjuk legalább a bombákat ledobtuk akkor.
  • Shad01
    Tegnap utánaolvastam a gyárbombázás rejtelmeinek. Az elméletet kipróbálni elmentem Canterbury-t bombázni. A legelső rárepüléssel tökéletes találatot értem el, mind a 8 bomba a gyár területére esett. Ezzel 15%-os kárt okoztam az adott városban.
    Egy városban általában 3 gyár van. A 15% azt jelenti, hogy egy gyár 45%-osan sérült. Ahhoz hogy a termelés visszaessen az egyik gyárat kell teljesen lerombolni, amihez már 2 He111-es elég. A biztonság kedvéért jó, ha 3 bombázót számolunk egy gyárra. A város összes gyárának lerombolásához minimum 6 gép kell, de jobb ha 8-10 megy.
    Egy repülőút, ha vissza is akarunk térni kb másfél óra.
    Ez a fajta bombázás csak addíg működik, amíg a szövik vadászgépei meg nem jelennek. A játékegyensúlyhoz még annyit, hogy míg a Db7-est 300m magasságban sem találja el a légvédelem, addíg a második rárepülésemnél 2500 méteren komoly találatot kaptam, mire kiértem a aag-k hatósugarából már csak egy motorom volt ép.
  • Csirke4
    hajnalt :-)
  • Punker
    reggelt
  • cece
    Ok.
    Az itt megadott címen elérsz, ha nem veszem el a bürökrácia útvesztőjében...
    Max. a lakásvásárlás végén kérek egy szép kis Sutg ot és békésen szétlövök néhány hivatalt.
    Cece
  • lachun
    Hello nincs elfeledve csak sajna nem jönn le olyan gyorsan mint reméltem!!!
  • cece
    !S
    Lachun hoz lenne egy kérdésem, így kora este.
    Sikerűlt valamit lépned a PE kapcsán, nem tudom emlékszel e még a múlt héten beszélgettünk itt a fórumban a dologról.
    Üdv
    Cece
  • lachun
    !S naasszem ma sem lesz játék majd talán holnap:(
  • Random_
    Ma már kétszer kifagyott pont mikor eksön volt kicsit ideges lettem.
  • Punker
    lehet még se tudok ma játszani, csak olyan 9 után
  • CarajoEsp
    Már active vagyok:DDDD
    KÖSZÖNÖM MANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CarajoEsp
    Igen ,de Á--áÁÁ:?D
    Attól meg megőrülök. Amúgy most fentvan???
  • Csirke4
    Mikor mentek bombázni, és mit?
    Magyarul(A kémek miatt)
  • Punkerwork
    ICQ-t felrakni kb 2 perc, és ha itt fórumon ráklikkelsz mano nevére akkor megtudod az icq számát :)
  • CarajoEsp
    Nincs icq-m:(
    Plussz aszáma sincs meg:(
  • Punkerwork
    Mano-t ICQ-n hamarabb eléred :)
  • CarajoEsp
    Mano. Ha valamkikor olvasod, ma adtam fel a számládra 3ropit. Viszont tegnap lekapcsoltak. Valahogy meg lehet oldani ,hogy még a mai napon levegyék a pénzt. persze csak ha ráérsz ilyenre. Előre is köszi.
  • Punkerwork
    én is haltam már meg bombázóként :)
  • Kit--Kat
    Én mennék, ha majd lenne időm és valaki gyorsan leordítaná a gombokat.
    Már bombáztam HE111-es szóval van tapsztalatom:)