19663
-
#11137 "kicsit" összetettebb -
#11136 Akkor kb. olyan mint a battlefield 1942? -
#11135 Igen ez nekem jött -
#11134 aszem ezt nem nekem szántad :) -
Shad01 #11133 Támadásnál az ellenséges város közelében lévő előretolt bázisról indulunk (FB). Elsődleges cél megvetni a lábunkat a támadott városban, ehhez egy olyan úgynevezett depot kell elfoglalnunk, ami összeköttetésben áll egy német kézen lévő várossal. Ha már van ilyen depo, akkor a gyalogosok onnan is beléphetnek a játékba.
Védekezésnél eleve a városból indulunk.
A térképen kis ikonok jelzek, ha valamelyik város tank, gyalogos, légitámadás alatt van. És az is látszik, ha az ellenfél elfoglalta már a városban az egyik épületet. -
#11132 -
#11131 Hi!
Amikor mentek hadjáratra, akkor a város alapján lehet őket megválasztani? Pl. most Schilde, Belgium egy kis "axis" betámogatásra szorul:) -
manohun #11130 NÉZZÉTEK MEG AZ ÚJ HÍREKET NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#11129 igen én is azt néztem, ma este kb 95% hogy végre én is tudok majd játszani -
#11128 A front jól áll! Sokat haladtunk délen szerintem. Ez bizalomra adhat okot. -
#11127 Elvileg megoldhatódhat a fagyási gondom? :D -
#11126 ok -
manohun #11125 elvileg ki jött az 1.16.3-as patch -
#11124 na megyek kutyátsétáltatni utánna meg valószínűleg zülleni, lehet már csak holnap leszek csőtök -
lachun #11123 Gyertek bombázni és a dicsöség felszál az AXIS ragyogó kék egére!!!!!!! -
lachun #11122 Én mindig benne vagyok a mokában, szerintem kéne akkor a hadjárathoz méltoan Bombázó napokat is tartani!!! -
Shad01 #11121 Érdekes dolgokat olvastam a játék fórumán. Pl:
A nyárak termelésének 0%-ra való bombázásához és azon is tartásához
németeknél 2x9 He111 4,5 óránként
szövetségeseknél 4x9 DB7 4 óránként
szükséges.
Egy átlagos küldetés megközelítőleg 2 óra He111-el és 1 óra DB7-el.
Hol van a gond? Német oldalon kétóránként kell 9 olyan embert találni, akik tudnak és hajlandók is 2 óra hosszat repülni. A szövetségeseknek pedig óránként 9 emberre van szükségük egy egyórás küldetésre. Szerintetek melyik könnyebb?
Gyertek menjünk bombázni! Kb 2 órán keresztül fog tartani, nem biztos, hogy eltaláljuk a célt, jó eséllyel megrongálja a gépet a légvédelem, ha vadászok is lesznek garantáltan nem jutunk haza.
Gyertek menjünk bombázni! 1 óra alatt megvan az egész, zuhanóbombázással biztos a találat, a légvédelem csak ijesztegetésnek van, a vadászok nem érnek utól minket, ha mégis, akkor is valószínűleg nem tudnak számottevő kárt okozni a repülőben. -
Shad01 #11120 Kb 45 perc oda az út, nem szerencsés, ha valaki kifagy közben. -
#11119 én 2x repültem 2x lőttek le :( -
#11118 Shad nem lehetne valami képzés a hétvégén?
Bár én nem rendelkezek Joy-al ezért csak lövésznek lennék, jó, de szívesen segítenék. :)
Mondjuk tegnap este említettem épp neked, hogy fagyok. Nem tudom mennyire lesz ez a fagyás mindennapos eddig eléggé hervasztó mert nem tudtam egyszer se fél óránál többet játszani fagyás miatt. -
Shad01 #11117 Az elmúlt hetek próbálkozásai bebizonyították, hogy a német gyárakat lehetelen megvédeni a szövetséges légitámadásoktól.
Ha nem akarunk ismét veszíteni, akkor nekünk is agresszívan kell támadni a szövetséges gyárakat. Már 2 He111-essel is jelentős eredményeket lehet elérni, ezért bombázók vezetéséhez keresek jelentkezőket. Tizedesi rang és minimális repülési tudás szükséges. -
#11116 igen erre emlékszek hogy a légvédelem még 3000 méteren is eltalált minket, mondjuk legalább a bombákat ledobtuk akkor. -
Shad01 #11115 Tegnap utánaolvastam a gyárbombázás rejtelmeinek. Az elméletet kipróbálni elmentem Canterbury-t bombázni. A legelső rárepüléssel tökéletes találatot értem el, mind a 8 bomba a gyár területére esett. Ezzel 15%-os kárt okoztam az adott városban.
Egy városban általában 3 gyár van. A 15% azt jelenti, hogy egy gyár 45%-osan sérült. Ahhoz hogy a termelés visszaessen az egyik gyárat kell teljesen lerombolni, amihez már 2 He111-es elég. A biztonság kedvéért jó, ha 3 bombázót számolunk egy gyárra. A város összes gyárának lerombolásához minimum 6 gép kell, de jobb ha 8-10 megy.
Egy repülőút, ha vissza is akarunk térni kb másfél óra.
Ez a fajta bombázás csak addíg működik, amíg a szövik vadászgépei meg nem jelennek. A játékegyensúlyhoz még annyit, hogy míg a Db7-est 300m magasságban sem találja el a légvédelem, addíg a második rárepülésemnél 2500 méteren komoly találatot kaptam, mire kiértem a aag-k hatósugarából már csak egy motorom volt ép. -
#11114 hajnalt :-) -
#11113 reggelt -
#11112 Ok.
Az itt megadott címen elérsz, ha nem veszem el a bürökrácia útvesztőjében...
Max. a lakásvásárlás végén kérek egy szép kis Sutg ot és békésen szétlövök néhány hivatalt.
Cece -
lachun #11111 Hello nincs elfeledve csak sajna nem jönn le olyan gyorsan mint reméltem!!! -
#11110 !S
Lachun hoz lenne egy kérdésem, így kora este.
Sikerűlt valamit lépned a PE kapcsán, nem tudom emlékszel e még a múlt héten beszélgettünk itt a fórumban a dologról.
Üdv
Cece -
lachun #11109 !S naasszem ma sem lesz játék majd talán holnap:( -
#11108 Ma már kétszer kifagyott pont mikor eksön volt kicsit ideges lettem. -
#11107 lehet még se tudok ma játszani, csak olyan 9 után -
#11106 Már active vagyok:DDDD
KÖSZÖNÖM MANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#11105 Igen ,de Á--áÁÁ:?D
Attól meg megőrülök. Amúgy most fentvan??? -
#11104 Mikor mentek bombázni, és mit?
Magyarul(A kémek miatt) -
#11103 ICQ-t felrakni kb 2 perc, és ha itt fórumon ráklikkelsz mano nevére akkor megtudod az icq számát :) -
#11102 Nincs icq-m:(
Plussz aszáma sincs meg:( -
#11101 Mano-t ICQ-n hamarabb eléred :) -
#11100 Mano. Ha valamkikor olvasod, ma adtam fel a számládra 3ropit. Viszont tegnap lekapcsoltak. Valahogy meg lehet oldani ,hogy még a mai napon levegyék a pénzt. persze csak ha ráérsz ilyenre. Előre is köszi. -
#11099 én is haltam már meg bombázóként :) -
#11098 Én mennék, ha majd lenne időm és valaki gyorsan leordítaná a gombokat.
Már bombáztam HE111-es szóval van tapsztalatom:)