WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random_
Én is remélem így lesz mert akkor gyakran leszünk afrikában megnézve a statisztikát. 😊

Na és másik nagy reményem, hogy ha lesz keleti hadszintér akkor be kellene hozni kishazánkat a köztudatba.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
azt beszéltük Mano-val hogy valószínûleg idõrendben halad majd a game, tehát a mostani megszokott hadszíntér utánna afrika és utánna szerver restart 😊

Random_
Lehetõségek száma végtelen és szerintem folyamatosan lehet fejleszteni a cuccost. A gépek egyre jobbak lesznek és szerintem egyre több az elõfizetõ azok akik egyszer elõfizetnek nagy valószínûséggel megmaradnak.
Bár én attól félek, hogy nagyon megoszlik a nép ha lesz egy új hadszintér. Persze ha bejön Afrika nagyon sok új elõfizetõ is lesz, de nem hiszem, hogy arányosan több elõfizetõ lenne.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
jaja 😊

Random_
Milyen állat lenne ha el lehetne vágni ellenséges városok kommunikációs vonalait. Egy támadás elötti éjszaka besurranó különleges alakulataink fölmásznak a póznákra és elvágják a telefont. Majd ezután megindul a támadás pedig nyugisan menne mert nem mûködne az EWS. 😊

Punkerwork
ezeket szerintme csak a 2.x-ben kapjuk meg 😞

Random_
Hát azért a Panzerfaust nem egy jó dolog nem tudom mennyit tudunk vételezni mert az azért egyszer használatos volt ha jól tudom.

Viszont egy jó kis Panzersreck nagyon kellemes utitárs. 😊))
Jó lenne ha lehetne taposóaknázni meg botlódrótos csapdákat létesíteni akkor aztán lehetne partizánkodni. 😄

Punkerwork
csak kapjam meg a panzerfaust-om/pansershreck-em akkor majd nem gurul haza 😊

láttam már én is két kerékkel haza vánszorgó panhardott és 6 csomagot kapot eggyszerûren nem lehetett kinyirni.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punkerwork
Stuart-ot 90%-ban kinyírom, de pl Panhard-ot talán 1x sikerült eddig szétszednem 😞

Random_
Én a Stuartokat azért szeretem nagyon mert szépen be van rajta jelölve a csomag helye. Szinte már csak az hiányzik, hogy oda is írják szöveggel: a csomagot ide helyezd káposztazabáló! 😊

Persze marad és ha meg kapják a pénzt akkor ujra minden indul semmi hátrány nincs.

Hypo
Udv mindenkinek, miujsag a fronton?
Ja csak egy info akit erint:
Szoval akinek a K&H nal van internetes kartyaja az figyeljen mert a SafeNet felmondta a szerzodeset, ergo nem sokara megszunik a safenet szolgaltatas, en tegnap voltam a bankba ott mondtak.

Most ugy nez ki nekem kimarad egy pici ido, raadasul most kene befizetni mert lejart az accountom, tenyleg egy kerdes, ha most nem fizetem be de pl 3 het mulva attol meg megmarad az accountom nem?

Punkerwork
nekem játékközben általában meg van nyitva a sapper útmutató 😊 de sajna így is van az néha hogy nem adja meg csak sérültre 😞

Egyszer kellene szervezni a training serverern egy tankrobbantó gyakorlást. Mindegyik tanknak meg van a gyenge pontja, ahol egy csomaggal felrobbantható. Mindenkinek be kellene gyakorolni, melyik tanknál milyen pozícióból és hová kell felhelyezni a csomagot.
A gyáraknak a fejlesztésben van szerepük és abban, milyen gyorsan töltõdnek fel az AB-k. A fejlesztés során vagy új egységeket lehet kifejleszteni, vagy a meglévõk elõállítási költségét lehet csökkenteni.
Ha egy gyárat bizonyos %-ig lerombolnak, akkor teljesen leáll a termelése és csak akkor indul újra, ha ismét 100%-osan ép lesz.
A játék elején kellene jobban védeni a gyárainkat és gyorsan kifejleszteni a 109F-et, mert azzal sokkal könnyebb megvédeni a hátországot.
Sajnos az összes gyárunk napok óta nem termel semmit.
Az a baj, hogy a szövetgségesek bombázói elég gyorsak, és a riadóztatás után ha nem szállunk fel azonnal a vadászokkal, nem tudjuk megzavarni a bombázást.
Random_
Nekem egy küldin belül volt 3 Stuart a negyedik csak azért nem lett meg mert nem ment a TS és kiléptem beállítani.

Én csakis stuartokkat robbantottam eddig nem tudom hogyan, de más tank nem került a képbe.

Punkerwork
vodka-t soha!

Punkerwork
nem akarsz átjönni utásznak? amúgy nekem eddig 1,5 tank sikerült csak aszem, szal grat

Pontossan nem tudom de meg van határozva, ha csak nem kap egy gyár még több találatott.tegnap pldául még a hideg is végig futott a hátamon ,mikor Bertrixben lapultam a fûben a reptér környékén és a HE111-esek felhöként szállak el felettem.

huha remélem az éjjel tudtuk tartani !!

bigapó
Hi!

Ha lebombáznak egy gyárat, akkor meddig üzemképtelen? gondolom ezek fix helyeken vannak, tehát ha elfoglaltok területeket, akkor azok az éppen akuális tulajdonosának termelnek? Egyáltalán milyen gyárak ezek? Csak hadianyagot gyártók?

The Matrix has you...

Tegnap sapperrel sikerült egy küldetésen belül 2 S35-öst darabjaira robbantanom.
Csinált már valaki mesternégyest, vagyis egy küldetésen belül fel tudott-e robbantani 4 tankot?
bigapó
Látom ott voltál Sztálingrádnál is... 😊) (vodka ezerrel)

The Matrix has you...

Jól szervezett támadást indítottak a fanciák azon a frontszakaszon. A céljuk valószínûleg Bertix elfoglalása. A repteret folyamatosan 4-5 vadászgéppel támadták. Mikor rájöttek, hogy kifogytak a gépek Bertixbõl hamarosan 4 gépük megjelent Wiltz reptere fölött is, ahonnan a 109-eseket tudtuk volna átvinni Bertixbe.
Elõször Wiltz légtere felett kellett megszerezni az irányítást, utána lehetett továbbmenni Bertixbe.
Tegnap este korán le akartam feküdi, de amíg az ellenséges gépekre lõtt a reptéri légvédelem nem volt szívem kilépni a játékból. Éjfélre tudtuk elérni azt, hogy a német gépek legyenek fölényben Bertix környékén.
!S Gedinne, Beivere ,Bertix volan nagyon mozgalmas Punker jelentem a Sedán híd felrobantva!!!!!

Kit--Kat
hát ha ez segít rajtad, én meg az allergiával küszködödk, pont most tüsszentette shit

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
Jobbulást Punker!
Becherovka??? És az hat?
CarajoEsp
😄 Megengedve😄DD
De azt küldhetsz nekem is😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punker
Becherovka-val kúrálom magam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Punker azonnal egy antibiotikum kúrára foglak. A Führer ideges ,hogy beteg a legjobb robbantósa. Azonnal meggyógyulni!!!😄
(Jobbulást)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punker
meg vagyok fázva, fulldoklok stb... 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
mi a bajod???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

oh akkor hogy megyünk ha, gyün a parancs a hídakkal ????

Csirke4
Én csak mondtam lachunnak hogy ez off! Inkább örülnél 😞
Punker
még nem igazán 😞

Punker
#10765 pl

Csirke4
Kóstolgatok??????
!S kamarad meg gyogyultál ?????

Punker
tiszteletben tartom Mano kérését, de ha sokat kóstolgatsz rá fogsz fázni.

Men baj nem érdekel akik figyelnek azok dolgozzanak Punker különben is beteg most ha jól olvastam.

Csirke4
De ez amit mi csinálunk most ez off.
Úgyhogy bármikor eltûnhetnek a hozzászólások 😊
Én nem láttam olyan topikot ami a 24/7 ben állandoan szigorúan a gamérol irnak!!!

Milyen off ez ilyen fórum néz más topikot ot tugyan ez megy!!!!

Csirke4
Ez jó lessz a sok offline hozzászólásra
(bocs Punker...)
ezt nem soha minek is???

Kit--Kat
azt hittem már, hogy ezt a fórumot, lógvahagytátok

Csirke4
Melyik?
hehe ok