WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
reggelt
Punker
menni akarok Flavion-ba 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Igen a kis lüke😄D

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kit--Kat
Rájen😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

oké remélem mindnekinek tetszik majd😊)
Moskosz szövik szeverezkednek itt:

Kit--Kat
fasza oldal Lac grat😊
má leistöltöttem 3 videót róla

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A sapper film nagyon king!!!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Olyan kincsre találétam hogy na!!!
ezt Hupinak ajánlom remélem megtudjátok nézni😄
STUG😊
ez meg Mozambonak
tiger a nagy ász személyessen!!!
az oldal pedig itt van én leszedtem az összes clippet!!!!
errõl!!!

igy vártuk a bevetést 😄DD

Sorry pont én kések, nem sokára megyek ,mégegyszer bocs!!!

Ok akkor 14-15 órától legyetek fent.

cece
!S
Hali, nem zaklatásként, csak gondoltam megkérdem sikerûlt e valamit Kezdeni a PE 2 cd vel.
Üdv
Cece

Random_
Én megyek! Az imént vettem meg a Radeon 9600XT-m 256 rammal szóval vége a Geforce2-es szükösködésnek! Amint hazamegyek szénné játszom magam!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
délutánra kéne egy olyan party mint tegnap este 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

!S na remélem ma lesz egy kis pity-puty de az FB gengszterkedések is tetszenek nagyom_😊))

Nagyon élvesztem rengeteg csiga evQt kifingattunk😊))

Punker
Panhardot megsappoltam 😊))))))

Punker
megint tökéletes Sapper küldetést hajtottunk végre, a veszteségek persze nagyok voltak de sikerrel zárult a küldetés 😊

!S na mindenjót remélem holnap tudok játszani 😊)

Hát azt a 55mm-es seggpáncélt ne nagyon lövöldözd 37 mm-essel 😊 Radiátort aztán had pusztuljon. Két piroska valószínûleg parancsnok volt az nem kill 😊

0Fritz0
Most már komolyan kezdek félni a Char-tól, mert míg egy Pz38-assal nagyritkán ki lehet lõni egy-egy pechesebb Matildát, addig ezt az órmótlan dögöt szinte lehetetlen.
A multokri FB-robbantásunknál is lazán kijöttek a jármûdepóból, miközben kaptak vagy 10 AP-t a seggükbe, 50 méterrõl...
Tegnap meg egy másik kapott egymás után két "piroskát", erre damage-t írt ki.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

huh nagyon állat jó volt ma a Sedán FB-t nem adtuk én megint kedvenc kis p36 -ommal gyilkolásztam😊)

!S minden jót amugy és remélem mindjárt megyek harcolni😊)

Ez a ryan közlegénybQl van amugy!!!

Punkerwork
nekem kódnélküli oem win fénymásolatom van sp1-gyel, azt lehet frissíteni simán meg sp2 is felmenne rá ha felraknám

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

joebacsi
ha fel ment rá az sp1, akkor az sp2 is fel fog...ha meg nem akkor registryben át kell firkantani a kulcsot egy olyanra ami megfelel a frissítéseknek...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CarajoEsp
Hát azt még nem néztem. Az a lényeg ,hogy nem eredeti. Namost viccbõl nem akarok leszedni 300megát.
Természetesen EREDETI😄DD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punkerwork
milyen fénymásolat, rendesen tudod frissíteni?

CarajoEsp
Ha innen letöltöm a Service Pack 2-t, akkor azt fel tudom rakni Biztonsági másolt Windows-ra ,vagy kell még valamit bûvészkednem?

0Fritz0
Ez kérlek alással a "Ryan Albaka-helyettes megmentése"-címû pacifista mûbõl van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csirke4
Akkor azt megnézem! 😊
Punkerwork
ellenség a kapuknál

Csirke4
Honnan van ez a videó? 😊
0Fritz0
Ma este nyomunk egy "BUMM A FEJBE"-ét?

Abbeville-ben az 1-es gyár.
Tegnap Abbeville-ban és Amiensben is földig rombolta 1-1 gyárat és csak 1 He111-et veszítettem.
Nem értem, hogy míg a bf110 egy motorral is képes repülni, addíg a He111 ezt miért nem tudja bombateher nélkül megcsinálni?
0Fritz0
Tegnap SMG rulz volt, mivel elsõ küldinél bejátszott egy lájtos 7 killes mákostorta; és a többinél is mindig "megvolt" az átlagtartó 1-2 gyalogos, de dógózhat itt az ember ha csupa kamikázéval van körülvéve...

0Fritz0
Inkább nyiss külön topicot a csencselésnek...

kincsed
Jó reggelt mindenkinek!Remélem,mindenki jól van,és rendesen irtjátok a csigazabbantókat

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Helló!

Érdekel valakit második vh-s német/ukrán pénzek (egyik fele német másik ukrán)?
CarajoEsp
Hát ma nagyon nem volt jó napom. Repülésben aláztak és biza földi egységek se mentek. Ez most nem volt egy jó napom😞

!S sracok meg jöttem asszem ma nem gamázok😞

Csirke4
Ez melyik gyár volt? 😊
Bombázási útmutató:
A magasság és sebesség korrekten beállítva.
A piros X-nél kezdtem el bombázni.

Az eredmény:
CarajoEsp
😄 Nagyon komoly!!! Kár ,hogy én még nemtok 111-et vezetni😞

Amiens 8-as gyár bombázása:

vannak még orosz hadifogságból írt levelek is
még a héten
legalábbis még anno a töritanárom ezt mondta róla. ha kell teszek fel róla képet is, de hogy mikor azt nem tudom megmondani
ez papír, az ukrán megszállásnál nyomatták ezeket