19663
  • Sippie
    Jaja... előbb kell a 110 C/4-est kifejleszteni, utána lehet csak FW
  • Shad01
    DOC (az egyik fejlesztő) írta:
    You have to RDP the tier next before you can RDP the tier after.

ie: If you want the Fw190, you have to RDP the 109F and C4/B before hand.
    ie: If you want the PzIVg, you have to RDP the PzIIIh before hand.
    ie: if you want the P38 (Lockheed 322/15) you have to have the H81 and Bell14a before hand.
    ie: if you want the Sherman you have to RDP the Stuart before hand.
    ie: if you want the Crusader III you have to RDP the Crusader II before hand.
    ie: if you want the Spit.IX you have to RDP the Spit.Vb and Hurricane IIc before hand.

Ha jól értem az Fw190-et nem lehet a második fejlesztési körben választani, de a pz4G-t vagy a stug3G-t igen.
  • Shad01
    Végre megtaláltam:
    83
    a gyárvédő rádiócsatorna csatorna.
  • Shad01
    Micsoda????
    Szóval ezért nem merték még kiírni a hivatalos oldalon, hogy mit fejlesztettek ki a németek.
    Kit érdekel, hogy elbuktunk 3 várost délen? Így is napokkal a franciák előtt járunk a fejlesztéssel.
  • Punkerwork
    ma este megpróbálok lenni
  • Cimbi
    JÓÓÓÓÓÓ REGGGGELT Hunyadi!

Van egy jó egy rossz és egy nagyon rossz hírem.
    A jó az hogy lesz sok pz4G és stugG a rossz hogy mindez kilenc nap múlva.
    A nagyon rossz hír pedig az hogy fw190 csak ezután fog jönni ami kb 3hét ami mán önmagában is elég de állítólag 8h28m múlva lesz SpitIX:(
    Arra kérdésre hogy mé nem Pz4G és Fw190 lett fejlesztve a válasz a követköző(idézem kimondhatatlan nevű bajtarsáunktól)Mert elbuktunk 3 várost délen és ha te akarsz 190-est állítsd meg a szárazföldi támadást és bombázd a gyáraikat.

Úgyhogy .... BRÜHÜHÜHÜ
  • Random_
    Pontosan jobb az elején tisztázni a pénzt! Mert az nem csak annyi hogy pénz hanem akinek nincs (90%) annak kártyát is kell csináltatnia.

Engem is most belevittek egy dologba kipengetem 70ezret és most jönnek elő vele, hogy jó lenne ezt meg azt is megvenni ami még 50ezer. Persze az elején erről nem volt szó most meg csak pislogok.
  • lachun
    Na ma is meg volt a sikeres pusztitásom a13 ,vickkers ,bedy ,ei, csak azt nem értem angolok miért raknak mobilspawnt a mezö közepére 3 szor is ugyan oda.
  • ranGer2
    lááál?
  • Csirke4
    "Amióta ww2 onlinezek megváltozott az életem.
    Nem csak a látványos csaták és a gyönyörű csillogó víz fogott meg hanem a kék ég tele felhőkkel és belaggolt laffykall.
    Ebben a játékban az a jó hogy ha megölök valakit tiszta szívvel gondolok arra hogy valaki a világ másik végén most a gépét veri széjjel és a CRS-t szídja. Nem beszélve a millió és millió több tucat fegyverről amelyeket tökéletesen lemodelleztek csak hogy mi játékosok élvezhessük eme csodálatosan laggoló és ramzabáló vírust.
    És amióta LMG-vel sétálok a barátami is elismerik hogy lőni még akkor se tudnának ha bekötik a szemüket! Köszönöm ww2 online!!! (És csak évi 18 ezer HUF- ez az apróbetűs rész)"
    Ilyeneket is írjál majd fritz.
    Én vállalom a kamu érdeklődést :DDDDD
    Pl kéne menni csetekre meg más fórumokra.
  • Kit--Kat
    hmm?:o
  • Shad01
    Kipróbáltam, van 10 működő regisztrációm. Ha valakit érdekel és ki szeretné próbálni a játékot, az keressen a TS-en vagy jelezzen itt a fórumban.
  • 0Fritz0
    Néha nem ártana betenni pár kamu érdeklődést:
    "Mi ez a játék? Juppi, több százan is játszhatunk egyszerre több tucat fegyverrel?! Hú, fizetni is kell?... Sebaj, ez a játék minden pénzt megér! Mostantól csak ezel fogom nyomni!"
  • lachun
    Igazad van de a fizetést tisztázni kell mert,mindenki bele szeret és tudnia kell,hogy kell befizetni azt a 2500hufot:))))
  • Punkerwork
    kihagytad azt ha csapatban játszik, egyedül ez nem igazán élvezhető.
  • Shad01
    Amit te írtál az rossz marketinges felfogás. :)
    A lényeg az, ha valaki idetéved, és felkelti az érdeklődését a játék, mindenképpen kipróbálja. Ha azzal kezdjük, hogy pénzbe kerül, azt gondolja, minek foglalkozzon vele, hiszen van egy tucat másik játék, amivel ingyen tud játszani. Ráadásul azoknak a grafikája sokkal szebb.
    Azt kell elérni, hogy ha valaki már idetévedt, az feltétlenül próbálja ki a játékot, és ha lejár a free, igenis sopánkodjon, és kezdjen el gondolkodni rajta, hogyan teremtse elő a havi kb 2500 Ft-ot az előfizetéshez. Az offline csak a töredékét nyújtja a játékélménynek. Az igazi értékek csak akkor jönnek elő, ha több napja játszik már valaki.
  • lachun
    !S jo estétt mindenkinek!!
  • Csirke4
    A külső nézetes opeles onlineban van vagy training server?
  • Cimbi
    Shad van új képem a galériában nézzd meg.
  • Punkerwork
    szó volt hogy megcsinálják a vonat rendszert majd, és igen akkor ha nincs híd nincs utánpótlás (valszeg nem véletlenül van 1-2 városban vasút állomás)
  • Csirke4
    Ha pl egy utánpótlásvonal átmegy 1 hídon (és olyan városba megy ami már csak innen kap utánpótlást) és felrobbantom akkor nem lesz felszerelésük vagy ez csak akkor lesz miután láthatóvá teszik az utánpótlást. (Remélem ez ai bedfordokat jelent )
  • Csirke4
    Nem hiszem.
    Ha bezsonganak akkor mérgesek lesznek rád mert "azt nem mondtat hogy ilyen sokat kell érte fizetni" alapon. vagy nem. :)
    De azért aki játszik freevel az általában utána előfizet. Vagy vár a legközelebbi free-re. (Pl: huncut)
  • Csirke4
    És offlineban lehet is gyakorolni az ai elleni harcot :)
  • Random work
    Nekem a te megközelítésed arra lett voltna jó, hogy megtetszik és sopánkodok mikor kiderül, hogy mennyi péz. Jobb az ha az ember tisztába van a konkrétumokkal akinek tényleg tetszik azt nem tart vissza holmi havidíj ahogy engem se.
  • Shad01
    A free trial teljes értékű játékot tesz lehetővé, amíg tart. Ez a meghirdetett akciótól függően 1 vagy 2 hét. Ha ez 2 hét letelt, de még tart a free trial akció, akkor új regisztrációval újra lehet kezdeni.
    A dolog egyetlen hátulütője, hogy újrakezdésnél az összes megszerzett rang elveszik. A magas rang azért előny, mert az igazán jó felszerelést csak magas rangnál lehet kiválasztani. Ez tulajdonképpen csak a légierőnél hátrány, mert a szárazföldön pár óra alatt el lehet érni a tizedesi rangot, aminél csak a csúcsfegyvereket nem lehet használni. A légierőnél a tizedesi rang eléréséhez napok kellenek.
    A tengerészetnél megint nem hátrány, pl nekem egy év játék sem volt elég arra, hogy megszerezzem a tizedesi rangot, a free-seknek meg teljesen lehetetlen.
  • Shad01
    Belőletek nem lenne jó toborzótiszt.
    Ha azzal kezditek, hogy fizetni kell érte, az emberek 99%-át elijesztitek.
    Valahogy így kellene csinálni:

Ez a létező legélethűbb II. világháborús szimuláció. Egyszerre lehet játszani szárazföldi, vizi és légi egységekkel. A játéktér hatalmas, több ezer km2, északnyugat Európa arányosan kicsinyített mása a hadszíntér. Németország nyugati feléből át lehet gyalogolni Franciaország északi részébe, ha van rá több napod.
    Egyszerre több százan játszanak, nem ritka a 30-40 pánzélossal és a kísérőgyalogsággal, légireővel indított támadás.
    Ebben a játékban csakis valódi emberek az ellenfeleid, egy-két fix telepítésű AI által irányított géppuskafészket, légvédelmi vagy tankelhárító ágyút leszámítva.

A játék teljes verziója (kb 200 MB)letölthető innen:
    http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/index.jsp

Az interneten való játékért sajnos fizetni kell, de gyakran szokott lenni ingyenes kipróbálási lehetőség. Most is van ilyen. Érdeklődni estefelé a TeamSpeak szerveren lehet az 1sthpr szobában.
    Itt a wwiionline magyarr HQ-n megtalálható a TS szerver címe

A mostani free trial úgy működik, hogy a régi accountokat élesztették újra, ezeket tudjuk az érdeklődőknek szétosztani. Több mint 20 db van, bátran lehet jelentkezni.
  • Punkerwork
    jaja, lehet egyszer 100$ (az több mint 18k) vagy 12*13$
  • Csirke4
    Lehet 18 ezerért is. Akkor évente veszik le a pénzt, és így megspórolsz jó sokat. :)
  • Punkerwork
    mikor van free trial akkor 2 hétig azzal tudsz játszani, mikor az letelik előfizetsz ha tetszik a game (vagy csinálsz 1 új free reg-et, de akkor elveszik minden rangod és kezdheted előlről)

sajna most nincs free trial, illetve olyan van hogy a tavalyi free-ket lehet újra éleszteni, ha szerencséd van talán valaki megszán és megadja a régi kódját és akkor ki tudod próbálni.
  •  Evil
    akor ez a free reszével lehet rendesen gamelni neten meg minden vagy csak korlátozva van vagy hogyis ?
  • Punkerwork
    aszem ez a free a régi reg-ekre vonatkozik.
  • Random work
    Havonta kell fizetni 13 dollárt azaz 2300-2600 FT körüli összeget. Most a dollár árfolyama mélyen van ezért inkébb kevesebb a díj.
    Kell egy dombor nyomott kártya van internetes kártya. A többségnek internetes kártyája van ilyen a K&H-nak és az OTP-nek tutira van. A lényeg, hogy lehessen a kártyával neten fizetni megadva a számát.

A link az jó onnan leszedhetetd és előfizetés nélkül offline módban tudsz játszani. Ami arra alkalmas, hogy kipróbáld a fegyvereket fix célpontokon.

Ha jól tudom van free akció is, de erről más nyilatkozzon.
  •  Evil
    Hali lenne pár kérdésem a gamel kapcsolatba mert egészen jonak tünik csak elöször is hogyis van a fizetés meg isesmik vagy kell-e egyáltalán?
    találtam letöltést is ez jo hozzá? és akor már gamelhetek is vagy nem?
    EZ
    lenne a link inennen lehet leszedni ?
    szal ez a legfontosabb hogy hogyis lehetne beszerezni hogy gamelni is lehesen vele a többi hogy hogyis kell játszani pontosan az már csak akor kell hogyha sikerül futatni
    thy
  • Csirke4
    :O
    Azt nem láttam :)
  • Sippie

ez nagyon jó :D egy kis animatrix beütéssel
  • Csirke4
    Dehogynem.
    -Előbb meg kell írnia egy matek házit [valami genfi egyezményről beszél]
    -utána meghalggatja Balázs Palit [már félholt]
    -utána berakni egy kemencébe és eladni a McDonaldsnak mint McSippi [itt még nem lehet konkrétan eldönteni hogy a meki kaja vajon él még-e]
    -utána pedig tisztára mosni az agyát Persillel és átprogramozni a mi oldalunkra.
    Ha ezzel megvagyunk megmutatni neki a Great összedolgozás plakátot amiről eszébe jut hogy ki is ő :)
    És most már újjult erővel harcolhat a fronton mint McSippie.(kis sült burgonyával.)
  • Csirke4
    2 óra. Stopperold és nem lesz baj.
    És ha közben a játékban maradsz akkor olyan szép kis ikon jelenik meg a neved mellett ami nagyon hasonlít a repcsik szárnyán lévőhöz :DDDDD
    Méghogy én vagyok szabotőr kém...
  • Sippie
    Salute!
    Én is mennék, ha ez kedves rendszer visszaengedne végre :D
    Amúgy meddig kell várni?
    Mert ha holnapig nem enged, akkor legalább kémkedni tudok nektek :P
  • lachun
    !S még párperc és jövök játszani!!!
  • Sippie
    Még mázli hogy nem vagyok áruló... huh :D
    viszont szegény stoshi :/ :D:D:D