WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
kijött az új ATI driver

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

!S jóestét sajna ma nem lesz game.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Akkor építsünk egyet!
Punkerwork
és az ellenég csak nem akar elfogyni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
az ötös lottó is kevés lenne, mert már nincs mûködõképes példány 😞

Csirke4
Vegyünk egy ilyet! :-D
Punkerwork
lehet hogy lassabb és gyengébb de szép 😊

Punkerwork
ha már témánál vagyunk:

A radarnak az lenne a lényege, hogy még a gyáraink elérése elõtt legyen esélyünk megtalálni a bombázókat.
A mostani rendszer szerint, mikor bejelez az EWS legtöbbször a DB-7-ek már a gyárk felé zuhannak. Így természetesen lehetetlen meggátolni a bombák ledobásást.
A legjobb és legegyszerûbb megoldás az lenne, hogy ha a légvédelem az 1500m alatt repülõ gépeket 95%-ban lelõné. Ha a DB-7-eseknek is 2000-3000 m magasságban kellene repülni a bombázáshoz, akkor nem lenne gond az elfogásuk. 2000 m alatt lelõné õket a légvédelem, 3000 m fölött, a felhõk miatt nem látnák a célt és nem tudnának bombázni.
Csirke4
Nem lehet, hogy stukával kell rájuk menni?
Pluskast
Shad emlékezz vissza arra amikor elõre tudtuk, hogy jönnek az ellenséges gépek és köln-nél felszáltunk vagy 15-en. a 100%-os gyárunkat úgy tették a földel egyenlõvé, hogy öröm volt nézni. Váltig állítom amíg 109e-vel - és sokszor f-el is-tudunk csak repûlni minden féle elõrejelzõ radar rendszer és egyébb csodálatos találmány nem ér semmit.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az RDP-rõl pedig szerintem annyit hogy az igazi lényeges külömbségek akkor jönnek majd ha fejletebb egységek lesznek a játékben.Pl.:SpitIX vs 109-e,Pz38t vs Firefly😄
Az lesz ám a kiegyenlített csata.
(Mellékesen megjegyezném a német légvédelem nem túl hatékony repültem h75-el és többször egymás után áttudtam menni at ellenséges reptér fölött alacsonyan úgy hogy semmi bajom nem lett.)
De le lehet lõni 109-el csak a 20mm nayg része ráfogni menni😞A gépuska pedig nem ér semmit ebben a hadjáratban ha elfogy a 20mm-s akkor majdnem fegyvertelen vagy😞
Ha már a bombázás közben meg tudjuk zavarni õket, nehezebben tudják lebombázni a gyárainkat. Az, hogy lelõjük-e a gépeiket másodlagos.
Az tény, hogy 1 bf109-el nem lehet lelõni 1 db-7-et. Legalább kettõ gép kell.
0Fritz0
Nagy szerencsétekre engem egyetlen egyszer sem hallhattok, mivel míg a többiek hangját elég jó minõségben veszi fel a TS, addig nálam csúnyán betorzit.
A fõhang, a hõs Opeles, akitõl soha nem lehet hallani semmit ( )az Mozambo.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
ez kész 😊))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pluskast
ja és 190-t akartam írni nem 180-t sorry ismét.

bigapó
A "Fõhang" Te vagy személyesen?

The Matrix has you...

Pluskast
bocsi 109-t akartam írni.

Pluskast
Na ja csak azt hiszem ezzekl a radar dologgal teljesen felesleges folglakozni. Szart sem ér ha 190-ben 50db 20mm-s töltényed van ami még 1 havoc lelövéséhez is kevés nem, hogy még 4 vagy esetleg még többre. Ha a fw180-t megcsinálnák úgy már lenne értelme. Addig viszont semmi.

0Fritz0
Ha a link nem nyuxana:

1. rész http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/report3(1).mp3

2. rész http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/report3(2).mp3

0Fritz0
Frontrádió!
Mivel kissé nagyra sikeredett, ezért két részre bontottam:

Elsõ rész

Második rész

Kit--Kat
yeeeeh THX Jesus Criest😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tudom és van még free !!!

ranGer2
úúúú
😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Punker
van

ranGer2
hmm van most valami free trial? 😄 jönni kéne egy picit.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
EZ én RAnger voltam ? 😄

Csirke4
A He-111-ben rohangálni egyik géppuskától a másikig 😄
CarajoEsp
De lehet hülyeságet írtam. Szóval mondjátok ,ha szerintetek máshogy van.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Hát olyanok sosem leszenk. Túl sokan azonosítanák a náci gondolatmenet dicsõítésével. Emiatt nem lehet sose. Ezért nincs WW2-be horogkereszt sehol.

Eventek szoktak lenni olyan egy életes hadjáratok pár dolcsiért!!!
Én részt vettem az oroszlánfoka hadjáraton meg egy ingyenes Eventen!!

Engem Ranger vett rá egyszer ,hogy nézzünk át kb 10 perc után Ranger ajánlotta ,na gyerünk Axis oldalra .Azota sem voltam ott!!!

bigapó
OFF:

Olyat mikor fognak kiadni amiben eleve német hadjáratokat lehet végigvinni CoD vagy MoHAA szinten??

The Matrix has you...

Random_
Én is! Csak német fegyvereket használtam! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
nem nagyon??? én még soha nem jászottam szövi oldalon

CarajoEsp
Énse. Úgy zavart ,mikor a Call of Dutyban a ronda amcsikkal kellett lenni😄
Halál idegesítõ volt. Alig vártam ,hogy összetudjam szedni a jó öreg k98-at😄

tudom a szöviknek minden asztmondják könnyitetebb de ez enegem nem zavar nem nagyon vagyok odaát mert én axis híve vagyok😊))

Szombaton (16-án) 15:00-tól hadjáratot tartunk

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Legyen komunkiációs tiszt.

Punkerwork
lassan indulok haza és akkor lepuffantok pár franciát ha tudok 😊
szal keress valami jó célpontot Hupi 😊

CarajoEsp
Azért ,mert (habár tipic magyar) ,sokkal jobb ,azt mondani ,hogy "azé lõttek le basszameg ,mert jobb a H75-mint azt ,hogy "affenébe itt bizony elhibáztam a távolságfelmérést"😄
Tehát ,amíg itt vagyunk igazat nem adunk hibáinknak😄

CarajoEsp
Hali. Sajna nemtok lenni egy darabig ,mert érettségire való tekintettel(meg úgy ámblokk a továbbtanulásom miatt) ,a család gõzerõvel keresi azt az egyetemet(vagy fõiskolát) ,ahonnan 1 félév után kivágnak😄
Amint ezen dolog megoldódik jövök(valszeg hétvégén).

Punkerwork
#11297 😊

Most nem rosszallásképpen de "egész nap" ez megy a TS-en:
Így jobbak a szövik eszközei meg ennyivel többen játszanak stb.-stb.

????? ezt ki modta vagy irta??

Nem én a morálról beszéltem tudod: "Hagyom a picsába az egészet..."

Bocsánat én axis oldalon egyész nap játszanék ha meg tehetném😄DDD

Ez nem ad alapot semmire sem. Egyértelmû hogy a súlyos veszteségek miattt a német oldalon kevesebbet játszanak, ezt akár bármelyik hunyadis tagon is lemérhetõ lenne...