WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Nem is azt írtam, hogy ez kill-t ér, hanem hogy a tankos nem kapja vissza a játékszerét 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Valoszínü!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ezzel az üzenettel fogadott a játék:

Important Game Demo in Progress focus action in Arlon

Ez a 128-as limit tesztje?
Herr Csirke4 fent vagyok a PC Dom cseten!!!

Ja és a pontos légvédelem ami a németeknek híresvolt azt is vissza állithatják!!!

Mano szerint az 1.17 ben marad agyárak minimális termelése hiába ütik ki mind a hármat😊)))
Lehet késöbb jönn ,nemtudom pontossan!!

Hogy kapnák be az összesf****t😞

!S na vagyok sracok !!!

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szeretném leszögezni hogy az OKW-be lépés nem jelenti azt a Hunyadi tagjai nem játszhatnak más területeken, vagy rossz szemmel nézné az ezred vezetése hogy az illetõ esteleg más területen játszik. Csupán arról van szó, hogy mikor nagyobb létszámban vagyunk akkor a hadosztály/hadtest aktuális bevetési sávjában fogunk harcolni együttmûködve a hozzánk tartozó harccsoportok/alakulatok tagjaival.
A hadtest/hadosztály bevetési sávját az OKW egy új kampány megkezdése elõtt állapítja meg részü(n)kre, ritkább esetben a kampány lefolyása szerint módosít(hat)ja azt.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

CarajoEsp
Rendben. Asszem menni fog😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Jó. A OKW-tól ill. a hadosztály/hadtest vezetõitõl kapott, és a Hunyadi álltal küldött leveleket kellene fordítani, ill. közös harcmûvelet esetén tartani a kapcsolatota a chaten keresztül a többi vezetõvel.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
ott voltál? láttad?

Hi
Ma tesztelték Arlonban a 128 látható egységet😊
Random_
ehh...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Nem azért van vége mert elfoglalták Kölnt?
Punkerwork
angol vs. francia csatát megnéznék megfigyelõként is 😊

Punkerwork
"Hadjáratok közti szünet:
A fejlesztõk bejelentették hogy terveznek kisebb szüneteket a hadjáratok között hogy az emberek kifújhassák magukat. Ilyenkor különbözõ különleges hadjáratok lesznek (például a csak gyalogos csaták vagy az angolok a franciák ellen stbstb...). Ennek a bevezetését az elkövetkezõ 1-2 hadjáratban szeretnék kipróbálni."

Random_
Nekem a síma sappolás is elég móka és kacagás. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
da az is lehet hogy a hadjáratok közti móka jön ami az egyik hírben volt 😊

Punkerwork
lehet

Random_
Az lehet, hogy most 1.17-re fejlõdünk?

Punkerwork
rossz a link

Random_
Igen! Volt egy olyan idõszak amikor délen szépen elõrenyomultunk.

Punkerwork
1 hétig úgy tûnt fordítunk. 😊

Ezt már a kampány elején borítékolni lehetett. Én büszke vagyok arra, hogy ilyen sokáig kitartottunk a kezdõ felszereléssel. Az angolok 6, a franciák 3 fejlesztési körrel végeztek.
Random_
Egyszer megérné szerintem egy ilyen tesztet csinálni, hogy ha közel vagy egy tankhoz és lehetõséged van akár 10-15m-rõl lõnöd akkor mit érdemes elõször lõni. Nekem nem egyszer volt olyan esetem, hogy a tank mellett bújtam, de nem sapper voltam erre az esetre sajna nem vagyok kiképezve. Mert hondolom ha a tankos a toronyban ül és éppen más fele néz akár még a sofõrt is kilõhetnénk közelrõl. Márpedig az nagyon hasznos mert teljesen mozgásképtelen lenne.

Ezen már változtattak. A parancsnok megölése után nem jár kill, csak akkor, ha a parancsnok egyben a lövész is. Akkor jár a kill, ha a tankot harcképtelenné tetted, vagyis nem tud mozogni (lánctalp, sofõr) vagy nem tud lõni (lövész, ágyú).
0Fritz0
ALLIED FORCES VICTORIOUS!

Köcsögök...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Ha nincs már csomagod, vagy nem sapperrel vagy, akkor mindenképpen érdemes kilõnöd a parancsnokot (Persze kell egy jó fedezék is az azt követõ bulihoz ), mivel ez egyrészt igen csak zavaró (A prancsnokkal lehet a legmesszebbre nézni és õ vele lehet a legjobban hallgatózni), másrészt szvsz ha a parancsnokot kinyírták, akkor már nem kapja vissza a tankot, hiába viszi vissza.

Punker
Panhard-ból ki lehet lõni a személyzetet puskával, azt kipróbáltuk, persze annak az esélye hogy be tudj lõni a kémlelõnyíláson kicsi.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Csak mert anno volt olyan, hogy LMG-bel soroztam a tankot és a kupola tetején a parancsnokot az egész lõszeradag ráment. Igazán azért érdekel mert gondolom akkor csökken a harcértéke. Jó lenne tudni, hogy érdemes-e erre energiát fektetni vagy fölösleges a puskát felemelni is egy tankra. Bár ha már ott vagyok csomaggal a kezemben nem sok harcértéke lesz amúgy se. 😊

Punker
nekem eddig nem adott érte kill-t, de ezt inkább a páncélosoktól kérdezd, az biztos hogy nehezebben tud nézelõdni ha kilövöd 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Na jó, de ha a parancsnok ott ül és fél teste kilóg akkor ha 5m-rõl belelövök akkor ugye meghal?

Punker
nem, amúgy Stuartból nem tudsz mindenkit kilõni puskával

Random_
Akkor marad a sapper csomag. 😊
De ha közelrõl lelövöm ugye meghal? Nem lehet olyan, hogy tankosoknak 2 lövés kell mert csak?

Punker
sehonnan 😊

Random_
Várunk nagyon! Remélem azért ha jó géped lesz nem csak a levegõben látunk. Bár megmondom õszintén tegnap nagyon nagy szükség lett volna a pilótákra mert annyi gép volt a levegõben, hogy alig láttuk a napot.

Tegnap sikeresen szétszedtünk pár FB-t és jómagam egy Stuartot is. Persze csak szerencsém volt mert láma volt a tankos és nem vette észre az elsõ robbantásom. Gugolásból tettem a jelre a bombát és észre se vette amikor állva raktam fel akkor jó lett.

Ha én közelrõl fejbe lövöm a parancsnokot az elsõre meghal? Honnan tudom, hogy megöltem a parancsnokát?

Punker
az északi front gyakorlatilag megszünt 😞

CarajoEsp
Nah. Valamikor az õszi szünetben(jujj de jó az iskola😊 , végre beszerzem a végleges gépemet. Addig mindenkitõl elnézést kérek ,d nem tudok résztvenni a fronton.
Természeresen ,ah kell fordítok, bár addig nincs sok kedvem ,mert fájószívvel élem végig a hozzászólásaitokat😞

Igen meg probálok idöben haza érni😄

CarajoEsp
Nah ,hogy is van ez a kommunikációs tiszt? Kérem írja le egy 10-es skálán mennyire beszél angolul😄
Nem becsülöm magam ezért 10/5.Aki ettõl jobb az ne habozzon hanem segítsen fordítani. Ha nincs ilyen én elvállalom.

Punker
mester 3-as 😊

Csirke4
Holnap tudsz jönni valamikor valamelyik csetre?
Punker
Arlon-t körülzárták de felszámoljuk az FB-iket, 3-ból 2-õt már szétszedtünk.

!S vagyok csak sajna volt egy kis dolgom!!!

Csirke4
De hova?
Random_
Talán olvass fórumot is ne csak írj mert a másikon leírta!

Csirke4
Hol van lachun?