WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Nincs mit, máskor is<#vigyor>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Punkerwork
Mozambo valszeg azért szakadozik a neted mert az ADSL szervereket mostanában bõvítik!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
a tegnapi bombázások nagyon jók voltak, 71 pontot kaptam, de gépet a stat szerint nem használtam, kösz Plushun 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Nah. Végre megvettem a gépet ,ám sajna olyan ,mint egy újszülött. Sokat kell vele foglalkozni, eszik ,mint egy ló és még éjszaka is felriadok miatta.
Nah mindegy. Remélem sikerül megoldani a dolgot és már végre énis mehetek harcolni. Addig mindenki kössön fekete kendõt a karjára ,hogy lássák nem teljes a csapat😄DD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

0Fritz0
Hupi, látom nagyban osztogatod a külföldi póroknak dicsõ tetteink képeit. 😊 link
Ilyen angol tudással már simán lehetsz kommunikációs tiszt. 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
és a frontvonalon látsz gyárat?

Csirke4
De a frontvonal max 10 perc 😊
(mondjuk ez Bf-110)
Punkerwork
azért az túlzás

Csirke4
Franciaországba észre sem veszed hogy ott vagy olyan rövid idõ alatt odaérsz 😄
Punkerwork
szal én ezentúl csak franciák ellen megyek bombázni 😊

Punkerwork
valóságban is így volt, amúgy Hupi szerint nem volt sikeres a küldetés 😞 6-an 3 géppel indultunk, 2 gépünk érte el a célt Mano-val egydarabban értünk haza több mint 2 órás küldetés után, Cimbiék 1 motorral vánszorogtak haza.

0Fritz0
Gratula!

Azért vicces, hogy egy pár emberes bombázó küldi nagyobb haditettel ér fel (és sokkal érzékenyebben érinti az ellent), mintha 2-3szor nagyobb bandával próbálnánk meg bevenni egy várost. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ranGer2
hát ez szép 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Látom pályázol a Hunyadi kémelhárítási osztályának egyik posztjára. <#ravasz1>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
a dicsõ Luftwaffe visszatért Angliából:

0Fritz0
Francba Hupi, csak most esett le, hogy ez egy fake kép! 😊
ghost13/2 nem is létezik, te sem voltál ebben a hadjáratban még franci és nem stimmel a nevek formátuma, sem a helyzete.
De ha tudsz egy olyan módszert, amivel ki lehet iratni az enemik nevét, szólj bátran! 😊)

0Fritz0
Ilyen célzókája van a franciknak is? 😊
Mellesleg micsoda véletlen, hogy "miszternemérdekel" ott van mellette.
Kár, hogy nem hiszek a véletlenekben...

Punker
bombáztunk és még élünk 😊

Nahát micsoda véletlen, ép ma találkoztam velük:

0Fritz0
Jah, és jó éjt! <#bohoc>

0Fritz0
Emlékeztek még Ghosty13-ra? (KÉP) A statját elküldtem a HQ-nak és kiposztoltam a fórumon, a reakciók pedig:

-schulz (Egyik fõmufti)
(Itt rákérdeztem arra is, hogy hogyan lehet, hogy egy pár ember egymáson száz killeket ért el és mindig ugyan akkor. Ez volt az elsõ dolog és a válasza az volt, hogy ez csak egy bug. Oké legyen, de most jön a válasz ghosty-ra...)

"The other things are not great but they are not neccessarily wrong. Remember that this game didn't always have attrition. So if a player were to use a second account to rank up it might have been cheesy but not illegal."

-És putty válasza, kinek a beosztása:
La Garde Imperiale COS
AHC CO DUTY OFFICER
AHC CinC STAFF MEMBER
COMMUNITY LOGISTICAL TEAM
SPECIAL EVENT TEAM

Õt még jobban meghatotta a téma, megmozdulása a hozzászólásomra:

"MOD.......... TAKE OUT THAT POST ABOVE"

Várom, hogy mikor jön el az a nap, amikor a ghosty-félék elõlünk is elviszik a panzereket, rombolókat és mindent ami mozdítható, hiszen ez nem illegális és hát szegényeknek joguk van fejlõdni...

Egyébként én vagyok a hülye, hogy tisztességesen játszom.

Ez igen 0Fritz0 ez kira nagyon amitte müvelsz egy ilyen supi tankal!!!!<#wow1><#eljen>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

0Fritz0
PZII Powa! <#hehe>

ok

Ott leszek - ja, és van közlendõm a 91-esekrõl is.
Legyél fent a 95-ös chatin.

Srácok, szóljatok, szívesen csatalkozom kísérõ vadászként, vagy Heinkellel(bár bombázni nemtom hogy kell😊
!S szépnapot remélem ma lenullázunk egy két gyárat!!!

Eseménydus és nagyon hasznos volt a mai nap akkor Hadjárat szinten!!

Sajnálhatod Punker hogy nem maradtál, 5perce megvan Jarni is, és nyilt ut van az Etain reptér felé meg adta nekem a shoumát meg egy kosza riflement!

Punker
a mai hadjárat szerintem egyértelmûen sikeres volt, kezdve az elsõ FB robbantással amikor a belépõ S-35 20 sapperrel találta szemben magát 😊

Random_
Mai napon ez volt a legjobb eredményem itt is elfogyott a lõszerem és miután követtem egy puskást lõszerért leszedtek bukrokból Metz határában.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az 1stHpr a mai napon végrehajtotta az elsõ sikeres gyárbombázó küldetését. Pluskat, Hupi egymaga irányítva a He111-et, jómagam Mozambo bombázótisztel egy gépben repültünk Whitstable bombázására. Pluskat sajnos elvétette a célt, de Hupi és Mozambo találatával a 7-es gyárat a földel tettük egyenlõvé. A bombák ledobása után hõsiesen elhaláloztunk, spitefire-ek végeztek velünk.
A második bombázóútra Hupi már nem kísért el minket. Ashford volt a cél. Pluskat most javított, telitalálatot ért el. Mozambo gépe a gyár fölött belaggolt, a bombaoldásra nem reagált, így csak 1 bombát tudtunk ledobni a 8 helyett. Az az 1 természetesen talált. A hazatéréssel a sptiefire-ek miatt most sem kellett foglalkozni.
A 1stHpr a mai naptól képes arra, hogy jelentõsen befolyásolja negatív irányba az ellenség gyárainak kapacitását.
Random_
Country Factory Damage Output Status
France Abbeville 29% 66% Under Repairs
United Kingdom Whitstable 46% 66% Under Repairs
United Kingdom Ashford 8% 66% Under Repairs
France Amiens 11% 66% Under Repairs
France Montreuil 20% 100% Producing
United Kingdom Canterbury 21% 66% Under Repairs

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

CarajoEsp
Nah. Megvettem a gépet ,de sajna tegnap szívtam vele. Folyamatos fagyások értek és kb.10-ezer volt a pulzusom. Ma vettem egy brutális zalman hûtõt ,mert szerintem a Proci melegedett.
Nagyon jó érzés ,hogy vártok már

nemsokára jönnek azok is jönnek FW-190 asszem.

Pluskast
Ja én is láttam már. A baj csak az, hogy ismételten egy szövi gép. Hol vannak a német vadászok????

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Link akinek nem jönne malbagg
inenn!!!

Egy ujab kép érkezett😊)

Igy van haver Bécsben délután 16 kor nem kapot irhato CD-t nálunk ez elképzelhetettlen😊)

0Fritz0
Akkor mostantól ne a Német élettérért, hanem a non-sztop bótokért zengjenek ágyuink!

mélyen tisztelt 0Fritz0 ma már lehagytuk a nyugatott üzlet nyitva tartásban😊))

Király akkor ma lehet tudsz jönni a frontra???

0Fritz0
És a boltos nem volt morcos, hogy ilyen késõn mentél?

CarajoEsp
Nah megvettem a Gépem!!:😄DD

Nagyon jo volt mikor beléptem semmi nem volt Esch-ben csak puskás meg smgs.Panzermayerékell hösiessen védtük a várost!!
Majd Luxemburgbol hoztam egy Stugot(jo kis joszág)és felfejlödtem Mozambo vezetésével az FB robbantásra sikerült bár a féllánctalpamat elhagytam és meg is sappoltak 😞(

Punker
kemény harcok árán de felrobbantottunk ma is 1 FB-t 😊

Kit--Kat
akkó majd holnap

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Random_
Mert 66 más lett mienk a 95.