19663
  • Sippie
    Ha egy repülővel belezuhanok egy ellenséges tankba akkor a tank megpurcan? :D
  • Punker
  • Hupi
    Szövetséges légifölény? Ugyan már!

• Csirke4
    A repcsiket lövöd puska gránáttal?
    Mert szerintem nem olyan nehéz őket eltalálni. :)
    Pl én is eltaláltam kézigránáttal egy stukát a germany trainingen :D
    Amúgy random hová lőttél a sherman tornyára?
  • 0Fritz0
    Ebből is látszik, hogy mekkor a csíter vagy! :)
    Múltkor 3-szor is telibe kaptam egy R-35-öt, oszt semmi... tehát maradnak a repcsik. :)

Jó a banner.
  • Hamlet
    Mondjuk pont afrika annyira nem izgat mivel főként gyalogos szoktam lenni :) És amúgy sem birom a meleget :) De legaláb afrikában nem lesznek FPS gondok :))
  • Random_
    Tessék is minél előbb előfizetni mert hamarosan jön a mesebeli Afrika

Na felnézek a frontra ilyenkor vasárnap reggel mindig nyugisabb
  • Hamlet
    Elő kellene fizetnem.... de most pont két meló közepén vagyok szünetben :( A végén én fogom sürgetni a megrendelőt, hogy csinálja már a dolgát. :)
  • Random_
    Panaszkodtok páran, hogy gagyi a német puskargránát. Hát az imént épp egy fullos shermant nyírtam ki vele. Egy jól irányzott lövés a tetején és kész szépen meg is adta a killt annak rendje és módja szerint. :)
  • 0Fritz0
    +
    -"És az nf7-s-en van olyan is, hogy agp frekvencia, ha nem 66on van akkor állítsd arra a biosban!"

Ahogy olvasgatom a fórumokban, ez még akár procihiba is lehet.
    Szvsz amennyiben ezek nem jönnének be, vidd el egy szervízbe, hogy yol csekkolják le a masinát.
  • 0Fritz0
    Több lehetőséget is találtam :)

1. Smartgart uninstall

2. "...És még(ATI-nál) : start menü, futtatás, beirod: smartgart, AGP irást kikapcsolod és megy!"

3. "Én azt a megoldást találtam, hogy az AGP-t BIOS-ból 4*-esre állítottam auto-ról, vagy 8*-ről, mindkettő beállítás instabil volt, illetve a Catalystban beállítottam, hogy a beállításokat a kártya nem vegye át a játéktól."

4. "A Fast Writing-ot a BIOS-ban kell kikapcsolni, és amúgy próbáld meg egy nem legújabb Catalyst-al."

Jó szórakozást! :)
  • Cimbi
    Hi

Tud valaki segíteni?
    A gépem nem használja az AGP gyorsítás akárhányszor megpróbálom bekapcsolni mindig letiltja ez a ..... smartgart.

2800+ barthlon proci, NF7-S alaplap,Gigabyte raedon 9600 kártya 1GiGA DDR ram 400MHz
  • Csirke4
    Mivan fritz?
    Kigyulladt a légkondi?
  • 0Fritz0
  • manohun
    Doc épp most népesíti be angliát :)
  • Csirke4
    Azt tervezik hogy lehet angliába is csatázni majd?
    Mert így mindig vége van ha elérjük a csatornát mert elfogynak a szövi városok :(
    De ha kibővitenék... :)
  • 0Fritz0
    Nem.
    Bár vannak töltőállomások, de az üzérek már minden lötyit elvittek. Hiába, háború van...
  • Hamlet
    wow ilyen is van? tök jó :)
  • Csirke4
    és lehet tankolni?
  • 0Fritz0
    A nafta biza elfogyhat, egyszer Opellel vittem vissza a dicső Hunyadisokat, mikor kilőtték a tankot. Az uccsó 500 méteren már csak a lendület vitt be minket a városba... :)
    Normál esetben kb. 2-4 óra kell ahhoz hogy kifogyjon, de ilyen hosszú küldim még nem volt.
  • Csirke4
    1 kérdés.
    A benzin ki tud fogyni?
  • 0Fritz0
    Elöbb inkább csinálják csak meg a UNITY2-motort.

Panzer powa :) KÉP
  • Csirke4
    Ezzel nyithatnál egy új témát a hivatalos órumon!
  • 0Fritz0
    Még azt is el tudnám fogadni, hogy a tüzérség szerepét egy bot töltse be és automatikusan lőne egy bizonyos térséget. Nekünk csak azt kéne eldöntenünk, hogy merre szorja el a magvait. :) Ezt is lehetne fejleszteni és csak bizonyos városok köré elhelyezni, csoportosítani.
  • Csirke4
    azér egy ármibéz vagy egy reptérnél elég nagy esélyed van hogy eltalálod a puszta közepén... :)
  • Sippie
    Amúgy a tüzérségnek legfeljebb akkor lenne értelme ha egy várost legalább 100 gyalogos és sok sok tank véd. Szerintem.
    Mivel ugye a tüzérség nem valami pontos cucc, mennyi az esély rá hogy eltalálsz egyetlen gyalogost a pusztában 3 kilóméterről? Na ugye :)
  • Sippie
    Az attól függ milyen a rálátás. Ha szar susnyás a környék akkor alapból semmit nem ér.
    APvel legfeljebb a tankokat durrogtaathod + kevés a lőszer, + 15 88ast 3 városból kéne hozni + repülök kiszedik őket + akkor már inkább az utánpótlás vonalat kéne lefogni a 88assal.
    De amúgy simán :D
    Én meg arra gondoltam hogy tüzérség lehetne pl 8-10 Heinkel akik szarrá bombázzák a várost :D
  • Csirke4
    Úgy nem lehet tűzérséget csinálni hogy fölállítani 15 88-ast a várostól 1-2 km-re, belőni és elkezdeni aprítani őket :)
  • Random work
    3.0 beta

Ez nincs befejezve mert kell gyűjtenem hozzá képet.
  • Hamlet
    Király
  • Csirke4
    Jobb mint az előző! :)
  • Random work
    Most készítek még egy nem teljesen axis verziót és egyéb ötleteimet is formábaöntöm.
  • Random work
    2.1.1 verzió
  • Random work
    Naná!

Ma behoztam melóba saját képeket is.
    Most megcsináltam egy módosított/javított verziót hamarosan feltöltöm.
  • 0Fritz0
    Csináljak a képet a különböző járművekről?
  • Random_
    http://snoopstuff.com/
  • Sippie
    Aztán gyorsan kifejlesztenénk a Nukeot, és szevassz RAH-66 :D
  • Random_
    Majd holnap melóhelyen még finomítom és ma este csinálok pár screenshotot. :D
  • Csirke4
    Szerintem a wwi online se lehet rossz.
    Ott talán még lehet lovagolni :D
    A wwiii onlinéban meg helikopert vezetni :)
    Rah-66-ot akarok!!!
  • Sippie
    Jah de hülye vagyok. Rá lehet kattintani a logóra és akkor bejön a weboldal... nah mind1 :D