19663
-
#13737 Ha egy repülővel belezuhanok egy ellenséges tankba akkor a tank megpurcan? :D -
#13736 -
Hupi #13735 Szövetséges légifölény? Ugyan már!
-
#13734 A repcsiket lövöd puska gránáttal?
Mert szerintem nem olyan nehéz őket eltalálni. :)
Pl én is eltaláltam kézigránáttal egy stukát a germany trainingen :D
Amúgy random hová lőttél a sherman tornyára? -
#13733 Ebből is látszik, hogy mekkor a csíter vagy! :)
Múltkor 3-szor is telibe kaptam egy R-35-öt, oszt semmi... tehát maradnak a repcsik. :)
Jó a banner. -
Hamlet #13732 Mondjuk pont afrika annyira nem izgat mivel főként gyalogos szoktam lenni :) És amúgy sem birom a meleget :) De legaláb afrikában nem lesznek FPS gondok :)) -
#13731 Tessék is minél előbb előfizetni mert hamarosan jön a mesebeli Afrika
Na felnézek a frontra ilyenkor vasárnap reggel mindig nyugisabb
-
Hamlet #13730 Elő kellene fizetnem.... de most pont két meló közepén vagyok szünetben :( A végén én fogom sürgetni a megrendelőt, hogy csinálja már a dolgát. :) -
#13729 Panaszkodtok páran, hogy gagyi a német puskargránát. Hát az imént épp egy fullos shermant nyírtam ki vele. Egy jól irányzott lövés a tetején és kész szépen meg is adta a killt annak rendje és módja szerint. :) -
#13728 +
-"És az nf7-s-en van olyan is, hogy agp frekvencia, ha nem 66on van akkor állítsd arra a biosban!"
Ahogy olvasgatom a fórumokban, ez még akár procihiba is lehet.
Szvsz amennyiben ezek nem jönnének be, vidd el egy szervízbe, hogy yol csekkolják le a masinát. -
#13727 Több lehetőséget is találtam :)
1. Smartgart uninstall
2. "...És még(ATI-nál) : start menü, futtatás, beirod: smartgart, AGP irást kikapcsolod és megy!"
3. "Én azt a megoldást találtam, hogy az AGP-t BIOS-ból 4*-esre állítottam auto-ról, vagy 8*-ről, mindkettő beállítás instabil volt, illetve a Catalystban beállítottam, hogy a beállításokat a kártya nem vegye át a játéktól."
4. "A Fast Writing-ot a BIOS-ban kell kikapcsolni, és amúgy próbáld meg egy nem legújabb Catalyst-al."
Jó szórakozást! :) -
Cimbi #13726 Hi
Tud valaki segíteni?
A gépem nem használja az AGP gyorsítás akárhányszor megpróbálom bekapcsolni mindig letiltja ez a ..... smartgart.
2800+ barthlon proci, NF7-S alaplap,Gigabyte raedon 9600 kártya 1GiGA DDR ram 400MHz -
#13725 Mivan fritz?
Kigyulladt a légkondi? -
#13724 -
manohun #13723 Doc épp most népesíti be angliát :) -
#13722 Azt tervezik hogy lehet angliába is csatázni majd?
Mert így mindig vége van ha elérjük a csatornát mert elfogynak a szövi városok :(
De ha kibővitenék... :) -
#13721 Nem.
Bár vannak töltőállomások, de az üzérek már minden lötyit elvittek. Hiába, háború van... -
Hamlet #13720 wow ilyen is van? tök jó :) -
#13719 és lehet tankolni? -
#13718 A nafta biza elfogyhat, egyszer Opellel vittem vissza a dicső Hunyadisokat, mikor kilőtték a tankot. Az uccsó 500 méteren már csak a lendület vitt be minket a városba... :)
Normál esetben kb. 2-4 óra kell ahhoz hogy kifogyjon, de ilyen hosszú küldim még nem volt. -
#13717 1 kérdés.
A benzin ki tud fogyni? -
#13716 Elöbb inkább csinálják csak meg a UNITY2-motort.
Panzer powa :) KÉP -
#13715 Ezzel nyithatnál egy új témát a hivatalos órumon! -
#13714 Még azt is el tudnám fogadni, hogy a tüzérség szerepét egy bot töltse be és automatikusan lőne egy bizonyos térséget. Nekünk csak azt kéne eldöntenünk, hogy merre szorja el a magvait. :) Ezt is lehetne fejleszteni és csak bizonyos városok köré elhelyezni, csoportosítani. -
#13713 azér egy ármibéz vagy egy reptérnél elég nagy esélyed van hogy eltalálod a puszta közepén... :) -
#13712 Amúgy a tüzérségnek legfeljebb akkor lenne értelme ha egy várost legalább 100 gyalogos és sok sok tank véd. Szerintem.
Mivel ugye a tüzérség nem valami pontos cucc, mennyi az esély rá hogy eltalálsz egyetlen gyalogost a pusztában 3 kilóméterről? Na ugye :)
-
#13711 Az attól függ milyen a rálátás. Ha szar susnyás a környék akkor alapból semmit nem ér.
APvel legfeljebb a tankokat durrogtaathod + kevés a lőszer, + 15 88ast 3 városból kéne hozni + repülök kiszedik őket + akkor már inkább az utánpótlás vonalat kéne lefogni a 88assal.
De amúgy simán :D
Én meg arra gondoltam hogy tüzérség lehetne pl 8-10 Heinkel akik szarrá bombázzák a várost :D -
#13710 Úgy nem lehet tűzérséget csinálni hogy fölállítani 15 88-ast a várostól 1-2 km-re, belőni és elkezdeni aprítani őket :) -
#13709 3.0 beta
Ez nincs befejezve mert kell gyűjtenem hozzá képet. -
Hamlet #13708 Király
-
#13707 Jobb mint az előző! :)
-
#13706 Most készítek még egy nem teljesen axis verziót és egyéb ötleteimet is formábaöntöm. -
#13705 2.1.1 verzió -
#13704 Naná!
Ma behoztam melóba saját képeket is.
Most megcsináltam egy módosított/javított verziót hamarosan feltöltöm. -
#13703 Csináljak a képet a különböző járművekről? -
#13702 http://snoopstuff.com/ -
#13701 Aztán gyorsan kifejlesztenénk a Nukeot, és szevassz RAH-66 :D -
#13700 Majd holnap melóhelyen még finomítom és ma este csinálok pár screenshotot. :D -
#13699 Szerintem a wwi online se lehet rossz.
Ott talán még lehet lovagolni :D
A wwiii onlinéban meg helikopert vezetni :)
Rah-66-ot akarok!!! -
#13698 Jah de hülye vagyok. Rá lehet kattintani a logóra és akkor bejön a weboldal... nah mind1 :D