WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
És a konvoj elindult... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

!S joestétt hazaértem látom nagyon jol nyomultok:))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

bigapó
OFF:
Szia Kincsed. Rég jártál erre. Hogy vagy?

The Matrix has you...

Csirke4
Szia kincs!!!<#wave>
Punker
<#fejvakaras><#wave>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

<#falbav>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

kincsed
Sziasztok,és puszika millió mindenkinek!
Remélem,jól vagtok,és minden rendben van veletek.
Játszatok kitartóan!!!!
Puszika<#falbav><#falbav>

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Abhagy angol tudás hiányában.

Csirke4
Nekem is :) De nekem a köv freeig :DDDD
Punker nagy örömére, mert így nem tudok átmenni a lábán az Opellel :)
(Bocs Punker :D)
Random_
Srácok hogy áll az OKW? Van már helyünk?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

adjatok nekik !!!

!S na lejárt a freem ugyhogy fizuig nekem is csorog a nyálam:DDDDD

Punker
franciák alszanak délen, kint van a támadó parancs a városukra, de nem védik az Fb-jük, úgyhogy kihúzgáltam a sátor tartó vasakat <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

!S na joestétt mindenkinek:))

Szvsz gyenge a gépe azért nincs, így emlékszem.

Punker
mégis látom itt SG-n csak ide nem ír :(

Nincs gépe és (vagy) net-je.

Punkerwork
este nem nézünk fel északra kipucolni a szigeteket? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
meg mindenki más is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
Carajo-val mi van? nagyon eltünt.

ok akkor kiképzö szobában vagyok!!4

Mûködik!

oké fent vagyok!!

Mindjárt, most bevizsgálom hogy a mikrofonom mûxik -e még...

ok de mjad ird meg mikor??akkor lejöjjek tsröl???

Hamarosan feltünök ott is! Már hatalmas eredményeket értem el! Vezettem tankot, sikerült menni vele meg balra fordulni is :) Lõni is sikerült!

ja jbocs ha feljössz tsre akko belöjük ok az irányitást!!!

Na, én meg letöltöttem a klienst és kb 15 percet offline practice-oltam. Siketült lõnök flakkal, meg mennem opel blitz-cel (kanyarodni még nem). Eddig tetszik.

!S na vagyok most értem haza!!!

Tudom, hogy német film. Ezért lett volna jó eredeti nyelven nézni. Ez az angol valami förtelmes volt, nem tudom, hogy jutott eszükbe németekkel "szinkronizálni" angolra. A magyar felirat se volt kutya :)

Egyébként tényleg nem rossz a film, de azért majd megnézem még egyszer németül is, mert igy élvezhetetlen.

Random_
Ez német film német színészekkel. Nekem megvan videókazin ott magyar a szinkron, de néhol elbaszták ott németül beszélnek. Amit netrõl szedtem le az feliratos és ott full németül beszélnek.

Szvsz oylan alapmû mint a Das Boot. Nagyon jól ábrázolják a katonák lelki állapotát és a kezdeti fölényeskedõ mindenkit lenyomunk helyzetbõl lesz egy negyon kétségbeejtõ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
remélem adtatok helyettem is a szöviknek én sajna nem tudtam játszani ezen a hétvégén :(

Na, nézegettem közben videjókat és tetszettek nagyon! Megyek akkor TS-re valamikor kérdezõsködni a közeljövõben. SWG-bõl is vagyok, de azt már februárban abbahagytam...

joebacsi
hmm hát nekem is dc-rõl van, de asszem magyar hubrol...
ha nagyon nem találod feltetetem klanftp-re, mert ez a film megérdemli :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

aha!

honnan szerezzem meg német szinkronnal? DC-n nem tudtok valami német HUB-ot?

joebacsi
Nekem eredeti német szinkron+magyar felirat.
De sztem ugyanazt a filmet láttuk. Neked is az olasz tengerparton sütettik a hasukat az elején?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Csirke4
Ma leszel lachun? Sippievel kell megint összedolgoznom! :D
Nem errõl van szó... szeretem a régi háborús filmeket. Lehet, hogy csak ez az angol makogás zavar ennyire, nem tudom.

Hmm... lehet, hogy valami más verziót nézek?

Stalingrad 1993 DVDRip. Ebben angol a szöveg, de látszik, hogy németek (legalábbis nem angol anyanyelvûek) beszélnek angolul és ez nagyon zavaró. És a szöveget se echte angol irta az is tuti ez ráadásul kifejezetten idegesítõ, mintha egy paródiát néznék. (magyar felirat van hozzá, de az meg még 50%-ban félre van fordítva az angol szöveghez képest. Na mindegy... nézem hang nélkül :))) Nincs ebbõl eredeti (német nyelvû) verzió??

Nem az effektekkel van a hiba, hanem az elsõ 20 perc után olyan szétesett még a film, mintha nem lett volna rendezõ, csak berakják a jeleneteket egymás után. Azért egy kicsit hamar feladtam.. nézem tovább...

Punker
akkor te valami gaygi verziót láttál ugyanis azt német színészekkel forgatták + mivel 70-es évek vége ne várj fullos effekteket.

!S na most éertem haza juj elég állo háboruvan:)))

nincs freetrial és 2 óra a váltosok közti várakozás

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

joebacsi
<#eljen>

bricsi01
van mikrofonom
<#vigyor0><#vigyor0>

<#taps> Das Boot, Das Boot, Das Boot <#taps>

Random_
Na neked is félre van csúszva az ízlésed picit. Pont az, hogy a Sztálingrád tuti film. Sajna a ma embere már az amerikai filmekhez szokott. Semmi mondanivaló csak effektek és akció meg sztárok.

bricsi01
free trial??

bricsi01
12308+12309
én még nemis láttam azt a filmet még,
a rályen közi megmentését se láttam

joebacsi
"Sztalingrád cimû film valami bûn gyenge"
<#violent>
mégis hol makognak angolul a németek?
ebben a filmben pedig nem éppen a technikai megoldásokra helyezték a hangsúlyt, hanem hogy a lehetõ legjobban visszaadja azt a szörnyû csatát.

Üdv!

Egész jó kezd lenni a WWII! Végignyomtam ezt a free trialt.

Egyébként a Sztalingrád cimû film valami bûn gyenge! Nem birtam 20 percnél töbet nézni belõle. Iszonyú. Ráadásul a németek angolul makognak..??? Mi ez? Az elsõ 10 percben azt hittem valami paródia, aztán elkezdõdött a harc és átváltott tragikusba (Mármint a film minõsége). Na mindegy.