19663
-
#13817 Milyen hozzáállás ez katona?!!
Mész a sarokba kukoricán térdelni! -
#13816 Hö?! Neszójjábe, mert szólok Punkernak -
#13815 Sippie húsleves...
"Vigyázz mert hamar a levesben találod magad..." -
#13814 Az OKW-ba... értelemszerűen :D -
#13813 Beléptünk már az OKW-ba?
És ha igen akkor hova? -
lachun #13812 !S ööö izé Kedves Shad ,tegnap Sudesz Flak30 al leszedett egy hurryt.spitet+ egy P-38 at Gent elött egy FB.Remélem nem ti voltatok -
#13811 Mielött sötét ötleteitek támadnának: NEM ÉN VOLTAM! :DDDD -
#13810 Nem emlékszel rá?
Lehet, hogy elkábítottak és betuszkoltak egy gépbe! :D -
#13809 -
Shad01 #13808 Nézem a statisztikám, és megdöbbenve látom, hogy van egy francia légierős küldetésem! Majd leestem a székről. Eddig kínosan ügyeltem arra, hogy ne csúfítsam el a statisztikámat azzal, hogy a csigaza vagy pudingzabálók oldalán lépek be a játékba.
A küldetés érdekessége, hogy tegnap történt, és Pvt-ként P38f-el repültem. Killem nincs, csak 2 damage, de a küldetés szerint lelőttem 2 gépet, ráadásul Col Marodeurral meg PFC Bri999-el hárman ültünk a gépben. -
#13807 Japán kisautó? :P
Azért az eredeti Japán Suzuki sem egy ócskavas :P -
#13806 ok :) -
#13805 Én mindig csak oldalt sappolt Shermant láttam.
Ezen a szakmai oldalon is oldalról mutatják.
Valamint a Snoop's Infantiry Traning-ben is. -
#13804 1-et kapott oda meg 1-et a seggére, nem tom melyik nyírta ki :) -
#13803 Na oda nem szabad! Nekem is az első sappolásom oda ment nem is sikerült. Mögé kell tenni közvetlenül.
A képen látható tankot egy AA cakkozta ki én csak megadtam a kegyelemdöfést. :D -
#13802 és van 1 téglalap? oda raktam de nem esett le róla semmi, nem füstölt. -
#13801 Oldalról ahol széles a függőleges fala.
Láttam már, hogy hátrébb is tették ahol keskeny az oldala és akkor is robbant, de biztosabb előrébb.
-
#13800 sherman sappolást valaki leírhatná, mert igaz hogy tegnap megkaptam a kill-t de 2 csomag kellett hozzá és semmi külső nyom nem volt :( -
#13799 Nekem egy olyanom van, de nem tudom mitől mert régebben szereztem. -
#13798 Hát őőő ez úgy volt... -
Shad01 #13797 Micsoda??? Eddig felelőtlenül pazaroltad a drága német technikát és élőerőt??? -
Shad01 #13796 Tegnap este történt, hogy saját fb-n a gyalogos spawn tövében léptem ki és Rescued lett a státuszom. -
#13795 Hétvége óta elkezdtem óvatosan játszani. Nem csak megyek ész nélkül hanem ha forrósodik a talaj kimentem magam. Ennek eredménye, hogy 24 pontot haladtam előre. Meg a KDR is kicsit javult. -
#13794 A piros vonalkát elnézve ez határeset... :D -
#13793 Én csak egy külditebn voltam este támadtunk délen. A támadás nagyon jól ment volt tank is gyalogos is az első perctől kezdve. Ráadásul 2 fb-ből is támadtunk.
Én LMG-vel fedeztem a tankokat és kempeltem a várost egy dombról aminek az eredménye 5 kill 1 demage 79 lőszerből. Az eredmény ahhoz képrest jó, hogy a szövik nem bukkantak föl a depó ablakában csak a susnyásokat szórtam amikor láttam ott valamit.
Sajnso a szövi légifölény végig megvolt egy saját gépünk se volt. Engem is egy gép megsorozott minek eredményeképp eléggé lesérültem. Ekkor visszamentem az FB-re a fegyver nem került vissza, de nekem azt írta, hogy visszakerültem a bázisra és a szövi gépnek megadta a killt asszem.
-
#13792 sappoltam Sherman-t :) -
Hupi #13791 Azért ezeket még anyagból rakták össze, és nem 5 év használatra tervezett japán kisautók :) -
#13790 dettó :) -
#13789 Reims körbe van zárva!
Bárcsak kempelhetném a repteret. :) -
#13788 grrrr... imádom ezt a játékot de téééényleg
-
#13787 Drezda - tragikus (v)égjáték -
#13786 AB lépcsőn nekem 11 kill a rekordom, aztán kinyírtak :) -
#13785 Azért látnod kellett volna tegnap este amikor beléptem várost támadni. Amikor észrevettem, hogy nincs elég egységünk kér csiga lelövése után visszaindultam. Na amikor megérkeztem a városba akkor már éjszaka volt és éppen befutott 10-15 szövi tank. Stuartok és Shermanok vegyesen elkezdték kempelni az AB-t pont rá is láttak a jármű depóra amiből élve nem jött ki semmi. Ilyen összehangolt támadást még nem láttam tőlük. Mondjuk gyalogosuk alig volt 2-3 szóval nem tudtak foglalni.
Később éjszaka is beléptem akkor egy FB-t támadtunk ami erdő szélén volt. A gyalogosok az erdőben nyomultak és megjelentek a shermanok. Nekünk nem volt csak egy MS így kifulladt a támadás a sapperek is elfogytak. Ami tank volt azt leszedték lazán. Én elkeseredésembe jó messzire kerültem az fb-t nem is vettek észre a shermanok pedig egyszer megsoroztak, de nem kerestek tovább. 30 perc után visszakommandóztam az erdőbe ekkor a shermanok kiléptek és bejött egy AA és egy AT. Egy AT és opel jött saját részről és lekötötte a 2 ellenséget. Az AA-t kilőtte amin felbátorodva berohantam az FB-re szerencsére az AA-s csóka gyalogosként jött be és a saját AT fele ment én az FB másik oldaláról mentem így nem vett észre. Az AT gunt megsoroztam hátulról LMG-vel majd elhelyezkedtem a jármű spawn tetején kempelve a gyalogost. Ekkor üzentem, hogy tiszta a terep és jött az új MS-ből 5-6 sapper és szétszedték az egész FB-t pillanatok alatt. Ezután gondoltam bemegyek az új FB-re védeni, de elsétáltam az ellenséges váérosig amit egy PIV lőtt. Elő is került pár sherman, de sikerült bekommandóznom az AB jármű épületébe és az emeleten figyeltem. A shermanok sorba jöttek ki, de nem fedtem fel magam gondoltam majd ha jön a támadásunk a gyalogosokat és légvédelmet kaszabolom. A támadásunk kifulladt néha jött egy-egy tank. Volt még egy puskás srác aki rohangált az AB-n és izgatta a shermanokat, de amúgy magam voltam. Letettem az LMG-t az emeleten úgy, hogy ne tudjanak hátba lőni rálátva a két lépcsőre ami felvisz az emeletre. Az egyik hozzám közelepbbi lépcső aljában lépteket hallottam és valaki feljött, de csak a puska végét láttam mert én hasaltam ő meg gugolt. Balra nem figyelve feljött az emeletre és az ablakon figyelt ki a csigazabáló én szépen oldalba lőttem. Gondoltam, hogy na itt mingyá jön vissza és kibelez. Szerencsére soká jött és akkor is elgyeszte mert nem vett észre újra ugyanúgy öltem meg. Ekkor már léptem is mert mondom másodjára már biztos mérges lett. Leléprem az AB-ről és az FB fele mentem amikor még hallottam, hogy ekezdte gránátozni az épületet szerencse, hogy leléptem onnan. :D -
#13784 szerintem ezek a járművek is ugyanolyanok. -
#13783 szöviket az utóbbi 1 hétben kissé szétcsaptuk :) -
pedrohsi #13782 Az Elit Alakulatban is T-34, illetve modern angol APC (páncélozott csapatszállító) volt a Tiger, és a Jagdpanther. -
pedrohsi #13781 Tigrist általában T-34-ből csinálnak, cask rárakják a kasznit és kész:) -
#13780 Amúgy a motoron kívül szerintem semmi más nem működik, és vannak ilyenek tigrisben is biztos, mert sok filmben szerepeltek mozgó tigrisek, azok meg nem hinném hogy animációk lennének :P -
#13779 "These Halftracks were used on the films Saving Private Ryan and currently Band of Brothers to represent German vehicles."
Vagyis nem originál, csak utángyártott néhány film kedvéért :P -
#13778 Kizárt hogy működőképes legyen... legalábbis szerintem már rohadnia kéne mindennek :D