19663
-
ahhh.. Kiszeretnem probalni:D Csak igy nem fizetek elo ra..mindannyian ugy aradoztok rola ...csak ugye mar leirtam hogy van ez a 99% os dolog:D en elek halok a haborus jatekokert...
mas->
Punker leirnad akkor hogy milyen hasonlo game ek vannak?
Es sehogy nem tudnank megoldani ezt az acc csinalast? BAZZA nem csinalnal egyet?:D -
Hát nagyon feelinges tud lenni, néha beröccen egykét nagy nagy sikerélmény (pl mikor szarrá lősz egy M10-est flak88-al, vagy leszedsz egy repcsit boforsal, vagy mikor 200 ember spawnol a mobile spawnodba) viszont sok türelem is kell hozzá, van amikor másfél órát játszol és egy peták pontot sem kapsz érte. (az elején elég szar a fejlődés, de ha már használhatsz erősebb fegyvereket akkor nincs gond)
Csak ajánlani tudom, én csak azért nem fizetek elő rá, mert nálam minden játék másfél hetet van vinyón, utána 3 hónap szünet és újra vinyón lesz. -
ennyire összetett és ekkora méretű nincs -
freetrial-t tudod fizetősen folytatni szal 2 hét ingyen van :) -
Es ez az "EGYETLEN IGAZI HÁBORÚ SZIMULÁTOR" szöveg arra mutat hogy ezen kivul nincs mas...ehhez hasonlo game? Persze most nem a battlefield-ekre gondolok... -
ühüm :) Majd meglatom :D
apropooo...van itt egy maganyos hos?az jelentkezzen:D es helpeljen mar le... utana mehet megmenteni a vilagot ;) -
Tudtommal az első hónap 20$, azaz (210-el számolva) 4200 peták, utána havonta 3150 pénz körül van.
Persze ez mindig az aktuális árfolyamtól függ. -
Tudod, a puding próbája az evés. :)
Kártyaügyileg sajna nem tudok segíteni, de hátha akad itt valahol egy magányos hős. :) -
röszi előre :) ha netan vki segitene:) -
Azt nem lehetnee megoldani hogy valaki csinal nekem egy free 14 napos acc ot? Azzal nem tudok visszaelni es kitudom probalni...ha valaki segitene nekem akkor MSN cim -> [email protected] -
első 2 hét ingyen van. -
akkor ha jol szamolom 7000HUF elsore....de mondjuk en kiakarom probalni hogy tudjam milyen...adok mas velemenyere de azert 99,9% ban az en velemenyem a donto:D -
20$ a játék, aztán 15$ havonta vagy 100$ évente. -
es mennyit fizettek? szal igy ha akarnek jatszani mennyit kene leraknom?:D -
ha nem lenne jó nem fizetnénk évek óta :) -
Neztem FRITZ a videoidat...hmmm...nagyon bejon a game...es igy a jatek hangulatos? -
cccccccc....
Látom szítom a vitát...nah majd valahogy megoldom:)
De ha tudtok vmit privibe irjatok meg :D:P kossze -
Neked véletlenül nem rendőr a becses foglalkozásod? :)) -
Hmm, kár...
-
hagy ne adjak ötleteket jó? -
Nah, vagyis nincs lehetőség a csalásra. :) -
Szvsz nem csalás, mivel amint nem tudják levonni a pénzt (a 14. nap végén), akkor egyszerűen lezárják az acc-ot.
A patkányok sem hülyék, előbb fizetsz és csak aztán játszhatsz.
Más számlaszámával meg csak a szokásos adatok ismeretével tudna visszaélni, de gondolom erre elég kicsi az esély. :)
(Vagy valami kihagytam?) -
ne vitázz itt velem! más ember bankkártya számával visszaélni bűncselekmény az egész világon! -
De ha nem használom akkor hogy csalok vele?:O -
bankkártya csalás jóval súlyosabb bűncselekmény! -
Mert ha letöltesz 1 játékot az nem az?:O 
De akkor add meg neki a tiédet :) -
tisztában vagy vele hogy ez bűncselekmény? -
Beírsz egy számlkaszámot amit kitalálsz ;-)
Amit elfogad és utána cancel free trial akkor arról nem próbál meg pénzt levenni tehát nem vesznek róla pénzt 14 napig,. -
Es nem lehetne valahogy megoldani hogy kiprobalhassam? -
ugyanez multimédiás feldolgozásban :) -
igen -
Hello!
Egy kerdes...Minden keppen rendelkeznem kell barmilyen kartyaval, ha en a 14 napos ingyen verziot ki akarom probalni? -
http://www.tarrif.net/
itt vannak adatok hogy mekkora páncélt milyen messziről ütnek át a különböző cuccok. -
37-es ágyúval nem csoda hogy nem tudtad kilőni -
Hi all!
Tudnátok segíteni? Egy olyan oldal kéne ahol leírják, hogy melyik tanknál hova kell célozni az elpusztításához. Egy Crusader II-t szemből 23 lövésből (számoltam!) nem tudtam kilőni egy pzIII F-el, kb. 150-200m-ről. Tudom, bennem van a hiba, meg hogy szemből "találkozunk", de egyszerűen hiába lőttem a tornyát, a nyakát, az alját...csak szikrázott meg ilyenek, de nem tudtam csak megsebezni. Ő sem lehetett ügyesebb mert csak a lövegem sérült meg, de ez elég volt arra hogy despawnoljak. -
A végén volt benne egy vágási hiba, javítva. -
A halál 50 órája –Német Induló
Annak, akinek még nincs meg ez a verzsön. :) -
Remélem Csák nincs a szövi oldalon. :)
-
lachun #16581 szazstok Kamaradok, remélem ma tudok menni!! -
Küldtem a pénzt.