19663
  • ScarY MAN
    ahhh.. Kiszeretnem probalni:D Csak igy nem fizetek elo ra..mindannyian ugy aradoztok rola ...csak ugye mar leirtam hogy van ez a 99% os dolog:D en elek halok a haborus jatekokert...
    mas->
    Punker leirnad akkor hogy milyen hasonlo game ek vannak?
    Es sehogy nem tudnank megoldani ezt az acc csinalast? BAZZA nem csinalnal egyet?:D
  • bazza
    Hát nagyon feelinges tud lenni, néha beröccen egykét nagy nagy sikerélmény (pl mikor szarrá lősz egy M10-est flak88-al, vagy leszedsz egy repcsit boforsal, vagy mikor 200 ember spawnol a mobile spawnodba) viszont sok türelem is kell hozzá, van amikor másfél órát játszol és egy peták pontot sem kapsz érte. (az elején elég szar a fejlődés, de ha már használhatsz erősebb fegyvereket akkor nincs gond)

Csak ajánlani tudom, én csak azért nem fizetek elő rá, mert nálam minden játék másfél hetet van vinyón, utána 3 hónap szünet és újra vinyón lesz.
  • Punker
    ennyire összetett és ekkora méretű nincs
  • Punker
    freetrial-t tudod fizetősen folytatni szal 2 hét ingyen van :)
  • ScarY MAN
    Es ez az "EGYETLEN IGAZI HÁBORÚ SZIMULÁTOR" szöveg arra mutat hogy ezen kivul nincs mas...ehhez hasonlo game? Persze most nem a battlefield-ekre gondolok...
  • ScarY MAN
    ühüm :) Majd meglatom :D
    apropooo...van itt egy maganyos hos?az jelentkezzen:D es helpeljen mar le... utana mehet megmenteni a vilagot ;)
  • 0Fritz0
    Tudtommal az első hónap 20$, azaz (210-el számolva) 4200 peták, utána havonta 3150 pénz körül van.
    Persze ez mindig az aktuális árfolyamtól függ.
  • 0Fritz0
    Tudod, a puding próbája az evés. :)

Kártyaügyileg sajna nem tudok segíteni, de hátha akad itt valahol egy magányos hős. :)
  • ScarY MAN
    röszi előre :) ha netan vki segitene:)
  • ScarY MAN
    Azt nem lehetnee megoldani hogy valaki csinal nekem egy free 14 napos acc ot? Azzal nem tudok visszaelni es kitudom probalni...ha valaki segitene nekem akkor MSN cim -> [email protected]
  • Punker
    első 2 hét ingyen van.
  • ScarY MAN
    akkor ha jol szamolom 7000HUF elsore....de mondjuk en kiakarom probalni hogy tudjam milyen...adok mas velemenyere de azert 99,9% ban az en velemenyem a donto:D
  • Punker
    20$ a játék, aztán 15$ havonta vagy 100$ évente.
  • ScarY MAN
    es mennyit fizettek? szal igy ha akarnek jatszani mennyit kene leraknom?:D
  • Punker
    ha nem lenne jó nem fizetnénk évek óta :)
  • ScarY MAN
    Neztem FRITZ a videoidat...hmmm...nagyon bejon a game...es igy a jatek hangulatos?
  • ScarY MAN
    cccccccc....
    Látom szítom a vitát...nah majd valahogy megoldom:)
    De ha tudtok vmit privibe irjatok meg :D:P kossze
  • bazza
    Neked véletlenül nem rendőr a becses foglalkozásod? :))
  • 0Fritz0
    Hmm, kár...
  • Punker
    hagy ne adjak ötleteket jó?
  • 0Fritz0
    Nah, vagyis nincs lehetőség a csalásra. :)
  • 0Fritz0
    Szvsz nem csalás, mivel amint nem tudják levonni a pénzt (a 14. nap végén), akkor egyszerűen lezárják az acc-ot.
    A patkányok sem hülyék, előbb fizetsz és csak aztán játszhatsz.

Más számlaszámával meg csak a szokásos adatok ismeretével tudna visszaélni, de gondolom erre elég kicsi az esély. :)

(Vagy valami kihagytam?)
  • Punker
    ne vitázz itt velem! más ember bankkártya számával visszaélni bűncselekmény az egész világon!
  • Csirke4
    De ha nem használom akkor hogy csalok vele?:O
  • Punker
    bankkártya csalás jóval súlyosabb bűncselekmény!
  • Csirke4
    Mert ha letöltesz 1 játékot az nem az?:O
    De akkor add meg neki a tiédet :)
  • Punker
    tisztában vagy vele hogy ez bűncselekmény?
  • Csirke4
    Beírsz egy számlkaszámot amit kitalálsz ;-)
    Amit elfogad és utána cancel free trial akkor arról nem próbál meg pénzt levenni tehát nem vesznek róla pénzt 14 napig,.
  • ScarY MAN
    Es nem lehetne valahogy megoldani hogy kiprobalhassam?
  • joebacsi
    ugyanez multimédiás feldolgozásban :)
  • Punker
    igen
  • ScarY MAN
    Hello!
    Egy kerdes...Minden keppen rendelkeznem kell barmilyen kartyaval, ha en a 14 napos ingyen verziot ki akarom probalni?
  • Punker
    http://www.tarrif.net/

itt vannak adatok hogy mekkora páncélt milyen messziről ütnek át a különböző cuccok.
  • Punker
    37-es ágyúval nem csoda hogy nem tudtad kilőni
  • bazza
    Hi all!
    Tudnátok segíteni? Egy olyan oldal kéne ahol leírják, hogy melyik tanknál hova kell célozni az elpusztításához. Egy Crusader II-t szemből 23 lövésből (számoltam!) nem tudtam kilőni egy pzIII F-el, kb. 150-200m-ről. Tudom, bennem van a hiba, meg hogy szemből "találkozunk", de egyszerűen hiába lőttem a tornyát, a nyakát, az alját...csak szikrázott meg ilyenek, de nem tudtam csak megsebezni. Ő sem lehetett ügyesebb mert csak a lövegem sérült meg, de ez elég volt arra hogy despawnoljak.
  • 0Fritz0
    A végén volt benne egy vágási hiba, javítva.
  • 0Fritz0
    A halál 50 órája –Német Induló
    Annak, akinek még nincs meg ez a verzsön. :)
  • 0Fritz0
    Remélem Csák nincs a szövi oldalon. :)

• lachun
    szazstok Kamaradok, remélem ma tudok menni!!
  • 0Fritz0
    Küldtem a pénzt.