19663
-
Shad01 #18140 Punker, ne vedd el a kedvét az embereknek. Töltsék le a játékot és próbálják ki offline. Ha ott van 30-40 fps-ük már érdemes megnézni a játékot online is.
Az amd athlon 2600+ 1.92Ghz 1 GB RAM szerintem még elégséges, csak kerülni kell a nagylétszámú csatákat. Ha 50-100 ember rohangál egy helyen, a csúcsgépek is belassulnak. -
hmm, akkor ez?:
laptop
core duo cpu 1.8 ghz
1 giga ram
ati x1400 vga -
az nagyon kevés lesz szerintem...... -
ati radeon 9600 atlantis,128mb ddr a videókártya. -
amd athlon 2600+
1.92Ghz
1 GB RAM -
pedrohsi #18135 nagy gépigénye, mert nagy a belátható terület és sokan vannak kis helyen - miyen géped van? -
pedrohsi #18134 ja hogy kell meghívó? :)
küldj email címet és teljes nevet priviben -
ööö nem szokásom csóráni meg nagyon ismételgetni sem de nem válaszolt senki.
szóóóóval dob nékem is valaki egy meghívót ? :) -
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani mi a gépigénye a játéknak?
Mert nekem is tetszik és előbb-utóbb kipróbálnám.
köszi! -
köszönöm! -
pedrohsi #18130 meghívó ment -
pedrohsi #18129 adj meg egy email címet és teljes nevet privátban, és küldöm a meghívót
TS ajánlott, mert dumálni könnnyebb mint pötyögni - főleg harc közben :) -
Sziasztok!
Olvasgatom az élménybeszámolókat, és azt hiszem, nekem való ez a játék. Most kezdtem el letölteni, és a magyar oldalon olvastam erről az E-Gift akcióról. Ha esetleg valaki nem tud mit kezdeni vele, szivesen fogadnám, illetve azon tanácsokat amit egy magamfajta teljesen kezdőnek tudtok adni.
Üdv -
Shad01 #18127 Ha a Luftwaffe megkapja az Fw190-est és végre gyenlő esélyekkel veheti fel a versenyt az ellenséges vadászokkal, sok szövi repülés helyett visszamegy a földre és máris nem lesz olyan könnyű dolgunk.
Jelenleg nevetséges, hogy 2000 m alatt a spitefirek, fölötte pedig a hawkok dominálnak. Erre persze a szövik azt mondják, hogy a 109f gyorsabb, meg jobban emelkedik, de ha szigorúan boom&zoom-ol az ember, akkor a gyenge tűzerő miatt egy rácsapásra nem lehet kilői a jobban páncélozott szövetséges gépeket. Ha meg utánuk megy a ember, hamarabb elveszti az energiáját mint a szövetséges vadászok és abban az esetben már nem megy sokra jobb emelkedésével és nagyobb végsebességével. Egyedüli esélyünk ha létszámfölényben támadunk. -
majd jön egy balance leállás és pisloghatunk..... -
Kíváncsi leszek meddig marad a német fölény a szárazföldön. Lehet a köv. rdp körben máris visszafoglalnak mindent. -
na ma sikerült alakítanom, kilőttem egy AT Gunt, és még bajtársakat is szereztem (43as channel)
sokmindent tanultam, ejtőernyőztem, meghaltam, újá születtem. holnap folyt köv. -
Nem a szimpla harci jelentések izgatnak, hanem azok ahol részese voltam az eseményeknek!
-
ha ilyeneket szeretnél még olvasni, vegyél Sven Hassel könyveket ;)
gondoltam mondom, eszembe jutott :) -

MÉG MÉG MÉG!!! Szuper ilyeneket olvasgatni! Főleg, hogy még a szerény PzKpfw IIIH harckocsimat is megemlítette Shad parancsnok!
-
Shad01 #18120 Összefoglaló a tegnapi Sechaul-i harcokról
A 1stHPR az elsők között indult a város bevételére. Egy Stug3G, egy Pz4G és egy Pz3h képezte a fő ütőerőnk.
Kézenfekvő módon a várostól keletre-délkeletre lévő erdő fedezékében közelítettük meg a célpontot. Az ellenség is számított erre, két Panhard rejtőzött el a fák között. Szerencsére egyből tüzet nyitottak a csapatszállító féllánctalpasra, így a páncélosanik megúszták az oldalba támadást és végeztek az önmagukat leleplező franciákkal.
Az erdő biztonságában elértün a város délkeleti részéhez, a tervezett harcálláspontunkhoz. Egy utászuk figyelte, nehogy egy gyors mozgású francia oldalunkba vagy mögénk kerüljön.
Közben a Wehrmacht többi egysége gyűrűbe fogta a várost. Egy kisebb egység elejét vette az ellenség nyugatról történő felszabadítási kísérleteinek.
Egységünk páncélosai viszonylag biztonságos folyosót biztosítottak a város délkeleti részének eléréséhez. Eközben a gyalogosaink a páncélosainkat biztosították, és leszámoltak a pár átszivárgó vagy oldalumkba kerülő franciával.
Az ellenség elszántan védte a várost, véres közelharcok tomboltak a fő épületek elfoglalásáért váltakozó sikerrel. A fejünk fölött a Luftwaffe próbálta távol tartani a szövetséges bombázókat, akik mind az FB-t mind a felvonulási utat, mind a várost bekerítő egységeinket támadták. Az FB-n a német légelhárítás épített ki erős állásokat megtizedelve a bombázókat és menekülési utat biztosítva a bajba kerül vadászgépeinknek.
Két óra kellett, hogy a szövetséges brigád kifogyjon a készleteiből a városban és az egységeink betörhessenek az AB-re és elfoglalhassák azt.
Ezután nem ültünk a babérjainkon, hanem egyből továbbindultunk az ellenség előretolt állásáig, hogy azt felszámolva végleg biztosítsuk az elfoglalt város védelmét. Hála a gyorsaságnak és a szervezettségnek az ellenállást az FB-n gyorsan letörtük. Biztosítva volt az utászoknak a robbanóanyag utánpótlás és a kényelmes út hazáig.
Csapatunk kiválóan teljesített, nem veszítettünk egyetlen páncélost sem a két órás ütközet alatt. Maradt utászunk is az FB robbantásához. Tulajdonképpen a komoly ütközet ellenére a harcképességün 100%-át megőriztük. -
Akkor tévedtem :D A lényeg h tudtam repülni. -
pedrohsi #18118 Montrealban vagyok, itt még korábban van :)
Csirke, túl sok lesz a büntetőpont, ne rosszalkodj -
Azse sokkal jobb. xD
De ha fél 4 van akkor portugáliában van, vagy hol? -
ott ahol pedro van nem fél 4 van? :D -
*Csirke4 megragadja a lényeget.
Pedro micsinálsz te fél 5kor? O.o
*Csirke4 elereszti a lényeget. -
a hadjárat fejlesztési körétől függ mikor vihetik ki az újoncok a gépeket. -
Csak el kellett kiabálnom magam!
Én nem tudtam, hogy abban a brigádban ahol van He111, ott 1-es rangon is lehet Stukával repülni. Mindjárt rangot is lépek!
-
majd köv hídbombázásnál szólj, beülsz és kapod a pontokat. -
Tényleg, a faroklövész! :) Nem is rossz ötlet! ;) -
Hupi #18110 Nah tegnapi harcokról képek itt:
képek -
pedrohsi #18109 csak a TS-t és a 95-ös chat csatit tudom ajánlani, mondjuk TS nyilván jobb - ha kell, szívesen segítek, csak játszani nem nagyon tudok mert lagolok -
én annak örülnék ha már végre magyar csapatom lenne, és lesném az okosságokat a nagyoktól :D -
pedrohsi #18107 "no joy" billentyűkiosztást beállítani a jármű kategóriánál, utána mehet billentyűzetről
MS állításánál több szabály van:
- lehetőleg legyen támadás alatt a város, annak egyik depójától 400-1400m-re kell lenned, semmilyen ellenséges depó nem lehet 400m-en belül
a legjobb ha te csinálod a küldit, vagy ismered a küldivezetőt, ezért is jobb csapatban menni (nem fogja törölni a mobil spawnodat) -
mobil spawnt hogy tudok csinálni? egy Opelel próbáltam volna indulni, motor E-vel be, de wasd-re nem reagált :( -
pedrohsi #18105 gyalogosként foglalás a legjobb, most már kapsz pontot őrzésért is (CP házban kell lenni). Killeknél a legjobb ha minél primitívebb egységgel ölsz meg minél fejlettebbet.
ha mobil spawnt csinálsz, minden egyes belépő játékos után 1 pont jár
légierő és tengerészet esetében jó trükk, ha gyalogosként vagy ágyúval mész be, az air és navy brigádoknál ugyanis ebben az esetben is oda megy a pont, nem a szárazföldi personához -
pedrohsi #18104 megkérsz valakit hogy vigyen el, kicsit unalmas hátul ülni, de megéri :) -
na hát eddig nem sokra jutottam :)
bementem tsre, hallgatóztam, de ahogy hallottam repültek, szval nem akartam beleszólni. Nagyon kéne már a sniper kaszt, riflemanként csak szerencsétlenkedek -
Persze, hogy a Stuka a legjobb!!! :D (csak mit csináljak, ha Recruit vagyok, és csak 3. szinten repülhetek vele.) No mindegy, nagy nehezen lekaptam egy Hawkot, kaptam érte kemény 14 pontot :D Majd csak összejön az. -
pedrohsi #18101 TS-re érdemes felmenni, hogy kezdőként jó helyre spawnolj és csapatban menj - sokat könnyít