WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
TALÁN NÉHÁNYOTOKNAK MÁR EMLÍTETTEM,HOGY KIPATTANT AZ AGYAMBÓL EGY KÓSZA ÖTLET,AMIT SZERETNÉK VELETEK MEGOSZTANI.NEM TUDOM MIT CSINÁLTOK PÉNTEKEN 23.00-00.30-IG KB,FÕLEG AZT NEM HOGY KIVEL,DE NEM IS EZ AZ ÉRDEKES.SZÓVAL,ESETLEG AKI CSAK "UGY OTTHON VAN",ÉS NINCS KIVEL ÉS HOVA ELMENNIE MEGÜNNEPELNI AZ EU CSATLAKOZÁST,AZT SZERETETTEL VÁRJUK A TS-EN LACUSSAL:EGYÜTT AZ UNIÓBA CÍMMEL.MI BIZTOSAN EGYÜTT MEGYÜNK ÁT AZ UNIÓBA,ESETLEG JÁTÉK KÖZBEN.KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTATOK.PUSZKA NEKTEK\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Fõcím (alatta esteleg már mehetnének a kezdõjelenetek)
1. - gyalogos eligazítás: a gyalogosok vonalba rendezõdnénel szembe a parancsnokkal, tisztelgés (nagyon fontos), oszlopban vonulás az Opel felé amire felszálnak (opel balra el
)
- páncélosok vagy rohamlövegek elindulása. Én stugokat szeretnék bár az nem annyira látványos mint egy pzIII-H. Motorindítás, balra el.
- reptéren két stuka kötelékben való felszállása
2. - konvojban vonulás a megindulási pontra elõl a stugok, mögöttük harcosainkal telepakolt Blitz.
- stukák szoros kötelékben alacsonyan (mert az úgy látványosabb) repülnek (a változatosság kedvéért) jobbra el
3. - készülõdés a harcra, stugok kiteszik a periszkópot parancsnokok be, a honvédek fekszenek a földön táraznak, parancsnok távcsövezik. Mindezt egy fasor és bokrok rejtésében. Esetleg meg lehet mutatni a célpontot,a francia zászló elõtt békésen legelészõ birkákat
4. - Roham. Stugok és gyalogosk megindulnak, stug áthajthat egy kissebb buckán az nagyoon látványos ;)
- stukák csinálnak egy nagyon szép leborítást.
5. AKARSZ MÉG LÁTNI TÖBBET? CSATLAKOZZ TE IS!! WWW.WWIIONLINE.HU
Ehhez kellene legalább 8 ember, meg aki felveszi a jeleneteket (Joxy vagy Carajo). Minden jelenetre jutna kb. 30 mp. A szombat esti squad napon meg is tudnánk csinálni.
Ezt követõen lehetne orrba szájba reklámozni, de elõtte a kiképzõközpont kapuit meg kell erõsíteni nehogy a rohamozó tömeg szétszedje azt

Nekem is a vasárnap a jó:)
A sör hadjáratban nekem a vasárnap lenne a jó.
A szombat nem olyan nyerõ, délután érnék rá csak mint múltkor, mert este dolgoznom kell menni.
Vidéki vagyok
Most én sem leszek pár napig, LAN party + majális + délutános meló

cimbihun ugy repkedett,hogy az armybase-hoz csalta az enemy repülöket 3 hurri le is potyogott és meg köszönték cimbinek a jo csali dolgott!! Sajna a d520 as rafkosabb volt.ja az armybasen 4 boforc szorgoskodott:)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ki mondta, hogy nem???
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
lefényképeztelek titeket munka közben,remélem,nem baj.Akkoriban lesifotosként dolgoztam
Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Nah mára nem tanítok milliókat érõ szállóigéket:D Mindenkinek kellemes játékot!!! Ma énis leszek!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Nem tudom mi bajotok van, én csak szeretném megtudni mi lesz benne....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
és mikor lehet hívni?

nekem egy iylen igaziba kéne :)
ez mekkora lehet, 125-ös?
Szóval a Focke-t majd akkor használhatsz ha teljesítettél 110el és 109el is.
Ez a motor a királyság, így nagyon igaz a hozzá szólásom alatti kis apróbetüs mondat.

Jó lett ez a film tuning, van érzéked hozzá
Szerintem legyél Te a cutting, én meg aki még akar a camera, a többiek meg a szinészek.

És Te mikor leszel már benne?
Mert itt nyomod a kivánság müsort orrba szájba, de a játékot kéne már nyomnod ennyire.
Meg csiloghatnád már a pilota meg a páncélos skill -jeidet, hogy érdemes e valami jobb fajta technikát rád bizni egy harci cselekmény közben.
Az jó hajóelleni bombázó volt.

????Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"