WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csúnya, csúnya Stuart!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

kincsed
ezt most kinek írtad,kedves kit-kat?Szerintem is "mennyetek"bulizni,de ha nem találtok más programot,akkor tudjátok,hogy csapódhattok hozzánk is.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Kit--Kat
Inkább mennyetek bulizni.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mennyire komoly az az ADSLnél amikor aztmongya az ügyfélszolgálatos, hogy igen, 1, 1.5 hónap múlva számíthatok rá, hogy kész lesz...?
kincsed
EGYÜTT AZ EUBA.....EGYÜTT AZ EUBA.....

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
TALÁN NÉHÁNYOTOKNAK MÁR EMLÍTETTEM,HOGY KIPATTANT AZ AGYAMBÓL EGY KÓSZA ÖTLET,AMIT SZERETNÉK VELETEK MEGOSZTANI.NEM TUDOM MIT CSINÁLTOK PÉNTEKEN 23.00-00.30-IG KB,FÕLEG AZT NEM HOGY KIVEL,DE NEM IS EZ AZ ÉRDEKES.SZÓVAL,ESETLEG AKI CSAK "UGY OTTHON VAN",ÉS NINCS KIVEL ÉS HOVA ELMENNIE MEGÜNNEPELNI AZ EU CSATLAKOZÁST,AZT SZERETETTEL VÁRJUK A TS-EN LACUSSAL:EGYÜTT AZ UNIÓBA CÍMMEL.MI BIZTOSAN EGYÜTT MEGYÜNK ÁT AZ UNIÓBA,ESETLEG JÁTÉK KÖZBEN.KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTATOK.PUSZKA NEKTEK

CarajoEsp
Sajna én nem tudom felvenni ,ugyanis ha elindítom a felvételt ,beszaggat a játék ,ami nagyon zavaró. ezzel szenbe van egy-két építõ jellegû ötletem.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Na akkor Május 9 Vasárnap

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

tõlem

Nem muszály hétvégén, lehet hétköznap is.

most hétvégén nem sde utánna forgathatunk :)

Ez jó :) én is ilyenre gondoltam.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Sziasztok! A videóról jutot eszembe hogy kellene csinálni egy "profi", forgatókönyv szerinti TOBORZÓVIDEÓT! A terjedelme kb. 2.5-3 perc lenne, a zene ami a mostani alatt van nagyon megfelelne. A film egy támadás elõkészületeit mutatná meg kezdve az eligazítástól, a megindulási pontra való felvonulást követõen, a roham megindításval záródna.

Fõcím (alatta esteleg már mehetnének a kezdõjelenetek)
1. - gyalogos eligazítás: a gyalogosok vonalba rendezõdnénel szembe a parancsnokkal, tisztelgés (nagyon fontos), oszlopban vonulás az Opel felé amire felszálnak (opel balra el )
- páncélosok vagy rohamlövegek elindulása. Én stugokat szeretnék bár az nem annyira látványos mint egy pzIII-H. Motorindítás, balra el.
- reptéren két stuka kötelékben való felszállása

2. - konvojban vonulás a megindulási pontra elõl a stugok, mögöttük harcosainkal telepakolt Blitz.
- stukák szoros kötelékben alacsonyan (mert az úgy látványosabb) repülnek (a változatosság kedvéért) jobbra el

3. - készülõdés a harcra, stugok kiteszik a periszkópot parancsnokok be, a honvédek fekszenek a földön táraznak, parancsnok távcsövezik. Mindezt egy fasor és bokrok rejtésében. Esetleg meg lehet mutatni a célpontot,a francia zászló elõtt békésen legelészõ birkákat

4. - Roham. Stugok és gyalogosk megindulnak, stug áthajthat egy kissebb buckán az nagyoon látványos ;)
- stukák csinálnak egy nagyon szép leborítást.

5. AKARSZ MÉG LÁTNI TÖBBET? CSATLAKOZZ TE IS!! WWW.WWIIONLINE.HU

Ehhez kellene legalább 8 ember, meg aki felveszi a jeleneteket (Joxy vagy Carajo). Minden jelenetre jutna kb. 30 mp. A szombat esti squad napon meg is tudnánk csinálni.
Ezt követõen lehetne orrba szájba reklámozni, de elõtte a kiképzõközpont kapuit meg kell erõsíteni nehogy a rohamozó tömeg szétszedje azt

Hi
Nekem is a vasárnap a jó:)
Joxy

A sör hadjáratban nekem a vasárnap lenne a jó.
A szombat nem olyan nyerõ, délután érnék rá csak mint múltkor, mert este dolgoznom kell menni.
Vidéki vagyok

Most én sem leszek pár napig, LAN party + majális + délutános meló

kincsed
jó éjszakát mindenkinkek!!!

kincsed
ugyanezt én is tanusíthatom,bár csak hangilag voltam ott

HUH nagyon jó volt Rethel nél Cimbi gyakorolt 4 hurri és 1 d520 között és azt találtuk ki én leszek a földi irányitó.
cimbihun ugy repkedett,hogy az armybase-hoz csalta az enemy repülöket 3 hurri le is potyogott és meg köszönték cimbinek a jo csali dolgott!! Sajna a d520 as rafkosabb volt.ja az armybasen 4 boforc szorgoskodott:)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Joxy nagyon köszönöm sajna,nem tudtam elõkeriteni a megfelelõ képet! Különössen az Afrika Korps jelvény nagyon tetszik!!!!!

!S jónapot mindenkinek!

Kit--Kat
De most mirõl beszéltek???
Ki mondta, hogy nem???

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kincsed
NA,hol a lesifotós???Találjatok meg...hát,átmentetek rajtam!!!Ott fekszem a tank alatt.NA,jó,elmondom:É N V A G Y O K A L Ó ! ! !

kincsed
lefényképeztelek titeket munka közben,remélem,nem baj.Akkoriban lesifotosként dolgoztam

sok sikert Ever! :)

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

azaz :D

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

kincsed
Tökéletesen egyetértek veled,ugyhogy ne érezd magad egyedül:)Ha valaki nyerésre áll,már könnyû elvinni a "pálmát".De ha vesztésre áll a csapat,(mert ugye ez egy csapat)FELÁLLNI ONNAN,NA AZ AZ IGAZI BÜSZEKESÉG!!!ARANYIGAZSÁGOK VANNAK ITT ÁM!!!

CarajoEsp
Nem azt kell nézni, hogy mi nincs benne, hanem azt ,hogy mi van.!!!! +szerintem sokkal nagyobb élvezet vesztes helyzetbõl fordítani és kevésbé jó fegyverekkel nyerni.
Nah mára nem tanítok milliókat érõ szállóigéket:D Mindenkinek kellemes játékot!!! Ma énis leszek!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Kit--Kat
+ akit 2hét alatt elõléptetnek olyan rangba, hogy Gusztávval repülhessen, na az tud.

Kit--Kat
Az egy bombázó, ahoz nem elég 1 ember.

Nem tudom mi bajotok van, én csak szeretném megtudni mi lesz benne....

Én sem leszek egy ideig játékban. Kb. május közepéig nem tudok felmenni, mert a ZH idõszak vége mindig húzós, de a fórumot olvasni fogom és a honlapot is frissítem rendszeresen. 1.14 után elég rendesen befûtünk a békazabálóknak :)

Bármikor, forró drót! CALL NOW! :)))))

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Úgy érzem, nagyon jó propaganda filmeket tudnék csinálni.

Azokna, akik nem tudták kikövetkeztetni: vidékivagyok, a szombati nap a jó nekem.
Random_
Nekem is na meg egy Zündapp (asszem jól tudom a nevét)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nem,mi???
és mikor lehet hívni?

jóóreggelt! :)
nekem egy iylen igaziba kéne :)
ez mekkora lehet, 125-ös?

Punker
ilyenem van makettben :)

Igaza van Joxynak csak annak adnak jó felszerelést aki elõbb bizonyított kevésbé jóban is.

Szóval a Focke-t majd akkor használhatsz ha teljesítettél 110el és 109el is.

Joxy
Lachun:
Ez a motor a királyság, így nagyon igaz a hozzá szólásom alatti kis apróbetüs mondat.

Joxy
Manohun:
Jó lett ez a film tuning, van érzéked hozzá
Szerintem legyél Te a cutting, én meg aki még akar a camera, a többiek meg a szinészek.

Joxy
Kit--Kat:
És Te mikor leszel már benne?
Mert itt nyomod a kivánság müsort orrba szájba, de a játékot kéne már nyomnod ennyire.
Meg csiloghatnád már a pilota meg a páncélos skill -jeidet, hogy érdemes e valami jobb fajta technikát rád bizni egy harci cselekmény közben.

Kit--Kat
Lesz benne Focke Wulf Condor????
Az jó hajóelleni bombázó volt.

kincsed
BIZTOSAN NEM AKARJÁTOK ÉRTENI.

Na oké szerintem érthetöõõõõ

kincsed
ezt csak a Hupi,Shad,Vitéz,Cimbi,Stohi és Lacus értheti,a többiektõl elnézést kérek!!!

????

Kit--Kat
Ezzzz vát?