19663
-
Úristen itt már keverik a szezont a fazonnal 
amúgy ha bejönnek az olaszok lehet mégtöbben jönnek át a szövi oldalról hogy kipróbálhassák a csodás járművűket és akkor mégrövidebbek lesznek a hadjáratok.
Amúgy hidjétek el nekem az olasz kétfedeles gép olyan lesz mint a H-75, két lövéssel képes kilőni a 109esből a pilótát... csak az a baj hogy a szövik gépekkel ezt már nem tudná megjátszani
-
Csak vigyázz mert a hatos szintü barbárok küldenek olyan sappervarázslatot hogy nem marad lövegtornyod. -
hajrá!;) -
lachun #13174 szerintem nálunk tavasszal ,vagy nyáron lesz ez DAK for ever!!!!!!! -
Ezt könyen lehet orvosolni, csak adjanak alám egy PZIVG-t (runákkal megerősített +2-es páncélzattal), oszt úgy megkergetem a yonépet...
-
lachun #13172 naja ez várhato volt ne mtudom mit reméltek ,a userek ugy döntenek ,maj, majd kiprobáljuk:)) -
Megteltek a World of Warcraft szerverei
majd mikor rólunk jön ki ilyen cikk
-
lachun #13170 naja káposzta kolbász nudli :DDDDD -
meg mégis csak tisztességesebb kaja a káposzta mint a csiga vagy a puding :) -
lachun #13168 VIP cuccos meg lehet ha kéred asszem !!! -
lachun #13167 Az az igazság mindenki alig várja ,hogy axis oldalon játszom,mert az az igazság:))) -
Az igazság ideát van mert aki odaát van az azt hiszi hogy ideát van és ezért van velünk elfoglalva de mi nem vesszük ezt észre és azt hisszük hogy odaát van ezért át akarunk menni de minek mert az iggazság ideát van és akkor meg minek átmenni.
Így gondolod?
Csak én még mindig nemértem ha az igazság ideát van akkor ott mi van?
És nekem már 2 napja 2 nap múlva fog lejárni a VIP. -
lachun #13165 Az az igazság ami odát van,hogy azon gondolkodnak milyen lehet odaát 
Mert aki odaát van mindig a másik oldallal van elfoglalva,remélem értehetö mert én nem értem ,de igy van

-
Viszont az igazság odaát van... -
Ebben a játékban az embernek 2 választása van...
Vagy axis oldalon játszik vagy német oldalon.
Több lehetőség nincs... -
Cimbi valami olyasmit mondott hogy 110essel nem úgy kell bombázni mint a stukával... hanem vízszintesen. Az hogy néz ki? vagy hogy lehet egyáltalán célozni úgy? -
És nem is lesz? Balázst nem akarják felvenni?
Jah és azok az OIC-k azok kik lehetnek? Mert ma is halál pancserok voltak verdunnél az emberek :/ a repteret kellett volna csak védeni, érted egy helyben állni a szaros panzerrel, meg felhúzni flakkokat, erre elindultak támadni és elbuktak egy csomó tankot halál fölöslegesen mert verdunre nincs is támadási parancs... -
Az újságban nincs benne...se a neten! -
lachun #13159 valamikor hétvégén szokták meg ismételni. -
OFF: Bazz tegnap volt a magyar légierőről a XXI. században. Nemtudja vki mikor ismétlik meg?(bedöglött a videó..nem vette föl bakker!) -
Hupi #13157 HC-unk az nincs. PzIVG és 110C4/B lesz. -
Én akarok .axisban írni! :)
És sippi lenne a helyettes. :D -
Jön a IVG jeee :D -
Hm... Mi lesz? :)
Amúgy van már HC-nk? Jó lenne ha lenne valaki értelmes is köztük :/ -
Többet mint gondolnád...
-
Hm? Te mit tudsz amit mi nem? :) -
Hupi #13151 Pénteken azaz holnap riadókészültség! 19:30! -
Hupi #13150 Említsd meg az OKW-nak, ne visszafele fejlessze a panzereket, úgy könnyebb lesz előretörni.
-
lachun #13149 Na mivan középen megörültek a franciák???!!! -
lachun #13148 az én uj winyom a boltba vanmég, remélem ma nálam lesz már!!! -
én se játszottam vasárnap óta (vagy hétfő), ott az új winyóm 1 hete az asztalomon de nem volt még időm kivenni se a dobozból. -
lachun #13146 ja bocs most ébrettem és vasárnap ota nem tudok játszani, ááááááááááááá:DDDDD -
hol van már a reggel..... -
lachun #13144 !S jo reggelt! -
lachun #13143 Tudtuk ezt csinálják amig várnak:)) -
:D
-
Jajj nekem... a VIP regisztrációm 3 napon belül lejár, jejzusom :D -
lachun #13140 sajna a gépem beszart ,majd leszek! -
Tisztelt parancsnok urak!
Nincs számomra egy használható free acc? Nagyon megköszönném! -
pfff kösssz :D:D:D:D