19663
  • lachun
    Philippeville a minek mostantol uraim:DDDD
  • lachun
    be kapnam kettö robbanotöltetett 88 bol és egy böl át álnak német oldalra:)))
  • Kit--Kat
    Én Pl végig harcolnám szívesen az szövi hadjáratot normandiától németig. Talán mire meglesz a nyugati front addigra lesz szövetséges oldalon is magyar szakasz.
  • bazza
    Látom Csirke népszerűsége rohamoasan csökken...:)) Hagyjátok már szegényt! Még a végén fegyver komplexusai lesznek! :))
  • Random_
    Szerintem ez nem a fegyverekről szól.
    Valaki nem azért szövi mert tetszik egy szövi fegyver neki.
  • Csirke4
    Jó akkor csak mindenki német akar lenni. Csak így simán.
    Én meg szövi lennék ha lenne m1 garand :)
  • Kit--Kat
    ezt most honnan vetted, hogy mindenki német akar lenni, mert, hogy jobbak a fegyvereik???:o
  • Csirke4
    De nekem még mindif szaggat :,,,,,(
  • Hupi
    Ha már ennyit sírtok légyszi sírjatok már egy kicsit a szövi oldalon lévő bugokról "elszúrásokról" "kedvezésekről" mert ez így erősen unfair.
    Köszike.
    Valakinek nem tetszik valami vagy átáll vagy meghall. (hmm de ismerős :) hööuuhh-kkhhhh )
    Ez egy szolgáltatás. Nem tetszik? Nem fizetsz elő...
    Esetleg veszel egy angol szótárt és leírod vélt vagy valós sérelmeidet a cég felé. Hidd el nekem ha az valós és bizonyítható(!) érvekkel van alátámasztva figyelembe fogják venni.
    Naivitás azt várni egy komlpex "szimulációs?" programtól hogy az úgy és csak úgy fog működni ahogy egykor a valós események zajlottak.

Szóval de most tényleg má' NEM SÍRNI KÉNE!
  • Csirke4
    :O
  • Csirke4
    S.W.I.N.E.
  • Shad01
    Szerintem a mobil légvédelmi egységeket is azért nem rakták be a játékba eddig, hogy a szöviknek kedvezzenek.
  • Sippie
    Hujuj mi van itt?
    Az ellenség oda át van... azokkal viaskodjatok :P
  • Punkerwork
    "kis pattogó szőrcsimbók" vigyázz a szádra bazze mert nagyon gyorsan a levesben találod magad.
  • Csirke4
    Ha észrevennéd akkor nem az at-at-ot szídom te kis pattogó szőrcsimbók hanem a német tankok megvalósítását a játékban
  • Punkerwork
    ne szidd az AT-At-t te hitetlen!
  • Csirke4
    Tudod punker ha rendesen meg lennének csinálva a német egységek akkor az AT-AT se lenne elég...
  • lachun
    Szerintem meg lesz csinálva jol a tank és ha vigyázunk rá akkor nem lesz baj jöhet 20 shermann is!!!
  • Punkerwork
    felőlem jöhetnek az szövik AT-AT-vel is csak legyen rendesen megcsinálva az összes német tank (páncélzat, lövedékek ereje stb...)
  • Csirke4
    Most képzeld el sippi ha minden reális...
    Akkor 1 hetente kellene térképet váltogatni mert hogy a németek lerohannák az egész térképet.
    Így hogy riflemantól atomvillanással robban szét a tigris van játékegyensúly...
    Mert ugye mindenki német akar lenni mert hogy nekik jobbak a fegyvereik. De csalódnak ezért talán egy idő után átállnak sokan a szövi oldalra és akkor lehet reális tigris :)
    Csak akkor meg az lesz a baj hogy 1 tigris vs 20 sherman...
  • lachun
    !S meg van az uj winyom és szedem a wwiit megint 1000rel :))
  • lachun
    akkor boics rákerestem a nickedre és van BRicsi is igy simán!!
  • Sippie
    Jah boccs :D akkor sok értelme van betenni :/
    Ugyanolyan lesz mint bármelyik tank, inkább a hibákat javítsák ki.
  • bricsi01
    ezt nem értem,én mindig bricsi01 voltam.
  • Punkerwork
    nem fogják elszúrni...direkt olyanra csinálják :(
  • Sippie
    Úgyis elfogják szúrni a tigris-t és szerintem egy panhard is ki fogja tudni lőni...
  • lachun
    Lehet irogatni a wwii forumba ,azt hiszem az angilis jol megy neked:DDDD
  • Csirke4
    Tökmind1 hogy mit kapnak...
    Tigris ellen nincs esélyük.
    Mivel úgyis távolról meghalják elkezdenek majd futni és a mezőn elkaszálja őket a gépfegyver tüze
    Mg42-es nem lesz a játékban?
    Azt nem tervezik hogy az opel platójáról lehessen lövöldözni?
  • lachun
    hu ez tényle ronda, ez tank volt egyűáltalán:)))
  • bazza
    Kis c4-el az oldalán sztem szép!:DD
  • Hupi
    RONDA!

• Hupi
    gr39 gyakorlatilag ua mint most a 88-as.
  • Hupi
    Nem hogy örülnél és pozitívan kisugárzást terjesztenél a körömben hogy a francik egy szaros fos M10-et kapnak Chrurchill szintén szar és ronda is :)
  • Cimbi
  • Hupi
    1 passz kézifegyverben nem vagyok ott :)
    2 nem a megjelenés dátumát nézik hanem az elterjedséget egy adott évre vetítve
    3 ua. Tigris mint 1943-as tank szerepel a játékban
    jöhet a csoki :)
  • Cimbi
    Ezt meg komolyan kérdezem nem tudja valaki melyik gránátal lesz szerelve a tigris Pzg39 vagy Pzg40?
  • Cimbi
    Az újabb kérdés(ek):
    1.angol smg:
    tompson helyett mért nem sten amiből jóval többet gyártottak?
    2.pakok:
    pak38 megjelent 1940 september az 57mm atg pedig 1941-ben mért van 1 év különbség?(Lacusnak rég a 75mm-est kellene tologatnia)
    3.új tankok:
    Tigrincs megjelent 1942 agusztus
    M10 szintén
    Churcill VII 1943 szeptember???1942 agusztusában a Churcill IV került hadrendbe mért nem az lesz a játékben?
    4.Ide még nem találtam ki semmit amibe bele köthetnék de nem bukom a csoki másik felét.
  • Hupi
    Lassú a frissítés.
  • Cimbi
    Hupi újabb kérdés a másik felért?
    Ez most nehezebb lesz.
  • Cimbi
    De akko mé nem látom a fejlesztési listában?