19663
  • manohun
    lol
  • Cimbi
    Jééé elesett Brussel lassan a kis bajuszos nagy sz*****ban lesz
  • Hupi
    Hátsó lövészem Cimbihun volt!
  • Hupi
    Kösz! Bf-110-es power!
  • 0Fritz0
    FIGHTER ACES EVENT 2 :

RANKINGS (Top 8 Players*)
    1. Brudster 6.772 points
    2. Escaz 5.47 points
    3. Eurolord 5.353 points
    4. Tomcat41 4.886 points
    5. Hupihun 4.653 points
    6. Allibone 4.11 points
    7. Kuryakin 3.993 points
    8. Mo 3.172 points

• lachun
    hu hez nem is olyan nagy összeg.
  • Sippie
    Jéézusom Hupi
    2827FT-ot vont le.
  • Hupi
    Különösképpen. A jó parancsnok gyönyörködik a természet szépségében, tanulmányozza a mókusok párzási szokásait.
  • Csirke4
    Jó parancsnok: otthon londonban teázik ;-)
  • lachun
    A bokros dzsindzsában is remélem:DDDDD
  • Hupi
    A jó páncélos ismérve: a parancsnok kint áll a toronyban.
  • Random_
    Eh inkább maradok akkor régi gépnél lassan már ipar áram kell a gépekhez. :D
  • Punkerwork
    mert előre gondolkodok, az új dual magos P4-ek fogyasztása 130 watt körül lesz hozzá PCI-E -es VGA se fog keveset enni stb... + ez az új szabványokhoz is jó lesz, csak hát megszívtam és kifogtam 1 hibás példányt :(
  • Random_
    Nem értem mé kell mindig a wattra gyúrni nekem egy azonos típusú 360-as van és lazán megy a gépem.

De te vagy a szakember. :D
  • lachun
    Hupi azt mondta ezen már változtattak sajna!!!
  • SZU
    Jó. Azért nem fizetek elő, hogy teszem azt hetente max. 4 órát tudok rászánni. De tényleg max.

Amúgy a grafikkal nem lenne bajom, OFPztem sokat, és az se egy hej de szép.
  • Shad01
    Az 56K-s net nem biztos, hogy kevés. Én chellot használok, és régebben többször volt olyan, hogy a letöltési limitet elérve a sebességet lekorlátozták 56k-ra. A játék ettől még ugyanúgy játszható maradt. Természetesen, ekkor a háttérben más netet használó alkalmazásnak nem szabad futnia (pl letöltés, DC+).
    Elsősorban nem a sebesség, hanem a net megbízhatósága (folyamatos kapcsolat) számít.
  • lachun
    ne msemmi majd szerezz gyorsan ujjat mert fini üres FBk vannak:)))
  • Punkerwork
    ilyen
  • Random work
    Típusa?
  • Punkerwork
    gyári hibás az új tápom
  • lachun
    nem baj majd leszaggatom öket a flakpanzerrel:))))Tegnap végre flak30 ac arattam egy h81 és egy h75 bánta:)))Sudesszal meg egyszál puskával ugy meg kergettünk egy Shermant az erdöbe,persze Sudes kilötte orvul a Shermy parancsnokát(láma modon kidugta ott álltunk mellette és kidugta a kobakját)Hazáig me gsem állt pechére egy vissza vánszorgo PanZG4 kapta telibe:DDDDD
  • SZU
    Áh. Otthon 56K-s net és kevés idő, munkahelyen meg szutyok 10Mb-os net van =], meg egy harapós boss. Szal majd drukkolok nektek =).
  • Csirke4
    Nem fognak élve felszállni...
    (és halva sem ;))
  • Kit--Kat
    őőő Hawker Typhoonok, nem ismered???
    tankelhárító és földi célpont elleni repcsi, rakettáji vannak
    ilyen kapta telibe Wittmann tigrisét is

na majd a nyugati hadszíntéren megfogod ismerni és utálni is^^
  • Sippie
    das ist ein szövetséges vadászbombázó :P
  • lachun
    was ist das typonok????
  • Kit--Kat
    áhá akkor mennének a typhonok szal 1:1:P
  • lachun
    !S hello gyere mert super volt mais:))
  • Eper
    jajjj
    de hiányzik ez a játék....
    de befizetek amint lesz kártyám,nem bírok tovább várni a free trial-ra
  • lachun
    Nem mint irtam Phillipvillet !!!
  • Csirke4
    Junivillét foglaljátok el!:)
  • lachun
    !S jo estétt lesz ma valami, mert a déli részen megint nagy nyomásvan, és nem keletröl:DDDDDDD
  • lachun
    Nekemse volt kérdés ,nálunk családi tradicio a tengelyhatalmak, dédapa,nagyapa mind ott harcolt tulélték,meséltek ez van ez nálam hagyomány:DDDD
  • 0Fritz0
    Szia!

Természetesen ez is szerepet játszik a csapat megválasztásánál, ez tiszta ügy.
    Azért a többség az előzőleg leírtak alapján választ, legalábbis 4-5 éve ezt látom.

Jah, és gyere te is WWIIONL-ozni! :)
  • SZU
    Üdv!

Vagy csak többen szeretnek a német oldallal lenni, ideológiai vagy bármilyen okokból.

Én pölö nem szeretem a khaki színű egyenruhát, míg a csukaszürke, esetleg a lencsemintás az már gyerebe. A fegyverek zöme kinézetre is jobban tetszik. Meg abban van a kihívás, ha egy történelmileg elvesztett csatában a vesztes oldalon kezdek.
  • lachun
    Nme tudom mért vagy kiakadva ez van ezt kell szeretni,milyen unalmas lenne az amerekai fimek után,na a hüle németek itt is veszetenek mindig:DDDDDDD
  • 0Fritz0
    Ez minden játékban így van (RtCW, ET, BF1942, stb…) szervertől függetlenül.
    És nem hinném, hogy mindegyikben annyival jobbak lennének a tengelyhatalmak fegyverei, csupán a pályák felépítése miatt (ált. ők védekeznek) könnyebb azt az oldalt játszani és fregeket gyűjteni.
    Én is szívesebben irtom a felém rohanó enemy-t, mint hogy egy géppuskafészket rohamozzak egy szál puskával… :)
  • Csirke4
    MAgyarázza már el nekem valaki hogy akkor a Codban mér vannak minden serveren a németek a többen ha nincs autobalance?
  • 0Fritz0
    Bizony! :)
    Jó kis csata volt.