19663
  • Kit--Kat
    gondoltam megjáratom 1 kicsit a kis Blitz motorját erre 1szer csak ez meg 1 Renault R35 tűnik fel:))
  • Punker
    védő misszió volt vagy mi?
  • PrasCo
    Hm, kösz. :| Csupán azért kérdem, mert volt olyan, hogy harckocsival egy órát kint voltam küldetésen (odaút - lövöldözgetés - visszaút), és Mission failure. Legközelebb jobban figyelek.
  • Punker
    bázisra vissza kell térni, min 10 perc
  • PrasCo
    Alap, én sem magyarul integetek nekik, ha vmi kínom van. :)
    Most elvileg PFC-rendfokozatnál járok, három sikeres küldetéssel, de árulja már el vki, hogy milyen agyatlan logika folytán sorolja be a gép sikeres vagy sikertelen küldetésnek?
  • 0Fritz0
    Micsoda sötét kockafej... :D
  • Random_

LMG powa! Sajna elfogyott a lőszerem az oldalfegyveremmel még ellenáltam, de menekülés közben egy gránát elért. :)
  • Cimbi
    Híres ember rovatunk következő részében szeretném bemutattni a Hunyadi egyik páncélos parancsnokát:
    Boylert
  • Random_
    Vannak lengyelek is sőt a múltkor egy kínai csókával is találkoztam. Amúgy mindenki angolt nyomja ha idegen is van mert azt a nyelvet a legtöbben ismerik ugye.
  • Punker
    az az utolsó fejlesztési körben van, még csak az elsőnél tart mindneki.
  • PrasCo
    Jó tudni, mert amit berádióz a többség, én azt ált. készpénznek veszem. :)
  • Kit--Kat
    hát ez nagy csalódás
    ja és az olaszokat kihagytad a felsorolásból:)
  • Hupi
    Nem, a játékosok a wwiionline amerikai erdete révén döntő többségében az USA-ból kerülnek ki, innen származik az előfizetők java része.
    Persze a legtöbb német, spanyol, finn, magyar játékos a történelmi események miatt szívesebben áll a tengelyhatalmi oldalra.
  • Kit--Kat
    nem németből??:o
  • pedrohsi
    Rengeteg amcsi és angol gyerek harcol német oldalon. Jónéhányan persze váltogatják, de az elhivatott nemzetközi századok (91st, 105th, 32nd, stb) jó része angolszász játékosokból áll.
  • Punker
    ha tömeg van akko raz 1 giga ram kevés neki.
  • Punker
    sherman még nincs
  • Lupis
    Jah voltam ott ,amúgy milyen gép kéne ehez? mert nekem 10fps-t jó ha elérte :(
  • PrasCo
    Na, Krabbendijke-nek annyi. :P A dokkba beállt két romboló, a levegőben állandóan 2-3 Spitfire, meg pár bombázó, bekerítettek a gyalogok, a végén meg már a kill listemben Matilda damage-t vettem észre, amikor a sövényben az ürgéket tartottam tűz alatt. Keleten meg egy sherman... óriási. Északon valahogy szívás van...
  • Kit--Kat
    jahh és szereted a tetováláokat, főleg ami a hónod alatt van:DDDD
  • PrasCo
    "From England"
    gondolom, jó benyomást tettek rá az előző kampányok. :D
  • 0Fritz0
    Az ismerőseim azt mondják, hogy veszélyesen élek. Nem értem, hiszen mint mindenki más, reggelente én is kinézek az ablakon, gyönyörködöm a madárúsztató látványában és a járgányokkal is szívesen foglalkozom .Ebben mi olyan különös?! :)
  • Kit--Kat
    jó-jó értem én, csak furcsa, hogy pont axis oldalon van, de lehet, hogy egy egész ezrednyi angol van ezen az oldalon:))
  • bazza
    gondolom angolul chetelt
  • Kit--Kat
    angol gyerek axis oldalon??:))
  • PrasCo
    Igen, ott készült is egy kép, amin látható min. két Panhard É-on, de volt ott több is. :) Tolattam, mint a lökös, közben meg lerongyoltam az egyiket, de aztán atomjaira lőtték a 232-est. :) De ott legalább volt légvédelmünk, Kamperlandon még az sem. Az egyik Spit háromszor fordult rám, negyedszerre megsebesített, de sérülten gameltem még fél órát, és egy angol sráccal megcsináltunk egy mission-t. :)
    Ugyanitt lekaptam egy képet, amint a fsz fölött négy Spit üldöz egy Bf-109-et, további kettő Spitfire meg alacsonytámad. :D
  • lachun
    !S sajna ma délutános vagyok de kitartás és gyorsan nyomjátok a folyoba öket:))
  • Random_
    Hát Esch-nél mikor beléptem folyamatosan jöttek a tankok a sapperek nem győztek robbantani én elbújtam egy bokor mellett Alt-Tab gyorsan megnéztem a francia tank sapper videót és ki is próbáltam élesben. :D

Sajnos 2 fb-ről is támadtak és képtelenség volt tartani a kisvárost. Azt viszont mondhatom, hogy ATR Panhard-ra csakis 10-15 méteren belül hatásos azon túl nem. Viszont akkor lőheted a torony bármely részét.
  • Kit--Kat
    csak simán front barátság, ők még leragadtak az 1. világégésnél:)
  • Sippie
    Szal nem ölted meg, és ő se téged... tudtuk hogy kém vagy :D
  • Csirke4
    Én viszont reggel békésen rohanok a házak alatt az ATR-el hogy majd megölök mindenkit :)
    Megjelenik egy angol de nem lő nálam meg ugye ATR van tehát szívás. Utána elővettem a kést. Ő is elővette. Utána .em salute egymásnak és húztunk a pi**ába :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • PrasCo
    Próbálkoztam az Sd.Kfz.232-vel (asszem az az). Az út mellet leparkolok, motor kikapcs, az úton meg jön egy Laffy. Bekopogtam, kormány elránt, majd akkorát borult hogy még most is azon röhögök. :D Első fragem meg egy SMG-s francia volt, közvetlen ez után pedig gránátokkal leragasztottam egy Panhard-ot. Sajnos nem volt raktáron ATR. :]
    Fantasztikus ez a proggy.
  • 0Fritz0
    Ma igazán nagy csatákat nyomtunk.
  • bazza
    első repülésem alkalmával rögtön le is szedtem egy blenit! nah most tök büszkeszósz vok:DDDD
  • Random_
  • Random_
    Manó beszélnünk kéne elég fontos!
    Ma már nem, de holnap mindenképpen.
  • manohun
    látom beindult az élet :)
  • lachun
    most 21:44 luxembeurg allat a francia, és kapcsold be a hátso féket és akkkor nem pörögsz:DDDDD
  • bazza
    Most repülnék először a játékban, vki monnya már meg, hogy miért kezdek el körbe körbe benni gázadáskor?
  • lachun
    !S Csirke4 kedvenc beszolos macchikenem!!!
    a linked ,de lehet mos tteis kapsz:)
    Hirek