19663
-
Hupi #15137 Meglátjuk ki lesz a jobb :)
-
a Hunyadi a lényeg :) -
Ezt már betettem ide egyszer ez egy SS század jelvénye volt. -
Hunyadi sas -
majd csinálunk pesten is sörhadjáratot (ha valaki hajlandó megszervezni) -
Neharagudjatok énis szar helyzetben vagyok, mert egyrészt simán visszamondanám, csak már kifizettem a 24ezer ft-t. Szóval nekem is kellemetlen:( Tényleg sajnálom. Remélem azért majd talizunk!! -
hát ha te bor helyett a vizet választod.....
-
Sajnálom,de kiderült, hogy mégse jó a borhadjárat ideje, ugyanis épp akkor vagyok vizitírán.Tényleg sajnálom jó lett volna találkozni. Természetesen a következményeket viselem:) -
Köszi!
-
köszönjük -
manohun #15127 megcsináltam random -
+ a magyar HQ 1 hete nem müxik. -
A hunyadi fórumba csak regisztráltak írhassanak már mert szétcseszik a botok a fórumot légyszi csináld meg! -
nekem ma se volt bajom a beta-val leszámítva azt hogy amíg bűvészedtem a képpel lelőttek, lehet nem az ellenséges AB közepén kellett volna áldogálnom közben :) -
Hupi #15123 Na épp ezért készítettek a PzIII-ból StugIIIG-t, és nem Tigrist annó :) -
manohun #15122 az elégedetlekedőknek:
képzeljétek el azt (hogy WWII-es példánál maradjak) hogy egy Pz3-ast kell át alakítani Tigrissé úgy hogy közbe a tanknak folyamatosan üzemképesnek kell lenni és ugyan az a szerelőgárda alakítja át mint aki karbantartja. -
-
Beta szerver most is megy. -
Hupi #15119 Megmondom mi van :)
Toldozott-foldozott, 1999-es alapfejlesztésű, agyonpatchelt, kis költségvetésű, átláthatatlan, bonyolult, javító patchet javító patchelt. :)
A régi név pedig azért gáz mert azzal már eladhatatlan a game. Értékesítési szempontból nem előnyös, mi több hátrányos. -
Tényleg a gyalog végre rendes helyen fogja a puskát? Ott ahol valóságban is? Mert asszem bizonyos animációk közben elég hülye helyen fogta a fegyvert. -
az a baj hogy én nem látom igazán át, mert 1 keveset voltam fennt beta szerveren, 2 csak gyalogossal, az meg a legkönnyebb megoldás gondolom :) -
pedrohsi #15116 Megy ez gyerekek, voltatok már másik játék bétájában?
Nekem volt szerencsém, és elmondhatom, hogy a Patkányok egész jól végzik a dolgukat - nem beszélve arról, hogy milyen kevés emberrel dolgoznak. Ahhoz képest, hogy a nagy cégek mennyit szerencsétlenkednek saját játékaikkal, a CRS meglepően jól végzi a dolgát.
A bugok lassan elfogynak, és már csak a polírozás marad. Az 1.19 sok embert hozhat a játékba, az 1.20 meg néhány újdonsággal is szolgál majd (szárazföldön, levegőben és vízen), ami szintén nyami nyami lesz:) -
Elég a fórumot nézni grafikai, animációs, fagyások, memória gondok.
Van olyan ami az elejétől máig is gond pl a memória hibaüzenet ami azért jelent valamit nem értem miért nem sikerült még mindig kijavítani. Mac alatt még szarabb ők van amikor telepíteni se tudtak vagy belépni. Nagy dolog, hogy betettek random betöltő képeket, de szerintem a bugok a legfontosabbak a csicsázni lehet a végén is.
Más az 120-at emlegetik mikor még szerintem az 119 is gáz. -
merT? mondjátok már plz, mert én gyalogossal csak azon rágtam be hogy nincs távcső, más bajom nincs a játékkal. -
Nem ez a megoldás kicsit se. A reklám és népszerűsítés újságokban online és offline akciókkal stb!
Az új név gagyi nekem mindig is WWII Online lesz egyszerű és lényegretörő ennél jobb nem kell.
Az nagyon elszomorít, hogy nem fogynak a bugok vagy ha megoldanak 1-et akkor egy másik új jelenik meg. Nagyon nem értem ezt, de eléggé kétségbeejtő mintha a fejlesztők is csak tűzoltó munkát végeznének egy kis tüzet eloltanak, de egy másik helyen új jelenik meg nem globálisan próbálnak minden bugot kiírtani és megnézni az miért jött elő és mit befolyásolhat még. Teljesen elment a kedvem a bétától. -
nem tudja bvalaki beta-ban megint miért nincs távcső? reggel votlam Dover-ban kb 5 percet, aztán kinyírtak. -
van benne valami. -
Hupi #15110 Új név kell, mert sokaknak összerándul a gyomruk amikor meghallják azt hogy WW2Online... jaaa az a gagyi grafikás játék??? ismerem két évvel ezelőtt kipróbáltam :) -
ott a Vol 1, az uccsó patch már új ikont is kapott, mert annak a cseréje fontosabb mint a bug-ok :) -
Szerintem elég lett volna a WWII Online és egy alcím ami utal az időszakra amiben játszódik. -
Lehetett volna
Beyond Battleground Europe :D
Europian Battlefields in the second world war :D:D:D:D
World War 2 Frontline
Behind enemy Europe
Word War 2 :D
World War 2 Warsimulator 2005
Battlefield 1943
Belgium front
Beyond Belgium Europe front at World War 2 :D
In front of enemy lines
Party on the frontline- Belgium
Beyond Belgium
Beyond World War 2 online
The second big war online
Online second world war
Shit from CRS
Enemy at the door
Another stupid online FPS
Beyond Bilitzkgriek
Beyond online
The second online
Online V.19
Behind enemy treeline
One more shot...
Beyond one more shot...
KILL THEM ALL V.19
Teamwork in the second world war FPS V.19
Opel race 2005
Bedford rally 2005
Laffy on the rulz
-
-
Hupi #15105 Ja, és a progi címe sem az már ami lett volna :)
Beyond Blitzkrieg helyett lett BATTLEGROUND EUROPA.
Ennél fantáziatlanabb nevet már keresve sem találhattak volna. Marketing rulez :)
-
A topic címe lehetne CLOSED BETA :) -
Thx mert jönnénk egy páran! -
Hupi #15102 Sajna most nincs, talán majd a V1.19-es patch után, amely a nyáron jön ki. -
free trial vmikor? -
lachun #15100 na tegnap láttam Samsal urat, fordulozni, vagy 2 spitet le is lőt Fokával ,és nagyon cépvolt nézni a stugról ,amin mentünk vissza a városba:)) -
Tényleg jó gép a fóka csak azt nem tudom megérteni, hogy miért mindíg az uccsó fejlesztési körben hozzák ki..... -
Fasza.
Asszem levédetem a Csirkét.
Rohadt RTL Klub