19663
  • Hupi
    Meglátjuk ki lesz a jobb :)

• Punkerwork
    a Hunyadi a lényeg :)
  • Random work
    Ezt már betettem ide egyszer ez egy SS század jelvénye volt.
  • Punkerwork
    Hunyadi sas
  • Punkerwork
    majd csinálunk pesten is sörhadjáratot (ha valaki hajlandó megszervezni)
  • CarajoEsp
    Neharagudjatok énis szar helyzetben vagyok, mert egyrészt simán visszamondanám, csak már kifizettem a 24ezer ft-t. Szóval nekem is kellemetlen:( Tényleg sajnálom. Remélem azért majd talizunk!!
  • Punkerwork
    hát ha te bor helyett a vizet választod.....
  • CarajoEsp
    Sajnálom,de kiderült, hogy mégse jó a borhadjárat ideje, ugyanis épp akkor vagyok vizitírán.Tényleg sajnálom jó lett volna találkozni. Természetesen a következményeket viselem:)
  • Random work
    Köszi!
  • Punker
    köszönjük
  • manohun
    megcsináltam random
  • Punker
    + a magyar HQ 1 hete nem müxik.
  • Random_
    A hunyadi fórumba csak regisztráltak írhassanak már mert szétcseszik a botok a fórumot légyszi csináld meg!
  • Punker
    nekem ma se volt bajom a beta-val leszámítva azt hogy amíg bűvészedtem a képpel lelőttek, lehet nem az ellenséges AB közepén kellett volna áldogálnom közben :)
  • Hupi
    Na épp ezért készítettek a PzIII-ból StugIIIG-t, és nem Tigrist annó :)
  • manohun
    az elégedetlekedőknek:

képzeljétek el azt (hogy WWII-es példánál maradjak) hogy egy Pz3-ast kell át alakítani Tigrissé úgy hogy közbe a tanknak folyamatosan üzemképesnek kell lenni és ugyan az a szerelőgárda alakítja át mint aki karbantartja.
  • Punker

• Punker
    Beta szerver most is megy.
  • Hupi
    Megmondom mi van :)

Toldozott-foldozott, 1999-es alapfejlesztésű, agyonpatchelt, kis költségvetésű, átláthatatlan, bonyolult, javító patchet javító patchelt. :)

A régi név pedig azért gáz mert azzal már eladhatatlan a game. Értékesítési szempontból nem előnyös, mi több hátrányos.
  • Random work
    Tényleg a gyalog végre rendes helyen fogja a puskát? Ott ahol valóságban is? Mert asszem bizonyos animációk közben elég hülye helyen fogta a fegyvert.
  • Punkerwork
    az a baj hogy én nem látom igazán át, mert 1 keveset voltam fennt beta szerveren, 2 csak gyalogossal, az meg a legkönnyebb megoldás gondolom :)
  • pedrohsi
    Megy ez gyerekek, voltatok már másik játék bétájában?
    Nekem volt szerencsém, és elmondhatom, hogy a Patkányok egész jól végzik a dolgukat - nem beszélve arról, hogy milyen kevés emberrel dolgoznak. Ahhoz képest, hogy a nagy cégek mennyit szerencsétlenkednek saját játékaikkal, a CRS meglepően jól végzi a dolgát.
    A bugok lassan elfogynak, és már csak a polírozás marad. Az 1.19 sok embert hozhat a játékba, az 1.20 meg néhány újdonsággal is szolgál majd (szárazföldön, levegőben és vízen), ami szintén nyami nyami lesz:)
  • Random work
    Elég a fórumot nézni grafikai, animációs, fagyások, memória gondok.
    Van olyan ami az elejétől máig is gond pl a memória hibaüzenet ami azért jelent valamit nem értem miért nem sikerült még mindig kijavítani. Mac alatt még szarabb ők van amikor telepíteni se tudtak vagy belépni. Nagy dolog, hogy betettek random betöltő képeket, de szerintem a bugok a legfontosabbak a csicsázni lehet a végén is.
    Más az 120-at emlegetik mikor még szerintem az 119 is gáz.
  • Punkerwork
    merT? mondjátok már plz, mert én gyalogossal csak azon rágtam be hogy nincs távcső, más bajom nincs a játékkal.
  • Random work
    Nem ez a megoldás kicsit se. A reklám és népszerűsítés újságokban online és offline akciókkal stb!

Az új név gagyi nekem mindig is WWII Online lesz egyszerű és lényegretörő ennél jobb nem kell.
    Az nagyon elszomorít, hogy nem fogynak a bugok vagy ha megoldanak 1-et akkor egy másik új jelenik meg. Nagyon nem értem ezt, de eléggé kétségbeejtő mintha a fejlesztők is csak tűzoltó munkát végeznének egy kis tüzet eloltanak, de egy másik helyen új jelenik meg nem globálisan próbálnak minden bugot kiírtani és megnézni az miért jött elő és mit befolyásolhat még. Teljesen elment a kedvem a bétától.
  • Punkerwork
    nem tudja bvalaki beta-ban megint miért nincs távcső? reggel votlam Dover-ban kb 5 percet, aztán kinyírtak.
  • Punkerwork
    van benne valami.
  • Hupi
    Új név kell, mert sokaknak összerándul a gyomruk amikor meghallják azt hogy WW2Online... jaaa az a gagyi grafikás játék??? ismerem két évvel ezelőtt kipróbáltam :)
  • Punkerwork
    ott a Vol 1, az uccsó patch már új ikont is kapott, mert annak a cseréje fontosabb mint a bug-ok :)
  • Random work
    Szerintem elég lett volna a WWII Online és egy alcím ami utal az időszakra amiben játszódik.
  • Csirke4
    Lehetett volna
    Beyond Battleground Europe :D
    Europian Battlefields in the second world war :D:D:D:D
    World War 2 Frontline
    Behind enemy Europe
    Word War 2 :D
    World War 2 Warsimulator 2005
    Battlefield 1943
    Belgium front
    Beyond Belgium Europe front at World War 2 :D
    In front of enemy lines
    Party on the frontline- Belgium
    Beyond Belgium
    Beyond World War 2 online
    The second big war online
    Online second world war
    Shit from CRS
    Enemy at the door
    Another stupid online FPS
    Beyond Bilitzkgriek
    Beyond online
    The second online
    Online V.19
    Behind enemy treeline
    One more shot...
    Beyond one more shot...
    KILL THEM ALL V.19
    Teamwork in the second world war FPS V.19
    Opel race 2005
    Bedford rally 2005
    Laffy on the rulz
  • Punker
  • Hupi
    Ja, és a progi címe sem az már ami lett volna :)

Beyond Blitzkrieg helyett lett BATTLEGROUND EUROPA.
    Ennél fantáziatlanabb nevet már keresve sem találhattak volna. Marketing rulez :)

• Csirke4
    A topic címe lehetne CLOSED BETA :)
  • ranGer2
    Thx mert jönnénk egy páran!
  • Hupi
    Sajna most nincs, talán majd a V1.19-es patch után, amely a nyáron jön ki.
  • ranGer2
    free trial vmikor?
  • lachun
    na tegnap láttam Samsal urat, fordulozni, vagy 2 spitet le is lőt Fokával ,és nagyon cépvolt nézni a stugról ,amin mentünk vissza a városba:))
  • Pluskast
    Tényleg jó gép a fóka csak azt nem tudom megérteni, hogy miért mindíg az uccsó fejlesztési körben hozzák ki.....
  • Csirke4
    Fasza.
    Asszem levédetem a Csirkét.
    Rohadt RTL Klub