21
Szupervírus?!?
-
KaBuTo666 #21 nekem freemailon kaptam 5021 Zafi családbol származo Zafi virusokat.(Zafi.B,D,C,E)
nod32 jelzet:)
csak törölni kel és pápá viruska:) -
#20 ezt a köcsögnek: -
#19 Elkapták a Blaster.B-t készítő pofát. Baszki, csak kicsit belepiszkált, oszt kész, egyébként meg egy 18 éves, 150 kilós 190 magas kis köcsög, aki imádja a vírusokat:
A Sobig.F készítőjéről meg aszongyák, hogy mesterien bánik a proxyval, ráadásul valamihez lopott hitelkártyát használt, így nagyon nehéz lesz utolérni -
#18 Én asszem 3 nappal ezelőtt kaptam a freemailemre 54! db sobig.F-es levelet -
#17 19 levelemből 12-nek a vírushoz volt köze. Visszajelzés, vagy maga a vírus, utóbbit nem számoltam, de vagy 6-7 példányban megjött :) -
#16 "Megjegyzés:
a worm fájlokat képes az Internetről letölteni és futtatni (a rendszer dátumtól és órától függően),
a worm 2003. szeptember 10.-én deaktiválja magát, s azután nem terjed." -
#14 Tényleg van ilyen :)
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/[email protected] -
#13 http://www.virusbuster.hu/hu/viruslabor/leirasok/sobig.f -
#12 én nem kaptam még soha ilyet! pedig én is primpostás vagyok -
#11 ÉN is kapok mostanában napi rendszereséggel! Prímpostás vagyok. Az a durva, hogy magyar címekről kapom általában mindig. -
#10 Én meg nem kaptam egyet sem. -
#9 régebben naponta kaptam egy ilyen levelet hogy a leveledben vírus van.. legtöbbször freemail rol érkezett...mostanág havi egy et kapok -
#8 En kaptam vagy 4 ilyen virust es az osszes mailboxos cimrol jott, pedig kulon mail szerverem van:P -
szando #7 Nekem sincs még semmi... -
#6 Azon én sem láttam :) -
neménvoltam #5 nem tudom én nem kaptam de én freemailes vagyok (az se jobb) -
#4 mailbox sux -
#3 Degyorsvagybazz, még végig sem tudtam írni a cuccost... -
#2 Bazz, a mailboxos címemet teljesen szétzilálta! Találtam két levelet, ami aszongya (angolul), hogy a részletekért nézzem meg a csatolt fájlt. Amatőr. Kaptam pár mélerdémont, tartalom nélkül :Ð Ezenkívül több levelezőrendszer rámdörgött, hogyaszongya öcsi, a fájlod vírusos/spam/akármi, tökismeretlen címekről. Még hollandhoz hasonló nyelven is kaptam üzit :)
Ti hogy álltok ezzel a gennyes féreggel? :DD -
neménvoltam #1 Nincs még üzenet