720
  • I.C.ram
    Melyik filmben nem ölik meg a csúnya gonoszt????
  • The Garrett
    A 2. részben mikor az amerikai tiszt lemészárolja a német hadifoglyokat is tökéletes példa az amerikaiak istenítésére :)
  • I.C.ram
    Német katonák messze a leghősiessebbek voltak! Erre a filmek úgy állítják be őket mint valami szaros rágcsálókat.
  • I.C.ram
    Hadifoglyokat úgy lvöik le mindig mint valami rühes kutyákat! votl az a rész, amikor egy gyerek német katonát megtalált az egyik, és a német gyerek megadta magát, erre a hős amcsi egy méterről lelötte!! Tényleg nem rossz, de néhol nagyon megalázzák a Whermachtot.
  • Punker
    jaja
  • Mnemomic
    Hát nem tudom azért egyáltalán nem olyan németellenes ez a film. Több jelenet is van azért ahol átjön hogy ők is emberek. A legemlékezetesebb talán mikor a végén a német tábeornok beszédet mond a katonáinak. Sőt bizonyos szempontból vannak az amcsikra sem túl hízelgő jelenetek pl. a hadifoglyok lelövése.
  • I.C.ram
    Már nem is emlékszem milyen tankok voltak ott. Talán Pantherek? Mondjuk a Panther is könnyedén megfingat egy Shermant. Ha jól emlékszem az első Shermannak ledurran az eleje :P
  • I.C.ram
    Agymosás! rulz! :D Érdekes rengeteg olyan film volt, ahol a vesztesek oldaláról mutatták be a dolgokat!! Volt az a tengeralattjárós film az amerikai polgárháborúról, na ott is a Déliek szemszögéből mutattak mindent!! Ráádásul a délieknél is ott volt a kökemény rasszizmus! Aztán ott van Das Boot!! német-amerikai kooperációs film. Joan D'arc... stb. Véleményem szerintem sokkal jobban vágynak arra az emberek, hogy a vesztes oldalt is bemutassák nem pedig a rózsaszínre színezett győzteseket!
  • Punker
    ott nem tigrisek voltak nézzd meg mégegyszer
  • Nyiri
    Nekem nagyon tetszett az Elit Alakulat, de voltak benne baromsagok. Egyik legnagyobb az amikor egy mezon harcoltak a nacik ellen es a naciknak tigrisei voltak. Az amcsik vesztesre alltak, mikor megjott a felmento sereg. 4 Sherman. Egy-Egy lovessel elinteztek a Tigriseket. Amikor neztem leesett az allam. Tudni kell, hogy a tigriseknek a Sherman lovese olyan volt mint a szunyogcsipes. Siman lepattantak rola a lovesek.

Ettol eltekintve kiralyos sorozat
  • neménvoltam
    szerintem nézd meg
  • sanzik
    egyebkent nekem is itt figyel a vinyomon mar fel eve mind a 10 resz, pont tegnap neztem meg az elso kettot

eleg nehezen vettem ra magam,hogy megnezzem,az elozo kommentben irtak miatt,de azert vegig fogom nezni mindet
  • sanzik
    nem ertem miert vagytok kiakadva....

tudhatnatok ,hogy a tortenelmet mindig a gyoztesek irjak,ezert ne is nagyon varjon senki olyan filmet amiben a "hos" amerikai katonakat ugy fogjak bemutatni ahogy a valosagban es a "gonosz" nemetekrol is kiderulne,hogy kozel sem olyanok voltak mint az amerikai filmekben
  • KennyG
    Nekem is meg van DVDn nagyon állat! áj láv WW! :D
    ha már német szemszögből kell nézni akkor a Das Boot is nagyon állat!
  • The Garrett
    mint film akkoris tetszett. NEm érdekel benne a politika meg hogy kit milyen fényben tüntetnek fel. Azt majd eldöntöm magamban.
  • Punker
    Csak magamat tudom ismételni nézzd meg a Sztálingrádot vagy Vaskeresztet, amcsik nincsenek is benne (szerencsére nem ők csinálták a filmet) ráadásul ezekben Wermacht katonák vannak és nem SS-ek szal nincs benne annyira durván a náci ideológia.
  • I.C.ram
    Discoveryn mennek 22 whs dokumentum filmek, ott megkérdezik a német túlélőket, nekem sokkal szimpatikusabb a felfogásuk, velük persze nem csinálnak filmet, mert akkor már jönnek a tudatlanok, hogy jajj nácik!
  • I.C.ram
    Kicsit akkor is német ellenes!! Mindig csak azt mutatják be, hogy az amcsik ilyen jót, meg olyan jót tettek európáért, bezzeg azt nem mutatják, mikor porrá bombázták, csak azért, hogy utána odadják a komcsiknak. Németországot is szarrá bombázták!! Ők papolnak a koncentrációs táborokról...
  • The Garrett
    Videeótékából lehet kölcsönözni DVD-n. Nekem pl megvan az egész sorozat. DVD-rip ben. Téka rulez.

AMugy az egyik legjobb háborús sorozat amit valaha láttam. Olyan mintha megnéztem volna 10 háborúsfilmet!!!
  • I.C.ram
    Nekem a kedvencem az a lengyel sorozat! :) tank meg a kutya, vagy mi votl a címe :) Egy tank legénységének kalandjait mutatta be lengyel oldalról :D Nagyon komoly volt!! Tele bakival :P
  • Punker
    Kelly hősei is nagyon nagy :)
  • [HUN]PAStheLoD
    Kelly hősei :) meg a CIVILISATION csatorna :)
  • Punker
    Harckocsik voltak benne, de partraszállás nem igazán mert ejtőernyősök voltak a főszereplők :))
  • Punker
    Mi az Elit alakulat? Az nem film hanem egy sorozat volt 10* 1 óra ha jól emlékszem.
  • tomsolo
    harckocsizós, partraszállós :DDD
  • Astaroth
    Ez háborús film?
  • Punker
    Akkor nektek ajánlom a Sztálingrádot vagy a Vaskeresztet mindkettő nagyon jól megcsinált film a németek szemszögéből. Nekem tök mindegy hogy milyen szemszögből van a film csak jól legyen megcsinálva persze németek előnyben.
    ja és a legjobb II. VH-s film a Tizedes és a többiek :)))
  • [HUN]PAStheLoD
    hát egy részt láttam de nem voltam oda érte... uncsi volt
  • neménvoltam
    Leszarom az amerikaiakat.
    Amúgy azon én is csodálkozom, hogy miért fúj mindenki a németekre.
  • neménvoltam
    Nekem nem az amcsik miatt jött be :DD
  • I.C.ram
    Ja, csak már megint amcsi propaganda az egész! Csúnya rossz németek! Ehh... Das Boot óta nem volt olyan film, ahol a németek szemszögéből van csinálva a dolog, pedig sokkal érdekesebb lenne.
  • neménvoltam
    nekem is jól jönne...
    tényleg nagyon jól meg van csinálva
  • Punker
    hatalmas volt!!! az HBO-n 2* ment le a full sorozat (+ az ismétlések) legalább háromszor láttam minden részt, sajna most nincs pémzem a DVD-re, valaknek megvan divx-ben?
  • neménvoltam
    másvalaki?
  • Pyx #4
    nemláttam
  • neménvoltam
    senki?
  • neménvoltam
    Helló! Lehet, hogy értelmetlen topicot nyitottam, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Én télen az egész sorozatot kivettem a tékából, és nekem nagyon nagyon bejött. Ha jól emlékszem a HBO-n is ment valamikor. Nektek tetszet vagy sem?
  • tomsolo
    igen,igen