720
  • Mike
    szerintem az MM-ekben még bőven lehet kapni a fémdoboz verziót
  • Gandibá
    Hát ha adsz dvd-t én megveszem szivesen! :D
  • Mike
    Tessék megvenni a fémdoboz verziót
    fene a lopós fajtátokat :DDDD
  • Gandibá
    Most sajnos 3 napos ingyenes accal töltök. De nem vágom, be van baszva a mobilom. Van még 1000-2000 forint rajta, küldenék sms-t, erre azt írja hogy nincs elegendő összeg, töltsem fel az egyenlegemet. Mondom gratulálok hozzá :D
  • CaviaR
    Ha letöltöttél mindent ami kellett és van még hátra a hétből dobnál egy privit a hozzáféréssel?
  • Gandibá
    *DVDRip
  • Gandibá
    http://eurowarez.uw.hu/
    Az első rész lejött, nagyon jó minőség, mind hang, mind képileg! Mondjuk nem meglepő, hisz DVD :)
  • CaviaR
    Plííííííz mondd meg a címét az oldalnak!!!
  • Gandibá
    Végre találtam egy oldalt ahol fent van mind a 10 rész, DVDRIP + HUNDUB (!) SVCD formátumban. Jejeje :)
  • Gandibá
    DC-n nem találtam csak dsl meg cable-nél :(((
  • Punker
    bár akkor már jobban jársz DVD-R verzióval
  • Punker
    DC?
  • Gandibá
    Valaki nem tudja honnan lehet lekapni DVDRIP + feliratosan?
  • PREMIERE1
    :)
    Akkor a korod stimmel, amit beírtál az felh. infohoz ...

• Kori
    Én időmben a West Point-ot felemlíteni főbenjáró bűn lett volna!
  • Punker
    aszem én is átírom magamnak DVD-re és akkor lesz szinkronos meg angol verzióm is :))
  • a.carkey
    Nem is nálunk! :)

A West Pointon tényleg tananyag európai hadtörténetből az 1849-es tavaszi hadjárat.
  • Kori
    Katonait végeztem de görgey-t nem oktatták.
  • Tuvok #60
    ehh
  • Augustus Gigo
  • a.carkey
    Jól van, tudom!
  • Tuvok #57
    A kiépített állások elleni támadási stratégia azon módját oktatját a WP-on, amit az Easy század csinált Omahánál a Breqourt birtokon.
  • a.carkey
    "Nekem is megvan szinkronosan.
    A mai napig oktatják a West Point katonai akadémián." :)

A magyar szinkront? :) (Bocs.)

Amúgy Görgei Artúr tavaszi hadjáratát is ... :)

Szóval ebből nem kéne erős következtetéseket levonni!

Szóval No comment.
  • Tuvok #55
    Breqourt ? :)
  • Kori
    Nekem is megvan szinkronosan.
    A mai napig oktatják a West Point katonai akadémián.
  • Tuvok #53
    Hetzer és Stug III-as volt, ha Carentan-ra gondoltok.
  • PREMIERE1
    Mintha nem Tigris lett volna és nem is Párduc.

Az nem a Spears volt?

Ja, a havasi gyopáros jelenet, amiben Blithe súlyosan megsebesül.

The Hunley volt a címe. Onnan emlékszem rá, hogy Ashley Judd első filmje volt (egy kurvát játszott benne. Kb. 1 perc szerep ... :). A TCM csatorna elődjének a filmje.
  • a.carkey
    Spears tényleg jó - :) -, csak kevés szerepe volt. Könyvben többet megtuttunk róla. Sajnos igazi szuperkatonát csináltak belőle a filmben, ez már túl ami volt. Viszont az iszákos, soha nem lőtt Nixonnál és a mindig mókás Guarnerenél nem volt jobb ...
    Nixon videonaplója - pontosabban az őt játszó szinészé a forgatásról - nagyon üt. A DVD-n ezzel érdemes kezdeni. (Az extrák között van ...)
  • Gandibá
    Így vagyok ezzel én is :)
  • Tuvok #49
    sztem a legnagyobb arcok Percont, Loose és Spears voltak :)
  • Adler
    ha valahol fenn van irjatok mar le,fizetos is jo.
  • a.carkey
    Én anno megvettem a jó sok DVD-s Special Editiont, a díszdobozban. Először én is ideges voltam, hogy nincs rajta szinkron, de elviselhető így is. Sőt, így David Schwimmernek sincs elcseszve - a Jóbarátokra "hasonlítás" miatt - a szinkronja. Annyira debil volt a hangja a magyar verzióban, különösen, hogy ismertem korábban is a srác eredeti hangját. Az OK, hogy a Jóbarátokban lüke szinkron kellett neki, ott jó is. De itt? :(
    Nem is értettem. Annyiszor elbasznak szinkronokat, itt is nyugodtan belefért volna.

Sőt, jópár hang, pl. Damian Lewisé (Winters) sokkal jobb volt. (A pasiról mindig a régi "Kórház a város szélén"-ből a mentős jut az eszembe ... :)

Meg Donnie Wahlberg (ex New Kids On The Block :), Marky tesókája, mint Lipton. Sokkal jobb eredetiben. (Mellesleg iszonyat öregnek tűnt srác.)
    Akinek nagyon eltalálták a szinkronját, az a Guarneret alakító Frank John Hughes volt. Mint az eredetiben.

Mint karakter, szerintem Winters (egyik kedvenc), Webster, Guarnere, Nixon (másik kedvenc), Martin, Lipton, Buck és Blithe volt kidolgozva (egy teljes rész az övé volt). Sajnos a regényből nem nagyon jött vissza a filmen Shifty, Malarky, Luz, Perkonte és Bull. :( De amúgy nem igazán hiszem, hogy ISMERT, jól megvágott és akárhányadik alkalommal is nézhető háborúsfilmek-sorozatok között ez ne lenne a legjobbak között ...

(A filmek között: Gung Ho!, Die Brücke, Battle of the Bulge, Saving Private Ryan, Das Boot, The Enemy Below, Tora Tora Tora, The Hill, The Purple Heart, The Bunker, The Heroes of Telemark, Where Eagles Dare, The Longest Day, Memphis Belle, Iron Cross I., Kelly's Heroes, Stalingrad, Enemy At the Gates, Dirty Dozen, The Guns of Navarone I-II., The Dam Busters, Battle of Midway, Catch 22, Patton, Air Force, The Great Escape, Battle of Britain, Twelve O'Clock High, The Bridge on the River Kwai I., A Bride Too Far, a Von Ryan's Express Sinatrával és kakukktojásnak - de mégis ide kell sorolni - a "The Final Countdown". És itt van két másik film is, a nagyon dráma kategóriában: Schindler's List és a "The Train". És ugye a Band of Brothers, Black Sheep Squadron és "A halál archivuma" a sorozatok között (bár volt pár lengyel és kelet német is, ami elég jó volt, de az is lehet, hogy csak az idő szépíti meg őket).
  • Tuvok #46
    Fizetős FTP-ről, azaz akitől kaptam onnan szedte.
  • Gandibá
    És honnan szedted?
  • Tuvok #44
    nekem megvan szinkronosan mind a tíz, tökéletes...
  • Gandibá
    Hát kár érte. DC-ről leszedtem már az első részt tv ripbe, jó a minősége csak halkan búg, azért kutatok még jobb minőség után.
  • Punker
    szinkronos dvdrip nincs ugyanis a gyáridvd-n nincs szinkron, én DC-ről szedtem le de az HBO-s rip (amúgy nem rossz)
  • Gandibá
    Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni dvdrip-ben szinkronosan?
  • Matarese
    És ez csak egy film volt.
    A valóságban az amcsik, angolok, vagy tök mindegy, hogy kik, nem sokban különböztek a németektől.
    Csak mig a fritzek értelem nélkül ölték őket, addig az amcsik például a düh, a harag irányítása alatt tették, amit tettek.
  • The Garrett
    de az nem megölés volt. mészárlás :)