Elit Alakulat

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Kelly hõsei is nagyon nagy 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[HUN]PAStheLoD
Kelly hõsei 😊 meg a CIVILISATION csatorna 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Punker
Harckocsik voltak benne, de partraszállás nem igazán mert ejtõernyõsök voltak a fõszereplõk 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Mi az Elit alakulat? Az nem film hanem egy sorozat volt 10* 1 óra ha jól emlékszem.

tomsolo
harckocsizós, partraszállós 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Astaroth
Ez háborús film?

Punker
Akkor nektek ajánlom a Sztálingrádot vagy a Vaskeresztet mindkettõ nagyon jól megcsinált film a németek szemszögébõl. Nekem tök mindegy hogy milyen szemszögbõl van a film csak jól legyen megcsinálva persze németek elõnyben.
ja és a legjobb II. VH-s film a Tizedes és a többiek 😊))

[HUN]PAStheLoD
hát egy részt láttam de nem voltam oda érte... uncsi volt

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Leszarom az amerikaiakat.
Amúgy azon én is csodálkozom, hogy miért fúj mindenki a németekre.
Nekem nem az amcsik miatt jött be 😄D
I.C.ram
Ja, csak már megint amcsi propaganda az egész! Csúnya rossz németek! Ehh... Das Boot óta nem volt olyan film, ahol a németek szemszögébõl van csinálva a dolog, pedig sokkal érdekesebb lenne.
nekem is jól jönne...
tényleg nagyon jól meg van csinálva
Punker
hatalmas volt!!! az HBO-n 2* ment le a full sorozat (+ az ismétlések) legalább háromszor láttam minden részt, sajna most nincs pémzem a DVD-re, valaknek megvan divx-ben?

másvalaki?
Pyx
nemláttam

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

senki?
Helló! Lehet, hogy értelmetlen topicot nyitottam, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Én télen az egész sorozatot kivettem a tékából, és nekem nagyon nagyon bejött. Ha jól emlékszem a HBO-n is ment valamikor. Nektek tetszet vagy sem?
tomsolo
igen,igen

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

← ElőzőOldal 15 / 15