150
JoWood
  • antijedi
    köszike :D
  • Lazarus
    Hi!

A The Camper pályán hogy kell kinyiffantani az a köcsög snipert?
    a baloldali villanyt lekapcsoltam de jobbra nemtudom hogy kell bejutni
  • ujedith
    Koszi szepen!
    Mar felig le van rantva, remelem nem torli le senki, amig le nem tolti mindenki, aki akarja.
    Ja, ha valaki nem tudna a Cold Zero Movie Addonjerol van szo es ha erdekel valakit, akkor errol az ftp-rol lekaphatja, bizzunk benne, hogy nem torlik:

ftp://guest:[email protected]/

A koszonet lwb-nek jar ezert!!! ;-)
    Viragokat az oltozobe, stb. :))
  • lwb
    no, elvileg fent van azon az ftp-n, amit megadtál. ha valami gáz van, szólj.
  • lwb
    szia!

megy ftp-re. ha műxik. dc-vel már eccer felsültünk ma.
  • ujedith
    mail ment
  • I.C.ram
    Ok megpróbálom. nincs PAUSE a játékban? Olyan Pausra gondolok, ami közben lehet parancsokat kiadni.
  • lwb
    próbáld a load game-nél lent a system tabot. ha ott van neked jó autosave állás, akkor töltsed.
  • I.C.ram
    Ja... Csak én pöcs eladtam a Sniperpuskámat. Leeht olyat csinálni, hogy újrakezdem a missiont a városból?
  • lwb
    akkor csak lopakodj és ne lövöldözz. én sniperrel nyomultam. úgy ne volt gáz.
  • I.C.ram
    Az megvan, de az uzim sem segít a katonák ellen! Nagyon durván sebeznek!
  • lwb
    na. gyere be most HyperSpace-re. ott vagyok hasonló nicken.
    keresd a movie addont a games/rip/cold zero/movie addon könyvtárban.

tűzfalad bontsd le (active mode-ba legyél), mert én nem tudom a sajátom.
  • lwb
    mondjál hubot mostra. csak ne legyél passzív bent, mert akkor nem tudsz tölteni tőlem.
  • antijedi
    csak múví addon, ripből traininget mrá végig is vittem :DD
  • lwb
    full rip v. csak múvi addon kell?
  • antijedi
    dc++ jólene, mondj egy hubot és udőpontot azt onnét énis lerántanám rólad :D
  • lwb
    mármint a töltéssel kapcsolatos info, nem a movie addon mehet emailbe. :)
  • lwb
    http://dwerkz.6x.to

itt az ADDONS-ra klikk.
    netscape-pel nem nyílik meg és kell anti-leech/netpumper plugin hozzá, hogy tölthess. ehhez van ott link, csak sajna a free verzió felrak egy csomó adware-t is. de ez van. úgy kb. 70 mega az egész movie addon.

esetleg ha ez gáz akkor mondasz egy HUB-ot és DC-n áttöltöd tőlem. csak 20 gigát tudok megosztani, tehát nagyobbat kérő helyeket ne mondj!
    vagy mondj egy ftp-t és feltöltöm, de előtte bontsd le a tűzfalad. persze mehet ez emailbe is.
  • lwb
    ahol ledob a csávó, attól a helytől egy picit jobbra a térképen van egy faláda. na abban van minden cuccod, ami korábban nálad volt. addig meg lopakodj.
  • lwb
    eh... a smiley azért volt ott, mert poénnak szántam. tényleg nem túl kényelmes a dolog, de simán el tudom képzelni, hogy a gyári manualban benne van minden, amit tudni kell. ez a warez átka.
  • I.C.ram
    Most vagyok oroszországban. Kirakot egy fazon egy UAZ-zal. Van valami taktika ide, mert az érdő észak-keleti részén marhasokan vannak, nekem meg elfogy a skulom, es megszopatnak AK-val.
  • I.C.ram
    Töltényt kiírja a fegyvereknél, hogy mit eszik.
  • ujedith
    Szia honnan kaptad le a movie addont?
    Nekem is kene, ha van ra mod.
    Koszke elore is. :)
    Ujedith
  • Mr. Perfect
    Mondjuk ez egy jó nagy hülyeség, miért kell nekem tudni, hogy a száz féle fegyverhez milyen töltény, milyen hangtompító stb. kell?
    Miért nem lehetett erre valami egyszerűbb módszert kitalálni? szvsz ez eléggé visszaveti a játékélményt...
  • lwb
    kell lennie. most szedtem le a riphez a movie addont (70 mega). ne nyomd el a JoWood logot és lejácca az introt. érdekes lesz.

fegyverek. hát ismerni kell a típusokat és tudni fejből, hogy pl. egy AUG Parához milyen hangtompító típus kell. :)))
    ennek hiányában marad a quick save/quick load.
  • I.C.ram
    UZI a legjobb fegyver! Sokkal jobb mint a nála jóval drágább SMG-k. Honnan lehet tudni, hogy egy fegyverre milyen kegészítőket lehet rakni? Tök idegesítő, hogy mindig el kell menteni egy kieg vásárlása elött, hogy nehogy hoppon maradjak, és ne lehessen hasznűlni a jelenlegi fegyveremen.
  • I.C.ram
    Én benne lennék egy cooperativ 3-as gyakásban :)
  • I.C.ram
    ISOban sincs semmilyen intro :)
  • lwb
    a Don pénzét sajnos eleinte nagy hitelek törlesztésére lehet csak használni, szóval ilyenkor marad a hullarablás. :)
    úgy kb. az 5. mission után viszont csenget vagy 10 000-et a Don. na onnantól (ha szorgalmasan fosztogatsz) nagy anyagi gondjaid nem lesznek.
  • lwb
    elvileg csak az intro/outro hiányzik. a story megértéséhez nincs sok közük. mondjuk szeptemberben lekapom az ISO-t is ettől függetlenül.
  • Örm
    Kitömörítésnél állandóan hibát jelez a végén a Total Commander szerint minden rendben próbáltam WinRar 3.10-el és 3.20-al is mi lehet a gond.
  • ujedith
    Haj ma toltottem le a RIP verziot es van benne zene meg tok allat az egesz, vannak animaciok is, de nem tom akkor mi hianyzik, talan a normalis videok? Ha vannak videok akkor kellenek a tortenet megertesehez, vagy a RIP is elvezheto?
    Egyebkent cool a jatek, eddig, (egy tutorial)! :)
  • I.C.ram
    Pénzt hogyan lehet jó sokat csinálni?? Nekem soha nem fizetnek a missionök után, pedig a Don igérte, hogy jól megfizet. Közben meg össze kell gubiznom mindenfélét a hulláktól, hogy tudjak fegyvert vagy ammot venni.
  • lwb
    igazából úgy vettem észre, hogy szinte mind1, milyen fegyvertípussal mászkálsz. eddig mindegyik pályát végig lehetett volna vinni akár egy késsel is. :)

meg már nem emléxem melyik pálya jön azután... asszem a gettós, oda pont jó az SMG.
  • I.C.ram
    Ok köszi, már a csatornában voltam, csak nem vettem észre az egyik létrát :) Most az azutáni pályán vagyok, ode milyen fegyverrel menjek? Van egy UZI+m 50-es tárral, az elég hatásos.
  • lwb
    amikor először a kerítés széléhez mentél és majdnem kiléptél a fénybe, akkor kaptál egy új feladatot - hogy mássz be a csatornába és onnan juss be az épületekbe. a csatorna nyílását a térkép jelölni fogja (jobb oldalt van a térkép szélén, középen). itt a csatornában mászva először az egyik, majd a másik épületben kell lekapcsolnod a villanyt. ha ez meg van, akkor már kimhetsz a sniper elé, noha lőni fog rád, de nem lesz "egy shot egy kill", csak sebez egy picit. szóval akkor már le lehet lőni.
  • I.C.ram
    Elakadtam! Camper nevű pályán vagyok, ahol kommandósok bevédtek egy raktártelepet! Egy Sniper őrködik az úton. Hogy a fenébe lehet leszedni??? Csak a kapun tudok átmászni, de ahogy a kapu közelébe megyek pufff... Próbáltam követ dobni a közelébe, de szarik rá, még csak nem is figyel arra, amerre dobtam.
  • Mr. Perfect
    Tényleg nem rossz ez a játék, a grafika elég részletes és hangulatos, teljesen megfelel a mai kornak. A játékmenet elég pörgős, az irányítás elsőre egy kicsit szokatlan és kényelmetlen is de meg lehet szokni. Nem értem miért csak ilyen kevesen játszunk vele. Mondjuk én már régebben felfigyeltem erre a játékra de lehet, hogy sokan nem ismerik. MIndenesetre szvsz mindenkinek ajánlható.
  • lwb
    RPG-k esetén igazad van. sajnos a mai tendencia ezen a téren is a real-time felé megy (pl. lionheart, de ilyen volt a BG, a NWN és a Morrowind is, meg a Gothic-ok). :((((
    az RTS-eknél is jobban szeretem a körökre osztott stratégiákat (pl. AoW).
    nekem ez a game inkább akció, mint taktika-RPG. az meg tény, hogy így pergősebbek a pályák. :)
  • I.C.ram
    Hitman kettőnek, azért jóval könnyebb votl az irányítása!! Célozni is sokkal jobban leehtett. Real Time az nem nagyon jó RPG szerű játékoknál, aho la harcon van a hangsúly, mert ugysem függ tőled, hogy milyen gyorsan lövöldözöl, hanem a karakter adatai határozzák meg.