150
JoWood
  • Lacc
    Help! Azon a missionon vagyok ahol el kell rabolni a drogbáró 2. emberét! Már leütöttem, a labort felrobbantottam, már csak el kéne vinni a manust, de hogy? Nem lehet sehogy a vállamra kapni, a kocsikat se tudom használni, egyedül meg nem mehetek el...
  • I.C.ram
    Az kb a 3/5-r játéknak.
  • Bandeeka
    televan a palya tankokkal meg katonai helikopterrel és csak ugy tudok atjutni a kapun ha felrobbantom a hordokat. Remélem ebből vmi rémlik
  • Bandeeka
    amikor tehrautorol leszal a ficko
  • Lazarus
    Az melyik is?
  • Lazarus
    Szerintem jó az irányíthatóság
  • Bandeeka
    Hali!
    Lenne 1 kérdésem még pedig az, hogy mennyi van még nekem hátra a játékból? A The Bunker nevű pályán tartok. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan haladtam. Thx a helpet bye
  • I.C.ram
    Na végigtoltam.

Véleményem:

A játék az elején nagyon király, de miután, már állandóan ugyanazzal a fegyverrel mész, mert nincsen semmi jobb, akkor már kicsit uncsi is. Irányíthatóság elég gázos! Grafika elfogadható. Ötlet csillagos 5-ös. MEgvalósítás nem túl jó, de összeségébén egy jó kis játék a nyár végére.
  • I.C.ram
    megoldva...
  • I.C.ram
    Elakadtam! Find Cold Zero pályán vagyok. Van a telek bejáratánál egy repedés, ezt próbáltam kirobbantani gránáttal, de semmi sem történt! Átmászn ia kerítésen nem lehet. Őrök nagy része likvidálva van.
  • lwb
    engem még soha nem dobott ki. mondjuk AoW miatt nem is a legújabb detonator van fent...
  • TheZsenyka
    Engem csak ritkán dob ki a cucc, általában minden harmadik-negyedik Quick Load-nál.
  • Örm
    Miért van az hogy indításnál állandóan kivág az asztalra (legujabb Detonator driver van fent)?
  • lwb
    és mi van, ha tényleg így hívnak? :))))
  • Lazarus
    Annyira nincs mostanában semmi hogy mindjárt végigjátszom még1x
  • Lazarus
    Hát ez a game nagyon király volt! Rég játszottam ilyen jót. Bár szerintem egy kicsit rövidke, szivesen látnék egy második részt a közeljövőben...
    most pedig lecsekkolom a multit :)
    Mellesleg úgy vittem végig hogy maradt még 250 exp pontom :D
  • Örm
    Valaki segítsen bemásoltam a cracket a megfelelő helyre mégis állandóan kivág a desktopra mi lehet a probléma.
  • I.C.ram
    vagy kérdezd meg NFORCE forumon.
  • I.C.ram
    Én mindig rambozok! Csak akkor nem, ha már unom a pályát az n+1 ellenség megölésénél :) Most vagyok a METROban, ránéztem a térképre, kapásból kiléptem :D ennyi enemy-t még nem láttam! :D Majd valamikor folytatom.
  • antijedi
    és? beirod névnek hogy kis geza... :D
  • lwb
    égő lenne... :D
  • antijedi
    és az mér baj? :D
  • lwb
    nem bírtam idegekkel. inkább ramboztam egy nagyot...
  • lwb
    én sem tudom pontosan. jowood fórumain szóba sem került, a pofámon meg nincsen bőr megkérdezni, mert rögtön láccana, hogy warezolok. :)
  • TheZsenyka
    Vazze... Megcsináltam az éjjeli missziót a szállítmányozási cégnél, mégpedig a csont nélkül. ELKÉPESZTŐEN NEHÉZ VOLT. De érdemes, mert 3000 körüli XP-t ad ha nem lősz le senkit. Eeeejjj de nehéz volt.
  • ReTeK
    Jó ez a game, csak...
    azon az orosz pályán vagyok mikor a felszerelést kell visszaszerezni, itt már azért van fegyvere az ellennek is, odasunyizok 2 fizkóhoz erre rámrohannak, lőnek mint a gép, alig birom eltalálni az a 2 retkes pixelt... f*szom a ríltájm irányításba, amúgy jó game
  • I.C.ram
    Nemár :(( Én csomót elpazaroltam a Fightingra.
  • lwb
    a Close Combat az nem a kések/fejszék? a Fighting pedig a karate? szerintem így van értelme. nekem 2-es s fightingom és 7-es a rifle-m, mégis sniperrel a pálya másik végén eltalálom a csávót.

utánanézek külföldi fórumokon...
  • Gear
    Másik létrán be a jobboldali raktárba!Lámpa lekapcs...a kocsinál campelő figurát kinyírod és továbbhihi... Én is kicsit nehez találtam meg a baloldali raktárba vezető létrát pedig ott van a csatornába.
  • Lazarus
    Visszamászok baloldalról a csatornába vissza a létrán és onnan hová?
  • I.C.ram
    Close Combat a pusztakezes bunyó! Remélem a fighting az valami célzásra meg sebzés bonuszt ad. Én már adtam rá 3 pontot :(
  • lwb
    nem tudom biztosan, de gyanítom, hogy a pusztakezes bunyót. gondolom manual ebben is segítene... :)
  • I.C.ram
    Mire jó a fighting tulajdonság?? Mit növel?
  • I.C.ram
    Már sikerült :) Bemásztam :)
  • lwb
    mássz át a szakadt résznél a kerítésen. a térkép mutatja a csávót, akit keresni kell (a shooting range info az szerintem hiba). vidd rá a kurzort a "fegyverkereskedő a dokkban" szüvegre és már be is jelöli piros karikával a helyszínt.
  • I.C.ram
    Na beszéltem Eddievel a bárban. Mondta, hogy van itt valami fazon, aki árul érdekes dolgokat. Azt mondta, hogy gyakran van a shooting rangben. Ott nincs senki a két jegyszedőn kivül. Dockba, meg be se tudok menni! Se kapu, amit nyitni lehetne, se semmi.
  • I.C.ram
    Áhhhááá!! Köszi, majd megpróbálom.
  • lwb
    lehet hozzá venni. beszélj majd eddievel a bárban, aki ajánl egy fickót, aki fegyvereket árul a dokkokban. nála lehet orosz cuccokat venni.

mondjuk nem sokat, de lehet.
  • I.C.ram
    AK-47 kibővített tárral, 3-as távcsővel, nagyon brutál!!! Iszonyat durva, csak sajna töltényt sehol nem lehet venni/találni hozzá, csak a lőtéren, de ott is csak 100-at.
  • I.C.ram
    Menj vissza a csatárnába, és keresd a másik létrát felfelé! Én is emiatt szívtam :)