Cold Zero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem csak ritkán dob ki a cucc, általában minden harmadik-negyedik Quick Load-nál.
Miért van az hogy indításnál állandóan kivág az asztalra (legujabb Detonator driver van fent)?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hát ez a game nagyon király volt! Rég játszottam ilyen jót. Bár szerintem egy kicsit rövidke, szivesen látnék egy második részt a közeljövõben...
most pedig lecsekkolom a multit 😊
Mellesleg úgy vittem végig hogy maradt még 250 exp pontom 😄
most pedig lecsekkolom a multit 😊
Mellesleg úgy vittem végig hogy maradt még 250 exp pontom 😄
Valaki segítsen bemásoltam a cracket a megfelelõ helyre mégis állandóan kivág a desktopra mi lehet a probléma.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Én mindig rambozok! Csak akkor nem, ha már unom a pályát az n+1 ellenség megölésénél 😊 Most vagyok a METROban, ránéztem a térképre, kapásból kiléptem 😄 ennyi enemy-t még nem láttam! 😄 Majd valamikor folytatom.
és? beirod névnek hogy kis geza... 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
és az mér baj? 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
én sem tudom pontosan. jowood fórumain szóba sem került, a pofámon meg nincsen bõr megkérdezni, mert rögtön láccana, hogy warezolok. 😊
Vazze... Megcsináltam az éjjeli missziót a szállítmányozási cégnél, mégpedig a csont nélkül. ELKÉPESZTÕEN NEHÉZ VOLT. De érdemes, mert 3000 körüli XP-t ad ha nem lõsz le senkit. Eeeejjj de nehéz volt.
Jó ez a game, csak...
azon az orosz pályán vagyok mikor a felszerelést kell visszaszerezni, itt már azért van fegyvere az ellennek is, odasunyizok 2 fizkóhoz erre rámrohannak, lõnek mint a gép, alig birom eltalálni az a 2 retkes pixelt... f*szom a ríltájm irányításba, amúgy jó game
azon az orosz pályán vagyok mikor a felszerelést kell visszaszerezni, itt már azért van fegyvere az ellennek is, odasunyizok 2 fizkóhoz erre rámrohannak, lõnek mint a gép, alig birom eltalálni az a 2 retkes pixelt... f*szom a ríltájm irányításba, amúgy jó game

a Close Combat az nem a kések/fejszék? a Fighting pedig a karate? szerintem így van értelme. nekem 2-es s fightingom és 7-es a rifle-m, mégis sniperrel a pálya másik végén eltalálom a csávót.
utánanézek külföldi fórumokon...
utánanézek külföldi fórumokon...
Másik létrán be a jobboldali raktárba!Lámpa lekapcs...a kocsinál campelõ figurát kinyírod és tovább
hihi... Én is kicsit nehez találtam meg a baloldali raktárba vezetõ létrát pedig ott van a csatornába.
hihi... Én is kicsit nehez találtam meg a baloldali raktárba vezetõ létrát pedig ott van a csatornába."vessetek a mókusok közé" :)
Close Combat a pusztakezes bunyó! Remélem a fighting az valami célzásra meg sebzés bonuszt ad. Én már adtam rá 3 pontot 😞
nem tudom biztosan, de gyanítom, hogy a pusztakezes bunyót. gondolom manual ebben is segítene... 😊
mássz át a szakadt résznél a kerítésen. a térkép mutatja a csávót, akit keresni kell (a shooting range info az szerintem hiba). vidd rá a kurzort a "fegyverkereskedõ a dokkban" szüvegre és már be is jelöli piros karikával a helyszínt.
Na beszéltem Eddievel a bárban. Mondta, hogy van itt valami fazon, aki árul érdekes dolgokat. Azt mondta, hogy gyakran van a shooting rangben. Ott nincs senki a két jegyszedõn kivül. Dockba, meg be se tudok menni! Se kapu, amit nyitni lehetne, se semmi.
lehet hozzá venni. beszélj majd eddievel a bárban, aki ajánl egy fickót, aki fegyvereket árul a dokkokban. nála lehet orosz cuccokat venni.
mondjuk nem sokat, de lehet.
mondjuk nem sokat, de lehet.
AK-47 kibõvített tárral, 3-as távcsõvel, nagyon brutál!!! Iszonyat durva, csak sajna töltényt sehol nem lehet venni/találni hozzá, csak a lõtéren, de ott is csak 100-at.
köszike 😄
Hi!
A The Camper pályán hogy kell kinyiffantani az a köcsög snipert?
a baloldali villanyt lekapcsoltam de jobbra nemtudom hogy kell bejutni
A The Camper pályán hogy kell kinyiffantani az a köcsög snipert?
a baloldali villanyt lekapcsoltam de jobbra nemtudom hogy kell bejutni
Koszi szepen!
Mar felig le van rantva, remelem nem torli le senki, amig le nem tolti mindenki, aki akarja.
Ja, ha valaki nem tudna a Cold Zero Movie Addonjerol van szo es ha erdekel valakit, akkor errol az ftp-rol lekaphatja, bizzunk benne, hogy nem torlik:
ftp://guest:[email protected]/
A koszonet lwb-nek jar ezert!!! ;-)
Viragokat az oltozobe, stb. 😊)
Mar felig le van rantva, remelem nem torli le senki, amig le nem tolti mindenki, aki akarja.
Ja, ha valaki nem tudna a Cold Zero Movie Addonjerol van szo es ha erdekel valakit, akkor errol az ftp-rol lekaphatja, bizzunk benne, hogy nem torlik:
ftp://guest:[email protected]/
A koszonet lwb-nek jar ezert!!! ;-)
Viragokat az oltozobe, stb. 😊)
Ok megpróbálom. nincs PAUSE a játékban? Olyan Pausra gondolok, ami közben lehet parancsokat kiadni.
Ja... Csak én pöcs eladtam a Sniperpuskámat. Leeht olyat csinálni, hogy újrakezdem a missiont a városból?
na. gyere be most HyperSpace-re. ott vagyok hasonló nicken.
keresd a movie addont a games/rip/cold zero/movie addon könyvtárban.
tûzfalad bontsd le (active mode-ba legyél), mert én nem tudom a sajátom.
keresd a movie addont a games/rip/cold zero/movie addon könyvtárban.
tûzfalad bontsd le (active mode-ba legyél), mert én nem tudom a sajátom.
csak múví addon, ripbõl traininget mrá végig is vittem 😄D
dc++ jólene, mondj egy hubot és udõpontot azt onnét énis lerántanám rólad 😄
http://dwerkz.6x.to
itt az ADDONS-ra klikk.
netscape-pel nem nyílik meg és kell anti-leech/netpumper plugin hozzá, hogy tölthess. ehhez van ott link, csak sajna a free verzió felrak egy csomó adware-t is. de ez van. úgy kb. 70 mega az egész movie addon.
esetleg ha ez gáz akkor mondasz egy HUB-ot és DC-n áttöltöd tõlem. csak 20 gigát tudok megosztani, tehát nagyobbat kérõ helyeket ne mondj!
vagy mondj egy ftp-t és feltöltöm, de elõtte bontsd le a tûzfalad. persze mehet ez emailbe is.
itt az ADDONS-ra klikk.
netscape-pel nem nyílik meg és kell anti-leech/netpumper plugin hozzá, hogy tölthess. ehhez van ott link, csak sajna a free verzió felrak egy csomó adware-t is. de ez van. úgy kb. 70 mega az egész movie addon.
esetleg ha ez gáz akkor mondasz egy HUB-ot és DC-n áttöltöd tõlem. csak 20 gigát tudok megosztani, tehát nagyobbat kérõ helyeket ne mondj!
vagy mondj egy ftp-t és feltöltöm, de elõtte bontsd le a tûzfalad. persze mehet ez emailbe is.
ahol ledob a csávó, attól a helytõl egy picit jobbra a térképen van egy faláda. na abban van minden cuccod, ami korábban nálad volt. addig meg lopakodj.