Cold Zero

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
engem még soha nem dobott ki. mondjuk AoW miatt nem is a legújabb detonator van fent...

Engem csak ritkán dob ki a cucc, általában minden harmadik-negyedik Quick Load-nál.

Örm
Miért van az hogy indításnál állandóan kivág az asztalra (legujabb Detonator driver van fent)?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

lwb
és mi van, ha tényleg így hívnak? 😊)))

Lazarus
Annyira nincs mostanában semmi hogy mindjárt végigjátszom még1x
Lazarus
Hát ez a game nagyon király volt! Rég játszottam ilyen jót. Bár szerintem egy kicsit rövidke, szivesen látnék egy második részt a közeljövõben...
most pedig lecsekkolom a multit 😊
Mellesleg úgy vittem végig hogy maradt még 250 exp pontom 😄
Örm
Valaki segítsen bemásoltam a cracket a megfelelõ helyre mégis állandóan kivág a desktopra mi lehet a probléma.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

I.C.ram
vagy kérdezd meg NFORCE forumon.
I.C.ram
Én mindig rambozok! Csak akkor nem, ha már unom a pályát az n+1 ellenség megölésénél 😊 Most vagyok a METROban, ránéztem a térképre, kapásból kiléptem 😄 ennyi enemy-t még nem láttam! 😄 Majd valamikor folytatom.
és? beirod névnek hogy kis geza... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lwb
égõ lenne... 😄

és az mér baj? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lwb
nem bírtam idegekkel. inkább ramboztam egy nagyot...

lwb
én sem tudom pontosan. jowood fórumain szóba sem került, a pofámon meg nincsen bõr megkérdezni, mert rögtön láccana, hogy warezolok. 😊

Vazze... Megcsináltam az éjjeli missziót a szállítmányozási cégnél, mégpedig a csont nélkül. ELKÉPESZTÕEN NEHÉZ VOLT. De érdemes, mert 3000 körüli XP-t ad ha nem lõsz le senkit. Eeeejjj de nehéz volt.

ReTeK
Jó ez a game, csak...
azon az orosz pályán vagyok mikor a felszerelést kell visszaszerezni, itt már azért van fegyvere az ellennek is, odasunyizok 2 fizkóhoz erre rámrohannak, lõnek mint a gép, alig birom eltalálni az a 2 retkes pixelt... f*szom a ríltájm irányításba, amúgy jó game

I.C.ram
Nemár 😞( Én csomót elpazaroltam a Fightingra.
lwb
a Close Combat az nem a kések/fejszék? a Fighting pedig a karate? szerintem így van értelme. nekem 2-es s fightingom és 7-es a rifle-m, mégis sniperrel a pálya másik végén eltalálom a csávót.

utánanézek külföldi fórumokon...

Másik létrán be a jobboldali raktárba!Lámpa lekapcs...a kocsinál campelõ figurát kinyírod és továbbhihi... Én is kicsit nehez találtam meg a baloldali raktárba vezetõ létrát pedig ott van a csatornába.

"vessetek a mókusok közé" :)

Lazarus
Visszamászok baloldalról a csatornába vissza a létrán és onnan hová?
I.C.ram
Close Combat a pusztakezes bunyó! Remélem a fighting az valami célzásra meg sebzés bonuszt ad. Én már adtam rá 3 pontot 😞
lwb
nem tudom biztosan, de gyanítom, hogy a pusztakezes bunyót. gondolom manual ebben is segítene... 😊

I.C.ram
Mire jó a fighting tulajdonság?? Mit növel?
I.C.ram
Már sikerült 😊 Bemásztam 😊
lwb
mássz át a szakadt résznél a kerítésen. a térkép mutatja a csávót, akit keresni kell (a shooting range info az szerintem hiba). vidd rá a kurzort a "fegyverkereskedõ a dokkban" szüvegre és már be is jelöli piros karikával a helyszínt.

I.C.ram
Na beszéltem Eddievel a bárban. Mondta, hogy van itt valami fazon, aki árul érdekes dolgokat. Azt mondta, hogy gyakran van a shooting rangben. Ott nincs senki a két jegyszedõn kivül. Dockba, meg be se tudok menni! Se kapu, amit nyitni lehetne, se semmi.
I.C.ram
Áhhhááá!! Köszi, majd megpróbálom.
lwb
lehet hozzá venni. beszélj majd eddievel a bárban, aki ajánl egy fickót, aki fegyvereket árul a dokkokban. nála lehet orosz cuccokat venni.

mondjuk nem sokat, de lehet.

I.C.ram
AK-47 kibõvített tárral, 3-as távcsõvel, nagyon brutál!!! Iszonyat durva, csak sajna töltényt sehol nem lehet venni/találni hozzá, csak a lõtéren, de ott is csak 100-at.
I.C.ram
Menj vissza a csatárnába, és keresd a másik létrát felfelé! Én is emiatt szívtam 😊
köszike 😄

Lazarus
Hi!

A The Camper pályán hogy kell kinyiffantani az a köcsög snipert?
a baloldali villanyt lekapcsoltam de jobbra nemtudom hogy kell bejutni
ujedith
Koszi szepen!
Mar felig le van rantva, remelem nem torli le senki, amig le nem tolti mindenki, aki akarja.
Ja, ha valaki nem tudna a Cold Zero Movie Addonjerol van szo es ha erdekel valakit, akkor errol az ftp-rol lekaphatja, bizzunk benne, hogy nem torlik:

ftp://guest:[email protected]/

A koszonet lwb-nek jar ezert!!! ;-)
Viragokat az oltozobe, stb. 😊)

lwb
no, elvileg fent van azon az ftp-n, amit megadtál. ha valami gáz van, szólj.

lwb
szia!

megy ftp-re. ha mûxik. dc-vel már eccer felsültünk ma.

ujedith
mail ment

I.C.ram
Ok megpróbálom. nincs PAUSE a játékban? Olyan Pausra gondolok, ami közben lehet parancsokat kiadni.
lwb
próbáld a load game-nél lent a system tabot. ha ott van neked jó autosave állás, akkor töltsed.

I.C.ram
Ja... Csak én pöcs eladtam a Sniperpuskámat. Leeht olyat csinálni, hogy újrakezdem a missiont a városból?
lwb
akkor csak lopakodj és ne lövöldözz. én sniperrel nyomultam. úgy ne volt gáz.

I.C.ram
Az megvan, de az uzim sem segít a katonák ellen! Nagyon durván sebeznek!
lwb
na. gyere be most HyperSpace-re. ott vagyok hasonló nicken.
keresd a movie addont a games/rip/cold zero/movie addon könyvtárban.

tûzfalad bontsd le (active mode-ba legyél), mert én nem tudom a sajátom.

lwb
mondjál hubot mostra. csak ne legyél passzív bent, mert akkor nem tudsz tölteni tõlem.

csak múví addon, ripbõl traininget mrá végig is vittem 😄D

lwb
full rip v. csak múvi addon kell?

dc++ jólene, mondj egy hubot és udõpontot azt onnét énis lerántanám rólad 😄

lwb
mármint a töltéssel kapcsolatos info, nem a movie addon mehet emailbe. 😊

lwb
http://dwerkz.6x.to

itt az ADDONS-ra klikk.
netscape-pel nem nyílik meg és kell anti-leech/netpumper plugin hozzá, hogy tölthess. ehhez van ott link, csak sajna a free verzió felrak egy csomó adware-t is. de ez van. úgy kb. 70 mega az egész movie addon.

esetleg ha ez gáz akkor mondasz egy HUB-ot és DC-n áttöltöd tõlem. csak 20 gigát tudok megosztani, tehát nagyobbat kérõ helyeket ne mondj!
vagy mondj egy ftp-t és feltöltöm, de elõtte bontsd le a tûzfalad. persze mehet ez emailbe is.

lwb
ahol ledob a csávó, attól a helytõl egy picit jobbra a térképen van egy faláda. na abban van minden cuccod, ami korábban nálad volt. addig meg lopakodj.

lwb
eh... a smiley azért volt ott, mert poénnak szántam. tényleg nem túl kényelmes a dolog, de simán el tudom képzelni, hogy a gyári manualban benne van minden, amit tudni kell. ez a warez átka.