150
JoWood
-
#100 Help! Azon a missionon vagyok ahol el kell rabolni a drogbáró 2. emberét! Már leütöttem, a labort felrobbantottam, már csak el kéne vinni a manust, de hogy? Nem lehet sehogy a vállamra kapni, a kocsikat se tudom használni, egyedül meg nem mehetek el... -
#99 Az kb a 3/5-r játéknak. -
Bandeeka #98 televan a palya tankokkal meg katonai helikopterrel és csak ugy tudok atjutni a kapun ha felrobbantom a hordokat. Remélem ebből vmi rémlik -
Bandeeka #97 amikor tehrautorol leszal a ficko -
#96 Az melyik is? -
#95 Szerintem jó az irányíthatóság -
Bandeeka #94 Hali!
Lenne 1 kérdésem még pedig az, hogy mennyi van még nekem hátra a játékból? A The Bunker nevű pályán tartok. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan haladtam. Thx a helpet bye -
#93 Na végigtoltam.
Véleményem:
A játék az elején nagyon király, de miután, már állandóan ugyanazzal a fegyverrel mész, mert nincsen semmi jobb, akkor már kicsit uncsi is. Irányíthatóság elég gázos! Grafika elfogadható. Ötlet csillagos 5-ös. MEgvalósítás nem túl jó, de összeségébén egy jó kis játék a nyár végére. -
#92 megoldva... -
#91 Elakadtam! Find Cold Zero pályán vagyok. Van a telek bejáratánál egy repedés, ezt próbáltam kirobbantani gránáttal, de semmi sem történt! Átmászn ia kerítésen nem lehet. Őrök nagy része likvidálva van. -
#89 engem még soha nem dobott ki. mondjuk AoW miatt nem is a legújabb detonator van fent... -
TheZsenyka #88 Engem csak ritkán dob ki a cucc, általában minden harmadik-negyedik Quick Load-nál. -
#87 Miért van az hogy indításnál állandóan kivág az asztalra (legujabb Detonator driver van fent)? -
#86 és mi van, ha tényleg így hívnak? :)))) -
#85 Annyira nincs mostanában semmi hogy mindjárt végigjátszom még1x -
#84 Hát ez a game nagyon király volt! Rég játszottam ilyen jót. Bár szerintem egy kicsit rövidke, szivesen látnék egy második részt a közeljövőben...
most pedig lecsekkolom a multit :)
Mellesleg úgy vittem végig hogy maradt még 250 exp pontom :D -
#83 Valaki segítsen bemásoltam a cracket a megfelelő helyre mégis állandóan kivág a desktopra mi lehet a probléma. -
#82 vagy kérdezd meg NFORCE forumon. -
#81 Én mindig rambozok! Csak akkor nem, ha már unom a pályát az n+1 ellenség megölésénél :) Most vagyok a METROban, ránéztem a térképre, kapásból kiléptem :D ennyi enemy-t még nem láttam! :D Majd valamikor folytatom. -
antijedi #80 és? beirod névnek hogy kis geza... :D -
#79 égő lenne... :D -
antijedi #78 és az mér baj? :D -
#77 nem bírtam idegekkel. inkább ramboztam egy nagyot... -
#76 én sem tudom pontosan. jowood fórumain szóba sem került, a pofámon meg nincsen bőr megkérdezni, mert rögtön láccana, hogy warezolok. :) -
TheZsenyka #75 Vazze... Megcsináltam az éjjeli missziót a szállítmányozási cégnél, mégpedig a csont nélkül. ELKÉPESZTŐEN NEHÉZ VOLT. De érdemes, mert 3000 körüli XP-t ad ha nem lősz le senkit. Eeeejjj de nehéz volt. -
#74 Jó ez a game, csak...
azon az orosz pályán vagyok mikor a felszerelést kell visszaszerezni, itt már azért van fegyvere az ellennek is, odasunyizok 2 fizkóhoz erre rámrohannak, lőnek mint a gép, alig birom eltalálni az a 2 retkes pixelt... f*szom a ríltájm irányításba, amúgy jó game -
#73 Nemár :(( Én csomót elpazaroltam a Fightingra. -
#72 a Close Combat az nem a kések/fejszék? a Fighting pedig a karate? szerintem így van értelme. nekem 2-es s fightingom és 7-es a rifle-m, mégis sniperrel a pálya másik végén eltalálom a csávót.
utánanézek külföldi fórumokon... -
Gear #71 Másik létrán be a jobboldali raktárba!Lámpa lekapcs...a kocsinál campelő figurát kinyírod és továbbhihi... Én is kicsit nehez találtam meg a baloldali raktárba vezető létrát pedig ott van a csatornába. -
#70 Visszamászok baloldalról a csatornába vissza a létrán és onnan hová? -
#69 Close Combat a pusztakezes bunyó! Remélem a fighting az valami célzásra meg sebzés bonuszt ad. Én már adtam rá 3 pontot :( -
#68 nem tudom biztosan, de gyanítom, hogy a pusztakezes bunyót. gondolom manual ebben is segítene... :) -
#67 Mire jó a fighting tulajdonság?? Mit növel? -
#66 Már sikerült :) Bemásztam :) -
#64 mássz át a szakadt résznél a kerítésen. a térkép mutatja a csávót, akit keresni kell (a shooting range info az szerintem hiba). vidd rá a kurzort a "fegyverkereskedő a dokkban" szüvegre és már be is jelöli piros karikával a helyszínt. -
#63 Na beszéltem Eddievel a bárban. Mondta, hogy van itt valami fazon, aki árul érdekes dolgokat. Azt mondta, hogy gyakran van a shooting rangben. Ott nincs senki a két jegyszedőn kivül. Dockba, meg be se tudok menni! Se kapu, amit nyitni lehetne, se semmi. -
#62 Áhhhááá!! Köszi, majd megpróbálom. -
#61 lehet hozzá venni. beszélj majd eddievel a bárban, aki ajánl egy fickót, aki fegyvereket árul a dokkokban. nála lehet orosz cuccokat venni.
mondjuk nem sokat, de lehet. -
#60 AK-47 kibővített tárral, 3-as távcsővel, nagyon brutál!!! Iszonyat durva, csak sajna töltényt sehol nem lehet venni/találni hozzá, csak a lőtéren, de ott is csak 100-at. -
#59 Menj vissza a csatárnába, és keresd a másik létrát felfelé! Én is emiatt szívtam :)