Cold Zero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom ide már elég régen írtkak de megkérdezem van e játékhoz magyarosítás??már angolnak is nagyon örülnék mivel nekem orosz
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
valamelyikõtök meg tudná szerezni nekem? Ha igen a kkor jelezétek a [email protected] e-mail címre.
köszi
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Én hozzám most került ez ajáték és elakadtam egy helyen amit sehogy sem tudok átvinni. A szálitocéges pályán vagyok de nem tudom egyszerûen megcsinálni.
Valaki nem tudna segíteni és elmondani hogy kell átmászni azon a dróton.
Ha barmelyik zart kaput probalom kinyitni ezt szajkozza a karakterem: i could try fiddling with it.
-Condition -állapot (kopás)
-Damage -okozott sebzés
-Range -lõtáv
-Accuracy -pontosság
-Target factor -???
A tetves büdös gennyes kurva görény nyomorék telibevert véres gecis mocsadék hányásba bele, basszátok meg.(elértem, hogy rám figyeljenek?)
Mongyátok má nem, hogy hogyan kõ felvenni aztata k. táskát na! Napok óta várok....

Valaki ugyan nézzen már be aki játszott vele! Ezüst táskát akarok, bakker!!!

ASA kérdésére én is keresem a választ? Hogy lehet felvenni az ezüst táskát? Mer nem mén.... hlp plz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elakadtam azon a pályán, ahol az ezüst táskát
kell megszerezni (Dikowsk - Russia). Lementem a lifttel, megszereztem a csomagot, de nem tudok
visszamenni a felszínre? Hiába megyek be a liftbe, az nem indul el, és nem történik semmit. Mit tegyek? Nem tudok tovább menni. Elõre is köszi
Javítani úgy tudsz hogy rákattintasz a futás melletti ikonra (ami például az ajtók feltöréséhez is kell) és utánna rákattintasz valamelyik cuccodra amid éppen aktív.
A fegyvert hogy lehet megjavítani? Órát gyûrût stb kinek kell eladni? A 2. pálya elõtt el kell menni Eddie bárjába is de minek? Nem csinál semmit csak pofázik hogy nem szabad piálnia meg ilyenek.
CTRL gombot kell nyomva tartani míg ráklikkelsz :D
Lenne 1 kérdésem még pedig az, hogy mennyi van még nekem hátra a játékból? A The Bunker nevû pályán tartok. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan haladtam. Thx a helpet bye
Véleményem:
A játék az elején nagyon király, de miután, már állandóan ugyanazzal a fegyverrel mész, mert nincsen semmi jobb, akkor már kicsit uncsi is. Irányíthatóság elég gázos! Grafika elfogadható. Ötlet csillagos 5-ös. MEgvalósítás nem túl jó, de összeségébén egy jó kis játék a nyár végére.