KIHALNAK A FÉRFIAK!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
vagy bezárnak minket 1 karánba jó sok csajjal, aki csak arra vár, hogy "beporozzuk"... arany élet... 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
"Kihalnak a férfiak!"
ANYÁD!!!!!
Na jó, tudom hogy a meleg árt a mogyoróidnak, és "mûködésképtelenné" teszi a spermákat, meg ugye a bagó ezt a részedet is károsítja, de szted mire való a mesterséges megtermékenyítés (aasszem ez a neve) ami a legszarabb dolog a világon, de van. Ivarképes féérfiak mindig lesznek, és ha már ténylleg ott járunk hogy nem tudunk szaporodni, jjön az állam, és megveszi az emberek spermáit. És ez baj? Gyûl a pénz 😊)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Gladiator
:-DDD

I.C.ram
Topicot nyitni ilyen marhaságnak is már külön találka jár a lottozó elött.
dikki*yysw
lol.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Gladiator
ja, mamám félrehalotta, 125 ezer év múlva halnak ki. benne van az újságba is. és faszom ki vette be? száljatok má le rólam, csak egy topikot nyitottam!

Lacc
Nem, tegnap mondta a kosút hogy ez holnap délután lesz.
I.C.ram
Ha a nap ugyanilyen arányban fog tágúlni, akkor évmilliók után, tuti belekerülünk, a pákyájába.
Shaman
Hát ez kissé sántít,de legyen igazad. Az tény hogy a Föld jóval elöbb el fog pusztulni,mintsem un "világvége" lenne.De még az is jópár milla év,addigra érdemes lenne már itthagynunk ezt a sárgolyót,s másik bolygóra/naprencerbe költözni.
de persze ez se megoldás,mert ahogy pabamm írta most még tágul a világegyetem,de egy idö után megfordul,s visszamegy 1 pontba,no akkor vége lesz mindennek,de szvsz ez jópár milliárd év.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

mikike
attól tartok...

ha rajtam múlik, tényleg így lesz

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Manta
Érdekes, pont mostanában mondták az egyik ilyen szennymûsorban, hogy nemsokára megoldott lesz a férfiaknál is a szülés. Én viszont 121 év múlva garantáltan kihalok.
Calver
ovááááá, azt én akarom! Na lécci, lécci!
a meg jöjjön fel icq-ra!

"The trees move. Do you not see it?"

Most mi van? Nagyi álmodott és arra ébredt hogy a keze belelóg az ágytálba? Vagy félreértelmezek valamit?

The Garrett
nemláttad még matisz nagypapát? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
én értettem 😊

Eye-scream
Hosszú fekete hajúak stipistopi 😛

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

The Garrett
Na ja meg nemhiszem hogy egy faj ami idáig fejlõdött hirtelen megállni a fejlõdésben.(gondolok itt az emberre)

Szal nemfogunk kipusztulni csak jobbakleszünk 😊

The Garrett
Mmm nállam csak vörös rövis hajúak v. barna középhosszú jelentkezhet. A többi jelentkezõ a Magus ajtón kopogjon 😊

I.C.ram
Világvége mindeképp lesz, ezt már kiszámolták, csak mire bekövetkezik már az embernek is 5 keze lesz 4 lába, stb az evolúció miatt. (jó pár milla év)) 😊
magus
csajok halljatok ki fogunk pusztulni, azert meg mindig mi vagyunk az igaziak. szal szoke cicusok jelentkezzetek nyugodtan nalam, minden percet ki kell hasznalni😊))

magus
te ezt ertetted amit mondtal?😊 mert ha igen akkor ok😊

The Garrett
Amugy régebben énis elgondolkodtam rajta milyen lesz a világvége. DE nemtudtam elképzelni hogy ittlesz a föld és nem lesz rajta semmi. Vagy még földselesz.

Mikor kinézek az ablakon és látom a sok fát meg madarakat (panel rulez) akkor eszembe se jut a világvége meg ilyenek. szal örülni kell hogy élünk és nem játszunk kipusztulósat 😊

The Garrett
fenni 😊

The Garrett
mit it elettünk tinni 😄DD

magus
nem eletkeptelen, en meg mindig parazom a vilagvege miatt, azt mondtak '99ben hogyha nem 2000ben jon, akkor 2003 szeptemberben fog belemcsapodni egy meteor. sztem ti it kezdjetek el felni.

I.C.ram
csak a pánikot keltik, hogy a nyúgdíjasok, "Gladiátorok"nak legyen valami, amin izgulni lehessen.
I.C.ram
Ennyire életképtelen, hogy lehet egy ember, hogy beveszi a fókusz marhaságait?????
CSOCSO
tudjuk te nemsokára meg ugyis elvérzel

bocs😊...
ÁjjLe BoBBi
jééé csak most látom ezt a gyöngyszemet 😊))))))))) grat a készítõnek 😊))))))))))))))))))))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

The Garrett
😄DDDDDDDD

Eye-scream
Bazz azér van pár milliónyi év evolúciós különbség köztünk meg a krokodilok közt. A krokodilok hidegvérûek, tojásaikat a nap melege kelti ki, az embrió neme függ a külsõ hõmérséklettõl.
Mi emberek melegvérûek vagyunk, utódaink a nõi test belsejében fejlõdnek ki ahol a hõmérséklet állandó.

Szal aki ilyet állít az egy agyilag hirtelenszõke magyar tarka vadbarom aki azt hiszi hogy feltalálta a járdaszegélyt...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

The Garrett
most épp ezzel riogatnak régen meg azokkal.

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gladiator
ezt mire írtad?

The Garrett
Ja meg lehetetlen az ûrutazás, meg aki repül az boszorkány, nem lehet állatokat klónozni, lehetetlen hogy nincs elõtte ló és mégis elõremegy 😊

Gladiator
zsír vagy! megmentettél! mégiscsak nekem volt igazam pupákok! bleeeeeeeeee...!!!

Gladiator
KÉNYSZERÍTETT!

Eye-scream
Jah, az kurva jó volt 😊

Eye-scream
És neked ha mond vmit a nagymamád, akkor rögtön topicot nyitsz róla? Vagy ezt is õ nyitotta?😛😄

Gladiator
ehh, mágus üzenetérõl jut eszembe, amikor a jég korszakban (a mesében, nem az idõben!) a varacskos disznók vagy mik kipusztulózsdit játszottak:-)

Gladiator
engem hagyjatok ki ebbõl, ne engem gecizzetek! nekem nagyanyámmondta:-))) amúgy nincs is benne a fókuszban.

ennyit nagyanyámról

PResident Evil
azok lesznek a szép idõk 😊

harakiri
ez már elég lerágott csont, az a baj hogy a hír és annak cáfolata is már olyan régen volt olvasható az origón, hogy meg se találom...
biztos ez is egy olyan vicces hír, mint hogy a szõkék ki fognak halni 😊)

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

pusztuljunk ki mind! 😄

-the invisible-

a nõk petesejtjeibõl tudnak embriót csinálni, tehát gyakorlatilag nincs feltétlen szükség a férfiakra...

-the invisible-

The Garrett
vagy dugjunk amig van mivel 😄

magus
játszunk kipusztulosdit

The Garrett

Galy
LOL! ott a pont!
Astaroth
Fókusz+Aktív
Ennyi a véleményem a fórumodról a többit nem is kewll kommentálni!