254
Zippo
  • PAYNE
    nálunk a kínaiban van 600ér is! :) de működik!:)
  • Match
    hülye ember először ír, aztán néz utána jobban...
    [magáról beszél]

http://www.promontorprint.hu/dohany.html#

itt már van 4800-ért, meg vannak ilyen noname-ek 800 ft-ért :D
    mondjuk ha ilyen trükköket akarok tanulni lehet hogy jobb az olcsóm mert 100x le fog esni :D
  • Match
    nem tudja valaki hol lehet olcsón venni sima alap nemcsicsás standard zippot?
    merthogy én csak ilyen 6-7 ezrekért láttam ami nem túl meggyőző.
  • Punker
  • Puntigamer
    Képzeljétek, régóta vágyok már egy Zippo gyújtóra, de valahogy nem sikerült még venni... valahogy nem akartam rászánni a pénzt...
    Erre b.nőm ett nekem egyet, sima matt króm színe van, de bele van gravírozva hogy Emese, kurva szép:)
  • Vlala #49
    ...és kezdődik a buli...
  • Cat #48
    Kárt okozhat a Zippónak az öngyújtóstop

Április közepétől az amerikai légibiztonsági hatóság rendelkezésének értelmében nem lehet a repülőgépek fedélzetére öngyújtót felvinni vagy a feladott poggyászban elhelyezni. A benzines öngyújtóiról ismert Zippo attól tart, hogy az intézkedés akár 30 százalékkal csökkentheti forgalmát.

A Zippo vezetése sajtóközleményben adott hangot a repülésbiztonsági intézkedéssel kapcsolatos nemtetszésének és aggodalmának. Az amerikai légibiztonsági hivatal rendelkezése értelmében ugyanis április 14. után semmilyen öngyújtót nem lehet majd a repülőgépekre felvinni vagy a feladott poggyászban elhelyezni.

A cég többek között ISO tesztekre hivatkozva állítja, hogy a feladott poggyászban lévő gyújtóik semmilyen kárt nem okozhatnak, mivel maguktól nem gyulladnak meg vagy robbannak fel. A Zippo vezetése azt sem tudja mire vélni, hogy ha a légibiztonsági hatóság az öngyújtóktól tart, miért engedi lőszer vagy hajtógázas flakonok elhelyezését a feladott csomagokban.

A polgári repülés biztonságát növelni hivatott rendelkezés hosszú távon akár 20-30 százalékos visszaesést is okozhat az eladásokban, állítja a cég. A Zippo gyújtók 40 százalékát ugyanis ajándékboltokban értékesítik: az utazók gyakran szuvenírként vagy barátaik, rokonaik számára vásárolják a terméket, amit ezek után nem tudnak majd repülőn hazavinni. Az intézkedés a márka gyűjtőit is hátrányosan érinti majd, akik eddig rendszeresen utazták körben az Egyesült Államokat, hogy találkozóikon csereberélhessenek egymással.
  • Puntigamer
    Hehe:D
  • Punkerwork
    kezdek meghülyülni :(
  • Jano
    T-modell, ugye? :D
  • Vlala #44
    kenem.
    sajna' a mercis hasonlóság nagyon odaüt, ilyenből is van minden próbanégernek :-)
  • Punkerwork
    Zippo olyan a benzines gyújtók között, mint pl a Mercedes-Benz az autók között, vagy a Ford T-Mobil úttörő az elsők között kezdett el minőségi cuccokat gyártani.
  • Vlala #42
    [nem cigizik, soha nem volt öngyújtója, hüle a témához]
    van valami különbség a hagyományos gyújtó és a zippo között? Mármint klikk-láng, eddig mindegyik így működik. Vagy ez egy jelkép, mint a westerncsizma? (láttam már hülyegyereket westerncsizuban, aki nem látott még lovat)
    Szándékosan nem neveztem divatcikknek, mert leszednétek a fejemet :-)
  • balumaci
    hi all!

én most per pillanat két zippo tulajdonosa vagyok.
    mindkettő A-s természetesen :)
    az egyik rátétes, egy nap mintával, ő a minap megadta magát, bár kiszolgálta az idejét :)
    letört a felső része...
    mondjuk én nagyon sokat kúrtatom, állandóan trükközgetek :)

a másikat meg ma kaptam egy haveromtól, ő ugyanis leszokott a cigiről :)

ez kurva jól néz ki!
    az alapszíne arany, az eleje ezüst (a széle ott is arany), és ebben az ezüst részben van egy arany ovális rész :)

hm, nem igazán érthető...
    majd csinálok képet :)
  • GregSB
    Ez a "kipereg a fogad" dolog nagyon nagy baromság.

Ismerek vkit aki már 20 éve Zippoval gyújt rá, mégsem lett semmi baja a fogainak.
  • hen-tes
    jajj, itt már voltam D:
  • hen-tes
    miért nem lehetett egyből beírni?....
  • Puntigamer
    Üdv all!
    Én ma rendeltem meg az első Zippo gyújtóm:P
    Így néz ki, az a sima alap Zippo, de nem is akartam extrát, jó ez a default:)
  • PAYNE
    a zippo benzin az eleve nem az a szar büdös akármi hanem van szagtalan, meg illatos. az én zippom még ujj és 6ezerért vettem (2éves) és mattkróm (v. ilyesmi) nincs rajta semmi biszbasz ábra csak rá van irva hogy zippo meg egy kis lángnyelv ennyi
  • K.András
    "Jól néz ki, de kipereg a fogad a benzintől."

LOL,hogy esne már ki,ha igazi benzint raksz bele meg is érdemled,a rendes zippo benyátol meg nem esik ki a fogad...
  • hen-tes
    multi :)
    rádió meg elég gagyi : \
  • Punker
    milyen dobozból? multi vagy a Zippo dobozából? :D
  • hen-tes
    azistenit!!
    nem tom micsináltak ezzel a dobozzal de elig tuttam kitépni belőle a papírt :D
  • hen-tes
    vegyé két multit és kapsz hozzá egy kis rádiót :D
    LOL..
  • kiserik
    Nem tudom pontosan, hogy hogy megy. SZVSZ semmi köze nincs a beszívott füstnek hozzá. Amíg a gyújtó ég, addig szívod be a benzingőzt, és az a káros.(+ persze a nikotin, kátrány, stb., de az más tészta)
  • Lteebee
    A matt krómosat ajánlo inkább, mert a fényesen mindig meglátszik, ha megfogtad, valami hozzáért.
  • Lteebee
    Ezt én is hallottam, ezért nem is használom.
    De hiába fújod ki az első slukkot, ha a fogadon már átszívtad.
    Vagy nem így megy?
  • Voltan
    Ez jó! Lol.
  • hen-tes
    pff
    ezt mér kell megkérdezni ?
  • Riker
    egyébként néztem kinai piacon,1500ért akart rámsozni a sárga valami utánzatot,20 percig győzködött engem hogy ez eredeti zippo csak lekopott a felirat:DD
  • Riker
    oks,thx,asszem akkor csütörtökön beugrok a westendbe körülnézni,remélem találok max 4e ért jót.nekem sima krómos kell,amin nincs semmi bizbasz,csak az alján zippo felirat:P
  • Punker
    az ára attól függ milyen kategóriás, ABC sorrendben vannak az A-s a legdrágább plázában ne vegyél mert megnéztem amit én itthon Eger-ben 5k körül vettem az a Westend-ben 12 volt....
  • kiserik
    A benzingőz, melyet egy rágyújtásnál beszívsz olyan káros hatással van, hogy évek során kipereg a fogad. Ezért szokták az első slukkot rögtön kifújni.
    Egyébként nekem is volt, de már nem dohányzom.
  • Narancs
    ?
    Ezt hogy érted?
  • Narancs
    Nálunk a traffikban 3Kilóért lehet már venni alapmodellt, amin nincs semmi ábra, max föl van polírozva.
    Kapsz mellé minden féle fófaszt is, megéri sztem, kétszer nem kajálsz a mekiben és van egy öngyujtód életed végéig, és majd a gyerekeid és unokáid id ezzel pöppentenek majd rá!
  • kiserik
    Jól néz ki, de kipereg a fogad a benzintől.
  • Narancs
    Lehet, hogy nehéz, büdös, és pont akkor fogy ki amikor nem kéne, de ez egy életérzés! A Harley-nál is van gyorsabb motor, kényelmesebb, megbízhatóbb, de egy Harley-s sem cserélné Suzukyra a gépét...
    Na így van ez a Zippoval is, egy életen át társ, ha jól bánsz vele, tisztítod, jó minőségű benzinnel itatod, akkor meghálálja, higyjétek el!
    Nekem mikor már full száraz, akkor is ég még jó darabig, és kurva jól néz ki!
  • cSuwwi
    4-5 ért is lehet venni, de a jobbak 6-10 ill a csillagos ég között vannak. Soh helyen találkozhatsz velük. A plázák közül szinte mindegyikben van boltjuk. (Az Europarkban és a Westendben legalábbis biztos)
  • Riker
    én be akarok szerezni zippot de nemtom hol lehetne olcson beszerezni(észak pest körül,13.kerben lakok).valaki valami tipp?
    hivatalos oldalt probálgattam,de az ahogy nézem még fejlesztés alatt van,még egy szemét email cim sincs kinn:)
  • CSOCSO
    ...