5-en 1 ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Meg te mondtad hogy lehet szidni hát szidtalak😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mind a két oldal faszkalap de a törpés brigádnak azért egy kis igaza😊

V9ykn8_TZL0

Lacee
hát ez szépen lett mondva 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Harder
Akkor OK 😄

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

I.C.ram
mielött teljesen félreértenéd, mi sem védjük az áldozatot, sõt azt se bánnám, hogy velük együtt vágják a sittre. mindeki láma volt. de akkor is lámább volt a 5 fõs brigád
Harder
mielõtt teljesen félreértitek a dolgot, én nem védem az 5 loosert, nem értek vele egyet amit csináltak, nem volt szép hogy többen mentek, a kiscsaj a kemény szövegével szvsz nagyon LOL volt, nem tetszett hogy feltették az egészet a netre.

Egyet mondtam, hogy vmilyen szinten azért volt ennek a pár pofonnak oka/elõzménye is, a srác sem egy szent/mártír ahogy a legtöbben beállítják.

Harder
beszóttá bazze? 😄D

Harder
Szerintem sem.

Harder
Ez az egész csak attól lett most felkapott, mert kikerült a netre. Ha a valós életben lekurvázzák vki anyját vagy barátnõjét és azért a másik kap egy pofont, azon senki sem lepõdik meg.

Nem tudom mennyivel esik jobban vkinek ha "csak a neten" kurvázzák a szerettét, mintha az életben. Szerintem ugyanolyan szar mindkettõ.

Davidus te pedig csak egy pillanatra töprengj el azon, hogy ha a te anyádat k*-zta volna le vki, mit csinálnál. Tudom most az jön majd elsõ válaszként hogy semmit mert én nem verekszek blabla.. de komolyan gondold át.

I.C.ram
Törpe vagyok baz'meg??? 😄
I.C.ram
Szerintem az nem korrekt, hogy 5-en mentek oda.
Davidus
KABBE

V9ykn8_TZL0

Harder
Ehhez az egeszhez en csak annyit fuznek hozza, hogy ha igaz amit irtak (fel ev zaklatas, kurvaanyazas stb.), akkor az elso 1-2 pofont megerdemelte a srac, mert raszolgalt, mondhatni kiharcolta maganak 😊. A tobbi dolog (alazas, video feltoltese stb.) szerintem sem korrekt.

Nah most lehet engem is szidni 😄

I.C.ram
Nem leeht színjáték, mert egyértelmûen látszanak az elkövetõk. Ha meg saját magukat belerakják a felvételbe színjátékként, és feljelenti õket az al-aldozat, akkor meg magukra vessenek.
I.C.ram
De bazz, ha nem jön el nem jön el! nehogy már nekem kelljen naponta ki mennem a lottozó elé, hogy találkozzak ezzel a gyökérrel.
Dynamic
Nem tudom, nem vagyok annyira otthonos a jogszabályokban, de én úgy tudom kell egy orvosi látlelet, mert egy videó akár színjáték is lehet, vagy mit tudom én.Az ügyvédek jobban ki tudják magyarázni😊
Dynamic
"X. magáról az ügyrõl annyit mondott el, hogy lausbub fél éve zaklatta társaságukat az IRC-n. A konfliktus rendezése végett több találkozót is megbeszéltek vele, de õ nem jött el, késõbb viszont õket vádolta azzal, hogy el sem mentek a randevúra. Ezúttal ezért is vittek kamerát magukkal, hogy egy újabb ilyen esetet dokumentálni is tudjanak, ha kell."

Ez mondjuk még talán hihetõ.
Davidus
Beszarok😊 belépek a chanelre mi az elsö mondtat?
"és mégis fejel a törpe" LOLL

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Dehogynem. Könnyü testisértésnek számít. Azaz a büntetésük lehet akár 1 év, vagy pénzbírság+közmunka. Lesznek még a parkokban szorgossan sepregetõ kertitörpék 😊
Gladiator
amúgy én nem ütöttem volna vissza. ha visszaütök akkor felbátorodnak, azt akkor nagyobabt kaptam volna.

Gladiator
De a csaj az extra lol: nemtom pontosan mit mondott, de tudjátok, hogy: nekem vastag karom van ám! (megmutat vmi csontdarabot a kamera) és ha találkozunk eltöröml egalább egy bordádat!

Gladiator
hát, még szép hogy feltették, mert õk fasza csávók, hogy úgy meg tudták verni a gyereket... szánalmasak!

Dynamic
A feljelentéssel szvsz nem sokat érnek, ha nincsenek komolyabb sérülései, legalábbis ha nincs orvosi látlelet.
I.C.ram
#debrecen_suxx channel az irc.extra.hu vagy irc.sote.hu szerveren.
Nem hinném, hogy valaki akkora balfasz lenne, hogy feltesz egy videot a netre amin valakit megvernek. Elég ha a srác anyja láta, megteszi a eljelentést és szevasz.
Elég ha tegnap este látja a srác valamelyik barátja és megfrkantja a törpét. Amit meg is fog érdemelni.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Dynamic
LOL😄DD
A szánalmason is van egy jónéhány durva komment.Én majd beszartam némelyiken😊
Gladiator
hogy lehet oda felmenni, mert én nem találom azt a csatit. részletesen írjátok le! mircem van. kösz!

Harder
Aki tud menjen fel a #debrecen_suxx -ra, jókat lehet röhögni 😄

<22:17> A törpe nincs itt?
<22:17> atys takelt
<22:17> 4 törött bordát hord magánál

<22:19> kõvari van egy elonye, hogy ilyen nyomi torpe vagy.... alva tudsz szopni
<22:19> jol jon a munkadnal

<22:20> C0V4rY: egy jó tanács, ha meg akarsz rúgni valakit akkor állj elég közel hozzá, hogy el is érd!

<22:20> c0v4ry: lefejelsz, ha beregisztrálom a torpevagyokbazmeg.hu-t?

<22:21> covary a torpicsek igaz?

<22:23> c0v4ry egyebkent melobol telleg elkuldtek? vagy egyaltalan dolgozol vhol?
<22:23> covary az a kis csako
<22:24> a picur
<22:24> most mondjak

stb..

Davidus
sztárnak😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Az sem kizárt, hogy aki az indexnek nyilatkozott, az egy kamu lausbub volt, mert csomóan szorakoznak azzal, hogy az egyik sztárnak adják ki magukat.
I.C.ram
Egyik ismerösõm kb. 55-60 kiló és úgy elvert egy gyúrós 80-85 kilós embert, hogy röm volt nézni! 😄
basszus nem tudok fölmenni az irc.extrára 😄 ennyien lennének?

-the invisible-

Ez az index cikk meg... bahhh sztem az egész meg van rendezve... fõleg amit állítólag mondott laus, hogy megérdemelte meg hogy barátkozna is velük...
Ja, és azt megfigyeltétek, hogy mielõtt a monoklit látnánk, egy vágás van, tehát nem folyamatos - így akár rá is tehették festékkel...

-the invisible-

Kivancsi lettem volna arra, ha nem egy 40 kilos srac megy ki, hanem egy testepito alkat aki meg szeret is verekedni :> Volt mar arra pelde hogy egy srac ver el 4 masikat 😊. Csak az nem kerult volna fel a netre 😞

Ehh az írtak alapján aszittem hogy jobban összeverik... ez nem is olyan durva...

-the invisible-

Jano
Persze, mert nem ért le a másik lába.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
LOL!! igen jol látod hoyg a törpe nem tudja megrugni.. probál valami féloldalas dzseki csán van zsán klód bimm bamm rugást ejteni de még tõrpe hozzá
CSOCSO
ez az indexes hír kicsit loál..
1)mi ez a poénos styl amiben ez a hülye író ír???
2)van egy két eráshuba az írásában..
maxtor
csak abból nem lett kamerás felvétel mert honnan lenne a cigány gyereknek kamerája

CSOCSO
hangosan röhögni.. de mindegy😊...
CSOCSO
lol.. most csak 5 törpe volt meg a lányka..
Jano
Naaa, írd má le!

maxtor
Hello!
Csak most olvastam szegény gyerekrõl.Ez a szomorú magyar valóság de ne higyje senki azt hogy egyedülálló eset lenne
Nem tudom ki emlékszik a TheZsenyka forumra amikor
nagyon kerestem TheZsenyka-t.
Akkor bizony engem is összeakartak verni többen is.
Szerencse a szerencsétlenségben az volt hogy egy gyenge fosnak könyveltek el és csak egy valaki jött hogy na õ majd jól összever.Szerencsérenem úgy lett(Heeehee köszi TheZsenyka! örök hála mindenért).
Hanem én vertem össze. Mind1 most nem a saját történetem akartam leírni azt hogy milyen is ez a rohadt iskolai társadalom(betyárbecsület meg miegymás)Az emberek az ilyenek miatt fognak majd félni a bíróságokon és inkább nem tesznek majd semmit.
Hiszen a suliban is égõ volt

Astaroth
LoL=lough out loud=nagyon röhögni

Jano
loál

😄DDDD

Manta
Hibásan írják, valójában loál.
mindigis megakartam kérdezni, hogy ez a LOL honnan ered? és mi a pontos jelentése? 😊

CSOCSO
lol
Davidus
tökcsõsz😊

V9ykn8_TZL0