Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A riasztoban csak az Alert számit vagy a kissebbek is?
+
Vmi internetes help a békákhoz??<#vigyor>#vigyor>
Mert oké a felét tom holl van csak mer pölö elõre kéne szolni nekem...
Mer hát a végénél mikor menekülünk EVA-val ott egy pillantom van arra hogy kilõjek egy békát, ugy hogy a motor mozog is....
Meg különben 8-szor vittem végig és már megvan egy csomo cuccom (pl.:patriot,sok fajta camougflash,lézeres pisztoly,stb...)
-úgy viszed végig hogy 1x sem szólal meg a riasztó
-levadászod az összes olyan zöld játékbékát, 64 van belõle, sok sikert ^__^
PSN ID.: Beegabor
vki nem tudja hogy hogyan is kell megszerezni a láthatatlanságot?
me má sok dolgot hallottam de nem tom meik a jó....
Szal pls help!
De állítólag a Microsoft érdeklõdik a játék iránt, hogy átrakja PC-re.(Az MGS1-et is õk rakták át)
Remélem sikerül, és lehet majd nyomulni a Subsistence-vel.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
amúgy ps2 emulátorral nem megy a game? én anno vettem egy ps2 ezért végigtoltam, aztán eladtam 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Jo lenne ha PC-re is raknák me pölö,az a bajom van hogy a ps2-on mindegyik kepet elmenteni.....En PC-en csak az 1-el játazottam de azis eleg ****
volt...
EZT OLVASTAD A VÉGÉN?????
PSN ID.: Beegabor
www.ffxpc-warezdownload.com
de most mondasz 2 peldat nem tudom mit valtoztat, akkor mar csak 20-2 az allas? aranyokban gondolkodj esetleg.. mondjuk 30% vs 1%
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Igen? Akkor mondj már egy linket az FFXpc-hez plz. Le szeretném tölteni😛
V9ykn8_TZL0

De a Ps2 jatekokat nem kell agyon patchelni es nem kell extra szuper gepezet hogy menyen.
De figyuz nem akarok en vele veszekedni 😞
Nem fikazok es kisz. Beke.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De ha mar mindenaron ezt a temat eroltetjuk, egyelore pc-re portolgatjak a jobb ps2 jatekokat, forditva meg nem nagyon (azt ne vitassuk, hogy vannak NAGYON jo gamek pc-re is). Vagy ugye a szerenyebb featurek miatt lesz belole egy olyan ocsmanysag, mint a splinter cell ps2. Ha nagyon unatkozom es nincs kedvem megvarni egy ps2 jatek portjat, akkor kerek kolcson egy ps2 es azon jatszom. Kolcson gamer pc-t nem tudnek szerezni forditott esetben.
Mindeki mashogy van vele! en egy idoben meg voltam rol gyozodve hogy a GC jobb mint a Ps2 de rajottem hogy tevedtem. Jobb volt 4 jatek de mas semmi.
De ez ugyanolyan mint amikor en elitelem a satanistakat hogy olyan allat zenet halgatnak es ok engem mert en nyugodt zenet halgatok szal ne merujunk bele a Konzol Vs. Pc temaban mert nem erdemes.
Ami igaz az igaz! Pc-nek is megvan a maga elonye es a Ps2-nek is! Es itt szigoruan csak jatekokrol van szo!

Es inkabb kiadok 35 penzt egy Ps2-ert mintsemhogy megvegyem a legujjab video kartyat ami part honap utan lejar mert jon jobb.
Szal akarmenyire is aszited hiteles leszel emez beszolasod alapjan szolok hogy meg mindig en vagyok az aki boldog es te aki idegeskedel.
Ergo sokra nem mentel ezzel 😊

Jó reménykedést

V9ykn8_TZL0
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
De tudod hogy van ez... a remeny az elso megalo a csalodashoz vezeto uthoz!