88
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
-
Zsoldos #48 Ezeket a "konzol rulez pc-n meg mar csak a remeny maradt" jopofazasokat nyomjatok mar inkabb a konzol forumban pls. Koszike.
-
#47 Már hogyne jönne ki PC-re. Az 1 és a 2 is kijött, ez is ki fog úgy 2 év múlva. -
#46 A trailerben: "The Last Chapter in the Metal Gear Solid Trilogy"..hmm -
#45 Remeny az van!
De tudod hogy van ez... a remeny az elso megalo a csalodashoz vezeto uthoz! -
#44 Volt MGS1 meg 2 is szal van remény:D -
#43 en is ezt akartam mondani csak feltem a flame-tol :PPPPP -
#42 ja már tudom...reménykednek a PC-sek hogy meglesz arra is :)) -
#41 Többé kevésbé...itt is van meg a konzolosba is...nemtom mé.. -
#40 Varja' ma... ez a topik jo helyen van ?:) -
#39 hát megint egy "freak" csapatot(a cobra egység) sikerült kitalálni, de mindegyik nagyon karakteres -
#38 amúgy az nem lehet megoldás, h kölcsönzünk vhonnan egy PS2-őt? :) -
#37 Semmi új infó nincs a Hardwireden. -
#36 Megint vannak új infók a HARDWIREDEN! -
#35 N64-et eladni? Szentségtörő :) -
#34 Ja de majd 2 ev utan! En szemely szerint nem birnam kivarni.
Ippeg ez a helyzet a San Andreas-al is. Es nehogy felreerst , en is szivatasnak tartom de jol.
Viszont oszinten megvalva egy Ps2 most ujjonan 40000 FT korul forog szal az mar nem 70000.... tehat mintsemhogy valami draga video kartyat vegyunk inkabb Ps2 es ha megunyuk akkor is el lehet adni siman. Szal gondolkozas es penz kerdese az egesz.
En anno vettem egy N64-et Zeldakkal es Marioval majd ot honap utan eladtam jobb aron :) -
#33 Azért szerintem portolni fogják PC-re is előbb utóbb(persze hogy utóbb). Mennyi exklúzív cím volt amit sose gondoltunk volna hogy kijön PC-re( pl.:Silent Hill-ek, Shadows of Memories, MGS2, Halo------ööö több most nem jut eszembe :))) -
#32 Szeretnem Grabber baratomnak dedikalni a kovetkezo dalt :
"Almodj kiralylany!!!"
:))))))))))))))))))))))))))) -
#31 Inkább 2. -
#30 Rá 1-1.5 évre meg PC POWAAA remélhetőleg :) -
#29 Hya es hamarosan mar a kezukben van! Konzol powaaaa :)))) -
#28 Fasza kis trailer!! -
Corey #27 CSEKK!!!! -
badoer #26 szerintem kiadjak pc-re mert pénz van benne.a silent hill sorozatal is igy kezdodot és mégis kiadtak.tán az elso reszt nem.raádásul a mgs2 nagy siker volt. -
REAL_CIÁN #25 A Sony két évre megvette az exkluzívitást, úgy hogy addig biztos nem lesz pc-re. De ha visszaemléxel, a MGS2-vel is így volt... -
Mr. Perfect #24 Arról beszélhetnénk, hogy ki a kispajtás, de mindegy. Én azért erre a bejelentésre nem vennék mérget de te nyugodtan megteheted. -
#23 Kispajtás! Onnan,hogy a Konami épp a napokban jelentette be.
De nyugodtan élj abban a hitben. -
Mr. Perfect #22 Kispajtás! Mégis honnan ez a bizonyosság, hogy PC-re nem jön? -
#21 Delete! Mármint a topiknak .
Tényleg van egy a konzolosok fórumában és pc-re nem jön.
-
Mr. Perfect #20 Mondjuk ez a kígyó zabálós dolog nekem személy szerint nem annyira jön be, de ettől még lehet nagyszerű a game.
Hideo Kojima forever!!!!!! -
Mr. Perfect #19 Jó lenne persze ha minél hamarabb jönne, mert szerintem az eddigi MGS részek, minden hibájukkal egyetemben (amit a konzolos eredetnek lehet betudni) még mindíg a PC-s játékok csúcsát jelentik... -
Mr. Perfect #18 Sajnos így van, egyenlőre nem lehet biztosan tudni kijön-e egyáltalán PC-re. Mondjuk az eddigi részekből kiindulva több mint valószínű hogy igen. De még ha így is van akkor is a konzolos megjelenés után még legalább egy-másfél évet nyugodtan rászámolhatunk. :-(((((((((((((((( -
#17 a kérdés inkább így helyes:
kijön egyáltalán pc-re?
úgy hallottam, hogy 1 évig ps2 exkluzív. de régi az infó, úgyhogy lehet, hogy azóta változott az állás. -
#16 Nem tom de sajna még odébb lesz. -
#15 mikor jön ki pc-re?
-
badoer #14 jol nezki ki -
#13 Metal Gear Solid 3: A méhkas
Dixie Flatline, 20:22 - Játék: Nézdahátam
(Gamekult) A dzsungel mélyén számos állatfajnak oka van a rettegésre, hiszen Snake előszeretettel fogyasztja őket, ha gyomra úgy kívánja. Jelen képek a méhkas taktikai előnyeit ecsetelik. Kojima egyelőre nem nyilatkozott, hogy a felbolygatott kaptárból kicsorduló mézre a környező dzsungelmackók előbújnak-e rejtekükből.
Info: Hardwired --> a maradék képeket lessétek meg ott
Szép lesz a game. -
#12 Á az ugy nem lenne jó mert a site-on más is van. :) -
#11 az egesz siteot masld be szerintem, az a biztos. -
#10 e3: MGS 3: A TELJES ELŐZETES!
Birdy, 12:11 - Játék: Lopakodós
A Konami végre kiadta direct feed-ben a TELJES METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater TRÉLERT. Persze szokása szerint agyon van tömörítva a cucc, de még így is sokkal jobban kivehetők a részletek, mint a kamerás verziónál, azonkívül ez csak 47 mega letöltés! :) (Thx max-apin,Crucifix)
Info: Hardwired
Onnan lehet leszedni a trailert is. -
#9 e3: Eltűnt Solid Snake!
Dixie Flatline, 22:01 - Játék: Érdekesség
(Gamesradar) Két huszonéves megfújta a Metal Gear Solid 3 demo lemezét az egyik plexi börtönbe zárt PS2 konzolból - olvasható a Gamesradar cikkében. Szemtanúk szerint elhajlították az egyik oldalfalat, ejektálták a lemezt, majd futásnak eredtek. Az esetet a Los Angeles-i rendőrség vizsgálja.
Belső forrásaink szerint a 12 bölcsből álló PATRIOTS két újdonsült beszervezettjének első nagyobb próbatételéről lehet szó. Reméljük Kojima san megteszi a kellő lépéseket és Snake barátunk gondjaira bízza a két renitens egyént.
info: Hardwired