20
beakad néha a hang
-
#20 lehetseges, de mindjart az elejen fagyot le (ne indult el az instal)
nem csak letiltva van, hanem le van instalalva, jumperral letiltva es a biosba is. windows instalmeg nem aktualis neki :). meg megprobalom kiszerkeszteni a registerbol -
#19 én arról beszéltem, hogy installáld le a régi karesz driver-ét, mert attól még nem tűnik el, hogy letiltod (csak a kareszt nem látja a rencer, de a driver ott marad), és hátha összeakadnak. Az újrainstallon meg azt értetettem, hogy az egész windows-t, mindennel.
A netes driver biztos, hogy lefagyott? Mert nekem előfordult, hoyg perceket kellett várnom installálás közben, és látszólag lefagyott, de egy idő múlva ment tovább. -
#18 errol egy kicsit bovebben ha lehet
az eredeti cdvel instalaltam, talaltam valamit a neten, de azzal lefagyott az instal -
#17 leszedted az integrált hangkaresz driver-t? ha igen és az után is probléma van, akkor én a helyedben újrainstallálnám a rencert -
#16 nekem is integralt hangkartyam van es most tettem be SB livet, de neha lefagy valami mmtask (mi a franc ez?) es ettol nem lehet kiloni a gepet (a gep megy, csak a hang nem, a tobbi cucot ki lehet kapcsolni, de restart nem muxis)
mar mindenhonnan letiltottam az integralt kartyat, talan ennek nem kellen gondnak lenni. ja es win98SE hasznalok -
#15 találsz valahol (talán chipset vagy advanced beállításoknál) egy onboard sound enabled/disabled-et. ott kell kikapcsolni azaalaplapi hangot (nekem is asus lapom van, ha nem találod meg, holnapra biztosan megnézem hol van és hogy híjják). -
Balko #14 kiprobaltam a szoftverbazisos drivert is ez se jo -
Balko #13 win xp van fenn es a sounblaster honalpjarol toltottem drivert hozza! Egy asus biosban hol lehet kiirtani tobb heylen integralt hangkartyat? -
Balko #10 igen -
#9 AUDIÓ CD-nél is csinálja? Ahhoz nem kell codec, viszont az összes többi hanghoz igen. -
Balko #8 film,meg mp3,meg barmiylen zene -
#7 Hátbazz, ha másik hangkarival is csinálja, akkor tutti, hogy valamelyik audio codec-el van probléma. Audió CD-nél ugye nem akad? -
Balko #6 probaltam teljesen uj hangkartyat, eredeti driver cd-t, minden letoltott drivert stb masreszt windows xp van fent(english) -
Inquisitor #4 Esetleg meg IRQ akadozas, vagy regi Win9x/Me eseten SB Dos emu bekavarasa ... :( -
#3 Vagy egy defrag a vinyónak -
#2 mit értesz új hangkártyán? másik sb live? mellesleg szokott gond lenni az sb live driverekkel. próbálj ki sok driver-t hozzá (eredeti install cd, letöltött legfrissebb, stb), már ha még nem lőtted ki az összes lehetőséget. -
Balko #1 Sziasztok! Az a helyzet hogy film es jatek nezes kozbe neha beakad a hang 1-2 masodpercre! Mar probaltam uj hangkartyat, drivert de meg mindig ez a gondom! A gepem konfigja: p4 2,2 ghz, asus p4b533 alaplap,512 ddr,sb live 5.1 player, 2 halokartya,BBA Ati radeon 8500. Ha tudtok valami megoldast kerlek irjatok!(irq megosztas kartya sorrend stb) Koszi elore is! Balko