715
Madden NFL 2005
  • Robogo
    Azt hiszem nekem nem az van,de ha elindítom akkor kiírja,hogy Crackelni kell!
  • antijedi
    ha clone cdsed van akkor nem kell hozzá
  • R9
    msot töltöm a agmet még életemben nem játszottam ilyennel,remélem nem lesz bonyolult.
  • Robogo
    Hello mindenki!
    Tudna valaki adni egy Cracket,mert én sehol se találom.
    Előre is kösz.
  • antijedi
    én nem az életről bezséltem..., ot tudom hogy van énis láttam már amcsifoci mecset :)
    de ebben a gameban 0 van...., vagy belerohansz a falba > max yardot tudsz veszteni vagy megprobálsz kerülni de ha nem olyan béna irányitja enemyt mint én aki nem tud védekezni akkor ezer százalék hogy lekapcsolnak...
  • joe69
    rosszul csinalod, eletben van ertelme a futasnak, szereznek vele yardokat
  • antijedi
    hm, egyszerüen nem tudom felfogni mi értelme a futásnak..., ha nem 100% balfasz az ellenség tuti hogy nem jön be márpedig a gép nem az...
    enyi erővel minek rakják be a játékba? ha a fejem tetejére állok akkor is max veszteni lehet a futásal...
  • antijedi
    szvsz ma már össze ea game iylen :((((
    amugy asszem pro- arra állitota alapból
  • joe69
    akinek van krekkje az kuldje el plz a mailemre!thx
  • Since
    hehe olyan mint az nhl akkor :-) ott is előre megvan írva minden :-) milyen fokozaton játszol?
  • antijedi
    nehéznek nem nehéz a gép ellen..., az első 3 mecs :) utána néha elégé petud durvulni a gép scriptes feje :P
  • Since
    idő kell hozzá hogy belejöjjön az ember, én most szedem :-) remélem nem lesz olyan nehéz
  • antijedi
    amugy a védekezés azért nem megy mert meglátásom szerint balfaszok az embereim vagy csak szar formációt válogatok midnig :)
  • antijedi
    dehogy, dobások nagyon jól mennek :)
  • Since
    magyarul a lényege nemmegy:-)))
  • antijedi
    jah nekem elég bejövös volt csak kicsit nagyon béna voltam..., de majd fejlődök idővel :)
    perpill a futás meg a védekezés az ami nagyon nem megy :/
  • Since
    Milyen mulitban a game? Bejövős?
  • 9csöves9
    én is kipróbálnám szivesen a multit.Petya felvettelek msnre
  • antijedi
    az nem negyven volt hanem több emlékeim szerint :P
    amugy legaláb kideürlt megy a multy (ui: kaptam én már ki géptől is nem egyszer csak azokal nem dicsekedtem el :P)
  • Petya777
    Packers-Colts: 40-20 :D
  • antijedi
    most?
    kiváncsi lennék milyen ember ellen :)
  • Petya777
    Vki multy? Az keressen meg MSN-en ([email protected]) vagy ICQ-n (113371443)!
  • MrSpock
    Nálam a szerencsétlen gép kapkodptt a végén,siettek mint állat.persze vezettem úgy 30 ponttal,és a végén interceptor is lett:-))
    Jól megszivattam.
    Persze a legelső meccsemet úgy simán,ott kihúzta a s zemét,vezetett 3 ponttal,és úgy húzta az időt.3-szor kértem időt,mert akkor megáll az óra,de az sem volt elég.
    De most a franchiseban már keményen játszom,és nemadok esélyt neki.
  • MrSpock
    A clone cd-s verzióval,nekem simánmegy semmi gondja nemvolt,akárcsak a simsnek.
  • antijedi
    nah eljött a del dicső pillanata...
    vezetek 2 pontra erre a mecs utolso 10 mpjében csinál egy tuchdown-t a gép ugy hogy fél pályát végigfutotta...
    ha egyszer lenne ok de ezt megcsinálta 3szor egymás utáni gameban...
    tököm televan ea kruva scriptjeivel...
  • robotnyk
    még én sem, csak a 2es cd vége felé tartok
  • antijedi
    nah ittis eljött az a pillanat amikor kezd telelenni a tököm az egészel...
    most hogy már kezdem érteni mi történik nagyon láccik hogy ez is 100%-ra előrescriptelt az egész..., menne a picsába az ea az idiota scriptjeivel... :((((
  • Since
    Asszem én is letöltöm ezt a játékot, engem is érdekel. Bár én jáccottam régen maddenes játékokkal és tetszett, csak utána meguntam :)
  • Petya777
    Azt tudom, de 2005ben van-e?
  • Alblink
    Koszi,ez igy nagyon jo.
  • robotnyk
    jah, azért vettem fel :)
  • 9csöves9
    a superbowl 5 ig tartott és utána mehettem suliba kellemes volt
  • robotnyk
    a superbowl nem fért rá egy 4 órás kazettára (mondjuk időzítve volt, tehát abban a felvezetés, meg a szünetek is benne voltak)
  • antijedi
    amugy valakivel egyszer majd megprobálhatnánk mutliban kiváncsi vagyok milyen
    ja tényleg mgé egy krédés: itt is lehet olyat hogy egy csapatot több ember irányit? mert az itt nagyban megkönnyitené a dolgokat szerintem
  • antijedi
    irl 15 ? az hosszú lehet tekintve hogy gyk folyamatosan áll a game :P
  • robotnyk
    egy negyed 5 perc minimum a játékban, ja. de irl 15 perc.
    és télleg elég hosszadalmas egy meccs
  • Petya777
    Szal van direct ip a 2005ben?
  • antijedi
    amugy minden esetben 5 perc egy negyet, tehát csak real time beállitás van? mert én nem emléxem hogy negyed hosszát állitani lehetne, mongyuk jó ez igy szvsz csak pl onlineba lehet kicsit hosszadalmas :)
  • robotnyk
    jah, de végülis van idő átállni
  • antijedi
    game modes > practice, ott a bizonyos gyakorlatok elött mindig leirja milyen gombokat kell használni igy ezt késöbb levetitve a rendes játékra elég jól megtanulható :)