715
Madden NFL 2005
-
Azt hiszem nekem nem az van,de ha elindítom akkor kiírja,hogy Crackelni kell! -
antijedi #114 ha clone cdsed van akkor nem kell hozzá -
R9 #113 msot töltöm a agmet még életemben nem játszottam ilyennel,remélem nem lesz bonyolult. -
Hello mindenki!
Tudna valaki adni egy Cracket,mert én sehol se találom.
Előre is kösz.
-
antijedi #111 én nem az életről bezséltem..., ot tudom hogy van énis láttam már amcsifoci mecset :)
de ebben a gameban 0 van...., vagy belerohansz a falba > max yardot tudsz veszteni vagy megprobálsz kerülni de ha nem olyan béna irányitja enemyt mint én aki nem tud védekezni akkor ezer százalék hogy lekapcsolnak... -
joe69 #110 rosszul csinalod, eletben van ertelme a futasnak, szereznek vele yardokat -
antijedi #109 hm, egyszerüen nem tudom felfogni mi értelme a futásnak..., ha nem 100% balfasz az ellenség tuti hogy nem jön be márpedig a gép nem az...
enyi erővel minek rakják be a játékba? ha a fejem tetejére állok akkor is max veszteni lehet a futásal... -
antijedi #108 szvsz ma már össze ea game iylen :((((
amugy asszem pro- arra állitota alapból -
joe69 #107 akinek van krekkje az kuldje el plz a mailemre!thx -
Since #106 hehe olyan mint az nhl akkor :-) ott is előre megvan írva minden :-) milyen fokozaton játszol? -
antijedi #105 nehéznek nem nehéz a gép ellen..., az első 3 mecs :) utána néha elégé petud durvulni a gép scriptes feje :P -
Since #104 idő kell hozzá hogy belejöjjön az ember, én most szedem :-) remélem nem lesz olyan nehéz -
antijedi #103 amugy a védekezés azért nem megy mert meglátásom szerint balfaszok az embereim vagy csak szar formációt válogatok midnig :) -
antijedi #102 dehogy, dobások nagyon jól mennek :) -
Since #101 magyarul a lényege nemmegy:-))) -
antijedi #100 jah nekem elég bejövös volt csak kicsit nagyon béna voltam..., de majd fejlődök idővel :)
perpill a futás meg a védekezés az ami nagyon nem megy :/ -
Since #99 Milyen mulitban a game? Bejövős? -
én is kipróbálnám szivesen a multit.Petya felvettelek msnre -
antijedi #97 az nem negyven volt hanem több emlékeim szerint :P
amugy legaláb kideürlt megy a multy (ui: kaptam én már ki géptől is nem egyszer csak azokal nem dicsekedtem el :P) -
Petya777 #96 Packers-Colts: 40-20 :D -
antijedi #95 most?
kiváncsi lennék milyen ember ellen :) -
Petya777 #94 Vki multy? Az keressen meg MSN-en ([email protected]) vagy ICQ-n (113371443)! -
Nálam a szerencsétlen gép kapkodptt a végén,siettek mint állat.persze vezettem úgy 30 ponttal,és a végén interceptor is lett:-))
Jól megszivattam.
Persze a legelső meccsemet úgy simán,ott kihúzta a s zemét,vezetett 3 ponttal,és úgy húzta az időt.3-szor kértem időt,mert akkor megáll az óra,de az sem volt elég.
De most a franchiseban már keményen játszom,és nemadok esélyt neki. -
A clone cd-s verzióval,nekem simánmegy semmi gondja nemvolt,akárcsak a simsnek. -
antijedi #91 nah eljött a del dicső pillanata...
vezetek 2 pontra erre a mecs utolso 10 mpjében csinál egy tuchdown-t a gép ugy hogy fél pályát végigfutotta...
ha egyszer lenne ok de ezt megcsinálta 3szor egymás utáni gameban...
tököm televan ea kruva scriptjeivel... -
még én sem, csak a 2es cd vége felé tartok -
antijedi #89 nah ittis eljött az a pillanat amikor kezd telelenni a tököm az egészel...
most hogy már kezdem érteni mi történik nagyon láccik hogy ez is 100%-ra előrescriptelt az egész..., menne a picsába az ea az idiota scriptjeivel... :(((( -
Since #88 Asszem én is letöltöm ezt a játékot, engem is érdekel. Bár én jáccottam régen maddenes játékokkal és tetszett, csak utána meguntam :) -
Petya777 #87 Azt tudom, de 2005ben van-e? -
Alblink #86 Koszi,ez igy nagyon jo. -
jah, azért vettem fel :) -
a superbowl 5 ig tartott és utána mehettem suliba kellemes volt
-
a superbowl nem fért rá egy 4 órás kazettára (mondjuk időzítve volt, tehát abban a felvezetés, meg a szünetek is benne voltak) -
antijedi #82 amugy valakivel egyszer majd megprobálhatnánk mutliban kiváncsi vagyok milyen
ja tényleg mgé egy krédés: itt is lehet olyat hogy egy csapatot több ember irányit? mert az itt nagyban megkönnyitené a dolgokat szerintem -
antijedi #81 irl 15 ? az hosszú lehet tekintve hogy gyk folyamatosan áll a game :P -
egy negyed 5 perc minimum a játékban, ja. de irl 15 perc.
és télleg elég hosszadalmas egy meccs -
Petya777 #79 Szal van direct ip a 2005ben? -
antijedi #78 amugy minden esetben 5 perc egy negyet, tehát csak real time beállitás van? mert én nem emléxem hogy negyed hosszát állitani lehetne, mongyuk jó ez igy szvsz csak pl onlineba lehet kicsit hosszadalmas :) -
jah, de végülis van idő átállni -
antijedi #76 game modes > practice, ott a bizonyos gyakorlatok elött mindig leirja milyen gombokat kell használni igy ezt késöbb levetitve a rendes játékra elég jól megtanulható :)