\"Buli\" Amerikában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akinek nem inge ... ("Mikor szidja itt az általánosban bárki a kishitlert vagy az arogánt, vagy a köteles csávót?!" Hát láttam már nem egyszer ... Mellesleg a "nem általánosban" mást se csinálnak ...)
Meg mellesleg ki szidta? Egy megállapítás volt.
(Pedig Demszky is egy "Világváros" vezetõje már jó ideje, de a beszédei szörnyûek és MINDIG hemzsegnek a politikától, a spontán beszédei szintén. Pont azokat szidja akiket te felsoroltál. A választásokon is az egyetlen dolog amit állandóan hangsúlyozott az volt, hogy "A szélsõjobb szerencsére nem került be!", és nem az, hogy hála istennek pinahajszállal bekerültünk ... Itt ezt nem vettem észre, pedig most tényleg lehetett volna politikai tõkét kovácsolni belõle, mert kb. 20 milliónyi ember kóricált gyalog hazafelé ...)
A medve nem játék.
War. War never changes.
War. War never changes.
stb stb...hja és valami hajnali 3 ig nem volt áram.. ehh fasza látvány lehetett...
1 pillanat, már kapkodom is ki a biztosítékokat, csak még ezt a hozzászólást beírom...
Múltkor hegesztettem, kivágta biztosítékot. 10 percig nem volt áram a házban! Én még utána vártam a CNN munkatársait, nem jöttek. Fogtam, azt' felkapcsoltam. Majd tán fogok itt várni rájuk, mikor megy a munka!
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Mikor szídja itt az általánosban bárki a kishitlert vagy az arogánt, vagy a köteles csávót?!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
DE MI A FASZOMÉRT NEM KÉRDEZTEK MEG SENKIT AZ ÁRAMSZOLGÁLTATOKTOL???
bezzeg ha itt lenne vmi.....odaát nem is tudnának róla, talán mert azt sem tudják mi az az Európa
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
V9ykn8_TZL0
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A medve nem játék.
A medve nem játék.
meleg van, a légkondik, hütõk áramfelvétele megnött, a hálózat maximális kapacitásra került. Néhány gyengébb, régebbi trafó vagy ilyesmi megadta magát, ezáltal a maradékra is jóval nagyobb terhelés került, amit már õk sem birtak ki, és lekapcsoltak automatán, hogy védjék magukat a fizikai károktol. Ezáltal mivel észak amerikában keresztül kasul össze van kötve minden áramkimaradás ellen, jó nagy darab területen lekapcsolt minden egész dél kanadáig.
az emberek bennragadtak a metrókban, liftekben, egy kórház brooklyban lekapcsolt (de ilyenekben mindig van generátor), a weblapok mennek, habár a nagy amcsi hirsiteok lelassultak (de sztm csak a terhelés miatt, mindenki kiváncsi a hirekre), bünõzés, tüzeset nincs, terrorista cselekménynek nincs jele.
A cnnen 5 percenként elmondják hogy menj haza, nyisd ki az ablakokat, igyál sok vizet és ülj a seggeden.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
New York, Detroit, Ottawa, Toronto stb. városokban nincs áram, nem járnak a villamosok, vasútak, földalatti, feletti és kb. kétmillió ember mászkál az utcákon. Többezret már kitelepítettek ...
A medve nem játék.