Térképek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holvan.hu
Kéne nekem egy faluról térkép...sajnos csak ilyet találtamez, és sajnos megfelelõ nagyításban túl kicsi: ( mert úgy már nem tom lementeni a gépre az egészet...
valaki tud mást? vagy hogy hogy lehetne lementeni?
valaki tud mást? vagy hogy hogy lehetne lementeni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hali! Nem tudtok a Frankfurti repülotérrol részletes térképet?
Sajnos csak elég elnagyoltakat találtam...😞
Sajnos csak elég elnagyoltakat találtam...😞
Bérbe vehet? reklámfelület...
Asszem ezaz:
HEMO
HEMO
@ Hellomarci
hi régi topikosok
az érdekelne, veszprémbe hol van a HEMO
hol lehet megnézni, hogyan lehet odajutni?
az érdekelne, veszprémbe hol van a HEMO
hol lehet megnézni, hogyan lehet odajutni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
csak kérdés milyen mélyen 

talajvíz a legtöbb helyen van...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Köszönöm!
Ehhez hasonlót találtam én is, a gond vele annyi hogy ebbõl nem igazán lehet kitalálni hogy az adott területen a föld alatt van e víz...
Ehhez hasonlót találtam én is, a gond vele annyi hogy ebbõl nem igazán lehet kitalálni hogy az adott területen a föld alatt van e víz...
Sziasztok!
Nekem Magyarország (talaj)vízrajzi térképe kellene, ha esetleg tudnátok segíteni! Az összes magyar térképoldalt megnéztem már de nem igazán találtam semmit.
Szeretnék kutat furatni a nyaralómhoz de nem tudom hogy lesz e ott víz, a kútfúrónak meg nem akarok 1 halom pénzt kifizetni, mert lehet hogy nem lesz víz a kútban!
Szal értitek, ha tud valaki valami okosságot azt nagyon megköszönném!
Nekem Magyarország (talaj)vízrajzi térképe kellene, ha esetleg tudnátok segíteni! Az összes magyar térképoldalt megnéztem már de nem igazán találtam semmit.
Szeretnék kutat furatni a nyaralómhoz de nem tudom hogy lesz e ott víz, a kútfúrónak meg nem akarok 1 halom pénzt kifizetni, mert lehet hogy nem lesz víz a kútban!
Szal értitek, ha tud valaki valami okosságot azt nagyon megköszönném!
www.terkep.hu
www.terkepcentrum.hu
map.index.hu
www.terkepcentrum.hu
map.index.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szecasztok!
Tudna segíteni valaki ebben, Net-en hasznáható minõségü térképeket keresek aránylag nagy felbontásban, kb. fõutak méretig
Elõre is köszi
Tudna segíteni valaki ebben, Net-en hasznáható minõségü térképeket keresek aránylag nagy felbontásban, kb. fõutak méretig
Elõre is köszi
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...