Microsoft - Intel mobiltelefon a láthatáron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért baromság? Mert nem vagy hajlandó elismerni?
Ha esetleg elolvastad volna, hogy milyen pert vesztettek, akkor nem mondanál ilyenekt. Az alapján simán perelhetõ bármely böngészõ készítõje! Bármely!
Amúgy az USAban le lehet védeni szinte bármit, aztán lehet perelni mindenkit miatta...
Ha esetleg elolvastad volna, hogy milyen pert vesztettek, akkor nem mondanál ilyenekt. Az alapján simán perelhetõ bármely böngészõ készítõje! Bármely!
Amúgy az USAban le lehet védeni szinte bármit, aztán lehet perelni mindenkit miatta...
Az én Ericssonomnak azért sikerült alulmúlnia eddig mindent fagyásban. Egy idõ után már csak zsebresetnek hívtam... :-(
Mellesleg nem csak a mobil OS-ei jók a MS-nak. Az asztaliak is elég stabilak mostmár. Évek óta nem indult újra a gépem OS hiba miatt...
Mellesleg nem csak a mobil OS-ei jók a MS-nak. Az asztaliak is elég stabilak mostmár. Évek óta nem indult újra a gépem OS hiba miatt...
Jo poenok ezek a hozzaszolasok, csak kar, hogy hulyesegek..
A PDA vilagban jelenleg epp a MS PocketPC megoldasai a legstabilabb es legsokoldalubb rendszerek.. Az iPaq-em mar tobb mint ket eves es meg soha nem fagyott le az OS hibaja miatt.. Es a Smartphonok rendszere a PocketPC-bol van szarmaztatva, szoval nem lesz ott kekhalal, meg lefagyas..
A telefonoknal a fagyos rendszerek kesziteseben amugy is a Nokia az ellovas, oket nehez lenne alulmulni..
A PDA vilagban jelenleg epp a MS PocketPC megoldasai a legstabilabb es legsokoldalubb rendszerek.. Az iPaq-em mar tobb mint ket eves es meg soha nem fagyott le az OS hibaja miatt.. Es a Smartphonok rendszere a PocketPC-bol van szarmaztatva, szoval nem lesz ott kekhalal, meg lefagyas..
A telefonoknal a fagyos rendszerek kesziteseben amugy is a Nokia az ellovas, oket nehez lenne alulmulni..
de ahogy elnezem, az amcsiknal a villanyrencer is a majkroszoft rencererol megy
ujrainditottak a fel usaban az elelktromos rencert, es most a szokasosnal is feketebb a NYC..
ujrainditottak a fel usaban az elelktromos rencert, es most a szokasosnal is feketebb a NYC..

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
ja... meg a telod elkuldi az osszes sms-edet a majkrozoftnak....vagy applogolja, kivel telefonaltal....
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Az SMS-küldõ alkalmazás szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért futása befejezõdik. Kérem, tájékoztassa a Microsoft-ot a problémáról.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Jó vicc! 😊
Operating system: Symbian OS
Azért szép próbálkozás volt... :-P
OFF
Miért van az, hogy mindenki ezeket az olcsó poénokat sütögeti, mindegy, hogy mirõl is van szó tulajdonképpen?
ON
Operating system: Symbian OS
Azért szép próbálkozás volt... :-P
OFF
Miért van az, hogy mindenki ezeket az olcsó poénokat sütögeti, mindegy, hogy mirõl is van szó tulajdonképpen?
ON
Majd ha faggynak a fuleid es raragad a "Kicsi&Puha", akkor probalj resetelni!😊))
Szerintem nem baj, hogy lesz ilyen, ez a normál felhasználókat nem fogja érinteni. Hogy a vastagok mire verik el a pénzüket az az õ dolguk.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
remélem nem windows98 at raknak rá 😄DDDDDDDD