Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg számít a simek száma, mert amióta lejjebb vettem, a közösségi telkeken is egy fokkal élvezhetõbb lett a játék.

Az lehet, hogy õsinek tûnik, de sajna a 9800 Pro-mhoz a 4.x az ideális. Az 5.x driverek általában galibákat okoznak. Az 5.1-5.3 esetén a Sims akadt mint a fene. 5.6 és magasabb verziójú drivereknél a Sims megy rendesen, ellenben más játékok (Imperial Glory, RTW BI) akadnak be érthetetlen módon. Egyedül a 4.12 az, ami mindennel kompatíbilisnek látszik.

Szaggatásról: eddigi tapasztalataim azt mutatták, jogy a közösségi helyeken akkor szaggat, ha túl sok tárgy van rajta - a simek számával nem volt gond. Csináltam olyat, hogy külön szedtem a közösségi dolgokat /tehát külön üzlet, külön szórakozási lehetõség, stb., stb. - és csak azok. Így viszonylag tûrhetõen megy, bár az igaz, hogy minden kutyafüléért taxizni kell. Kolesz nálam csak 4, max. 6 személyes - bár az is igaz, hogy szívesebben költöztetem õket külön bérleménybe.

Gerygrey
Régen volt egy trabant meshem 3D Studio Max-hez. Esküszöm megcsinálom az éjszakákhoz 😊

Különben én is angolul tettem fel, az alapjáték fordítása kritikán aluli, ezt nem volt kedvem kipróbálni. Látszik hogy olyanok fordították akiknek gõzük sincs mi az a Sims, csak egy-az-egybe átírták az angol szövegeket (pl Work Out - kidolgoz vagy ilyesmi, nevetséges!)
Captain Sparrow
minden totál félre van fordítva és tök idegesítõ..
pl ott a kivánságoknál ha rámegyek valamelyik kis ikonra teljesen mást ir ki mint a kép mutat...aztán ha szerzek egy body skillt akkor azt irja ki hogy kreativitás meg ilyen apróságok
egyszóval SZAR

Captain Sparrow
ú bazeg szerintem senki nem rakja magyarra a telepítõt...annyira szar a fordítás. (bár aki tényleg nemért semmit angolhoz annak jó)
Komolyan mondom angolul könnyebben jáccottam mint most igy magyarul :s
és ha ezt hivatalosan rakták bele akkor levannak írva

majd délután szépen letörlöm és felrakom angolul

Mike at home
latszik, hogy fogalmad sincs arrol, mire jo a simPE 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Igen?Hadd jöjjön😄...engem nem zavar.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mike at home
mintahogy uj simPE is varhato nagyon hamar

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az autoval a kulon parkolohelyre lehet beallni
kulon ikonja van

az autot meg a butoroknal lehet megvenni

es az ifju titanok is tudjak hasznalni, tehat a tinik is

F40-ert meg nem kell aggodni, ahogy en ismerem a moddingolokat, 50 fele auto lesz 2 heten belul

Mike at home
muzeumba

Hova kéne engem kiállítani és miért?😄D..nem értem😄D.

Vazze😄D...tök yo ez a Nightlife,de mi eltt volna,ha a magyar nyelvû telepítõt választom?mer így nem sokat értek,de a lényeget kiveszem.Rögtön elmentem a csajjal egy date-re....kapásból felment az oké mércére😄 és ott is maradt😄.Ami csalódás: a nigth club..szép és jó,klassz cuccok,az a kerék izé is tetszik benne😄,meg a kiszolgálás is egy jó újítás,de bakker...full kevesen voltak😄D..én arra számítottam,hogy egy csomóan lesznek és mindenki a DJ pultnál tolong,táncol,meg satöbbi..ennek ellenére voltak7-n talán és abból kettõ öreg😄.Egy kérdés:láttam,hogy lehet venni autót😄,ami szintén jó dolog(kárhogy nincs Ferrari😄),de nem tudtam hova elhelyezni.Mondjuk azt nemtom,hogy baj-e,ha az emberkém még gimibe jár..mer akkor leeht,hogy nem lehet autója,legalábbis ott a kolesz területén nekem nem engedte letenni.Zizzenet:nekem csak javított ez a Nightlife a dolgon😄DDD....tök simán fut a játék,nem szaggat se a közösségi területen,se koleszban,se otthon.Úgyhogy nagyon örülök ennek a kiegészítõnek😊.

Mike at home
4.12 eleg osinek tunik

Mike at home
Ibron mar bocs, de teged ki kene allitani 😊

Mike at home
"jó valami okosabb hozzászólást vártam... amúgy csak azért mert máshogy nem vesztek észre"

rendben, szevasz

Mike at home
ird le ezt ujra
most angol sims2-vel akarsz magyarul?
vagy magyar sim2+ nightlife-fal magyarul?

Mike at home
en ilyet sajnos meg nem tapasztaltam
de ki fogom probalni regi ven rokakkal is

Mike at home
es nalam viszonylag normalisan fut, igaz csak a bowlingpalyan voltam eddig 2x es nem is tolt iszonyat sokat

minden kozepesen all, kiveve a masodik sorban levoket amik highra vannak teve
1024x768

Mike at home
csak en erzem azt, hogy valahogy nehezedett a jatek
inditottam egy uj csaladot, alig jutnak egyrol a kettore
ugyanakkor meg olyan segitseget ad a jatek pl. randinal amit nem tudom, hogy kene, regen is ez volt, de nem lattam

ezzel egyutt randi nelkul siman visszautasitjak a simeimet
a tarsaskapcsolataik a kulvilaggal romokban hever

Na, sikerült beállítanom a simek maximális számát. Asszem, arra is rájöttem, hogy egy közösségi telekre az amúgy ott lévõkön kívül (tehát a játékos simjei és az eladók, pincérek stb.) kétszer annyit enged be, mint amennyi be van állítva maximum látogatónak. Tehát ha 8 a limitáció, és olyan közösségi telken vagy, ahol három fix sim van, akkor összesen 19-en lehetnek. Nem tudom, lehet, van egy globális limit is, mert szerintem ez már túl nagy szám lenne, de a 16-ot biztosan el lehet érni - olyankor akadtam ki, de nagyon.
Szóval levettem 8-ról 4-re, így persze max. 4 embert hívhatok bulira, ugyanakkor a közösségi telken 19 (vagy 16) helyett csak 11-en vannak. Nagy különbség.

Kérdés: nem tudjátok, miért lehet az nekem már az Egyetem óta, hogy a kézi poroltó, a rovarirtó, és most már úgy tûnik, a verekedés füstje esetén is rendesen belassul a játék? Bárhova forgatom a kamerát, még ha a füst vagy por nem látszik, akkor is 5-6 FPS. Radeon 9800 Pro kártyám van 4.12-es Catalysttal.
Elõre is köszönöm a segítséget.

rage
Már azt is elmondták, hogy mi lesz a következõ kiegészítõben...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Vazze...dobok egy hátaast!!!<#hehe><#hehe>..fent vaaann!!<#hehe><#taps>.Köszi a segítségeet!<#worship><#wave><#wink>.

Akkor egyszer átírom és elég..ok..mibõl gondolod,hogy lesz következõ?Szerintem itt már mindent kitaláltak...😄.Max Sims 3 lesz,amibe végre évszak változás,esõ,hó,meg köd emg minden lesz😄..olyanra vágyom.

rage
Ne, mert akkor meg a következõ kiegészítõvel lesz gond.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Meegvaaan😄..a registryje😄...megpróbálom ismét feltenni..ha vége a telepítésnek,írjam vissza az eredetire a kódot?

Aha..rákerestem benne és sehol semmi..lehet,hogy újra kéne telepítenem a Sims 2-t...

rage
Úgy van
De ha ennyire nem vagy benne járatos, a helyedben nem nagyon bántanám ...

Csak merre találom a registryt?😄....nyissam meg a Futtatást és regedit?

Aha....Universitynél nem kellett átírnom😄,de megpróbálom.

AdaKiller
akinek leszedi a telepítés végén az csinálja u.a. mint az egyetemnél ---> registry átírás a régió kódnál, aztán visszaírás és ennyi

Steam Nick: adakiller

Szóval abban nincs hiba,hogy a Sims 2 és a University a D meghajtón van,de én a C-er teszem a Nightlifeot?

Carlos
Nincs is messze...

Þór vígi þessi rúnar

Kõbánya.

Carlos
10 ker az melyik?

Þór vígi þessi rúnar

10ker😄...a patchelés soha nem volt erõségem a Sims sorozatban😄D,de ez a Nightlife...hát vazz😄...nagyon kifogott rajtam..bár..az tutti,hogy nem baj,hogy a D-n van a Sims 2 és a University,én meg a C-re akarom felpakolni?

Mustang2005
Konkrétabban hol laksz???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Nincs köztetek valaki,aki Bp-i?😄...mer nem hiszem,hogy sikerül feltennem ezt így egyedül,ugyanis még mindig leszedi a telepítés után vazze😞.

Devids Pro
de jó hogy iylen szép nagy betükkel irtál..
amúgy nemtudom miért van <#hehe>
Amúgy meg,ha tényleg csak Sims 2,akkor ott a FAQ😛.

Akkor miért írtad,hogy Sims 2+Nightlife?😄...hülyék azért nem vagyunk😄:

bazza
ööö mármint magyar sims2-vel! nem a kieg. magyaritása érdekel...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ramore
és a CNN hírcsatornát lehet magyarul nézni? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
"Sry, mcsok leszek, de meg tudná vki mondani, hogy ENG sims2 + nightlife... lehet már magyarul játszani ?"

Hogy lehetne már? Gondolkozzál már egy kicsit!
bazza
Sry, mcsok leszek, de meg tudná vki mondani, hogy ENG sims2 + nightlife... lehet már magyarul játszani ? <#szomoru1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik, hogy most már megrajzolja a szomszéd telkeket is, sõt rögtön át is lehet váltani valamely lakott területre, ami látszik. Élettelibb és látványosabb lett az egész.

Tom3
bocsi :S
már nem kell
Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
wow, jatszanom kell vele, sziasztok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Hát ez a kieg kész!
Elmentem randizni egy csajjal perfect date lett.
Hazamentünk a szép kis autóval. Woohoo az autóban meg minden, kiszállunk.
Arra jön egy másik kedves és meglátja a heves Make Out-ot. Kapásból pofoszkodás, mentegetõzés, de semmi remény.
Azóta a csaj akivel szakítottam egyfolytában lopja az újságot, meg rugdalja fel a kukát. Belerúg az autóba (riasztó üvölt). A másik meg küldözgeti a virágokat, a szerelmes leveleket meg minden.
Kaptam valami kupont is valamelyik étteremtõl, hogy egyszer ingyen ehetek.
Kééééész...Megyek vissza játszani.

Þór vígi þessi rúnar