Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ja aha
fel ios lehet sotetebb heleyen kapcsolni a villanyt, es ugyhagyni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A garázsra majd légyszi válaszoljatok😄,elõre is thanks...bár lehet,hogy csak akkor engedi,ha nem koleszba lesz az emberkém,hanem saját lakásba...nemtom.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mike at home
ezert lesz nekem 6600GT-m

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem vilagos milyen ablakokat nyomsz

Mike at home
nalam megy rendesen
van egy content manager amiben egyesevel tudod engedelyezni a custom dolgokat

Tom3
#14752-ben:

"de nekem nagyon tetszik, hogy most már megrajzolja a szomszéd telkeket is"
Erre értettem hogy tud-e valaki csinálni képet?
A garázst belehet tenni valahogy?vagy koleszba senkinek se engedi?Tom3 nem értem mire gondolsz😄.

Tom3
Valaki tud adni 1 képet mien a szomszédság?Vagy lehet látni szomszéd házat?Vagy szomszéd Simet?Mert az nagyon jó lenne. <#vigyor2><#finom>
Vazze,nekem a koleszba nem engedi betenni a garászt és anélül meg autót se enged sehova se rakni.

Nemtom..eddig ott volt a mobil telfon is,hogy hívás sim,házhozszállítás meg stb. és most nincs ott..nemtudom,egyszerûen eltûnt😄.De örülök neki mert engem is nagyon idegesített😄.

Ezt a mobil-eltûnést esetleg le tudnád írni pontosan? Ui. vettek néhányan az enyémek közül is, de már az idegbaj kerülget, amikor csörög. Esetleg bármilyen szabadulási módot szívesen veszek.<#gun>

Na, ez az, ami biztosan nem. A kézikönyv ír errõl, méghozzá valami hasonlót, mint amit én állítottam, csak nem úgy mûködik, ahogy leírja és állítottam, legalábbis olybá tûnik 😊).

Hmm...tényleg,vannak villámok is ott a cuccoknál😄..de sztem az az,hogy újak,mer a többibe nem volt,de rögtön el is vetem ezt,mer még csomó más is új,mikor rákattintok a simre és nincs villám...viszont...vettem még a Universitybe mobilt és MP3lejácót,meg a hordozható videójátékot és mekkora LOL...eltûnt a telefon😄.De legalább nem idegesítõ,ha smacizik a sim és közbe csörög ezerrel a mobil😄.

Valami információ villámokkal kapcsolatban? (#14831)

Semmi gond. Föl se vettem, inkább tetszett.

Oké, semmi közöm hozzá, rossz kérdés! Bocs.<#szomoru2>

Mi ez a törvénytelen vigyor? Csak nem elkövettél Te is valami hasonlót?

<#vigyor3>

drop
hát igen elég jó a gépem csak azt nem értem minek kell a fejlesztöknek enyire nem törödni a hardwerel sokal jóbban kéne optimizálni a játékot

Jut eszembe - ez a tempó biztosan tetszene az abortuszt ellenzõknek.

Megmondom õszintén, nem nagyon számolgattam még simeket de ránézésre meglehetõs sokan voltak. A kisebb közösségi telket szerintem tényleg érdemes megpróbálni, nekem mûködik. Lényeg, hogy ne legyen sok minden rajta.Ez a konzumnõ .... ez tetszik. Finomabb, mint amikkel én szoktam õket illetni. Most épp hármas ikreket nevelek, de lehet hogy én hamarabb kapok infarktust, mint a kedves szülõk. Mindennek tetejébe mi jár a fejükben? 10 azaz tíz gyerek!!!

Jah,ok😄,bocs.

Majdnem 😊
Az egy editor
Játékmenetben nem annyira vagyok otthon, inkább a feleségem nyomja,
én csak a technikai részéért felelek, hogy menjen nála a játék 😊

Amúgy , hogy viccesebb legyen a szitu, az õ gépén is fent van
Alapjáték + 2 kiegészítõ

Mindent levettem low-ra, szaggat, de nem vészesen, simán játszható.

(P3 1 ghz , 512 MB SDRAM, GEF3)
:-))
De,tudom mi az😛..kiegészítõ lemez,de akkor se lehet a végtelenségig valamit kiegészíteni,én inkább mát egy Sims 3-t szeretnék látni,ami rendesen meg van csinálva.

A konzumnõ anyjukat, azt. Mindegy, amikor lakótelken vagyok, egész jól megy a játék. Majd csinálok saját belvárost, kicsi közösségi telkekkel, akkor nem fog talán ennyire szaggatni. Hát nem fognak velem itten kibabrálni.

Kérdeznék a játékmenettel kapcsolatban is: egészen pontosan mit jelentenek az akcióválasztó szövegek mellett a kis sárga villámok és mitõl függ megjelenésük avagy meg nem jelenésük? Elvileg azt jelezné, hogy az adott célsim arra az akcióra indulna be, nemde? Ennek ellenére sokszor volt, hogy rázúdítottam simem egy villámos interakcióval kiszemelt áldozatára, mire célszemély elküldte kicsi lényem a jó édes kockákkal kitakartba.

Elõre scriptelt jelenetek.
Szerintem, ha a te gépeden szaggat, akkor mindenkién fog
Neked van 3,6 -os procid, meg 2 GB RAM-od meg brutál ATI kártyád

Ha ezen szaggat, akkor min nem?
😊
drop
hát enél a játéknál nem érzek sebeség külbséget de lehet helyzet függö mert nem tudom de nekem elég sok sim szokot lenni nálam és lehet hogy másnál meg nem olyan sokk nagy családot szoktam csinálni graf igyis maxon van csak idegesit amikor egy helyszinre érkezve megakad

Arra volnék kíváncsi, milyen bika vassal vagy trükkel, csalással csinálták azokat a simán és zökkenõmentesen futó ingame filmeket, amelyeken népes szórakozóhelyeket mutogattak.

A Sims ugyanilyen volt
Minden gépbõvítés után azt hittük, na majd most biztos folyamatos lesz.

Aztán, sosem lett az 😊
Tom3
lighting low volt😮
Ezt hogy érted Szûkszavú barátunk: neked két giga van és nem, nincs igazam, valóban gyorsabb a játék, vagy osztod a véleményem, hogy 1 giga fölött már nincs releváns változás a játék sebességében.

Tom3
Oké, köszi meg nézem 😊
Elképzelhetõ, hogy építés közben nem frissíti rögtön a fényváltozásokat, ellenben ha elkezdesz játszani, biztos helyreáll. Feltéve, hogy a Megvilágítás (Lighting) opció legalább közepesre (medium) van állítva a grafikai beállítások közt. Ennek azért nézz utána.

drop
hát nem nekem 2 gb van és na mindegy

Rendben, lehet, teszek majd még egy próbát. Amúgy 1 giga memóriám van nekem is, de kipróbáltam 1,5 gigával, semmilyen változást (gyorsulást) nem tapasztaltam.

Nyomod az ablakokat és marad a sötétség ?
Mit is jelent ez pontosan?
Tom3
#14811 Senkinek nem volt ilyen baja?
Jó, akkor nézd meg legújabb driverrel, AA nélkül is 😊
Füst effekt gond meg is fog szûnni, szerintem

Amúgy megnéznék egy gépet, amin ez a játék mindent maxra téve egyáltalán nem szaggat. Nálam pl le kell venni az árnyékot médiumra, meg néha a texture detailt is, ha sokan vannak...
Rengeteg memória kell ennek, olyan mint a Battlefield 2 , 2 giga RAM-mal már egész jól érzi magát ...

( a gépem P4 3,4GZH - 1 GB Kingston RAM - GeF 6600GT)
Nem nagyon szoktam babrálni a driverrel, szóval alapon volt, amikor ezek a rossz tapasztalataim voltak, most is ott van, egyszóval félúton Teljesítmény és Minõség között. Egyedül egy 2xAA van kényszerítve Sims 2-re, ennyi.

drop
köszi megelöztél na megprobálom azt és küldöm a sört

drop
na nem menözök mert már megkaptam máshol de idegesit asus x850xt a vgam és nekem is szorakozik driver az 5.8 van fent és ha régit teszem fel azt nem szereti most mit tegyek mejiket rakjam fel 5.4 nem jó mert az elég régi

Neked ha jól rémlik valami ATI X850XT-d van, ehhez nyilván a legújabb driver nem árt, és mellé a legújabb Direct X is
(Van a Direct X 9.0c-nek pl júliusi javított verziója, érdemes
feltenni, némely program alap DX9.0c-vel nem is megy , lásd Singles 2)
Meg gondolom, nem mindegy, milyenek a beállítások a driveren belül
Használsz -e szûrõket, mennyire van minõségre állítva alapból a driver,
stb stb.

Némely újabb játék viszont eléggé megköveteli a legújabb drivert,
nyilván inkább arra készül, nem a háromnegyed évvel ezelõttire.
Tom3
Nem tudom krédezte-e már valaki most alap Sims2t nyomom (Míg nem jön le a nightlife,egyetemet meg véletlen töröltem :S) és nyomom ablakokat és marad sötétség és már nagyon zavaró.

Aki tud meg oldást az lécci irjon vagy mondja meg hol van a megoldás.

Elõre is köszi!
drop
csá egy kérdés nem tudom a gépem elég jó és az uj driverel nekem is gond van de
a régi drivert a kártyám nem komálya ati vga van

Ezek szerint kártya és kártya között van különbség, azonos típuson belül is. Nekem 5.7-es Catalysttal az Imeprial Glory úgy beakadt, hogy öröm volt nézni, hasonlóan az RTW BI demója. Ellenben 4.12-essel minden rendben fut, csak éppen a füstnél lesz röcögõs. Ezt már párszor eljátszottam, bármikor is próbáltam 5.x-re váltani, mindig az lett a vége, hogy vissza kellett térnem a 4.12-re.

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
A Nightlife hogyan viseli el a fanmade tárgyak és technológiák jelenlétét tapasztalataitok szerint? Az nem lenne gond ha ignorálja õket, inkább az lenne gond ha ezek miatt lehalna.
Tényleg! tudtok-e olyasmi programról mint a Sims1-hez volt a simsfilecoop?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mikor 9800 Pro kártyám volt, a 4.12-es driverrel kb 5 perc után
application error hibaüzenetet kaptam, ugyanakkor a Painkiller 3 perc alatt csonttá fagyott.

A legutolsó driver, amit használtam, az 5.7-es volt, amivel minden tökéletesen mûködött, pl a Sims 2 is.
(A hivatalos oldalon is az 5.x -es drivereket ajánlják)