Reklámszövegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Azért van benne valami.... Annyi színvonaltalan mosópor reklám közt.
Azért a St. Hubertus reklám az tetszik... 😊))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Loál János
AKCIÓ!!!

PALM M515, USB-S TÖLTÕVEL!!!
MOST CSAK 39.999FT!!!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

dijat is kapott, höhö
mondtam is, hogy voda powah 😊

http://sg.hu/cikk.php?cid=29430

mikike
pláne, ha erre megint azt mondja, hogy csökkentette árait a pannon

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
Annak érdekében, hogy az elõre fizetett szolgáltatások elõnyei könnyebben összehasonlíthatók legyenek, a Pannon GSM szeptember 1-tõl a korábbi másodpercalapú számlázás helyett 30 másodperces egységenként számolja el az ilyen tarifacsomagjaival folytatott beszélgetéseket.

...
azt hiszem ha igazán pofátlan, átbaszós reklámokat akarok megismerni a pannonhoz kell mennem

RelakS
GERAPPAAAAA!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Eye-scream
ja kéccer ment, bocs

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Értékeltulajdonítási, és emberéletkioltási szakember=rablógyilkos

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Értékeltulajdonítási, és emberéletkioltási szakmunkás=rablógyilkos

N.E.O.!!!
...7 másodperc a sikerbõl rövid...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

RelakS
Kaszkót akarok kötni!!!

Balo
-Hmmm...
-Van egy új találmányom, én találtam fel, az enyém.
-Jó napot kívánok!
-Kezit csókolom!
Feltaláltam egy új mobiltarifát. Na? Elõfizetéses, kártyás, kombinációs készülékemmel kalibráltam. Õt egyébként Maxnak neveztem el.
A havidíj száz százalékig lebeszélhetõ, és mégis alacsonyak a percdíjak.
-Nekem erre nincs idõm, hagyjon békén kérem!
...
-Ez lesz a mi helyünk!
...
-Értse meg, ez minket nem érdekel!
...
-Ilyen õrültséggel menjen a Vodafone-ba!
...
-Maxikám, ez be fog jönni!
...
-Megcsináltuk, Max!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Kandurex
lol..."Szerintem fogok én még idejönni!"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Taranov
jöhet:-DDDDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Balo
még régebbieket?

Balo
-Ez úgy kezdõdött, hogy únókámmal feltaláltuk a kétezeröt január elsejéig tartó percdíjgaranciát, és ez lett a vége. Én úgy szeretek ide járni magukhoz, maguk olyan kedvesek, olyan kedves ez az egész. Szerintem fogok én még idejönni!

Balo
-Doktor Úr, ez most tényleg nagyon fáj, de tudom, hogy ezt is magamnak köszönhetem...áh...Az uno-val csak 12 forint a hangpostahívás percdíja........csak 12.

Balo
-Ez a dupla-vissza.garancia miatt van. Tudja nõvérke, akinél bebizonyosodik, hogy jobban járt volna egy másik egységes percdíjas
mobiltarifával, annak a különbözet dupláját írják jóvá...Jól vagyok...Ez kicsit fáj.

RelakS
gyöszikhet!

Balo
Mégegyet?

Balo
-Ez az Uno miatt van. Huszonnégyforintos sms. Az én kis únócskámmal. Hát én nem tehetek róla, hogy ilyen ötleteim vannak. Már gyerekkoromban is
mindig gondolkodtam nagyon sokat, aztán..., aztán mindig egyre többet terveztem, eszembejutott,
persze hogy, mivolt. Az mi? Az mi lesz?

Balo
Mindjárt jön a következõ etüd...

A Vodás reklámok mostanában tényleg jók.

KoЯn

RelakS
->csatt<- MÜSZI!!!

mikike
haverom két egymásba rakott szatyorral szokott jünni focizni
õ ezt így nevezi: dupla falú sporttáska

Taranov
Gépjármûrendezési szakmenedzser és felügyelõ = Parkolóõr

Akkor a buszpályaudvaron az irányítónak, aki a buszokat indulás szerint az egyes kocsiállásokra irányítja, hivatalosan gépjármûrendezési szakmenedzser a neve, de olyan hirdetést is láttam már expresszben, hogy

"Jelentkeznék gépjármûrendezési szakmenedzser és felügyelõi munkakörbe (parkolóõr) Budapest egész területén."

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
vannak ilyenek 😊))

Taranov
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taranov
anyagmozgatási szakmenedzser 😊)

batman
Én egyszer olvastam egy olyat, hogy xy kocsi eladó, full extra+légkondi+bõrülés 😊)))))

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Kandurex
Jól vagyok...ez most egy kicsit fáj...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

voda powah 😊

raktáros = anyagmozgatási szakértõ

Balo
-Hova-hova, drága testvérem?
-Feltalálunk? Feltalálunk?
-De én a...
-A múltkori kis találmányt még elnéztük neked, mert rendesek vagyunk. Igaz Pici? De itt van ez az új találmány. Hm? Mondd csak, mit jelent az, hogy nincs csúcsidõ? Hm?
-Csúcsidõ az kell.
-Másokra nem goldolsz? Mindenkit ugyanazért a lóvéért hívni? Egy tarifa? A fõnököm éhen fog halni.
-Enni kell!
-Pici, mit is mondott a fõnök mit csináljunk ezzel?
-Felhívom.
-Micsoda? Csúcsidõ van!

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Manta
😄
Balo
Jól vagyok. Ez most egy kicsit fáj.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Eye-scream
Eladó egy újszerû állapotban lévõ, 5000 kilómétert futott, vadiúj bõrüléses metálkék versenyroller...

mikike
szívesen eladnám az 1980-as királykék Daihatsu Charade-omat úgy 200e+ért, meg magamat is egy jó céghez

[HUN]PAStheLoD
jaja 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

batman
Senior Winter Logistic Manager - Hómunkás

[...] Te romboló állat! Te sátán!

[HUN]PAStheLoD
amúgy mit árulsz?

[HUN]PAStheLoD
hát 😊

paraszt - agrármenedzselési alelnök
portás - kommunikációs és PR ágazat alelnöke... stb

mikike
Nekem mindig gondot okozott jó áron eladni a gagyi cuccaimat. De most láttam valamit a TV-shop-ban, így lehet el tudnám.
Egy porszívón volt egy lyuk és a lyuknak "beépített szívóerõszabályzó" volt a neve.
Kiály. Ha lehet én is tudnék ilyen dumát, könnyebben elkelnének a dolgaim.
Tudnátok még ilyeneket írni amikor valami gagyinak hangzatos neve van?

Gery1980
Reklámok sux😊)