Pozor! Resetel a gépem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
IP: 195.56.47.209
DNS: sajo-209.dialin.datanet.hu
Magyar...bazzeg...
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Dögöljenek meg!!![...] Te romboló állat! Te sátán!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Erre az õskövületre már nem gyártanak vírust!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
csak NT alapú OP rendszereken terjedne (kérdeztük szakemberünket)?....õõõ...õõõ...nem is tudom...miggyá...mikó?...az ki van zárva, mert nem tudom ..
és most egy kis reklám........stb.stb.stb 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Alias: W32/Lovsan.A
Type: Internet Worm
Discovered: August 11, 2003
Platform: Windows NT/2000/XP
Size: 6.176KB
Worm/Lovsan.A is an Internet worm that exploits a known security vulnerability in Microsoft's Windows Distributed Companent Object Model (DCOM) Remote Procedure Call (RPC) interface. This security breach allows someone with malicious intent to run code of their choice. TCP port directly affected by this exploit include: 135.
If executed, Worm/Lovsan.A will download and run the file msblast.exe using Tftp
The following are components of Worm/Lovsan.A:
- msblast.exe (the main component)
So that it gets run each time a user restart their computer the following registry key gets added:
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
"windows auto update"="msblast.exe"
Microsoft has issued a patch to protect against the exploit used by Worm/Lovsan.A. This patch is available from Microsoft Security Bulletin MS03-026
** This worm is still under analysis
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Vagy most nagy baromságot írtam?
-the invisible-
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mégis kit szidjunk, a 67. programozó srácot a Microsoft székház pinceszintjérõl?😄
per ebben az esetben asszondják, hogy a Winrongy-X hiba...pedig most nem is..."szûzes"fal nélkül Netre...ennye-bennye– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nincs az az oprendszer/nagyobb program amire nem jönne ki naponta több hiba, security gond... (ja, és tudtátok hogy nem Gates programozta egyedül a win-t?)
Ha vírus: "az a hülye aki a hálóra védelem nélkül megy"
Ha Bili fiú: "most mér' lepõdik meg mindenki" ...😊)
Akkor valszeg ez lehet a probléma nálam otthon.
Tegnap hazaugrottam egy órára valamikor délután és öcsém mondta, hogy nem megy a gép, mert folyamatosan bekapcsol aztán újraindul.
Ha ma hazamegyek akkor utánanézek.
Köszi az infót!

télleg hardveres dolog ez már... át fogom rakni
Szal a lényeg,hogy van egy féreg ami tegnap este aktiválódott.Nem kell itt új rendszereket húzni,meg stb,mint egyesek próbálkoztak,ez nem az XP hibája.Illetve igen,mert a féreg egy XP bugot használ ki. Akik tüzfal mögött ülnek,azokat elvileg nem bántotta.Már a sima XP tüzfala is megfogta (állítólag).Én hálistennek router tüzfala mögött ülök,szal engem nem érintett.
Na a lényeg a virus leírása itt van: http://www.kormend.hu/?ugras=hirolvaso&hirszama=2524&szavaz=banzaj
Ha találtok msblast.exe nevü fajlt a futó programok között vágjátok ki, ügyesebbek msconfigban is letilthatják.
Elvileg itt találhattok,de érdemes végigcsekkolni:
WINDOWS\system32\msblast.exe
WINDOWS\Prefetch\MSBLAST.EXE-09FF84F2.pf
Ezt töltsétek le,s elvileg utána megjavul a probléma:
http://microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074
Na egyelöre ennyi.
ha kérdésetek van akkor írjatok bátran. Esetleg másoknak is el lehet ezt mondani,hogy tudjanak róla,hogy nem a gépük halt meg.
Üdv,
Shaman
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
formatálásbol ujraindult és azonnal elkezdte..szal ezt nem nagyon vágom..most meg net nem nagyon akart müködni..állandoan szar ip-t adott.. de most müxik