Pozor! Resetel a gépem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
én sem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dikki*yysw
Pheel biztos nem kapta meg.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Manta
Mi a bajod?
CSOCSO
jolvan mindegy..én felraktam azt a szart amit te is..nekem elmúlt tõle.. a másik hogy blackájsz már 4 éve nem használok...zonealarm rulez.. e most éppen azzal szaroakodom vele hogy nem megy a di.fm... és nemvágom hogyan csináljam meg hogy jo legyen
batman
Az egyik DÖGÖLJENEK, a másik segítség 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Kandurex
nem használtál tûzfalat? te kis bátor...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
most dögöljünk meg vagy segítsünk???
batman
Lehet, hogy hülye kérdés, de ezt hogy kell értelmezni?

batman
Errõl a címrõl is próbálkoztak, már ha jól értelmeztem a dolgot...:

IP: 195.56.47.209
DNS: sajo-209.dialin.datanet.hu

Magyar...bazzeg...

Manta
Nem hiszem, hogy ez lámaság, legalább 4 éve van netem, soha nem használtam tûzfalat, se vírusírtót, és érdekes módon nem volt bajom belõle. Inkább az a láma, aki beengedi a vírusokat a gépére, pl. ismeretlen feladótól származó 20 k-s csatolt állományok megnyitása és hasonlók.
batman
én tegnap rátok hallgatva tettem fel, és azóta többször is jelezte ezt a kiba...rpc-t, vagy mi a lófaszt Dögöljenek meg!!!

Taptarap
😄

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

CSOCSO
gihihi:
Kandurex
faxé nem használtok "szûz"falat _?

CSOCSO
ezt szedtem le.. nem indul ujra de msblast megmaradt szal kõ egy virusrtó..hja és nem csak ms blast virus van hanem találtam mellette még kettõ másikat szal lealább egy zonealarm és gy norton antivirus rekvired
CSOCSO
te állat te egy szûz xp-n még kurva net se volt már basztatott a virus.. te állat te...
ThePartyFace
Nyah, en is sikeresen megkaptam... most toltom a windows peccset. Durva, h milyen gyorsan terjed ez a kula😞

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

KG21
végre haszna is van, hogy Winfos 98-am van😄DD
Erre az õskövületre már nem gyártanak vírust!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

batman
Nekem az valahogy az ördög falra festésével hasonlatos....

Kandurex
már látom magam elõtt az retekklub szenzációhajhász híreit...."Megállíthatatlanul terjed, veszélyben az áram, gáz, víz és a haza! Pánikot a népnek! áááááá..óóóóó....és most egy kis reklám.....

csak NT alapú OP rendszereken terjedne (kérdeztük szakemberünket)?....õõõ...õõõ...nem is tudom...miggyá...mikó?...az ki van zárva, mert nem tudom ..

és most egy kis reklám........stb.stb.stb 😊)

Kandurex
Röhej, hogy ennyien naívak és nem használnak tûzfalt. Mennyi láma...

Nekem is volt, elöbb irtottam le úgy tünik sikerrel! (majd elvállik mivel manuálisan lett törölve a registrybõl a bejegyzés és maga a fájl is a windows/system32 könyvtárból hiszen a virusirtók még nem ismerik annyira új a worm)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Name: Worm/Lovsan.A
Alias: W32/Lovsan.A
Type: Internet Worm
Discovered: August 11, 2003
Platform: Windows NT/2000/XP
Size: 6.176KB

Worm/Lovsan.A is an Internet worm that exploits a known security vulnerability in Microsoft's Windows Distributed Companent Object Model (DCOM) Remote Procedure Call (RPC) interface. This security breach allows someone with malicious intent to run code of their choice. TCP port directly affected by this exploit include: 135.

If executed, Worm/Lovsan.A will download and run the file msblast.exe using Tftp

The following are components of Worm/Lovsan.A:

- msblast.exe (the main component)

So that it gets run each time a user restart their computer the following registry key gets added:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
"windows auto update"="msblast.exe"

Microsoft has issued a patch to protect against the exploit used by Worm/Lovsan.A. This patch is available from Microsoft Security Bulletin MS03-026

** This worm is still under analysis

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Megpróbálom az eredetit, mielõtt update-eltem volna addig jól mûködött. Csak nehéz lesz a gyárit megkeresni 😞
Ha jól értem, egy vírus resetelgeti a gépet? Magyarán irtsam ki antivirussal? A javítást már telepítettem, de akkor se legyen vírus a gépembe...
Vagy most nagy baromságot írtam?

-the invisible-

Kandurex
135 port -ra csak 15! -öt 😊

Kandurex
Bazzee a legtöbb bejutási kisérletet tegnap ERDÉLY -bõl regisztrálta a tûzfalam. Az ottani szolgáltató: SNVACAID.covad.net

[HUN]PAStheLoD
sõt én már megszereztem winyón is! Szal még netre se megyek...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
szerintem is

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dzsini
nálam elsõ dolog wininst után, hogy felmegyek update-re és a security javításokat mind felszórom... szerintem alap.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gery1980
Persze, hogy nem õ programozta, de ha valami gebasz van illik az õ nevét elõhozni😊
Mégis kit szidjunk, a 67. programozó srácot a Microsoft székház pinceszintjérõl?😄

Kandurex
Mééé? Nem mindig a Bili fiú a felelõs....vagy mindig? per ebben az esetben asszondják, hogy a Winrongy-X hiba...pedig most nem is..."szûzes"fal nélkül Netre...ennye-bennye

Dzsini
elég régen kintvolt már a biztonsági javítás... aki nem pakolta fel az most meglepõdött 😊

nincs az az oprendszer/nagyobb program amire nem jönne ki naponta több hiba, security gond... (ja, és tudtátok hogy nem Gates programozta egyedül a win-t?)

Gery1980
Bili fiú hozzánemértését használta ki valami elvetemült programozó és ha valaki fél vállról veszi a gépe védelmét a háló felé az bizony rábaszott😄DD

Kandurex
Amúgy minek is resetel a gép? Most a lentebb írt vírus miatt? Vagy a pihe-puha barmolt össze valamit?

Ha vírus: "az a hülye aki a hálóra védelem nélkül megy"

Ha Bili fiú: "most mér' lepõdik meg mindenki" ...😊)

Gery1980
😄D
Akkor valszeg ez lehet a probléma nálam otthon.
Tegnap hazaugrottam egy órára valamikor délután és öcsém mondta, hogy nem megy a gép, mert folyamatosan bekapcsol aztán újraindul.
Ha ma hazamegyek akkor utánanézek.
Köszi az infót!

Kandurex
hmm...lesz még itten sucks, hidd el.

batman
nekem ingem, de az xp-vel kevesebb gondom van, mint a 98-al volt...pedig én semmit nem varázsolok rajta

batman
Szerintem tedd fel a gyári install cd-n lévõ drivert. Nem tom milyen videókártyád van, de nekem pl. az újabb detonator driverekkel szarabbul mûködött a rendszer, mint akár a 38.xx gyárival. Ha az eredetivel jól mûxik, akkor szerintem felesleges updatelned...

Dzsini
Kandurex: erre írták nemrég, hogy "Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!" (akinek nem inge...)

Dzsini
túlmelegszik?

télleg hardveres dolog ez már... át fogom rakni

Kandurex
Tegyél fel kilencven-nyócat semmi probl(á)éma...😊 (XP suxx...)

Egy kicsit OFF: Nekem is van gond a gépemmel: változó idõközönként az XP-ben beáll a kék halál, általában játék közben és különbõzõ rendszerfájlokra hivatkozva újraindítja a gépet amikor leszedtem egy új vidkártya drivert, akkor megritkult, de most megint elõjött, és folyamatosan cseszi szét a programokat, és a fájlokat azt írja kapcsoljam ki a gyorsítótárazást, vegyem le az árnyékolást stb... de nem nagyon hiszem, hogy ez segítene.
Shaman
Tegnap este sokaknak (kb fél Magyarország,akik nem tüzfal mögött ülnek:-) elkezdett magától restartolgatni a gépe,meg hülyeségeket csinált.
Szal a lényeg,hogy van egy féreg ami tegnap este aktiválódott.Nem kell itt új rendszereket húzni,meg stb,mint egyesek próbálkoztak,ez nem az XP hibája.Illetve igen,mert a féreg egy XP bugot használ ki. Akik tüzfal mögött ülnek,azokat elvileg nem bántotta.Már a sima XP tüzfala is megfogta (állítólag).Én hálistennek router tüzfala mögött ülök,szal engem nem érintett.
Na a lényeg a virus leírása itt van: http://www.kormend.hu/?ugras=hirolvaso&hirszama=2524&szavaz=banzaj

Ha találtok msblast.exe nevü fajlt a futó programok között vágjátok ki, ügyesebbek msconfigban is letilthatják.

Elvileg itt találhattok,de érdemes végigcsekkolni:
WINDOWS\system32\msblast.exe
WINDOWS\Prefetch\MSBLAST.EXE-09FF84F2.pf

Ezt töltsétek le,s elvileg utána megjavul a probléma:

http://microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074

Na egyelöre ennyi.

ha kérdésetek van akkor írjatok bátran. Esetleg másoknak is el lehet ezt mondani,hogy tudjanak róla,hogy nem a gépük halt meg.
Üdv,

Shaman

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

comet
olvass már vissza te állat...a szûz xp a legrosszabb ami létezik mert tele van hibával....

CSOCSO
FASSZOM!! nekem is ez volt a baja.. magátol ujraindult és semmi tnem lehetett csinálni.. és a nevetséges hogy szûz xp-nél csinálta ezt!!!!
formatálásbol ujraindult és azonnal elkezdte..szal ezt nem nagyon vágom..most meg net nem nagyon akart müködni..állandoan szar ip-t adott.. de most müxik
annyira nem nagy durranás az a film...

Egy kicsit OFF: Nekem is van gond a gépemmel: változó idõközönként az XP-ben beáll a kék halál, általában játék közben és különbõzõ rendszerfájlokra hivatkozva újraindítja a gépet amikor leszedtem egy új vidkártya drivert, akkor megritkult, de most megint elõjött, és folyamatosan cseszi szét a programokat, és a fájlokat azt írja kapcsoljam ki a gyorsítótárazást, vegyem le az árnyékolást stb... de nem nagyon hiszem, hogy ez segítene.
comet
a microsoft

Ki vót ez az állat aki ezt csinálta?