221
Van valakinek valami ötlete??
-
#41 Akinek nincs fent XP alatt ez a biztonsági patch , az megszívhatja ezzel...
Vagy legalább blokkoljátok a 135-ös portot.
Amúgy a HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft Windows/Current Version/Run alá (ahol a minden indításkor elindítandó programok szerepelnek) berak egy "windows auto update" kulcsot
Ezt innen ki kell törölni, továbbá ,keressetek rá az msblast.exe ,
illetve a gyökérkönyvtárban lévő rpc.exe,tftpd.exe, rpctest.exe
file-okra
Mind a négyet ki kell törölni, s ha ezek, illetve a registry bejegyzés kitörlődött, már csak fel kell tenni a fent említett , megfelelő nyelvi verziójú javítást
A vírus neve :
Worm.Win32.Autorooter
Javítás:
http://microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=en
-
TheZsenyka #40 Intézőben:
Tools\Folder Options\View
És itt: Hidden Files and Folders ---> Show hidden files and folders
Magyarnál valami ilyesmi lehet:
Eszközök\Könyvtárak\Nézet
Rejtett fájlok és könyvtárak---> Rejtett könyvtárak és fájlok megjelenítése
Total Commander (Windows Commander):
Configuration\Options\Display
Show Hidden/System files
Magyarban kb:
Beállítások\Általános beállítások\Képernyő
Látszik a rejtett /system fájl
Ennyi. -
#39 hogy kell bekapcsolni, hogy mutassa? (lehet hogy hülye vagyok, de tényleg nem tudom, meg most fáradt vagyok a keresgéléshez) -
dashed_ #38 kosz Bandew.. vhogy pont atsiklottam azon a hozzaszolason ;) -
TheZsenyka #37 Ha továbbra is rendetlenkedne a gép peccs után (esetleg közben) akkor töröljétek a C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE könyvtár tartalmát. (Ha nincs bekapcsolva a rejtett fájlok/könyvtárak kijelzése akkor nehezen találjátok meg, szóval be kell kapcsolni) Csak a tartalmát, a könyvtárat ne! Akkor is törölhetitek ha hetvenmillió fájl van benne (preventálva minden kérdést hogy szabad-e) egész nyugodtan, ezek "gyorsítótárazott" (cache-elt) rendszerfájlok illetve rendszerbe ágyazódó fájlok. SEMMI ÁRTALMASAT nem tesz, illetve lelövöd vele az esetlegesen aktív régi de még hibázó fájlokat. -
#36 Lásd:#23 -
dashed_ #35 aze kivancsi vagyok mitol is csinalja ennyi embernel ezt a hibat.. -
dashed_ #34 na felpeccseltem.. remelem mostma nem szorakozik velem.. -
#33 tényleg ha leszedtem azt a fissitést , akkor készen vagyok? mert a Norton nem jelez semmit, hogy lenne virusom -
#32 Milyen durva már, hogy mindenkinél előjött a hiba -
#31 köszi. -
dashed_ #30 lol!!! nalam is pont ugyen ez a problema..
-
TheZsenyka #29 http://microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=hu
Azért írtam be, ha bármi gáz lenne. Ugyanez linkelt formában katt ide. -
#28 Rákattintok és nem csinál semmit. :((( -
TheZsenyka #27 Miért nem? -
#26 HELP!!!!!! -
#25 Istenem nem tudom letölteni ezt a szart!!!!!! :((( -
#24 Azt meg hun kő? -
TheZsenyka #22 Mert a rejtett könyvtárak/állományok nem látszanak... kapcsol be a rejtett fájlok megjelenítését. -
#21 Nekem nincs ilyen könyvtár. -
#19 AZ elöbb nem olvastam el a hozzászólásokat, mert gyorsan cselekedtem mielőtt elkezdi, de most elolvastam, és hát mit mondjak. Elég durva. Mi ez valami virus? -
#18 KIRÁLY nekem is pont ez a problémám!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDD
Gondoltam nyitok egy topicot, de elötte benézek ide!:DDDDD -
TheZsenyka #15 Ha törlitek a könyvtár (C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE\) tartalmát, akkor van valami esélyetek hogy le is töltsétek a peccset, különben mielőtt leszedhetnéd esetleg újraindul. -
Tovi #13 Tutira. Én már telepítés után törölni szoktam őket. Ha valami progi felülír egy fájl-t, akkor onnan állítja vissza a windows. Aki biztonságra megy ne törölje, de sok értelme nincs.
Ja, még valami: ha valakinek helyhiánya van, akkor nyugodtan törölhető a Windows\driver cache\i386 könyvtár tartalma, és a komplett help könyvtárat is. -
Jóska Kapitány #12 ITT a mewgoldás
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=003289
-
#11 Ez hihetetlen, nálam is jeletkezett a hiba. TheZsenyka amit mondtál könyvtárat nekem abban 2255 file van.... tutira törölhetem őket? -
#10 nagyon sok mindenkinél!! ez a durva,már másik topicban is kérdezik.
amugy nekem se teljesen oldódott meg a hiba,mos nem lehet chatelni,meg sms-t irni netről. -
#8 nekem is fenn van már fél éve az xp,de most jelentkezett először ez a hiba! -
TheZsenyka #5 Királyság. -
TheZsenyka #3 Van egy "C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE" könyvtár, azt totálisan tölöjétek ki. A könyvtárnév maradjon! -
#2 Jah, és vki mondja el legyen szives, hogy hogyan kell képet feltölteni, mert lehet, hogy,úgy egyszerűbb lenne, ha látnátok a képet:) -
#1 Sziasztok, lenne egy óriási nagy problémám. Az egyik barátomnak kiirt egy hiba üzenetet az Xp.Íme: A rendszer leállítás alatt van, mentse minden munkáját, és jelentkezzen ki. Minden nem mentett módositás el fog veszni. A leállitást NT AUTHORITY/SYSTEM kezdeményezte ...Lelállásig hátra lévő idő: 00:00:53...Üzenet: A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következő szolgáltatás váratlanul befejeződött.Távoli eljáráshívás(RPC)...........ennyi. Ha van valakinek ötlete, akkor segitsen, mert a barátaimaml nem tudtuk megoldani:((