Spyware támadás!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
ez a futó programot pl: sasser.exe trójait, mivel a memóriában van, lehet a virusirtó nem tudja irtani,meg le kell lépni a netrõl,stb...
ez törli közvetlenül a memóriából és a rendszerbõl,megminden mást amit megadsz elérési utat! PL: C:\windows\sasser.exe
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
galenius: szép, de mi az a copycolck?
Garfield: sajna az nem jött be...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
W32.Blaster.Worm
Blaster féreg és variánsai
javítás:
windowsxp-kb824146-x86-hun.exe
eltávolító:
FixBlast.exe
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
a megoldás a
copylock amivel futó alkalmazást lehet TÖRÖLNI! tehát nem bezárni, hanem egybõl megadod a fájl helyét és nyissz!
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Tehát nem.
a gép helyre pofozására meg a error guard az igazi. nálam bevált mindkettõ.
indítómenübõl: csökkentett mód
Do a system scan and save a logfile!
akkor asszem jobb ezt másra bízni, mert nekem sajna sehogy se megy /:
köszi mindent!
sp2 van fent a gépen és álltalában blokkolni is szokta az ActiveX tartalmat.
valsze ezentúl egy másik böngészõvel párhuzamosan fogom használni.
ugyis ráfért a gépre egy frissítés.
most már minjden ok. :)
legközelebb jobban figyelek.
köszi a segítséget.
viszont ezen az oldalon mit is kell?
Akkor nézd meg az msconfig-ban (Start menü, Futtatás, msconfig), az Indítópult fülön nem látsz-e valami gyanúsat, pl olyan programokat, amiknek a neve több angol szóból álló, de értelmetlen kifejezés.
Tud nekem valaki segíteni?
Letöltöttem a Webroot Spysweeper 3.5 verzióját
Van is hozzá serial, de nem tudom, hogy hova lehet ezt beírni.Az info fájlban azt írták,hogy a regisztrációnál, de én nem találtam ilyet.Vagy van hozzá normális crack?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Ha valamelyik letöltési link nem mûködik, próbáld meg a többit.
és tul kép ez mit is csinál a géppel?
A Cydoor egyébként önmagától (pl ActiveX-en keresztül) úgy látom, nem települ, ez is különbözõ programok "tartozéka" (pl a Kazaa-val jár együtt).
ami oldalt adtál ott nem tom mit kell csinálni, hülye vagyok <#rolleyes>#rolleyes>
keresés eredménye
miután töröltem a bejegyzéseket, lefuttatom még egyszer a keresést, újra megjelennek a bejegyzések. valami visszaírja öket.
így néz ki a böngészõ induláskor:
üres lap.
Nemrég bekapcsoltam a gépet és ez a kép fogadott (majd mindjart meglássátok) probáltam ad-aware, Spy-Ware doctor dfe egyikse szedte le ezeket a szarokat, nem lehet rájuk klikkelni jobb gombal, szal törölni se tom, amikor internet expolerben megakarom nézni kedvenceket ahov ezek beszokta ékelõdni , akkor lefagy az IE.
Mit lehet ezek ellen tenni?
tegnap a gépemre telepedett vmi ami ilyen ikonokat tett az asztalra és az istennek sem tudom kiírtani onnan. próbálkoztam nod32-vel, spy bot-tal, free spyware scanner-el, meg már magam sem tudom mivel, de semmi /: (sima törlés egyértelmûen nem megy). vki tud segíteni?<#help>#help>
nemtudom mitévõ legyek, újratelepítés kizárt, más módszert kell találni. biztos van valami remover-je. ja és sp2 van fent tûzfallal, és vírusítóval, meg spybot, ad-aware.
(Egyébként ha sikerül kiszedni, a jövõben a legkönnyebben úgy elõzheted meg az ilyeneket, ha biztonságosabb böngészõt használsz, mint pl Firefox, Mozilla, Opera... Ha ragaszkodsz az IE-hez, tedd fel az SP2-t, tedd magasra a biztonsági szintet, valamint kapcsold ki az ActiveX-et meg az összes Active Scripting cuccot.)
Ma bekaptam egy csúnya kis progit (a-search.biz). Átírta az about:blank képernyõt és mindig ezt állítja be alapértelmezetnek, a böngészés a lehetetlent súrolja.
Megpróbáltam ad-aware-el, az ki is szedett egy csomó cuccot, de a blank képernyöt már nem tudta visszaállítani.
Tudna rá valaki egy értelmes eltávolítót ajánlani?
elöre is thx.
Szeretném ha valaki segítene nekem spyware ügyben!
A windows asztalra telepedet meg 7 darab reklám, travel, bingo és egyéb súlyos oldalakat megnyitó ikonszerû valami. Viszont nem rendelkeznek ikon tulajdonságokkal. Nem lehet õket áthelyezni, másolni, törölni.
Egyszer már sikerült kiszednem õket a registrybõl, de újra felkúsztak.
How much can you take,before you snap?
sp2 már írtam miért nem akarok
avastlogot meg nem tudok beszúrni mert túl hosszu :)
azonkívül meg mostanéban mindig felbukkannak üzenetek amik azt mondják ennyi meg ennnyi spyware van a gépén. ez mi lehet?
How much can you take,before you snap?