Midtown Madnes 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

p i c s a

Csá!

nem CSM! te irtad #31 hozzászólást

Csá!

csm
skizofrén vagy?

BMW 325 iX Rallye Car :)

ügyes

Szia OPM!

xboxost nem láttam
azért én örülnék ha kijönne pc-re

mi??????????????????????????????? Mikor jöt ki Pc-re?

Azt mondták hogy a Midtown Madness 3 nem fog pc-re ki jönni. AZ KÁR

ne szivass

Csá!

xboxost nem láttam
azért én örülnék ha kijönne pc-re

Taranov
Semmi, de nem is várom már, az Xbox-os nagyon gáz volt szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laciiiiiii
Hali! Semmi hir PC re?

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Taranov
LOL 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

12346
tod divat az árkád fikázás. de azért nyitott egy Taxi.Racer.New.York.2 topikot, no mind1.

Taranov
idõtöltés

gumikacsa
ha ez a véleményed, minek vagy itt ember?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Taranov
A busz jó volt 😊

bodesz
mikor jön ki ez az uj szar arcade game

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Kit--Kat
Én imádtam mind a 2 részét, Chichagót és San Fransiscót nagyon megszerettem a játékon keresztül(tudom, hogy nem annyira hasonlít rájuk).
A Haverommal csináltunk maszekon hozzá kormányt meg pedált.
Azt több órát játszottunk velük😊))

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Na jó, de mégiscsak az a jó, ha sokmindent lehet benne csinálni. Így meg csak a missziókat lehet, 'free ride'-ban semmit.

grebber
Nem is ez a lényege hogy buszozzál.Az meg hogy hátulról belém jönnek föleg nem érdekel.
CSAK adnják ki pc-re oszt jó.

Next PC upgrade: 2022

Taranov
Én játszottam vele, nem lehet sajna kiszállni és valamennyire megtartotta azt a ronda szokását, hogy belénkjönnek folyton hátulról. Sajna buszozni nem lehet benne, pedig van benne busz. Mármint nincsenek buszmegállók és nem lehet utasokat felvenni.

Kit--Kat

News
May 13, 2003
E3 2003: Midtown Madness 3 PC Coming?
Word on the show floor is that the Xbox may not be the only thing getting mad midtown.

by: IGN

ez volt a tavalyi E+ elõtt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

grebber
Na ne szapuljad ÕT.
Ja egyébként a képek alapján kira lenne ha lenne PC-re is a game.

Next PC upgrade: 2022

Matthewpamer
zaki nem volt még hogy lebasszon sumi?csak várj,mert nemsokára jönni fog és mondja majd hogy mért nem vártál a hivatalos megjelenésért.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Taranov
Kösz az infót!

Kit--Kat
Elvileg készülget, de már 1 éve nem hallottam róla.

Taranov
Lesz a game PC-re? Játszottam vele X-Boxon, hát nem dobott fel, de azért ellennék vele 1-2 órát.

Taranov
az se biztos, hogy a közeljövõben lesz.

Én csak a kettõvel játszottam napokat folyamatosan, de nagyon gyík játék volt, komolytalan és a grafika is csapnivaló volt, de a busz tetszett. Talán már a következõ részben jobban ki lesz dolgozva a buszozás.

[HUN]FaTaL
az 1-2vel elhülyûltem de egy rakás szar volt mind2 remélem a 3 jó lesz. Mikor jön nem tudja valaki?

http://goo.gl/gd6Zi5

Taranov
Kijön. Állítólag. (Gamestar.hu)

[HUN]FaTaL
Kijön 1általán PCre?

http://goo.gl/gd6Zi5

Taranov
ja, nem jelent meg, akkor írnák a microsoft.com/games/pc-n.

Taranov
Ja, a Midtown volt a legszarabb, fõleg mert a Midtown 2 újabb, mint a Driver 1, de össze sem lehet hasonlítani õket.

Taranov
Ebben teljesen igazad van, de azért lehet, hogy megjelent, de a külföldi warezhelyzet totális csõd.

Skynet
A külföldi warezok 70-80%-a totális kamu,összevissza kell VOTE-olgatni aztán amikor megjelenne hogy beléphetsz a letöltési helyre kivágja hogy HOPPÁÁ VALAMI HIBA TÖRTÉNT PRÓBÁZZ ÚJRA VOTE-olni...
Nforce-on sem írták még hogy megjelent volna...Akkora kamu volt azis mint ház😊
sumi
Külföldi warezon már láttam,csak nekem nem volt türelmem klikkelgetni hogy leszedjem....

Skynet
Passz de nagyon nemizgat eddigiek is szarok voltak a driverhez és egyéb városi kocsis játékokhoz viszonyítva...
sumi
Mintha megjelent volna!!??Valami infó ???