36
Midtown Madnes 3
-
kukorica #36 p i c s a -
kukorica #35 nem CSM! te irtad #31 hozzászólást -
#34 skizofrén vagy? -
FLeK0 #33 ügyes -
kukorica #32 Szia OPM!
xboxost nem láttam
azért én örülnék ha kijönne pc-re
mi??????????????????????????????? Mikor jöt ki Pc-re?
Azt mondták hogy a Midtown Madness 3 nem fog pc-re ki jönni. AZ KÁR
ne szivass -
OPM #31 xboxost nem láttam
azért én örülnék ha kijönne pc-re -
#30 Semmi, de nem is várom már, az Xbox-os nagyon gáz volt szerintem. -
#29 Hali! Semmi hir PC re? -
#28 LOL :D -
#27 tod divat az árkád fikázás. de azért nyitott egy Taxi.Racer.New.York.2 topikot, no mind1. -
#26 időtöltés -
#25 ha ez a véleményed, minek vagy itt ember? -
#24 A busz jó volt :) -
#23 mikor jön ki ez az uj szar arcade game -
#22 Én imádtam mind a 2 részét, Chichagót és San Fransiscót nagyon megszerettem a játékon keresztül(tudom, hogy nem annyira hasonlít rájuk).
A Haverommal csináltunk maszekon hozzá kormányt meg pedált.
Azt több órát játszottunk velük:))) -
#21 Na jó, de mégiscsak az a jó, ha sokmindent lehet benne csinálni. Így meg csak a missziókat lehet, 'free ride'-ban semmit. -
#20 Nem is ez a lényege hogy buszozzál.Az meg hogy hátulról belém jönnek föleg nem érdekel.
CSAK adnják ki pc-re oszt jó. -
#19 Én játszottam vele, nem lehet sajna kiszállni és valamennyire megtartotta azt a ronda szokását, hogy belénkjönnek folyton hátulról. Sajna buszozni nem lehet benne, pedig van benne busz. Mármint nincsenek buszmegállók és nem lehet utasokat felvenni. -
News
May 13, 2003
E3 2003: Midtown Madness 3 PC Coming?
Word on the show floor is that the Xbox may not be the only thing getting mad midtown.
by: IGN
ez volt a tavalyi E+ előtt.
-
#17 Na ne szapuljad ŐT.
Ja egyébként a képek alapján kira lenne ha lenne PC-re is a game. -
#16 zaki nem volt még hogy lebasszon sumi?csak várj,mert nemsokára jönni fog és mondja majd hogy mért nem vártál a hivatalos megjelenésért. -
#15 Kösz az infót! -
#14 Elvileg készülget, de már 1 éve nem hallottam róla. -
#13 Lesz a game PC-re? Játszottam vele X-Boxon, hát nem dobott fel, de azért ellennék vele 1-2 órát. -
#12 az se biztos, hogy a közeljövőben lesz.
Én csak a kettővel játszottam napokat folyamatosan, de nagyon gyík játék volt, komolytalan és a grafika is csapnivaló volt, de a busz tetszett. Talán már a következő részben jobban ki lesz dolgozva a buszozás. -
#11 az 1-2vel elhülyűltem de egy rakás szar volt mind2 remélem a 3 jó lesz. Mikor jön nem tudja valaki? -
#10 Kijön. Állítólag. (Gamestar.hu) -
#9 Kijön 1általán PCre? -
#8 ja, nem jelent meg, akkor írnák a microsoft.com/games/pc-n.
-
#7 Ja, a Midtown volt a legszarabb, főleg mert a Midtown 2 újabb, mint a Driver 1, de össze sem lehet hasonlítani őket. -
#6 Ebben teljesen igazad van, de azért lehet, hogy megjelent, de a külföldi warezhelyzet totális csőd. -
#5 A külföldi warezok 70-80%-a totális kamu,összevissza kell VOTE-olgatni aztán amikor megjelenne hogy beléphetsz a letöltési helyre kivágja hogy HOPPÁÁ VALAMI HIBA TÖRTÉNT PRÓBÁZZ ÚJRA VOTE-olni...
Nforce-on sem írták még hogy megjelent volna...Akkora kamu volt azis mint ház:) -
#4 Külföldi warezon már láttam,csak nekem nem volt türelmem klikkelgetni hogy leszedjem.... -
#2 Passz de nagyon nemizgat eddigiek is szarok voltak a driverhez és egyéb városi kocsis játékokhoz viszonyítva... -
#1 Mintha megjelent volna!!??Valami infó ???