66
Angol tanulás
-
#24 A neten vmi jó kis chat, ahol még válaszolnak is a kezdő angoltudásúnak.. van olyan?? -
#23 Mármint nem tudja h amit használ az éppen a Past Simple.. :) -
#22 a Past Simple-t egy átlag angol sem tudja. Hiszen ő nem tanul nyelvtant.. -
#21 Van olyan ismerősőm aki catoon networkon tanult de sok Mexikói gyerek is így csinálja:-) -
#20 Mondjuk az, hogy valaki játékokból filmekből puszta szótárazgatással megtanul(!) angolul, nem teljesen igaz.Oké, hogy fogsz tudni rengeteg szót, de a nyelvtani szabályokat már nem.Én anno rengeteget szótáraztam(suliban nem angolt tanultunk) és több száz-ezer szó rám ragadt, de ennek ellenére már egyszerűbb mondatokat sem tudtam elmondani helyesen-míg nem jártam nyelvsuliba-,azt sem tudtam mi a franc az a Past Simple. -
#19 Tudtok olyan oldalt, ahol van kinyomtatható formában(mondjuk e-book, pdf file)angol nyelvű regény, aminek a magyar fordítása is megtalálható ugyanott?Fontos, hogy magyar tükörfordítás is legyen mellette, mert ugye szimpla angol e-bookot találni nem nehéz:) -
#18 Franciát tanítok CSAK diáklányoknak, esetleg kezdő nyelvtanárnőknek, olcsón, Győrben, non-stop!
Írj privit ha érdekel! ;)
:DD
-
Multisync #17 ANGOL OKTATÁS OLCSÓN! :-)
-személyre szabott módszerek,folyamatos oktatás, csoportokban
-minden szinten, nyelvvizgára felkészítés,vagy akiknek munkájukhoz elengedhetetlen a nyelvtudás
- kedvező ár 1000 Ft/ óra
- barátságos nyelvtanár
-XIII. kerületben, remekül megközelíthető
Mindenkit sok szeretettel várok! :)
Telefonszámom: 06204219025
Ui.: AZ ANGOL TUDÁS A TÉT!
-
#16 vicc de enis jatekokbol meg tvbol tanultam meg angolul.
emlekszem anno szotarral ültem neki 1-1 komolyabb rpgnek, theifnek deus ex nek. Aztan forditgattam magamnak mi mit jelent, vegül csak azt vettem esze hogy az angol szokincsem kb 4xese az oran tanultaknak :)
persze az ora is fontos megtanulni néhány kivételt, fontosabb szabályt.
Masik dolog ami sokat segített az az online játék. Eleg sokat beszeltem/beszelek külföldiekkel többnyire angolul. Ez tökéletes szintentartás. :) -
Jimmyke #15 Én még a Gothicot is belevettem (kiejtéshez segít). Senki sem akarja elhinni, hogy így tanulok angolul :D -
Vlala #14 igaz, abban sok a fakjú, azt hiszik, ez általános köszönés :-) -
#13 a gumisból inkább ne -
#12 angolul úgy jó tanulni, hogy csak magadnak. amikor vmit nem tudsz, nem kapsz egyest. erre kiválóan alkalmas egy nyelvtanfolyam -
#11 amiket írtatok, azokkal már gyakorlom.
subos filmek, játékok, CN (bár ezen egyre több a hundubos rajzfilm).
újabban Spongyabobot nézzek MTV -n. -
Vlala #10 Pölö a gumiban is van angol topic, abból lehet tanulni. e tényleg, a tévék vagy az angol/merikai, feliratos filmek sokat tudnak dobni a nyelvtudáson/szókincsen.
Én pölö a Cartoon Networkból kezdtem el angolt tanulni... -
ZsirosKenyer #9 sok TV, angol net-lapok, kalandjátékok
nálam bejött..egy szót se tanultam nylevvizsgára és megvan.. -
#8 szerintetek, hogy készüljek fel a májusi, angol "C" típusú szaknyelvizsgára ?
órákra járás mellett :) -
#7 magyfaszt!
En ugy tanultam meg egyes egyedul angolul 1997-ben hogy leultem a TV ele es parszor szotaral vegig vittem a Final Fantasy 7!!! Hout komoly! Azutan jott a tobbi jatek es szep lassan megtanultam! -
#6 Inglis iz ízi vid ízi inglis! -
steweee #5 morrowind + neverwinter nights -
#3 Ez tényleg jó oldal -
#2 English OnLine -
Pet-R #1 FreeEnglish