Borok..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyetek szívesek kitölteni a kérdõívemet :)
http://ripet.hu/feedback.php?kid=fdbea444d3d7a68e7d78beaacdc4b8d1
Van nekem 2 üveg borom, csak nem tudom az "eszmei" értékükeket, nem szeretném elpazarolni, amennyiben értékesek. A neten nem sok infót találtam.
Villány-Siklós (Bajor-Pince): Siklósi Kékoportó 1997-es az egyik, Siklósi Hárslevelû 1994-es a másik. Szerintetek?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Pont egy blogot olvasok ahol a Sausuka fajtát ajánlják és felkeltette az érdeklõdésem mert én is kedvelem a Cuvéet.
Tudnátok róla rendes ajánlást írni ?
Köszönöm
A másik kategória pont a Borjour, vagy a Budai Várban rendezett borfalu patináns események, ahol megint másfajta vendégek fordulnak meg.
Én kifejezetten kedvelem mind a kettõt. A lényeg, hogy poharat mindig veszek emlékbe.
sodorj meg,pödörj meg
Az elsõ pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod õket, amilyennek szeretnéd õket, A harmadik pohár után olyannak látod õket, amilyenek valójában!
Én nagyon szeretek ilyenekre járni mert a társasági is jó és maga az egész légkör. Ilyenkor összejön egy olyan társaság aki tényleg érdeklõdik a borok iránt ha nem is szenvedéllyel de legalább bennünk van a hajlandóság egy kis többlet információra a borok iránt.
Én legutóbb a várban voltam ha azt nem nézzük hogy Balatonon voltam jó pár pincészetben kóstolni:)
sodorj meg,pödörj meg
Szóval nehéz kérdések ezek, de akinek van ideje és lehetõsége, az jobban teszi, ha rászánja az idõt, fõleg mivel a kóstolás maga is egy kellemes program, egyáltalán nem valami egyszerû minõségbiztosítási kortyolgatás <#kacsint>#kacsint>
"Jó lenne élni!"
Ha többet iszol, így szól:
"Élni kell!"
Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!"
...És ez akkor is szép, ha nem igaz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Például a múltkor egy Australia Shiraz-t vettem a T betûsben és határozottan finom volt! Ez egy Száraz vörös bor nagyon lassú lecsengésû, telt erõs maszkulin vörös.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
fry day fry day sálálálláláá
Nekem is a sárga muskotály a kedvencem, minden ami édes. :)
Én borkóstolásról csak a nyári idõszakokra tudok lehetõséget ajánlani: Balaton part.<#vigyor>#vigyor>
Engem is érdekelne, hogy ezekben a hideg téli idõszakokban merre van lehetõség borkóstolásra!! Többiek esetleg??
Bor kis- és nagykereskedés
4400, Nyíregyháza Rákóczi út 100.
http://www.vinodoro.hu/
Hafuzi Avni
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani nemrég indult közösségi borportálunkat.
Az oldalon lehetõség van borokat értékelni, elemezni, mások értékelését, elemzését olvasni, hozzászólásokat írni, pontozni, képeket és új borokat, borászatokat feltölteni.
Várjuk a tanácsokat, hogy miként tehetnénk még jobbá az oldalt.
Köszönöm a véleményeket, tippeket.
Forum Vinorum - borok, borvidékek, elemzések
sehol nem találom a szilvabor receptjét
nem tud nekem valaki segíteni?
már sokszor megjártam _nagyon_ kultúráltnak kinézõ helyen, 120 egy dl bor .. és olyan tablettásat még 40 ft ért sem ittam :D
*hihi ** *
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
No meg a kukoricaszából és a mûtrágyából... Már ha igaz. Mindenesetre én tudom, mit iszom
Öööö, ezt nevezik rabvallató bornak?<#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor1>#vigyor1>
Egy biztos, berúgni nem fogok tõle, ám citromlé helyett nagyonjól szuperál...<#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor1>#vigyor1>3x-osan higítva vízzel...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."