476
Jöttök?
  • buboreak
    #476
    Én is sajnálom, hogy nem lesz idnén. A berlini party-ról meg csak annyit, hogy tavaly már volt és rengetegen voltak rajta(1.200.000), valamint idén is lesz! Nézzétek csak meg az oldalát Love parade

    Nemhiszem, hogy számítani fog de van egy felhívás és petíció a parádéra:
    Parádé 2007 felhívás és petíció
  • szando
    #475
    zárható topik.
  • zkteam
    #474
    Nem az Andrásy úton lesz. Azt csináljuk ami a parádén is lenne. Végigvonolunk a 2 gyalogos sávon. Aki tud jöhet kocsival, ablak le hangerő fel és ennyi. Ha nem lesz parádé akkor is felvonolunk.

    "Csak 1 nap van amikor Mindenki Száll"
  • Gerygrey
    #473
    Körbekérdezősködöm ki tud kölcsönadni egy napra egy kamazt vagy zuk-ot, a hangtechnikát megoldom :)

    De amúgy tényleg nem lenne hülyeség csinálni egy ilyen "underground" parádét. Mondjuk nem az Andrássyn, hanem valahol a budai hegyekben egy földúton, az erdőben.
  • zkteam
    #472
    http://parade.zkteam.hu/peticio.html Ha nem lesz parádé akkor is menjünk ki aug 25 én 14 órakkor!!
  • Ritschie
    #471
    Felesleges a soraid közé rejtett provokáció!Nem veszem fel a kesztyűt!Ha én is hozzád hasonlóan az abróbb mondatbéli hibáidba kötnék bele, megfűszerezve egy kis személyeskedéssel, akkor lesűllyednék a te szintedre.Annak pedig semmi értelme!Mert itt nem rólad/rólam van szó, hanem a parádé megszűnéséről, mely egyikünk örömét, másikunk bánatát okozza!
  • Gerygrey
    #470
    Azért mert te látsz pár buzit meg egyéb állatfajtát a parádés partyfotókon, az még nem jelenti azt hogy a felvonuló 600.000 ember mindegyike hasonló. Én például egy darab buzit nem láttam a parádén, legalábbis épp "buzulás" közben nem, pedig 5 éve rendszeresen kijárok.

    Környéken lakók? Egy délután az egész parádé, este 10-kor már síri csend van az Andrássy úton, és addigra már a szemét nagyrésze is össze van pucolva, mert este 7-8 óra körül már leparkoltak a kamionok a Felvonulási téren. Ott meg szinte a kutya nem lakik, csak irodaépületek vannak meg a másik oldalon a Városliget ami szintén nem egy sűrűn lakott terület. De este 10 után már a felvonulási téren is elcsendesül a "csatazaj".

    Amikor megy a Sziget, akkor egy hétig mindennap kénytelen vagyok elviselni az onnan Angyalföldre átszűrődő, nem épp élvezhető morajlást. Ennyi erővel azt is be lehetne tiltani.

    Aztán majd jól felháborodsz, hogy meg sem tudsz mozdulni a városban.
    Egy napra le van zárva egy út, ami alatt mellesleg földalatti jár, zavartalanul a parádé ideje alatt is. Miről beszélsz? Tudni kell értelmesen közlekedni a városban, tőlem akár egyszerre lezárhatják Budapest összes sugár/körútját az autóforgalom elől, én akkor is eljutok bárhova probléma nélkül.
  • vizes
    #469
    Pedig mondhatnál rá valami értelmeset...bele a jóízlés határaiba.
    Ne bánkódj, majd csak találsz valami tuc-tuc buherpartit a parádé helyett.
  • Ritschie
    #468
    Cinikus, és primitív megjegyzés volt ez, amire inkább nem mondok semmit mert az ném fér bele a jóízlés határaiba!Jó éjt és részemről ez nem vita tárgya!Én sajnálom te nem!Nem is értem miért sülyedtem le erre az ovódás mentegetőzős szintre...
  • vizes
    #467
    Az a jó. A rajongók napokig tárgyalják, hogy a kamionon ki kit vágott pofon, kinek látszott ki valamije és hány hímnemű egyed csókolgatta egymást... Broáááf.
    Világmegváltó dolgok ezek kérem....
  • vizes
    #466
    Mindegy nem lesz és kész. Így gond sem lesz.
  • vizes
    #465
    Ja és még egy. Azt mondtad, hogy ha tudod, hogy rendezvény lesz, toleránsan elviszed az autódat a haverodhoz. Igaz?
    Nos: ha tudod, hogy a környéken faszok vannak miért nem viszed parkolóházba a drágaspoileres autódat? He?
  • desigo
    #464
    Hát vannak elég szánalmas arcok de a többség azért megy,hogy jól érezze magát,szórakozzon.
    Csak az ilyen rendezvények vonzák a csöveseket meg az idiótákat is sajnos:(
  • vizes
    #463
    engem csak az idegesít, hogy valakik kitalálnak valami marhaságot és az nekem nem tetszik akkor belőlem már hiányzik a tolerancia.

    Miért nem rendezünk az utcán autóversenyeket? Mert nem oda való. Ez a parádé sem a városba való. Ennyi. A Sziget fesztivált is kirakták a szigetre, oda ahol a lehetőség szerint a legkevesebb felfordulást okozza.
    Érthetően fogalmazva: nem a parádéval van bajom hanem a helyszínnel.
    Most jön a válasz, hogy Berlinben is a városban szervezték. Még mindig megrendezik? De miért kell minden hülyeséget majmolni? Amúgy a berlini parádé egy picivel nagyobb szabású rendezvény volt...
    Egyébként is: A rendezvény toleráns a várossal?

    "mégis összebaszták a kocsim, egyszer egy 70éves múmia tolatta le a drága spoilerem, egyszer meg egy szemüveges fickó azthitte h a kocsi orra rövidebb és ahogy befordult mellém a parkolóba végighúzta a kocsim KEMÉNYEN!!És ehez nem kellett parádé mégis össze lett baszva a kocsim"

    Grat! Kevered a szezont a fazonnal. Ezek közlekedési ügyek. Vagy nem?
    Én sem kötöZködöm. :-)
    Na, mindegy én örülök, hogy nem lesz. Egy gonddal kevesebb.
    Ennyit erről.
  • I.C.ram
    #462
    Budapest Paradéra amúgy is csak a buzik meg a partyfotók főszereplői jártak, szóval nekem nem fog hiányozni :D
  • Ritschie
    #461
    Könnyü a parádéra fogni!Csak az a vicces, hogy itt a környékemen nemhogy parádé, még rendezvény sincs, mégis összebaszták a kocsim, egyszer egy 70éves múmia tolatta le a drága spoilerem, egyszer meg egy szemüveges fickó azthitte h a kocsi orra rövidebb és ahogy befordult mellém a parkolóba végighúzta a kocsim KEMÉNYEN!!És ehez nem kellett parádé mégis össze lett baszva a kocsim!Akkor mit kéne tennem?Betiltani a nagymamákat, meg a szemüveges fickókat?NEM KÖTÖSZKÖDÖM, de ha nem is értessz velem egyet, akkoris legalább megérthetnél!
  • desigo
    #460
    A szervezők felelőssége a rendezvény biztosítása és ez által a károk megtérítése is...
    Ekkora tömegnél előfordulnak rongálások de ezt köteles a sziget.hu megtéríteni...
  • vizes
    #459
    Ja, még egy szó. Valószínűleg a te autódat nem baszták még össze ezért beszélsz toleranciáról.
  • vizes
    #458
    "Ennyi erővel akkor be kéne tiltani MINDENT!"

    Ennyi erővel engedélyezni kellene mindent ami deviáns...Aztán majd jól felháborodsz, hogy meg sem tudsz mozdulni a városban.
    Tolerancia?? Állberális szöveg ez kérem... Az ott lakókkal szemben milyen toleranciát mutatnak a (cseppet sem) tisztelt felvonulók?

    Lássuk be, hogy erre sem a város sem a rendezvény látogatói nem alkalmasak.
  • Ritschie
    #457
    Még egy szó:

    Ha az én házam elött akár egy olyan rendezvényt is szerveznének, mely tőlem távol áll, akkor a beszüntetés helyett én toleránsabban cselekednék:

    A kocsimat átvinném egy ismerősömhöz aki ettől távolabb lakik, a közterületet pedig rábíznám az FKFre mert az ő felelőségük mindamelett, hogy azért nem szokott a parádén sem akkor oriási pusztulás lenni!
  • Ritschie
    #456
    Ennyi erővel akkor be kéne tiltani MINDENT!
    Szigetfesztivált, motorostalálkozókat, csöveseket el kéne tüntetni a városból az ürülék miatt, DISCO-t pub-ot, stb bezárni, hogy hazafele ne legyen rongálás, kutyákat se lehessen sétáltatni, mert azok is szarnak hugyoznak...
    Ha egy károkozás megoldására, a kiindulási alap megszüntetése a megoldás, akkor az egész városra ki kéne írni a boltok kivételével, hogy "CLOSED"...

    Ez a valódi megoldás?Vagy mi lenne, ha az emberek egymással toleránsabbak lennének?

    Szar rendezvényre vagy kiváncsi?Itt van egy pár:
    MSZP kampányok, homokosok felvonulása, Rockerek és punkok rendezvénye!
    Kaptál választ, csak nemtudom ennek mi köze a parádé megszünéséhez...
  • vizes
    #455
    Ja. De a rongálásokat, kitaposott füvet, kitört kisfákat, lehányt autókat sem lehet felülmúlni...
    "A kib@szott ku*va élet nem b@**a meg!!!Az egyetlen normális rendezvény volt..."

    Khm... akkor milyen lehet a szar rendezvény....
  • Ritschie
    #454
    Útóirat: Heh!Miről beszélünk???Most látom, hogy Kommunista a Verók...Ebben az esetben inkább azon csodálkozom, hogy nem tett elöbb lépéseket, hiszen a vörös mocskok célja:Minden "elkúrni" ami jó!
  • Ritschie
    #453
    Azért remélem, hogy majd rájönnek mekkora baromság volt ez részükről!A parádé napján történő hihetetlen nagy fogyasztást, mely az andrássy úton lévő összes kis ABC-ben, kávézóban, vendéglőben stb volt, nem tudják űberelni semmivel...
    Mind1!Nem akarom magam ismételni!szerintem a 449-es kommentemben mindent elmondtam!Desigo-nak meg köszi az infót, a kö**ög polgármesterről!
  • banok
    #452
    Nagyon sok ott lakó követelte ezt ki a polgármesternél. A mMetro újságban hetente volt levél e témában.
  • desigo
    #451
    A BP paradé hivatalos honlapján( www.sziget.hu/budapestparade ) az az indoklás áll, hogy pénz-szponzorhiány van, de sajnos tudnotok kell, hogy ez csak az "álca", a valós indok az, hogy a VI. kerületi önkormányzat(élén a parádé legnagyobb ellenzőjével a polgármesterrel Verók Istvánnal)nem engedélyezte az Andrássy úton való felvonulást, de ez nem volt zsákbamacska, szervezők is tudták, hiszen annak idején 2006-os parádé után TV2 nek nyilatkozott is Verók, hogy ha rajta múlik nem lesz többet parádé(azt mondta, mert sokan WC nek nézik a közterületet, sok a szemét, blabla)
    Ezt mindenképpen szerettem volna ha megtudjátok, hogy ne legyenek téveszmék ez ügybe, és mindenki "lásson tisztán".
  • desigo
    #450
    sziget.hu
  • Ritschie
    #449
    A kib@szott ku*va élet nem b@**a meg!!!Az egyetlen normális rendezvény volt...
    Legalábbis számomra, és még 500.000 ember számára...
    Kárérte.De mi mást várhattam/Várhattunk volna... Ebben az országban mindent ami jó, beleértve egészségügyet, tanítást, bulit, autókázást MINDENT el kell cseszni ha olajozottan működik...
    Eddig se voltam híve a sátoros fülledt izzadságpartynak a népstadionban, de most úgy vagyok vele, hogy dugják fel a seggükbe az aftermarhaságukat!
    Itt bármit akarsz, tanulni, vásárolni olcsón, vagy bulizni egy jót, akkor külföldre kell menni.
    Gratula a szervezőknek (akiket most nem jellemeznék, mert nem tudnám kifejezni magam a jóízlés határain belül).
    Kiváncsi leszek, hogy a 40 kamion-nyi DJ-t a félmillió embert, és az utca feelingjét mikor fogja egyáltalán csak távolról megközelíteni, egy cirkuszi sátorban rendezett, náhény DJ-t és pártízezer embert összefogó drogparty...
  • desigo
    #448
    Parádé Bónusz - Kamionkonvoj nélkül
  • Reyes
    #447
    Engem is csak az ilyen kukán tácoló kispicsák zavarnak, és ha leszólom ezt a vonalat, ez rájuk, meg a hasonlókra vonatkozik, kicsit erősen fogalmaztam, sry:S
  • Gerygrey
    #446
    Szerintem attól hogy valakinek nem jön be a bank-eklub vonal, még nem kell leszólni. Én például ismerek több intelligens, 30 feletti értelmiségit, akinek ez a zene tetszik, jómagam sem vetem meg buliban ezt a stílust (ettől függetlenül bankba, e-klubba nem járok). Tavalyról a két kukán táncoló kispicsa nekem is megvan, videót is készítettem róluk, majd megkeresem :)
  • HUTÖPIKE
    #445
    Sziasztok!
    Lenne 1 nagy kérésem..ha valakinek van fényképe az 5 SUPERMAN-ES polos tagrol 3srac+2csaj örülnék neki ha belinkelné...
    sokat fenykepeztek oket, de nem talalok kepetsehol roluk,es fontos lenne!
  • Reyes
    #444
    Egyébként szvsz nagyon komoly volt a Bónusz, voltunk mind1ik sátorban, kivéve a progisat, mert Satoshi-ra akartunk bemenni, de akkora tömeg volt, hogy inkább nem---pont akkor volt ez az incidens a kapunál...

    Dance sátor leszophat, sok kis E-klubos, meg Bankos ott tolta a ratyizenére:D D&B komly volt, idén is mellkasrengető basszust produkáltak arrafelé, haverommal meg is próbáltunk táncolni rá, ded félkómásan már nem nagyon ment:S :D

    Techno terem viszont idén is ütős volt, Hot-X-ben nagyon kellemeset csalódtam, Jeff Mills egy kicsit visszafogott volt sztem, de ő is jól tolta, Rush meg odavert mindenkinek egy kis HT-vel:) Má nem hallgatok hard technot, de ez most nem volt rossz. Hozta a formáját az ember:)
  • Reyes
    #443
    Heh, az lehet, hogy pont akkor volt, amikor egy nagyobb sétáról haverommal pont visszamentünk, és látuk, hogy egy gyereket körbeállník vagy 10-en a biztonságiak:S

    Haverom mondta is, amikor beértünk, hogy annyi alufólia volt nála, amivel be tudta volna tekerni magát
  • juzosch
    #442
    Minket folyton dílernek néztek, legalább 10en akartak tőlünk szerezni:)
    De mi nem élünk vele, szal nem zavart a hiány:)
  • Galy
    #441
    további képek a parádéról ITT
  • Ronny
    #440


    Két volt osztálytársam:)
  • Paranoia
    #439
    neklem azt mondták,h copás volt mer ekaták a diller srácott...
  • juzosch
    #438
    Mindenki úgy hívja, hogy a Megújult Bedapest Parádé. Mitől megújult? Sztem tökugyanolyan volt. Kb annyira volt más, mint a tavalyi, mint az az azelőttihez képest.
  • juzosch
    #437
    A kamionoknál még csak-csak, de mögöttük tlnyleg rengeteg volt a mocsok, és itt nem az eldobott üvegekre gondolok. Szerencsére ezek az afterre már nem jutottak be.

    Az hivatalos after istenkirályság volt, nem dudtam úgy bemenni egy sátorba, hogy ne menjen jó zene. A hangulat nagyon ott volt, igazi Mayday feeling. Jack De Marseille ahtalmasat alakított, Rushban is hozta szokásos jó formáját.
    Naszóval nagy buli volt:)