83
  • Demon Eyes Kyo
    #83
    Irigység, szűklátókörüség? Érdekes _CSAK_ a zsidókat utálta mindenki, érted? Nehéz felfognod tudom.

    d: szépek vagytok? nézzél rá egy zsidóra, lehányod, olyan ronda. Miért? Mert zsidó csak zsidók kúr, ezért vagytok olyan kibaszott rondák. Okosak? LOL!

    izrael=náci állam, itt egy példa: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3152651.stm

    Van olyan zsidó ismerősöm aki utálja a zsidókat és miért? Már emlitettem az okokat. Ti sohasem fogtok megváltozni, ugyanolyan férgek maradtok, mint a történelem során mindig.
  • Demon Eyes Kyo
    #78
    "Lehet, h látsz egy felvételt, amin arab apuka a gyerekét öleli miközben sorozattüzet engednek az izraeli katonák beléjük, holott csak rossz időben rossz helyen jártak."
    Vicc amit irsz, rossz helyen rossz időben. A zsidók is rossz helyen voltak európában és rossz időben ezért lett a holokauszt...

    Arra a kérésre válaszoljál, hogy miért utálja mindenki a zsidókat és miért üldözték őket végig a történelemben?

    Még biztosan nem hallottad mit műveltek zsidó terrorszervezetek a palesztinokkal még jóval a 2. vh elött. Érdemes lenne ezt is áttanulmányoznod.
  • Cat #76
    engem meg az irritál, hogy a zsidok kelnek ki a legjobban az antiszemitizmus ellen, közben ők pont ezt csinálják a palesztinokkal és a II VHt és az egész antiszemitizmust arra használják, hogy maguknak előnyőket szerezzenek, illetve megbélyegezzenek, lenácizzanak minden olyan személyt, aki őket támadja
    egyetértünk, ők sem szent tehén, ők is követnek el hibákat, de ha én ezt megjegyzem akkor egyből antiszemita vagyok
    ez nonszensz
  • Cat #74
    lassan eljutottunk oda hogy mindenben egyetértesz ;>

    nem hülyék ők sem, NEM JÖHETNÉL HAZA!
    mondj még egy olyan európai vagy más fejlett országot, ahol a betelepülőket ennyire csábítják, ahol ekkora szükségük van az emberekre mint nekik
    és felteheted a kérdést, hogy VAJON MIÉRT?

    lényegtelen hogy a pár évtizedes mult, vagy más ok, lényeg hogy iszonyatos mennyiségű anyagi támogatást kapnak külföldről, és anélkül már rég a földközi tengerbe nyomták volna őket
  • Cat #72
    az iraki háboru csak egy része annak, hogy miért van izrael szarban, ebben bennevannak a robbantások miatt kieső turistabevételektől kezdve az olcsó palesztin munkaerő elmaradásán át az általános közel-keleti bizonytalanság miatti külföldi tőkebefektetés-csökkenésig sok minden

    olvass hvgt, figyelőt néha, ha nekem nem, a gazdasági ujságoknak hinni fogsz - az izraeli gazdaság egy kivülről jövő segélyekkel táplált valami; nonszensz is lenne fenntartani azt az iszonyatos katonai/biztonsági költségvetést pusztán saját erőből

    Ha ehhez még hozzáadod azt a rengeteg támogatást amit a betelepülőknek adnak (nyelvtanfolyamok, lakástámogatás, munkavállalási segítség, átképzés) akkor felvetődhet benned is a kérdés hogy MIBŐL? (távoli ismeröseink kitelepültek, ugyhogy tapasztalatbol beszélek) a legnagyobb jóléti államok sem adnak ilyeneket -> nagyon embereket akarnak szerezni, illetve vannak (szerintem fasiszta) módszerek az ottartásukra is (hárman mentek ki, házaspár egy gyerekkel, haza magyarországra egyszerre max. ketten jöhetnek, a harmadik egyszeruen nem kap engedélyt, kimondatlanul, de "túsz")

    az ország egyetlenegy dologban erős, rengeteg olcsó informatikusuk van, de azok is külföldön dolgoznak jórészt
  • Demon Eyes Kyo
    #70
    Mert magyar állampolgár vagy attól még lehetsz zsidó, nem azt mondtam, hogy izrael állampolgár.

    Szép volt Cat.
  • Cat #69
    google első találata:

    "Izrael: 1 milliárd dolláros közvetlen katonai támogatás és 9 milliárd dolláros hitelgarancia, amely segíti az országot az iraki háború okozta gazdasági sokk kiheverésében. Izrael korábban közel 4 milliárd dolláros közvetlen katonai támogatást kért"

    http://www.dunaujvaros.com/tallozo/gazdasag/030326_tizen.htm
  • Demon Eyes Kyo
    #67
    bikes koma, biztos nem emlékszel, hogy nemrégiben sharon megkongatta a vészharangot, hogy ha igy folytatódik az elvándorlás akkor 15 éven belül izrael megszünik létezni. Összetartás? Csak a külső ellenséggel nagy az összetartás, ők ugyaúgy ölik egymást ha nincsen mást ölni..
    Az usa kibaszott sok pénzt ad nekik, nincsen virágzó gazdaságuk, kicsit el vagy szállva...
    Te tuti zsidó vagy, normális ember nem elfogult, de megtévesztett emberke sem ennyire elfogult.
    Igy van, végre beláttad.
  • Demon Eyes Kyo
    #65
    Virágzó országot? Hahahaha,a világon izrael kapja a legtöbb pénzt az usától csak út baráti szivességből. Palesztin állam nincsen, csak palesztin autonom területek, mert 67 óta megszállája őket egy náci ország.
  • Cat #64
    és gondolom azt is beleszámítod a "virágzó izraeli gazdaságba" hogy az usa az ott élő gazdag zsidók nyomására évente többtiz milliárd(!) dollárt pumpál az izraeli költségvetésbe, aminek csak egy része megy a hadseregbe (ami igy olyan szinvonalu, hogy együttesen lenyomná az összes arab országot)
    az izraeli gazdaság maga szarban van, hatalmas a hiány, a turisták elmaradoznak a robbantások után, és az ott élők is kezdik megunni az állandó félelmet, a buszokon, városokban lévő ellenőrzéseket, és kezdenek kitelepülni - persze ez egy nagyon hosszu folyamat része, de akkoris intő jel, hogy nem igy, nem ezt kéne csinálniuk a szélsőjobbos politikusaiknak
  • Demon Eyes Kyo
    #62
    Ki a náci? Most irtad le, hogy ki a náci. Palesztina egy megszállt "ország", amiket a világ terroristának nevez azok partizánok, mint anno a 2. vh-ban, mert akkor érdekes módon azok voltak. Izraelben most hoztak egy faji diszkriminációs törvényt amit az MTI elhallgatott, nézzél utána, hogy ki is a náci.

    Mit nem értesz a végén?
  • Demon Eyes Kyo
    #60
    bikes: leirom neked szépen hogyan függ össze, mert a pici agyacskáddal éa népszabadságos, indexes, origos bérencek nem tették meg. Ha valakira azt mondják, hogy rasszista sokszér és folyamatosan és ez nem igaz rá akkor egy idő után megváltozik a nézete és utálni fogja az idegeneket és a hasonló szarokat akik ezt terjeszték, köztük is korlátort fórumozó.

    6 millió kicsit túlzó szám és sok is, millió irás van, hogy ennyi zsidók nem ölhettek meg, ez csak a győztesek és a zsidók száma. Izraelnél jelenleg a világon legnácibb ország/nép nincsen. Érdemes megnézni mit épit a palesztinokkal közös határ mellé, gettositanak amitől ők annyira félnek. Bikesbe gondolkozzál már el csak egy picitkét, tudom, hogy fáj de mégis.
  • NEXUS6
    #56
    Sokan bizonyos szempontból elfogadhatónak tartják az amik ezen cselekedeteit, ami bizonyos szempontból érthető is.

    Csakhogy nem olyan lehetőségek voltak csupán, hogy vagy ledobjuk Hirósimára vagy pedig nem. Ezen kívül még kb 3 forgatókönyv volt, hogy hogyan vessék be ezt a fegyvert. Pl rögtön az első lehetőség, hogy fegyverként harcoló csapatok ellen, nem pedig terror eszközkönt használják. Ehhez az opcióhoz pl hozzávették, hogy elötte bejelentik, hogy melyik nagyobb japán egységet fogják egy csapással elpusztítani. Az ami elnök "taktikusan" biztosra akart menni, mert ugye mekkora blamázs, ha nem sikerül a demonstráció. Ezért aztán suttyomban ledobták civilekre, egy városra, (ahol ugye nem fenyeget az a veszély, hogy a rossz felderítési eredmények miatt esetleg máshol lesz a célpont a csapás idején), majd pedig bejelentették, hogy ők voltak.

    Valahonnét ismerős ez a taktika.
  • Demon Eyes Kyo
    #47
    bikes: ez inkább rólad mondható el.
  • Demon Eyes Kyo
    #45
    bikes: na mégis mire uszitanak? az idegenek ellen és hogy világgá kürtölhessék milyen idegengyülölő a magyar, ezt csinálták 98-02-ig és megint kezdik...

    b és bikes: érdemes lenne megkérdezni arab testvéreinket mit szólnak hozzá, hogy zsidó terrorszervezetek unatkozásképpen arab falukat irtottak ki

    A XX. század háborúiban és népirtásaiban 17X millió ember halt meg és ezek közül csak a szaros holokausztra emlékeznek, ezek után szted érdekel, hogy mit műveltek a zsidókkal látva, hogy utána ők mit műveltek más népekkel?
  • b
    #44
    no most még mielőtt komolyabban elkezdenénk siratni japcsi testvéreinket, érdemes lenne megkérdezni kínai és koreai testvéreinket is mi a véleményük a japán megszállókról és rendfenntartókról. nyájasságukról és kíméletességükről egyaránt.

    egy bölcs vén zsidógyerek mondta valamikor, hogy az vesse rám az első követ, aki büntelen. vagy valami hasonlót, a lényeg ugyanaz, bölcs rabbi volt. :)
  • Demon Eyes Kyo
    #41
    Predator
    "Japcsi kezdte a dolgot pearl-el ami szintén nemvolt szép"
    Nemigaz, elötte való nap az amcsik kilőttek egy japán tengeralattjárót nemzetközi vizeken, de ez csak később derül ki. Mivel nem a japánok nyertek igy usa történelemhamisitást csinált, mint utána sok mindennel kapcsolatban.

    bikes
    "Tudok gratulálni, az ilyen primitív seggfejek miatt tart ott az ország ahol /2. legrasszistább Mo, Bulgária után/"
    Én meg neked tudok gratulálni, hogy elhiszed az ilyen uszitó közvéleménykutatásokat.

    Azért vicces, hogy a kurva holokausztra állandóan emlékezik a sok lamer addig erre a 2 tényleges emberiség elleni büntettre sohasem rendeznek haznákban igazi megemlékezést.
  • [HUN]PAStheLoD
    #39
    hitler nem oletett meg annyi zsidot mint sztalni a sajat nepebol...
  • zippofcy
    #38
    De akkor nem tesztelhettek volna le a hatasat joparezer emberen, mint igy. Lehet a ruszkiknak se lett volna elegge meggyozo egy kis "diszkivilagitas".
    Na de ez is azt mutatja hogy a haboruban nincs semmilyen jog, se nemzetkozi se masfele. A gyoztesnek MINDIG igaza van, a vesztes meg oruljon HA tulelte.
    Ja es utolag mindent meg lehet magyarazni .. azt is hogy a vesztes fel kezdte, o volt a "hibas".
    Ma mar tudjuk hogy sztalin se volt semmivel sem jobb hitlernel ... gulagok, deportalas, zsidouldozes, stb.
    Sot tudtommal meg a haboru elott a sajat nepe nagyreszet hagyta ehenpusztulni mikor eladta a gabonatermest Nyugatra. Ilyet meg hitler se csinalt. Megis a mai emberek tobbsege melyiket tartja "rosszabbnak"?
  • Pharaoh
    #37
    Szerintem a hidegháborúban nem próbálták volna ki, mert akkor már az ellenfélnek is volt.
  • Petike
    #36
    Ahhoz a ,,sok büdös sárgához" én is csak gratulálni tudok kezet fohatsz drága jó kormányukkal aki sikeresen kezdi elbaszni a magyar-japán kapcsolatokat.
  • Petike
    #35
    Nem akarok a japcsik ellen szólni, de mi nagyon jól jártunk, mert ha nem dobták volna le japánra akkor valószínüleg rajtunk próbálták volna ki az amcsik a hideg háborúban. De ez nem következett be mert már tudták a hatását és amerika nem merte felvállalni a kockázatot. Ennyi. Pííísz!!!
  • Pharaoh
    #32
    Ez egy kicsit hosszú lesz, de nagyon jó.

    Japánban a legfontosabb ember Hirohito császár volt, és ő a háború ellen volt. Június végén vagy július elején Moszkvába küldte egyik rokonát, Fomamiro Konomye herceget egy békeajánlattal. Az ajánlat alig különbözött attól, ami a végeredmény lett: - “Csak egy föltételünk van: a császár maradjon meg a trónján. Egyébként mi Japánban mindent megteszünk, amit az amerikaiak akarnak. "

    Az amerikai hadiflotta már a háború előtt egy nagy sikert tudhatott a magáénak: megfejtette a japánok titkos kódját. Ezt a japánok később megváltoztatták. De amikor a szabályokat megváltoztatják, erről minden parancsnokságot értesíteni kell, és ez csak a régi titkos kódon történhet. Így az amerikai flotta az egész háború alatt követni tudta, hogy a japánok mit mondanak egymásnak. Lewis Strauss akkor a flottában szolgált. A flotta és ő tudta, hogy Fomamiro Konomye Moszkvában békét kért. Megbízható forrásból tudom, hogy sem az Oppenheimer-csoport ajánlása, sem a flotta értesülése nem jutott el Truman elnökhöz.

    Truman június közepén Potsdamba utazott. Ott értesült arról, hogy első atombomba-kísérletünk sikerült. Tudta, hogy Európa egy rettenetes háború után egy rettenetes télnek néz elébe. Talán egész Európa kommunista lesz. Amerikának segíteni kell, de Amerika nem - vagy alig - segíthet, amíg a japánokkal harcolunk. A háborút gyorsan be kell fejezni. Itt van egy új fegyver, azt használni kell. Ezt egyedül határozta el. Nem egész egyedül. Egy embert kérdezett meg, egy okos embert: Churchillt. Ő is ezt mondta. Megtörtént a döntés - én ezt sajnálom.

    Képzeljük el - mint én elképzeltem, túl későn ugyan, és annak lehetősége nélkül, hogy erre befolyásom lehetett volna -, hogy az első atombombát a Tokiói-öböl fölött dobtuk volna le, és az 10000 méter magasságban robbant volna föl. Megcsinálhattuk volna. Ki tudtuk számítani, hogy a bombának milyen hatása lesz. Tudtuk, hogy ha ezt tettük volna, egy esti órában 10 millió japán látta volna, miként lesz az esti sötétségből déli világosság és egy haláleset sem lett volna.

    Azt is tudjuk most, miután a bombát ledobtuk, hogy ennek mi volt a hatása Japánban. Japánt akkor egy kis kabinet kormányozta: hat ember. Okinawa után mindenki tudta, hogy Japán elvesztette a háborút. A kabinetben hatból három feltétlen békét akart, a másik három “tovább akart küzdeni egy jobb békéért." És Hirosima egyetlen szavazatot nem változtatott meg, maradt a 3:3 arány. Ez az állásfoglalás került a császár elé. Ő írt egy beszédet, hogy azt másnap elmondja Japánnak és a világnak. De a háború-párti generális követői puccsot csináltak: bezárták a császárt, keresték a beszédet, de nem találták. A puccsot végrehajtó csapat főnöke háborút akart, de hű volt a császárhoz. Nem helyeselte a császár elleni erőszakot, leállította a puccsot.

    Hirohito császár fegyverszüneti beszédét Nagaszaki bombázása előtt megírta. Azt hiszem, hogy nem volt szükség a hirosimai bomba ledobására. Abban biztos vagyok, hogy nem volt szükség a nagaszaki bomba ledobására.

    Elhangzott a császári beszéd: - “Mi, japánok tegyük a lehetetlent - kérjünk békét!" - Békét kértek. A generális pedig, aki visszavonta embereit a császári palotából, hazament és öngyilkos lett.

    Ha a császár látta volna a bomba hatását, ha megmondtuk volna a japánoknak: adjátok meg magatokat, mert máskülönben két hét múlva ilyen fegyver embert fog ölni - biztosra veszem, hogy elérhettük volna a békét emberélet vesztesége nélkül
  • Zivos
    #19
    Ne farasszatok. Haboruzunk X orszaggal. Ha az a kerdes, hogy egy magyar, vagy 100 X orszagbeli hal meg, akkor ez nem kerdes. Ilyen "aprosagot", hogy ki kezdte, hogy, miert, stb ... most hagyjuk ki.
    Masik: Tok mindegy hogy halok, meg csak gyors legyen. Ha fejemre esik egy bomba, az nekem tok megfelelo, ha elore kiszamithatatlan.
  • nenad
    #13
    politikus ge'n-irto :D
  • nenad
    #12
    haboru ide vagy oda, az egeszet mindig nehany ember inditja el es mindig ezrek-milliok pusztulnak 'miattuk'. Ez ketiranyu dolog. Egyreszt azt mutatja hogy a vezetok mennyire ugymond fejletlenek szellemileg, a masik pedig a nep mennyire iranyithato, elettelen.

    Ha valamilyen fegyver kifejleszteset tamogatnam az a politikus irto fe'le lenne. :))
  • Joe
    #10
    Japán csak utána adta meg magát. Arra játszott, hogy akkora veszteségeket okoz az USA-nak, hogy lemondanak a teljes gyözelemröl. A kamikázékkal meg is tehették volna, ezért kellett az atombomba. A kammikázék ellen nem volt védelem 1945-ben. A fél flottát a tenger fenekére küldték volna, ha megjelenik Japán partjainál.
  • Zolka
    #8
    Előtte már Japán megadta magát. Az USA meg gondosan belerúgott még egyet a fekvő Japánba... biztos ami biztos.
  • zippofcy
    #6
    Azert erdekes hogy milyen jogon vonta ketsegbe az USA a 9/11ei tamadas jogossagat, mikor a hirosimai / nagaszaki-i is civil celpontok ellen iranyult.
    Tudtommal azzal mosakodtak hogy a szarazfoldi tamadas Japan ellen tul nagy emberaldozattal jart volna ... de egy USA elleni invazio az arabok reszerol talan nem? :)
  • zippofcy
    #5
    Ne feledjuk emberek:
    "A gyoztesnek mindig igaza van."
  • NEXUS6
    #4
    Ez igaz. Csak az nem mindegy, hogy hogyan!
  • NEXUS6
    #2
    Hát igen!

    Ilyen egy jól sikerült terror támadás.
    Azért ezt a világ maradékának ("rest of the world") még tanulnia kellett egy kicsit, de azért sokan már behozták a lemaradásukat. Sajnos. ;(
  • awender
    #1
    ...